top of page
  • Εικόνα συγγραφέα.

Μυστικές βάσεις των Τούρκων στη Βόρειο Ήπειρο ετοιμάζουν εισβολή στην Ελλάδα!

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… ΜΕΣΩ ΑΛΒΑΝΙΑΣ;

26.5.2017

Του Ησαΐα Κωνσταντινίδη


Οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις και η ελληνική διπλωματία έχουν εστιάσει την προσοχή τους σε όσα φοβερά και τρομερά συμβαίνουν στο ανατολικό Αιγαίο και την περιοχή Καστελόριζου-Κύπρου, και όχι άδικα: εκεί είναι που εκδηλώνεται, σε καθημερινή πια βάση, ο τουρκικός απειλητικός επεκτατισμός. Ένας επεκτατισμός, ο οποίος δεν φανερώνεται πλέον μόνο ανεπίσημα, όπως συνέβαινε μέχρι το πρόσφατο παρελθόν, αλλά από το 2016 και μετά ξεδιπλώνεται με τον πιο επίσημο τρόπο που μπορεί να υπάρξει, δια στόματος δηλ. των ίδιων των Τούρκων ηγετών, και μάλιστα του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν! Άρα, τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά απ’ ό,τι δείχνουν με μια πρώτη ματιά, άρα οδεύουμε προς αναθεώρηση της συνθήκης της Λωζάνης που διέπει τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και προς εφαρμογή του σχεδίου γεωπολιτικής μετάλλαξης της περιοχής μας «Φάρος της Ανατολής»…

Ενώ όμως συμβαίνουν αυτά τα φανερά στο Αιγαίο και την κρίσιμη περιοχή έως την Κύπρο, ΤΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΑ συμβαίνουν τις ίδιες στιγμές στη νότια Αλβανία! Δηλ. πάνω ακριβώς από την ελληνική Ήπειρο, στα εδάφη όπου κατοικεί η ελληνική εθνική μειονότητα της γειτονικής χώρας. Πρόκειται για ένα θέμα, το οποίο έχει περάσει στα «ψιλά» του συστημικού Τύπου, μόνο δε ο γράφων και άλλοι εξαιρετικοί αρθρογράφοι μας έχουν θέσει επί τάπητος ένα «καυτό» πρόβλημα που πάει να δημιουργηθεί στα βορειοδυτικά μας. Γιατί; Μα, διότι η νότια Αλβανία έχει μετατραπεί σε μία ΤΕΡΑΣΤΙΑ (ΜΥΣΤΙΚΗ) ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΒΑΣΗ! Έχοντας υπ’ όψιν αυτή την εφιαλτική πραγματικότητα, κατανοεί κανείς τι κίνδυνος ελλοχεύει για την ελληνική εθνική ασφάλεια, αφού πέραν των τουρκικών απειλών στο ανατολικό Αιγαίο η Ελλάδα «περικυκλώνεται» και από τον βορρά, με απροσδιόριστες αρνητικές συνέπειες σε ενδεχόμενο που ξεσπάσει πόλεμος ανάμεσα στη χώρα μας και την Τουρκία…

Είναι γνωστό, και έχει καταγγελθεί εδώ και χρόνια, ότι το τουρκικό ενδιαφέρον -όχι μόνο στρατιωτικής, αλλά και οικονομικής φύσης- στη μετακομμουνιστική Αλβανία επικεντρώθηκε στο νότιο τμήμα της χώρας, όπου ζει η ελληνική μειονότητα. Ο σκοπός, προφανής: να αγοραστούν οι περιουσίες των εκεί Ελλήνων μειονοτικών, να γίνει εκμετάλλευση των αλβανικών παραλίων (βορείως του Ιονίου πελάγους, στην Αδριατική θάλασσα), αλλά και να κατασκευαστούν τουρκικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις έπειτα από συμφωνία ανάμεσα στην τουρκική και την αλβανική κυβέρνηση. Όλα αυτά όντως έλαβαν σάρκα και οστά, από τα μέσα της δεκαετίας του 1990 και ύστερα, όταν δηλ. χάθηκε η ευκαιρία η Ελλάδα να ενσωματώσει τη νότια Αλβανία, ή έστω να εξασφαλίσει αυτονομία για την εκεί ελληνική μειονότητα. Το επεισόδιο του ΜΑΒΗ, τον Απρίλιο του 1994, παρ’ ολίγον να δώσει ώθηση σε μια επωφελή για τον ελληνισμό επίλυση του Βορειοηπειρωτικού θέματος, αλλά η τότε κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ολιγώρησε, ενώ και η αλβανική πλευρά έδειξε πυγμή, φυλακίζοντας την ηγεσία της ελληνικής μειονότητας. Μετά την ελληνική αποτυχία του 1994 να δοθεί λύση στο εκκρεμές στον ΟΗΕ ζήτημα της Βορείου Ηπείρου (βλ. και πρόσφατες αποκαλύψεις της αμερικανικής CIA), η Τουρκία διείσδυσε για τα καλά στην περιοχή· σήμερα η νότια Αλβανία τελεί υπό ουσιαστική τουρκική κατοχή.

Τον κεντρικό ρόλο που θα παίξει η περιοχή αυτή (Νότια Αλβανία-Βόρεια Ήπειρος) σε συνθήκες Γενικού πολέμου και ελληνοτουρκικής σύρραξης είχε προβλέψει από τον 18ο ήδη αιώνα ο εθνομάρτυς Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός. Είπε λοιπόν ο Πατροκοσμάς: «Η Δρόπολη θα είναι γεμάτη στρατεύματα» (Γ΄ παγκόσμιος πόλεμος-θερμοπυρηνικός Αρμαγεδδώνας). Είπε επίσης: «Στην Αυλώνα θα γίνει χαλασμός. Θα έλθουν στρατεύματα να ελευθερώσουν τον τόπο» (το αλβανικό λιμάνι της Αυλώνας-Vlore, όπου απολήγουν οι ευρασιατικών συμφερόντων πετρελαιαγωγοί, ενώ εκεί υπάρχει ήδη επίσημα τουρκική ναυτική βάση!). Αλλά και: «Θα μαζωχτεί το χιλιάρμενο στο Σκάλωμα [Άγιοι Σαράντα] και θα ’ρθουν κοκκινογέλεκοι, να πολεμήσουν για σας» (άραγε πρόκειται για το ναυτικό των ΗΠΑ και τους Αμερικανούς πεζοναύτες, που όντως φορούν κόκκινα γιλέκα;;;).

Τι είπε ακόμη ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός για τα περί Τουρκίας και της ανάμειξής της στην Αλβανία; Είπε: «Οι Τούρκοι θα φύγουν, αλλά θα ξανάρθουν πάλι και θα φτάσουν ως τα Εξαμίλια. Στο τέλος θα τους διώξουν εις την Κόκκινη Μηλιά. Από τους Τούρκους το 1/3 θα σκοτωθεί, το άλλο τρίτο θα βαπτιστεί και μονάχα το 1/3 θα πάει στην Κόκκινη Μηλιά»... Είναι απόλυτα σαφής ο Πατροκοσμάς για όποιον έχει εντρυφήσει στα «άδυτα των αδύτων»! Οι Τούρκοι πράγματι έφυγαν από την Αλβανία (που κηρύχθηκε ανεξάρτητη το 1912), αλλά έχουν πια ξαναγυρίσει, όπως είδαμε παραπάνω... Και έφτασαν ως τα Εξαμίλια, που κατά μία εκδοχή δεν είναι ούτε τα Εξαμίλια της Κορινθίας, ούτε τα περίφημα 6 ναυτικά μίλια του Αιγαίου. Είναι η περιοχή των Εξαμιλίων της νότιας Αλβανίας (στα αλβανικά Ksamili), που βρίσκεται νοτίως των Αγίων Σαράντα και πάνω απ’ το πανάρχαιο Βουθρωτό! Ε λοιπόν, ήδη οι Τούρκοι βρίσκονται στα Εξαμίλια!!!

Τι ακριβώς συμβαίνει; Αυτή τη στιγμή πληροφορίες της αμερικανικής CIA (που διοχετεύτηκαν και στην ελληνική ΕΥΠ) κάνουν φανερό λόγο για ολόκληρη μυστική (υπόγεια;) τουρκική βάση στο Ksamili της Αλβανίας! Βασική της ασχολία είναι η στρατιωτική και ψυχολογική προετοιμασία για τον επερχόμενο «γενικό πόλεμο» -όπως τον αποκαλεί ο Πατροκοσμάς-, καθώς επίσης και η «επόπτευση» όλης της περιοχής της ΝΑ Ευρώπης, μέσω του υπερσύγχρονου συστήματος παρακολούθησης «Panopticum 2011», που είναι κατασκεύασμα του τόσο φιλόδοξου τουρκικού τεχνολογικού προγράμματος «Cyber-Turk».

Το φιλόδοξο τουρκικό πρόγραμμα «Cyber-Turk» αποτελεί μέρος μιας διευρυμένης προσπάθειας της γειτονικής χώρας να αποτελέσει τη βασική υπερδύναμη της περιοχής και μια από τις μεγαλύτερες του πλανήτη στον 21ο αιώνα, μέσω εξέλιξης της τεχνολογίας της. Περιλαμβάνει συστήματα προηγμένης νανοτεχνολογίας, «αρχιτεκτονικής» ηλεκτρονικών υπολογιστών, καθώς και... παρακολούθησης-εποπτείας! Αυτά σε αντιδιαστολή και ως αλληλοσυμπλήρωμα του διαστημικού προγράμματος της Τουρκίας, το οποίο και προβλέπει την έως το έτος 2025... τουρκική παντοδυναμία στο διάστημα!!!

Μέρος λοιπόν του προγράμματος ηλεκτρονικής και τεχνολογικής κυριαρχίας της Άγκυρας στην περιοχή (συνεργαζόμενη προφανώς με μια άλλη, ανώτερή της, παγκόσμια δύναμη...) αποτελεί το υπερφιλόδοξο πρόγραμμά της, υπό την επωνυμία «Panopticum 2011», το οποίο και -με έναν ειδικό «ρυθμιστή» ανώτερης υφής που είναι ενσωματωμένος στο λογισμικό του- μπορεί και ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ τα πάντα στην ευρύτερη περιοχή, όντας έτσι ο Υπερ-ελεγκτής ολόκληρης της Νοτιοανατολικής Ευρώπης!!! Για λόγους δε εθνικής ασφαλείας κρίθηκε από τους ιθύνοντες νόες που εδρεύουν στην Άγκυρα και ελέγχουν τις κινήσεις του παρασκηνίου να «εξάγουν» αυτό το προηγμένο σύστημα ΕΚΤΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ! Και να το εγκαταστήσουν σε έδαφος ευρισκόμενο υπό τη δικαιοδοσία της Άγκυρας κατά το διεθνές δίκαιο, αλλά σε ξένη χώρα της περιοχής!... Εδώ βέβαια δεν μπορούν να ειπωθούν παραπάνω, αλλά -για όσους γνωρίζουν- «ο νοών νοείτω»!

Αυτό λοιπόν είναι το νόημα της, κατά την αμερικανική CIA, «περίεργης» ανάπτυξης τουρκικών κατασκοπευτικών δικτύων τα τελευταία κυρίως χρόνια σε χώρες, όπως η Π.Γ.Δ.Μ. και η Αλβανία; Και πόσοι άραγε είναι οι τουρκικοί πυρήνες που εξακολουθούν, ενισχυμένοι μάλιστα, να δραστηριοποιούνται βόρεια της Ελλάδας, περικυκλώνοντας όμως έτσι ηλεκτρονικά την πατρίδα μας; Και γιατί, τέλος, αναφορά μεγάλης μυστικής υπηρεσίας του πλανήτη, έκανε λόγο για «σήματα» και «κωδικούς» ανεξήγητης δομής (!), που εκπέμπονται «κατά προσέγγιση» από το δεδομένο εκείνο γεωγραφικό σημείο;...

Είναι φανερό από τα παραπάνω ότι η Τουρκία έχει στήσει ένα ολόκληρο στρατιωτικό και τεχνολογικό «πλέγμα» πάνω από την Ελλάδα, με διττό στόχο: α) να επιτεθεί ΚΑΙ εκ βορρά, ούτως ώστε να απασχολήσει κρίσιμα στρατεύματα των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων, για να έχει ελεύθερο πεδίο δράσης στο Αιγαίο· β) να «μπλοκάρει» τα ελληνικά αμυντικά συστήματα με τον κυβερνοπόλεμο που θα μας κηρύξει, ώστε τα ελληνικά στρατεύματα να είναι «τυφλά» εν ώρα ελληνοτουρκικής σύρραξης, με αχρηστευμένα ραντάρ κτλ. Έρχεται ΕΦΙΑΛΤΗΣ κι εμείς… κοιμόμαστε!

67 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page