top of page
  • Εικόνα συγγραφέα.

Μεταφυσική και γενετική: πνεύμα και αίμα

27.10.2021

Του Ησαΐα Κωνσταντινίδη


Τον Δεκέμβριο του 2020 η ανθρωπότητα εισήλθε στην εποχή των μαζικών εμβολιασμών κατά του νέου κορωνοϊού/Covid-19, μέσω μιας γιγαντιαίας επιχείρησης που ονομάστηκε “Ελευθερία”· πράγματι, η αποδοχή του εμβολιασμού αυτού ισοδυναμεί για τον άνθρωπο με την επανάκτηση της ελευθερίας (κινήσεων, εργασίας, ψυχαγωγίας κτλ.) που έχασε κατά την περίοδο της πανδημίας και των συνεχόμενων lockdown, όχι όμως της ελευθερίας όπως την γνωρίζαμε πριν το ξέσπασμα του θανατηφόρου ιού, περί τα τέλη του 2019, αλλά μέσα στο πλαίσιο της λεγόμενης “νέας κανονικότητας”. Τούδε και στο εξής νέοι κανόνες θα ορίζουν τις ζωές μας, σε μια νέα εποχή του μετανθρωπισμού, όπως την ορίζει σε γενικές γραμμές το μανιφέστο της Παγκόσμιας Τάξης, δηλ. το βιβλίο “The Great Reset” (ελληνιστί: “Η μεγάλη επανεκκίνηση”), με συγγραφείς τους Klaus Schwab και Thierry Malleret.

Έχει ενδιαφέρον ότι ο μήνας Δεκέμβριος του 2020, ως απαρχή αυτής της Νέας Εποχής, είχε προβλεφθεί επακριβώς σε μία “προφητική” 25λεπτη ελληνική ταινία με τίτλο “Ελεύθερη βούληση”, έξι ολόκληρα χρόνια προηγουμένως, εν έτει 2014 (βλ. την ανάλυσή μας, της 22ας Δεκεμβρίου 2020, «Ελεύθερη βούληση»: ο Δεκέμβριος του 2020 μέσα από μια ταινία του 2014” ). Επομένως, τα κοσμοϊστορικά γεγονότα που ξεκίνησαν με αφορμή τον θανατηφόρο ιό αναμένονταν, και μάλιστα συγκλονιστικά, έστω και υποσυνείδητα, εφ' όσον ο παλιός κόσμος είχε περιέλθει σε πλήρες αδιέξοδο, με δυο λόγια είχε σαπίσει τελείως. Έτσι, ο κορωνοϊός ήρθε ως Νέμεσις που οδηγεί στην Κάθαρση, για την κατασκευή του νέου κόσμου, τον οποίο προείδαν οι Γραφές (π.χ. στην Αποκάλυψη του ευαγγελιστή Ιωάννη γίνεται σαφής λόγος για την καταστροφή του προσωρινού υλικού κόσμου και τη δημιουργία ενός κόσμου ολοκαίνουργιου: “Καὶ εἶδον οὐρανὸν καινὸν καὶ γῆν καινήν· ὁ γὰρ πρῶτος οὐρανὸς καὶ ἡ πρώτη γῆ ἀπῆλθον” (Αποκ., 21:1)). Στο τέλος του κύκλου που άνοιξε με την πανδημία του Covid-19, ο οποίος θα είναι επταετούς διάρκειας, άρα θα τραβήξει έως και μετά τα μισά της τρέχουσας δεκαετίας, θα μιλάμε όντως για εντελώς νέες παγκόσμιες συνθήκες και δεδομένα.

Οι ραγδαίες αυτές και κοσμογονικές εξελίξεις δεν θα πρέπει να βλέπονται ξέχωρα από ένα ευρύτερο Σχέδιο, μέρος του οποίου και αποτελούν. Στην πραγματικότητα, η εισαγωγική φάση της τελικής μετάβασης προς τη Νέα Εποχή συνέβη τον μήνα Μάρτιο του 2020, με το σοκ του πρώτου lockdown. Δεν μπορεί να είναι άλλωστε σύμπτωση ότι ακριβώς εννέα (9) μήνες μετά, σαν να επρόκειτο για κατάσταση κυοφορίας, επιβλήθηκε παγκοσμίως η εκστρατεία των -εμμέσως υποχρεωτικών- εμβολιασμών: κατ' αυτό τον τρόπο, η εγκυμοσύνη έφερε τον τοκετό και, επομένως, έλαβε σάρκα και οστά το πέρασμα σ' αυτό που αποκλήθηκε ως υδροχοϊκή κατάσταση της ανθρωπότητας. Στην άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη που μας έδωσε (5 Μαρτίου 2021), ο γνωστός Έλληνας αστρολόγος Κώστας Λεφάκης είχε αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: “Ίσως, μάλιστα, και όλο αυτό που συμβαίνει σήμερα με τον κορονοϊό να οφείλεται στο ότι μία αρχαία εξουσία, προερχόμενη εκ του διαστήματος, επέβαλλε τους όρους και τους κανόνες της για μία μεγάλη αλλαγή στον κόσμο, κι αυτό να αποτελεί τη μεταφυσική (ή εσωτερική) εξήγηση της πανδημίας του Covid-19. Εμένα αυτό μου μοιάζει σαν την έλευση του Χριστού· πώς λέμε «προ Χριστού» και «μετά Χριστόν»; Έτσι θα λέμε «προ Covid» και «μετά Covid»! Έχει μια τέτοια βαρύτητα. Θα γίνει μια τεράστια κάθαρση. Και επειδή υπάρχει μία νομοτέλεια στον κόσμο, ζούμε στην εποχή της Νεμέσεως, που ήρθε μετά την Ύβρι και την Τύφλωση. Αλλά δεν έχει έρθει ο επίλογος της Κάθαρσης. Η Κάθαρση θα γίνει μετά το 2025. Σήμερα είναι το εμβόλιο, αύριο μπορεί να χρειαστεί ο άνθρωπος να βάλει και το ηλεκτρονικό βραχιόλι... Είναι ένα σημάδι, ένα σήμα, αυτό που κάποτε αποκλήθηκε «χάραγμα». Προσωπικά η μάσκα του Covid μου θυμίζει τον αγκυλωτό σταυρό του Χίτλερ, αλλά και την Ιερά Εξέταση του μεσαίωνα, όπως και το «Εν τούτω νίκα» που είδε στον ουρανό ο Μέγας Κωνσταντίνος”.

Είναι όμως ο εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού το χάραγμα -ή σφράγισμα- της Αποκάλυψης; Βεβαίως, κάθε εμβολιασμός αποτελεί χάραγμα-σφράγισμα. Είναι εξ ορισμού παρέμβαση στο ανθρώπινο γονιδίωμα, δηλ. στο γενετικό υλικό του ανθρώπου, είτε στο DNA [δεοξυριβονουκλεϊκό οξύ] είτε στο RNA [ριβοζονουκλεϊκό οξύ]. Και επίσημα, εξάλλου, η ορολογία του περίφημου mRNA [αγγελιοφόρο RNA] είναι, κατά τη συστημική διαδικτυακή “Βικιπαίδεια”, η εξής: “Ένα εμβόλιο RNA ή mRNA είναι ένας τύπος εμβολίου που περιέχει μόρια mRNA ώστε να προκαλέσει την ανοσοαπόκριση του οργανισμού μας. [...] Το mRNA είναι μια γενετική ακολουθία η οποία κωδικοποιεί μία πρωτεΐνη που αποτελεί μέρος ενός ιού, βακτηρίου ή όγκου. Η κατασκευή του mRNA επιτυγχάνεται με μια σύνθεση του μορίου σε νανοσωματίδια λιπιδίων τα οποία προστατεύουν την δομή του RNA και βοηθούν την απορρόφησή τους από τα κύτταρα. Μόλις εισχωρήσει στα κύτταρά μας, η γενετική ακολουθία μεταφράζεται από τα ριβοσώματα και παράγει την επιθυμητή πρωτεΐνη. Αυτά τα πρωτεϊνικά μόρια διεγείρουν την προσαρμοστική ανοσοαπόκριση που διδάσκει στον οργανισμό μας πώς να αναγνωρίζει και να καταστρέφει τα αντίστοιχα παθογόνα ή καρκινικά κύτταρα” (βλ. στο σχετικό λήμμα της “Wikipedia”). Συμπέρασμα: ο εμβολιασμός συνιστά πράγματι χάραγμα-σφράγισμα, στον βαθμό κατά τον οποίο μεταβάλλει τα γονίδια των κυττάρων που απορροφούν τα μόρια που περιέχουν το mRNA! Σε διαφορετική περίπτωση, τα μόρια αυτά δεν θα μπορούσαν να επιδράσουν στο γενετικό μας υλικό και να μας προστατεύσουν από ιούς, καρκινογενέσεις κτλ.

Κι εδώ μπαίνει το μείζον, από τις απαρχές του ανθρώπου, ζήτημα της μεταφυσικής, εν σχέσει με τη γενετική. Στην ανάλυσή μας, “Εμβολιασμός και χάραγμα” (2 Απριλίου 2021), γράφαμε ανάμεσα σε πολλά τα κάτωθι κρίσιμα: “Το θέμα έχει βαθύτατες μεταφυσικές ρίζες. Έχει να κάνει με την αληθινή διάσταση της ανθρώπινης προσωπικότητας, που κατά τον Χριστιανισμό είναι αθάνατη: με το «σώμα-φυλακή» που εκφράζει στον κόσμο τούτο η ύλη. Είναι δυνατόν η σάρκα να προσδιορίζει και να δεσμεύει την ψυχή του ανθρώπου, και μάλιστα αιωνίως; Πρόκειται για κεντρικό ερώτημα. Κατά τη χριστιανική αντίληψη, ο άνθρωπος μετά θάνατον παραδίδει πνεύμα, και όχι ύλη: «καὶ φωνήσας φωνῇ μεγάλῃ ὁ Ἰησοῦς εἶπε· πάτερ, εἰς χεῖράς σου παρατίθεμαι τὸ πνεῦμά μου· καὶ ταῦτα εἰπὼν ἐξέπνευσεν» (Λουκ., 23,46). Αυτό φώναξε ο Χριστός πάνω στον σταυρό, ολίγο προ του θανάτου Του. Εάν το υλικό σώμα συνιστά δεσμευτικό όρο για τη μεταθανάτια ζωή, τότε και οι Χριστιανοί που υπέστησαν φρικτά μαρτύρια στο παρελθόν από τους ειδωλολάτρες και των οποίων τα σώματα «χαράχθηκαν» ανεξίτηλα παρέδωσαν ενώπιον του Κυρίου φθαρτή ύλη· είναι ποτέ αυτό δυνατόν, άγιοι δηλαδή της πίστης μας να προέταξαν στον παράδεισο ένα κατεστραμμένο κορμί και όχι το ευγενές πνεύμα τους; [...] Ο εμβολιασμός κατά του Covid-19 μπορεί μεν να είναι χάραγμα, μέσω της νανοτεχνολογίας και του συνακόλουθου εμφυτεύματος, αλλά αποτελεί χάραξη όχι της ψυχής-πνεύματος, αλλά του σώματος και μόνον! Εάν κάποιος λάβει το χάραγμα, υπό οιανδήποτε μορφή (συμπεριλαμβανομένου και του εμβολιασμού), και κατά τρόπο καταναγκαστικό, είναι άραγε κάτι τέτοιο δεσμευτικό για το μέλλον της ψυχής του, δηλαδή για τη μετά θάνατον ζωή; Όχι, εάν το πνεύμα εξακολουθεί να παραμένει ελεύθερο...”. Οπότε, το όλο θέμα έχει να κάνει όχι με το εάν ο εμβολιασμός κατά του Covid-19 -κι ο οποιοσδήποτε εμβολιασμός- αποτελεί ή όχι χάραγμα (πράγματι αποτελεί), αλλά εάν ο εμβολιασμός/χάραγμα συνιστά όρο αποκλεισμού της ανθρώπινης ψυχής από τον αιώνιο παράδεισο: όχι, δεν συνιστά, διότι το αθάνατο πνεύμα, που είναι η ψυχή του ανθρώπου, υπερέχει σαφώς του ανθρώπινου σώματος, το οποίο είναι υλικής μορφής, συνεπώς προσωρινού χαρακτήρα και υποκείμενο στη φθορά του χρόνου.

Πέραν αυτών, τι έχει να φοβηθεί από το χάραγμα, έστω, του αποκαλυπτικού Θηρίου ο έχων ευγενές πνεύμα (= ψυχή) πιστός Χριστιανός, εκείνος δηλ. που έχει λάβει το όνομα του Κυρίου ως σφράγισμα; Στην Αποκάλυψη του Ιωάννη (14:1) διαβάζουμε: “Καὶ εἶδον, καὶ ἰδοὺ τὸ ἀρνίον ἑστηκὸς ἐπὶ τὸ ὄρος Σιών, καὶ μετ' αὐτοῦ ἑκατὸν τεσσαράκοντα τέσσαρες χιλιάδες, ἔχουσαι τὸ ὄνομα αὐτοῦ καὶ τὸ ὄνομα τοῦ πατρὸς αὐτοῦ γεγραμμένον ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν”. Κατά συνέπεια, μόνο 144.000 επί συνόλου περίπου 7,5 δισεκατομμυρίων ανθρώπων επί του πλανήτη (πολύ περιορισμένος αριθμός) θα είναι όσοι ανυψωθούν ψηλά στα ουράνια, έχοντας σφραγισμένα τα μέτωπά τους με το όνομα του αληθινού Χριστού, και επομένως όλοι αυτοί δεν θα λάβουν τελικά το χάραγμα εκείνου που η χριστιανική Εκκλησία ονομάζει ως “Αντίχριστο”. Οι 144.000, όμως, δεν θα είναι οι λογικοί -εκείνοι που επιθυμούν να συνεχίσουν να διάγουν κοινωνική ζωή-, οι οποίοι εύκολα απογοητεύονται, αλλά οι αποκαλούμενοι από το σύστημα “ακραίοι” ή “ψεκασμένοι”, όσοι καταφύγουν ψηλά πάνω στα βουνά και αντέξουν έως το τέλος, αντιδρώντας στο Παγκόσμιο Κράτος που δημιουργείται, ακόμη και με μεθόδους τρομοκρατίας· αυτοί θα σωθούν, ως Νέα Εκκλησία, μη έχοντες θέση στη “νέα κανονικότητα” της Μεγάλης Επανεκκίνησης.

Ο μακαριστός μητροπολίτης Πρεβέζης Μελέτιος Καλαμαράς, στην εργασία του “Το χάραγμα του Αντιχρίστου στην ορθόδοξη παράδοση”, έγραψε και τα εξής σημαντικά: “Είναι άραγε τυχαίο, ότι αμέσως μετά την διήγηση για τον αντίχριστο και για το σφράγισμά του (Αποκ. 13, 18), ο άγιος Ιωάννης μας μιλάει για το σφράγισμα των εκλεκτών του Θεού με το ΟΝΟΜΑ του Κυρίου μας Ιησού Χριστού και με το ΟΝΟΜΑ του Πατέρα Του; Ασφαλώς όχι. Θέλει να μας δείξει, ότι σε όποιον έχει το σφράγισμα του Χριστού, ΔΕΝ γίνεται να αντιταχθεί τίποτε! Γιατί ο Χριστός είναι παντοδύναμος. [...] Είναι να γελάει κανείς, όταν βλέπει τα καμώματα του άθλιου αντιχρίστου, που φτιάχνει «χάραγμα» δικό του, και φαντάζεται ότι μπορεί να εξουδετερώσει με αυτό την σφραγίδα του Χριστού, που όπως είπαμε είναι «ακατάλυτος και ανεπιχείρητος». [...] Ο αντίχριστος δεν διαθέτει κάτι το ανάλογο με την σφραγίδα του Αγίου Πνεύματος, που δίνει στους δούλους Του ο Χριστός. Η σχέση του διαβόλου με τον άνθρωπο είναι καθαρά εξωτερική. Όντας κτίσμα δεν έχει την δύναμη να ενοικεί στις ψυχές. Την ικανότητα αυτήν την έχει μόνο η άκτιστη Φύση. [...] Το οποιοδήποτε χάραγμα ή σφράγισμα του αντίχριστου ούτε προσφέρει στον άνθρωπο τίποτε, ούτε του αφαιρεί. Είναι «σφραγίδα κτίσματος»· σφραγίδα κτιστή. Και είναι εύθραυστη και για τον άνθρωπο, με την μετάνοια· και πολύ περισσότερο για τον Θεό, με την θεϊκή Του δυναστεία. Με την οποιαδήποτε σφραγίδα του, με το χάραγμά του, ο αντίχριστος δεν ασκεί στον άνθρωπο παρά μόνο ψυχολογική βία· προσπαθεί να καταστήσει μονιμώτερη μέσα του την κακίστη θέληση, που του υπέβαλε. Αντίθετα. Κοντά στον Χριστό ο άνθρωπος παίρνει την σφραγίδα του Χριστού την άθραυστη, ανεξάλειπτη και ακατάλυτη, που είναι η ΔΩΡΕΑ του Αγίου Πνεύματος και που είναι τρομακτική δύναμη εναντίον του πολύ ισχυροτέρου από τον άνθρωπο διαβόλου. Το χάραγμα του διαβόλου, η άρνηση, δεν έχει αισθητό σημείο, όπως έχει η δωρεά της χάρης του Αγίου Πνεύματος, τα Μυστήρια. Το χάραγμα του αντίχριστου στην Β΄ φάση της παρουσίας του, θα είναι μια χοϊκή αμοιβή, ένδειξη εύνοιας, στους δούλους του, που θα τους προσπορίζει επίγεια οφέλη. Τίποτε άλλο. Το χάραγμα του αντίχριστου και τότε (= στην Β΄ φάση της παρουσίας του), η μετάνοια θα το διαλύει σαν ιστό αράχνης”. Από τα παραπάνω γραφόμενα του μακάριου πατρός Μελετίου (γράφθησαν το 1997), συνεπάγεται ότι ο πιστός Χριστιανός δεν έχει να φοβάται από το χάραγμα του Θηρίου, εάν ο ίδιος είναι μέσα του ευγενής και αγνός. Εάν διαθέτει, δηλαδή, το πνευματικό σφράγισμα του αληθινού Θεού. “Τοὺς Λαιστρυγόνας καὶ τοὺς Κύκλωπας, τὸν θυμωμένο Ποσειδῶνα μὴ φοβᾶσαι, τέτοια στὸν δρόμο σου ποτέ σου δὲν θὰ βρεῖς, ἂν μέν᾿ ἡ σκέψις σου ὑψηλή, ἂν ἐκλεκτὴ συγκίνησις τὸ πνεῦμα καὶ τὸ σῶμα σου ἀγγίζει” (Κωνσταντίνος Καβάφης, “Ιθάκη”)...

Αλλά και μια άλλη φωτισμένη μορφή της Ορθοδοξίας, ο πρωτοπρεσβύτερος Βασίλειος Ε. Βολουδάκης, στο πόνημά του “Ο Αντίχριστος, ο αριθμός 666 και η ανησυχία των Χριστιανών” γράφει τα εξής αξιοσημείωτα: “Επανερχόμενος λοιπόν στο «χάραγμα» επαναλαμβάνω ότι σημαίνει την αμετανόητη στάσι του ανθρώπου (το επισφράγισμα της πορείας του) και όχι την προσωρινή πτώσι του. Καμμία (απολύτως καμμία) αμαρτία δεν δεσμεύει τον άνθρωπο (όσο ζει βεβαίως στη γη) σε τέτοιο σημείο, ώστε να είναι αδύνατη η συγχώρησί του και συνεπώς η απελευθέρωσί του, παρά μόνον η θεληματική «ἐξ ὅλης ψυχῆς, διανοίας καὶ ἰσχύος» αντίστασί του στο θέλημα του Θεού. Εάν δεν εννοήσουμε το χάραγμα ως εκούσια διαμόρφωσι του ανθρώπου σε δαιμονική προσωπικότητα, θα πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι ο διάβολος στις έσχατες ημέρες θα λάβη τέτοια εξουσία, ώστε με οποιοδήποτε ολίσθημα των ανθρώπων (όπως είναι η μη αντοχή στη στέρησι του φαγητού) να κυριαρχή επάνω τους με το χάραγμα αφαιρώντας τους έτσι διά παντός τη δυνατότητα να μετανοήσουν και φύγουν από την κυριαρχία του! Διότι βεβαίως στο Αγιογραφικό κείμενο δε γίνεται λόγος για δυνατότητα αποσβέσεως του χαράγματος. Με μια τέτοια θεώρησι όμως, εν τη ευσεβεία μας, κηρύσσουμε έναν άδικο Θεό, εφ' όσον επιφυλάσσει στους ανθρώπους των εσχάτων χρόνων, ειδικά σ' αυτούς, μια τέτοια αδυσώπητη δοκιμασία και εγκατάλειψι. Δόξα τω Θεώ, όμως, τα πράγματα δεν είναι έτσι. Χάραγμα είναι η διαμόρφωσι μιας αμετανοήτου προσωπικότητος, όπως περιγράφεται στο Θ΄ κεφ. της Αποκαλύψεως: «Καὶ οἱ λοιποὶ τῶν ἀνθρώπων, οἳ οὐκ ἀπεκτάνθησαν ἐν ταῖς πληγαῖς ταύταις, οὐ μετενόησαν ἐκ τῶν ἔργων τῶν χειρῶν αὐτῶν, ἵνα μὴ προσκυνήσωσι τὰ δαιμόνια καὶ τὰ εἴδωλα τὰ χρυσᾶ καὶ τὰ ἀργυρᾶ καὶ τὰ χαλκᾶ καὶ τὰ λίθινα καὶ τὰ ξύλινα, ἃ οὔτε βλέπειν δύναται οὔτε ἀκούειν οὔτε περιπατεῖν, καὶ οὐ μετενόησαν ἐκ τῶν φόνων αὐτῶν οὔτε ἐκ τῶν φαρμακειῶν αὐτῶν οὔτε ἐκ τῆς πορνείας αὐτῶν οὔτε ἐκ τῶν κλεμμάτων αὐτῶν». Αλλά και από τα αναφερόμενα στο ΙΔ΄ κεφ. προκύπτει ότι κατ' ουσίαν το «χάραγμα» (ασχέτως της εξωτερικής σφραγίδος που είναι ένδειξι της εσωτερικής και για την οποία καλύτερα να σιωπούμε) είναι η σατανόσχημη προσωπικότητα, εφ' όσον ο άνθρωπος θα μένη αμετανόητος παρά τη σαφή προειδοποίησί του περί των συνεπειών του χαράγματος: «Καὶ ἄλλος ἄγγελος τρίτος ἠκολούθησεν αὐτοῖς λέγων ἐν φωνῇ μεγάλῃ· εἴ τις προσκυνεῖ τὸ θηρίον καὶ τὴν εἰκόνα αὐτοῦ, καὶ λαμβάνει τὸ χάραγμα ἐπὶ τοῦ μετώπου αὐτοῦ ἢ ἐπὶ τὴν χεῖρα αὐτοῦ, καὶ αὐτὸς πίεται ἐκ τοῦ οἴνου τοῦ θυμοῦ τοῦ Θεοῦ... καὶ βασανισθήσεται ἐν πυρὶ καὶ θείῳ ἐνώπιον τῶν ἁγίων ἀγγέλων καὶ ἐνώπιον τοῦ ἀρνίου. Καὶ ὁ καπνὸς τοῦ βασανισμοῦ αὐτῶν εἰς αἰῶνας αἰώνων ἀναβαίνει, καὶ οὐκ ἔχουσιν ἀνάπαυσιν ἡμέρας καὶ νυκτὸς». Και καταλήγει: «῟Ωδε ἡ ὑπομονὴ τῶν ἁγίων ἐστίν, οἱ τηροῦντες τὰς ἐντολὰς τοῦ Θεοῦ καὶ τὴν πίστιν ᾿Ιησοῦ». Υπάρχει αμφιβολία λοιπόν ότι το χάραγμα θα λάβουν εκουσίως οι «μὴ τηροῦντες τὰς ἐντολὰς τοῦ Θεοῦ καὶ τὴν πίστιν ᾿Ιησοῦ» και όχι αυτοί που θα λάβουν στιγμιαίως κάποια εξωτερική σφραγίδα και πολύ περισσότεροι όχι αυτοί που θα λάβουν κάποια ταυτότητα;”... Εκ των ανωτέρω αποσπασμάτων από τη σχετική μελέτη του πατρός Βασιλείου Βολουδάκη, συνεπάγεται λοιπόν ότι το χάραγμα έχει να κάνει με κάτι πολύ βαθύτερο από το εξωτερικό σφράγισμα της ανθρώπινης σάρκας με τον αριθμό “χξς΄” του Θηρίου (γεγονός που, κατόπιν μετανοίας, δύναται να συγχωρεθεί)· είναι στην πραγματικότητα συμβολισμός της αλλοίωσης της ίδιας της προσωπικότητάς του, κάτι που συνιστά αιώνια-ανεπίστρεπτη πράξη.

Κι έτσι, ο εμβολιασμός γίνεται προαπαιτούμενο, απαραίτητο για την επιβίωση του ανθρώπου σε συνθήκες Νέας Εποχής. Τούτο, επιβεβαιώνεται από το ψηφιακό πιστοποιητικό που φέρει ο πλήρως εμβολιασμένος -με όσες, εν τέλει, δόσεις του εμβολίου κριθούν απαραίτητες για την εισδοχή στον ανθρώπινο οργανισμό του σχετικού εμφυτεύματος-, το οποίο σταδιακά έπεται να αντικαταστήσει τα γνωστά μας από το παρελθόν δημόσια έγγραφα (δελτίο ταυτότητας, διαβατήριο, άδεια οδήγησης κτλ.), ως μία ηλεκτρονική κάρτα του πολίτη που θα ενσωματώνει εντός της όλα τα γραφειοκρατικά και βιομετρικά στοιχεία του κατόχου της, το ιατρικό του ιστορικό, το ποινικό του μητρώο, τους τραπεζικούς του λογαριασμούς ως άϋλες χρηματικές μονάδες, ενδεχομένως και τις ιδιαίτερες πεποιθήσεις και προτιμήσεις του κ.ά. Περνάμε, λοιπόν, στην εποχή της στενής παρακολούθησης του ατόμου, υπό το πρόσχημα της προστασίας των προσωπικών δεδομένων, όπου κατά τρόπο μαεστρικά οργουελικό οι έννοιες αντιστρέφονται: όπως ο υποχρεωτικός εμβολιασμός της ανθρωπότητας βαπτίστηκε “επιχείρηση Ελευθερία” και όπως ο κάθε προληπτικός πόλεμος κατά της τρομοκρατίας και του “άξονα του κακού” ονομάστηκε “επιχείρηση ειρήνης”, έτσι και η “νέα κανονικότητα” (μάσκες, αποστάσεις, απαγόρευση σωματικών επαφών, τηλεργασία, τακτικοί εγκλεισμοί και απαγόρευση μετακινήσεων, ψηφιοποίηση των πάντων κ.ο.κ.) θα γίνεται με επίκληση της προσωπικής μας ασφάλειας -μέσα στο πλαίσιο προάσπισης της δημόσιας υγείας-, κάτι που πρέπει να ίσταται “υπεράνω όλων”.

“...θα ήταν χρήσιμος ένας παραλληλισμός με το κινεζικό σύστημα των χιλίων κοινωνικών πιστωτικών μονάδων, τον οποίο κάνει ο C. E. Nyder στο πολύ σημαντικό για τη σημερινή εποχή βιβλίο του «Υγειονομική δικτατορία. Η επίθεση του Μπιλ Γκέιτς στη δημοκρατία». Σύμφωνα με το σύστημα αυτό, κάθε Κινέζος, ανάλογα με την καλή ή την κακή διαγωγή του, δηλαδή τη συμμόρφωση ή την ανυπακοή του στις κρατικές επιταγές, μπορεί να αυξάνει ή να μειώνει τις πιστωτικές μονάδες του, οπότε αντιστοίχως να απολαμβάνει περισσότερα προνόμια ή να στερείται περισσότερες ελευθερίες του (π.χ. να μη μπορεί να μεταβεί από τη μια περιοχή στην άλλη ή να δυσκολεύεται να βρει εργασία ή σπίτι). Το εν λόγω σύστημα θεωρείται μέχρι στιγμής το προσφορότερο εργαλείο για τον πλήρη έλεγχο και την καταπίεση ενός λαού. Ο συγγρεφέας λοιπόν θεωρεί ότι μπορεί να μην είναι μακριά η ημέρα εκείνη κατά την οποία η Δύση θα εφαρμόσει ένα παρόμοιο σύστημα, με δεδομένη την εντυπωσιακά φιλική στάση που κράτησε η γερμανική κυβέρνηση έναντι των δρακόντειων μέτρων που εφήρμοσε η Κίνα, και ταυτοχρόνως την απαξίωση των εναλλακτικών οδών που ακολούθησαν άλλες χώρες, όπως η Ιαπωνία και η Σουηδία. Εκφράζει δε την ανησυχία του για τη μετατροπή της καθημερινής ζωής μας σε ταινία ζοφερής επιστημονικής φαντασίας, αφ' ης στιγμής ο Μπιλ Γκέιτς δεσμεύτηκε για τη δημιουργία ενός πιστοποιητικού ανοσίας, το οποίο αποτελεί απόπειρα εισαγωγής του υποχρεωτικού εμβολιασμού από την πίσω πόρτα. Καταλήγοντας, θεωρεί ότι «το πιστοποιητικό εμβολιασμού είναι το γερμανικό σύστοιχο του κινέζικου συστήματος με τις κοινωνικές πιστωτικές μονάδες». Άκρως σημαντική, όσο και αποκαρδιωτική, είναι η επισήμανση του Nyder ότι, μετά το τέλος των λοκντάουν, οι άνθρωποι θα έχουν μεταμορφωθεί, χωρίς καν να το καταλάβουν, από ελεύθεροι άνθρωποι σε μυρμηγκοειδείς υποστάσεις σκλάβων. Το πεπρωμένο τους θα σφραγισθεί από τον εμβολιασμό, ο οποίος δεν θα χρειασθεί καν να θεσπισθεί ευθέως ως υποχρεωτικός. Η ελίτ δεν τον έχει ανάγκη, διότι εν τω μεταξύ διαθέτει άλλους τρόπους για την επιβολή του: π.χ. την περιθωριοποίηση και τη δυσμενή μεταχείριση των ανεμβολίαστων στο πλαίσιο της καθημερινότητάς τους. Κι όταν ο κόσμος θα αντιληφθεί ότι έχει μετατραπεί σε ανθρώπινα μυρμήγκια, των οποίων η υγεία θα βρίσκεται αποκλειστικά στα χέρια των διαχειριστών τους, τότε θα είναι πλέον πολύ αργά για να δραπετεύσουν από την αποικία τους” (από το βιβλίο του νομικού και πρώην πανεπιστημιακού καθηγητή ποινικού δικαίου, Κωνσταντίνου Ι. Βαθιώτη, “Από την τρομοκρατία στην πανδημία”, που εκδόθηκε το καλοκαίρι του 2021).

Το χάραγμα-σφράγισμα μέσα στην Ιστορία... Πρώτα, οι Ρωμαίοι “χάραζαν” διά καυτής σφραγίδας στο μέτωπο τους Χριστιανούς, για να τους στιγματίζουν ως “απίστους”, καθώς και τους δούλους, οι οποίοι θεωρούνταν ιδιοκτησία αφεντάδων, ώστε να φαίνεται ποίου ιδιοκτησία ήταν ο καθένας. Το τιμωρητικό χάραγμα, όπως π.χ. στους Χριστιανούς ή σε εγκληματίες, το ονόμαζαν “στίγμα”, λέξη που προέρχεται από το ομώνυμο ελληνικό γράμμα, έκτο κατά σειρά στο αλφάβητο -πρόκειται για σύμπλεγμα των ελληνικών χαρακτήρων “σ” και “τ”- και έννοια που χρησιμοποιείται έως και σήμερα, σημαίνοντας την αποδοκιμασία ή τη διάκριση εναντίον ενός ατόμου με βάση έκνομα, κατά βάση, χαρακτηριστικά που τον διαφοροποιούν από την κοινωνία, καθιστώντας τον επικίνδυνο για τη δημόσια τάξη και ασφάλεια. Το “στίγμα” (Ϛ) λεξαριθμικά συμπίπτει με τον αριθμό 6 και σχετίζεται με τον αριθμό 666 -τρεις φορές “στίγμα”- που χρησιμοποιούσαν οι Ρωμαίοι ως ισοδύναμο της αυτοκρατορικής ισχύος: σφραγίζοντας τους Χριστιανούς με τον εν λόγω αριθμό (ο οποίος στην Αποκάλυψη του Ιωάννη αναφέρεται ως “χξς΄”) πίστευαν ότι τους μαγάριζαν, επειδή στην εβραϊκή αριθμοσοφία [γεματρία] το όνομα “Νέρων” αθροίζεται ως 666. Ο αυτοκράτορας Νέρων, βεβαίως, ήταν ο μεγαλύτερος διώκτης των Χριστιανών, προτύπωση του “Αντιχρίστου”, και ακολουθήθηκε από εξίσου αντίχριστους αυτοκράτορες, όπως ο Δομιτιανός, ο Δέκιος, ο Διοκλητιανός, ο Μαξιμίνος ο Δάιας κ.ά., οι οποίοι έστελναν τους “Ναζωραίους” -όπως αποκαλούσαν τους πιστούς του Χριστού- στα θηρία και την πυρά. Διαφορετικό ήταν το “χάραγμα” (μαρκάρισμα, τατουάζ όπως θα λέγαμε σήμερα) που πραγματοποιούσαν στο χέρι τους οι Ρωμαίοι στρατιώτες, επίσης με καυτή σφραγίδα, το οποίο ανέγραφε τον αριθμό της λεγεώνας στον οποίο ανήκαν. Τελικά, μετά από πολύ καιρό, μόλις κατά τον 4ο αιώνα μ.Χ., ο Μέγας Κωνσταντίνος κατήργησε το χάραγμα-σφράγισμα, δηλ. την αριθμοποίηση, των ανθρώπων. Ο άνθρωπος από απλή στατιστική μονάδα κατέστη πλέον προσωπικότητα, “ἐν πνεύματι Κυρίου”.

Για το χάραγμα-666 του Θηρίου, ο τ. Διευθυντής του υπουργείου Εξωτερικών, Σπύρος Φίλος, στο βιβλίο του-έρευνα επί της Αποκαλύψεως του Ιωάννη, “Το κύκνειο άσμα της Γης”, σημειώνει τα ακόλουθα: “Το χάραγμα, εκτός της έννοιας ιδιοκτησίας που έχει, δηλώνει και την κυριαρχία του αντίχριστου πάνω στους λατρευτές του. Ταυτόχρονα γίνεται τούτο και σαν απομίμηση του σφραγίσματος του Αγίου Πνεύματος στους πιστούς, όταν δέχονται σήμερα τον Ιησού Χριστό για Σωτήρα τους. Αξιοπρόσεκτο είναι ότι δεν χρησιμοποιείται εδώ λέξη, που έχει σχέση με το «πυρ» και το «στίγμα», μεθόδους, δηλαδή, που ήσαν σε χρήση στην αρχαιότητα, όταν γραφόταν η Αποκάλυψη. Π.χ., οι δούλοι έπαιρναν επάνω τους σημάδι, μέσω φωτιάς («κάψιμο») ή οι εγκληματίες, για βαριές παραβάσεις/εγκλήματα, έπαιρναν το «στίγμα». Οι στρατιώτες για να δείξουν υπακοή κι αφοσίωση στον αρχηγό τους σημάδευαν το σώμα τους με το όνομα του στρατηγού τους. [...] Το εντυπωσιακό εδώ είναι ότι η Βίβλος χρησιμοποιεί τη λέξη «χάραγμα», από το ρήμα «χαράσσω», που έχει βαθύτερη σημασία. [...] ...το «χάραγμα» ήταν συνήθεια ειδωλολατρική, στενά συνδεδεμένη με τους ψεύτικους θεούς, πίσω από τους οποίους λατρευόταν ο διάβολος. Η προσπάθεια, λοιπόν, του αντίχριστου θα είναι, οι άνθρωποι επίσημα να γίνουν λάτρεις του εωσφόρου/σατάν, με το να χαραχθεί επάνω τους το όνομά του ή ο αριθμός του. Και, η πράξη αυτή τότε στοίχιζε πόνους, αίμα, δρόμο χωρίς επιστροφή, επειδή το χάραγμα δεν έφευγε. Πέρα όμως απ' όλα αυτά, θα πρέπει να δούμε και το προφητικό πνεύμα της Αποκάλυψης για τους έσχατους καιρούς, πώς δηλαδή θα λαβαίνει χώρα τούτο το χάραγμα στην εποχή του αντίχριστου, σε εποχή δηλαδή πολιτισμένη. Ήδη αναπτύσσεται ένα σύστημα με ακτίνες Λέιζερ, με το οποίο είτε στο χέρι είτε στο μέτωπο μπαίνει ένας αριθμός ή ένα όνομα, που ΧΑΡΑΣΣΕΤΑΙ πάνω στο σώμα του ανθρώπου, χωρίς να βγαίνει. Ο αριθμός αυτός μπορεί να διαβάζεται εύκολα, με ειδικά μηχανήματα και μικροσυσκευές, μπορεί δε να φωτίζεται κι από απόσταση. Μ' αυτό τον τρόπο γρήγορα θα γίνονται οι δοσοληψίες κι αγοραπωλησίες. Ήδη στην Αμερική κι Ευρώπη το σύστημα αυτό προετοιμάζεται, μόνο που δεν έχει ακόμα επισημοποιηθεί”.

Γράφει η Αποκάλυψη του Ιωάννη (13:16-17): “καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσωσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν, καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ”. Ιδού πώς ερμηνεύει τα προηγούμενα ο μακαριστός αρχιμανδρίτης Χαράλαμπος Βασιλόπουλος, στο ογκώδες έργο του “Η Αποκάλυψις εξηγημένη (το κατά δύναμιν)”: “Μετά την απειλή και την απάτη βλέπομε, ότι ο ψευδοπροφήτης προβάλλει νέον εξοντωτικό φόβητρο για τους πιστούς. Τους απειλεί με στέρησι των τροφίμων, δι' αποκλεισμού. Κινδυνεύουν να πεθάνουν από την πείνα, όσοι δεν προσκυνήσουν την εικόνα του θηρίου. Κινδυνεύουν, διότι τρόφιμα θα δίδωνται μονάχα σ' εκείνους, που θα έχουν δηλώση υποταγή στο θηρίο. Οι αποθήκες των τροφίμων θα είναι κλειστές, για όσους δεν θα έχουν το χάραγμα, την σφραγίδα του θηρίου, στο χέρι ή στο μέτωπο. Η σφραγίς του χεριού ή του μετώπου σημαίνει την υποταγή κάθε πράξεως και κάθε σκέψεως στον Αντίχριστο. Η σφραγίς είναι δείγμα υποταγής του σφραγιζομένου εις τον σφραγίζοντα. Είναι σημάδι κυριότητος. Ανήκει σ' εκείνον, από τον οποίον δέχεται την σφράγισιν. Εκφράζει ακόμη η σφράγισις την εθελοδουλεία, και την πλήρη υποτέλεια των απίστων και των πλανωμένων ολιγοπίστων, στο θηρίο. [...] Ο εξαναγκασμός αυτός προς υποταγήν του λαού στην εικόνα του Αντιχρίστου έχει συμβή κατά την περίοδον της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. Τότε ο ειδωλολατρικός λαός της αυτοκρατορίας εδήλωσε υποταγή στην εικόνα του θηρίου, στα αγάλματα των αυτοκρατόρων, στην καισαρολατρία με την απειλή και την πλάνη του ειδωλολατρικού ιερατείου. Ο εξαναγκασμός αυτός θα συνεχίζεται έμμεσα ή άμεσα, διά μέσου των αιώνων, με πολλούς τρόπους και μέσω πολλών «αντιγράφων» ψευδοπροφήτου. [...] Δικαίωμα αγοραπωλήσεως, λοιπόν, θα έχουν μόνον όσοι φέρνουν το χάραγμα του θηρίου. Για τους εσφραγισμένους του Χριστού θα κηρύξη το θηρίο στους εσχάτους καιρούς αποκλεισμό. [...] Το χάραγμα έχει μια διπλή, αλλά ταυτόσημη έννοια. Εννοεί ασφαλώς, εκείνους που πνευματικώς ανήκουν στον Αντίχριστο. [...] Ίσως όμως εννοεί ακόμη, ότι θα εφαρμοσθή και κατά λέξιν το χάραγμα του ονόματος του θηρίου στα χέρια και στα μέτωπα των οπαδών του Αντιχρίστου, προκειμένου μόνον μεταξύ αυτών να γίνεται κάθε αγορά και πώλησις τροφίμων στους εσχάτους καιρούς”...

Μεγάλο ενδιαφέρουν παρουσιάζουν και τα όσα αναφέρει περί χαράγματος-σφραγίσματος και αριθμού του Θηρίου ο αείμνηστος θεολόγος Νικόλαος Π. Βασιλειάδης, στο σύγγραμμά του “Αποκάλυψις του Ιωάννου”, από όπου επιλέγουμε ορισμένα αποσπάσματα: “Όταν ο ευαγγελιστής Ιωάννης έγραφε την Αποκάλυψη «το χάραγμα» ή το σημάδεμα ήταν σε ευρύτατη εφαρμογή. Σημάδευαν με το χάραγμα ή τη σφραγίδα, που την απέθεταν με καμένο σίδερο, με πυρακτωμένο όργανο, στο χέρι ή στο μέτωπο, δούλους, δραπέτες, Ρωμαίους στρατιώτες με το σήμα της μονάδας τους. [...] Παρόμοια θα συμβαίνουν και στις μέρες του Αντιχρίστου. Γράφει πάλι ο άγιος μάρτυρας Ιππόλυτος: Τότε θα είναι θλίψη μεγάλη, τέτοια που δεν έχει γίνει από την αρχή του κόσμου ως τώρα (βλ. Ματθ. κδ΄ [24] 21) και θα αποστέλλονται διάφοροι σε κάθε πόλη και σε κάθε χώρα, για να φονεύουν τους πιστούς. [...] ...οι Χριστιανοί δεν θα μπορούν μήτε να πωλήσουν κάτι από τα δικά τους μήτε να αγοράσουν από τους ξένους, εκτός κι αν έχουν χαραγμένο το όνομα του θηρίου στο χέρι ή στο μέτωπο. Διότι τότε οι πιστοί θα εκδιωχθούν από κάθε τόπο και θα απομακρυνθούν συρόμενοι έξω από τα σπίτια τους και θα διωχθούν από τις πόλεις και θα διασυρθούν δημόσια και θα τιμωρηθούν με κάθε είδους τιμωρία και θα διωχθούν και θα εξορισθούν από τον κόσμο. [...] Για το «χάραγμα» υπάρχει και η άποψη ότι αυτό δεν θα είναι μάλλον κάποιο εξωτερικό (υλικό) χάραγμα. Κατά την άποψη αυτή, οι λέξεις «μέτωπο και χέρι» είναι συμβολικές. Το μέτωπο, λέγουν, συμβολίζει τον νου και άρα το «χάραγμα» θα έχει ως αποτέλεσμα τη διαστροφή, την νόθευση ή την άρνηση της ορθής πίστεως. Και το χέρι συμβολίζει τις πράξεις και άρα το χάραγμα θα έχει ως αποτελέσματα την τέλεση αμαρτωλών πράξεων. [...] Το θεόπνευστο βιβλίο της Αποκαλύψεως μάς λέγει ότι το «χάραγμα», η σφραγίδα αυτή, είναι «τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ ὁ ἀριθμὸς τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ». Στην προκειμένη περίπτωση ο αριθμός του θηρίου, που είναι αριθμός ονόματος ανθρώπου, δηλαδή αριθμός που βγαίνει από το άθροισμα της αριθμητικής αξίας ενός εκάστου γράμματος του ονόματος είναι χξς΄, δηλαδή 666. [...] Για το 666 και τον υπονοούμενο άνθρωπο, άξιες προσοχής ερμηνείες εκ μέρους εκείνων που εφαρμόζουν το ελληνικό αλφάβητο είναι το όνομα Ευάνθας, ή Τειτάν (με αυτό εννοούν τον Απόλλωνα) ή Λατείνος. Το Λατείνος (και όχι Λατίνος) διότι: λ=30, α=1, τ=300, ε=5, ι=10, ν=50, ο=70, σ΄=200. Σύνολο 666. Για την ερμηνεία αυτή ο Ιππόλυτος ακολουθεί το διδάσκαλό του άγιο Ειρηναίο, επίσκοπο Λυώνος. Το «Λατείνος» θεωρείται συμβολικό όνομα του Αντιχρίστου, της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. Δεν έχουμε βέβαια όνομα συγκεκριμένου ανθρώπου, μόνο σύμβολο και τύπο του Αντιχρίστου και ειδικότερα της Χριστιανομάχου Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, που είχε κηρύξει σφοδρούς διωγμούς κατά των Χριστιανών και είχε θεοποιήσει τον αυτοκράτορα – το θηρίο. [...] Τον περασμένο αιώνα (20ό), κατά τον οποίο παρουσιάστηκαν πολλά θηρία-Αντίχριστοι (Χίτλερ, Στάλιν και συνεργάτες τους) έκανε εντύπωση η ταύτιση του Χίτλερ με τον Αντίχριστο. Έτσι ο Dr. Kepler, βάσει της λατινικής γραφής του ονόματος HITLER και υπολογίζοντας το Α ως 100, το Β ως 101, το C ως 102, το D ως 103, το Ε ως 104, το F ως 105 κ.ο.κ. ταύτισε το 666 με τον HITLER (H=107, I=108, T=119, L=111, E=104, R=117, Σύνολο 666). Η ερμηνεία αυτή είχε εντυπωσιάσει τότε, δεδομένης της αντιχριστιανικής μανίας του ναζισμού”.

Από τη μεταφυσική στη γενετική. Κι ενώ η μεταφυσική σημαίνει την παρέμβαση του Θεού μέσα στην ανθρώπινη Ιστορία, διαμέσου του θαύματος, η γενετική σηματοδοτεί την απόπειρα του ανθρώπου να μπει στη θέση του Δημιουργού και να μπορεί να παρεμβαίνει πια κι ο ίδιος στη φύση των πραγμάτων. Κατ' αυτό τον τρόπο, από το τέρας που δημιούργησε ο δρ. Φρανκενστάιν (ο “σύγχρονος Προμηθέας”) με τους πειραματισμούς του, περάσαμε στους κλώνους της δεκαετίας του 1990, όταν κλωνοποιήθηκε το πρόβατο Ντόλι κι ο άνθρωπος άρχισε να παριστάνει τον “Θεό”. Το αίμα απέκτησε πλέον μεγαλύτερη σημασία από το πνεύμα, γι' αυτό και βιώνουμε σήμερα την απο-πνευματικοποίηση και αποβλάκωση του κόσμου. Σε πολιτικό επίπεδο και ως πλήρης κοσμοθεωρία, η αποθέωση του αίματος σήμανε την ώρα του ρατσισμού, με το Γ΄ Ράιχ και τον Αδόλφο Χίτλερ. Την επέλαση αυτού του νέου “Αντιχρίστου” προετοίμασε, άλλωστε, ο Γερμανός φιλόσοφος Φρίντριχ Νίτσε, τις θεωρίες του οποίου τόσο διαστρέβλωσε ο “Φύρερ”. Εμβόλια και γενετικά πειράματα αναπτύχθηκαν στην εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία, ενώ την ίδια ώρα, στον αντίποδα του ολοκληρωτισμού, Στάλιν και Σοβιετικοί προπαγάνδιζαν τον “νέο σοβιετικό άνθρωπο”, κάτι μεταξύ εμβίου όντος και μηχανής...

Ο Χίτλερ, λοιπόν, ως προτύπωση του Αντιχρίστου-Θηρίου. Ήδη από τον 16ο αιώνα, ο φημισμένος μάγος Νοστράδαμος είχε προβλέψει την άνοδο του “Φύρερ” στην εξουσία, αποκαλώντας τον μάλιστα με ακρίβεια ως... “Χίστερ”! Για τους μη γνωρίζοντες, Χίστερ υπήρξε το αληθινό όνομα της οικογένειας Χίτλερ, έως ότου κάποιος από τους προγόνους του το άλλαξε (άγνωστο για ποια αιτία). Άραγε γι' αυτό τον λόγο ο Χίτλερ διέταξε να καεί ολοσχερώς το χωριό καταγωγής του, στη βόρεια Αυστρία; Ίσως για να μην μείνει τίποτα απ' τα παλιά ληξιαρχεία, που να αποκαλύπτει τις πραγματικές του ρίζες... Ο Χίτλερ προσπάθησε να καταστρέψει τον χριστιανισμό και να νεκραναστήσει τα αρχαία είδωλα των βόρειων παγανιστικών θρησκειών, αλλά χωρίς επιτυχία. Στον 21ο αιώνα δικαιώθηκε, αφού ο κορωνοϊός, ως Κρόνου Υιός, αναβιώνει ένα παλιό ιερατείο, ξεχασμένο για πολλούς αιώνες. Πάλι στην Αποκάλυψη του Ιωάννη, διαβάζουμε για την επιστροφή του θεού Απόλλωνα των Ελλήνων (κεφ. 9): “Καὶ ὁ πέμπτος ἄγγελος ἐσάλπισε [...] καὶ ἤνοιξε τὸ φρέαρ τῆς ἀβύσσου [...] καὶ [...] ἐξῆλθον ἀκρίδες εἰς τὴν γῆν, καὶ ἐδόθη αὐταῖς ἐξουσία ὡς ἔχουσιν ἐξουσίαν οἱ σκορπίοι τῆς γῆς· καὶ ἐρρέθη αὐταῖς ἵνα μὴ ἀδικήσωσι τὸν χόρτον τῆς γῆς οὐδὲ πᾶν χλωρὸν οὐδὲ πᾶν δένδρον, εἰ μὴ τοὺς ἀνθρώπους οἵτινες οὐκ ἔχουσι τὴν σφραγῖδα τοῦ Θεοῦ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν. καὶ ἐδόθη αὐταῖς ἵνα μὴ ἀποκτείνωσιν αὐτούς, ἀλλ' ἵνα βασανισθῶσι μῆνας πέντε· καὶ ὁ βασανισμὸς αὐτῶν ὡς βασανισμὸς σκορπίου, ὅταν παίσῃ ἄνθρωπον. καὶ ἐν ταῖς ἡμέραις ἐκείναις ζητήσουσιν οἱ ἄνθρωποι τὸν θάνατον καὶ οὐ μὴ εὑρήσουσιν αὐτόν, καὶ ἐπιθυμήσουσιν ἀποθανεῖν, καὶ φεύξεται ἀπ' αὐτῶν ὁ θάνατος. καὶ τὰ ὁμοιώματα τῶν ἀκρίδων ὅμοια ἵπποις ἡτοιμασμένοις εἰς πόλεμον, καὶ ἐπὶ τὰς κεφαλὰς αὐτῶν ὡς στέφανοι ὅμοιοι χρυσίῳ, καὶ τὰ πρόσωπα αὐτῶν ὡς πρόσωπα ἀνθρώπων, καὶ εἶχον τρίχας ὡς τρίχας γυναικῶν, καὶ οἱ ὀδόντες αὐτῶν ὡς λεόντων ἦσαν, καὶ εἶχον θώρακας ὡς θώρακας σιδηροῦς, καὶ ἡ φωνὴ τῶν πτερύγων αὐτῶν ὡς φωνὴ ἁρμάτων ἵππων πολλῶν τρεχόντων εἰς πόλεμον. καὶ ἔχουσιν οὐρὰς ὁμοίας σκορπίοις καὶ κέντρα, καὶ ἐν ταῖς οὐραῖς αὐτῶν ἐξουσίαν ἔχουσι τοῦ ἀδικῆσαι τοὺς ἀνθρώπους μῆνας πέντε. ἔχουσιν ἐπ' αὐτῶν βασιλέα τὸν ἄγγελον τῆς ἀβύσσου· ὄνομα αὐτῷ Ἑβραϊστὶ Ἀβαδδών, ἐν δὲ τῇ Ἑλληνικῇ ὄνομα ἔχει Ἀπολλύων”.

Το γενετικό πρόγραμμα του Χίτλερ για την εξολόθρευση των υπανθρώπων (Εβραίων, μαύρων, Σλάβων, τσιγγάνων κ.ά.) και την ανάδειξη της λευκής φυλής του Άριου υπερανθρώπου, μέσω της επιστήμης της ευγονικής, αποτέλεσε ισχυρό χτύπημα αμφισβήτησης της χριστιανικής λατρείας, η οποία δεν ξεχωρίζει φυλές, παρά φρονεί πως όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι ενώπιον του Θεού, ανεξαρτήτως εθνικής καταγωγής και χρώματος του δέρματος! Εξ' ού και, κατά τους παπάδες, εθνικοσοσιαλισμός = σατανισμός. Η ναζιστική ευγονική, που οδήγησε στους θαλάμους αερίων και τα κρεματόρια, οφείλει πολλά στον γιατρό Γιόζεφ Μένγκελε, γνωστό για τα πειράματά του επί των έγκλειστων του στρατοπέδου συγκέντρωσης Άουσβιτς (τα οποία οδηγούσαν τελικά στον βασανιστικό θάνατό τους), ενώ ο υπουργός Δικαιοσύνης του Χίτλερ, φημισμένος καθηγητής του δικαίου, Ερνστ Γιάνινγκ, έφτασε στο σημείο να εκδίδει και να υπογράφει τα περίφημα διατάγματα, με τα οποία οι μη Άριοι εξομοιωνόντουσαν με υπανθρώπους και, ως εκ τούτου, θεωρείτο νόμιμο να χρησιμοποιούνται ως πειραματόζωα από τους ερευνητές γιατρούς του καθεστώτος.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το καθεστώς Χίτλερ χρηματοδοτήθηκε απ' ευθείας από το Ίδρυμα Ροκφέλερ, το οποίο βοήθησε τους Γερμανούς ναζί για την πραγματοποίηση των προγραμμάτων ευγονικής τους, τα οποία περιελάμβαναν μεταξύ άλλων: υποχρεωτικούς εμβολιασμούς για τη διαφύλαξη από μολυσματικές νόσους, στειρώσεις για την αποφυγή κληρονομικών ασθενειών, προγραμματισμένες γεννήσεις για την απόκτηση των βέλτιστων απογόνων, ευθανασίες σε αναπήρους οι οποίοι κρίνονταν ως “μη χρήσιμοι” για τους στόχους της εθνικής κοινότητας, καθώς και (έμμεση μέσω μονοξειδίου του άνθρακα ή ενέσεων) θανάτωση ηλικιωμένων και όσων θεωρούνταν κοινωνικό βάρος. Όλα αυτά αποκλήθηκαν τότε ως “φυλετική υγιεινή”, αφού προείχε... η δημόσια υγεία έναντι των προσωπικών δικαιωμάτων και ελευθεριών του ανθρώπου (κάτι που μας θυμίζει, ασφαλώς, έντονα την εποχή του Covid-19)! Με δυο λόγια, η χιτλερική γενετική επιστήμη αποσκοπούσε στην εξυγίανση του Αρίου ανθρώπου διά της μη επαφής του με άτομα ανήκοντα σε κατώτερα είδη, τη βελτίωση των εξωτερικών γνωρισμάτων της λευκής φυλής με την απαγόρευση σύναψης σχέσεων Γερμανίδων με μη λευκούς, την επιμήκυνση της ζωής των “καθαρόαιμων”, την πλήρη ψυχοσωματική ευεξία του ατόμου, αλλά και τις έγκαιρες διαγνώσεις και προληπτικές θεραπείες κάθε πάθησης...

Οι βάσεις της εθνικοσοσιαλιστικής γενετικής και ευγονικής εντοπίζονται στο κλασικό έργο του Άλφρεντ Ρόζενμπεργκ “Ο μύθος του 20ού αιώνα”, το οποίο κυκλοφόρησε το 1930. Σ' αυτό τέθηκαν, πράγματι, τα θεμέλια του μετέπειτα χιτλερικού ρατσισμού, γι' αυτό και δικαίως θεωρείται ως η “Βίβλος” των ναζιστών. Ο Ρόζενμπεργκ, ευρυμαθέστατος ο ίδιος, εξέφρασε πλήρως το δόγμα του παγγερμανισμού [μεγαλοϊδεατισμός του γερμανικού έθνους], θέτοντας ως στόχο και προϋπόθεση της σύγχρονης επανάστασης στον κόσμο αυτό που αποκάλεσε “αφύπνιση των φυλετικών τύπων”. Θεώρησε ως κύριους εχθρούς τον μαρξιστικό μπολσεβικισμό και τη φιλελεύθερη δημοκρατία -πίσω από τους οποίους διέκρινε τη σκοτεινή φιγούρα του καταχθόνιου Εβραίου-, που δεν είναι παρά αρρωστημένες ιδεολογίες οι οποίες οδηγούν στον “εκμηδενισμό της φυλετικής και εθνικής συνείδησης”. Οι ομοφυλόφιλοι αποκλήθηκαν από τον θεωρητικό αυτό του Γ΄ Ράιχ ως “βούρκος” και προβλήθηκαν ως άτομα διεστραμμένα και ψυχασθενή, με εγγενή τάση προς την ανωμαλία· ιδιαίτερα επικριτικός, μάλιστα, υπήρξε ο Ρόζενμπεργκ απέναντι στη γυναικεία ομοφυλοφιλία (τον λεσβιασμό), πιστεύοντας ότι αποτελούσε το σφοδρότερο εμπόδιο για την εξάπλωση της αρίας φυλής.

Κατά τον τρόπο αυτό, φθάσαμε στα πειράματα μαζικής κλίμακας και στην ομαδική εξόντωση των αδύναμων φυλών. Εβραίοι, Σοβιετικοί, Πολωνοί, Τσιγγάνοι, ομοφυλόφιλοι, κομμουνιστές και Μάρτυρες του Ιεχωβά απετέλεσαν τη ζωντανή πρώτη ύλη για τη διεξαγωγή μίας τεράστιας επιχείρησης πάνω σε κορμιά ανθρώπων και “σπασίματος” γενετικών κωδίκων. Στα στρατόπεδα συγκέντρωσης του Νταχάου, του Μαουτχάουζεν, του Άουσβιτς και αλλού επρόκειτο να συντελεστεί η “τελική λύση”, δηλαδή η συστηματική αποκάθαρση του πλανήτη από τη “σημιτική λαίλαπα” των Εβραίων και άλλων “βλαβερών” φυλών, μέσω αποστολής τους στα στρατόπεδα εξόντωσης, όπου και θανατώνονταν με τοξικά δηλητήρια, καταναγκαστικά έργα (κάτεργα), ανεπαρκή διατροφή και κακουχίες. Όχι μόνο ιατρικά πειράματα, αλλά και εγχειρήσεις χωρίς αναισθητικό, αντοχή σε συνθήκες απολύτου ψύχους και υποθερμίας, και πολλά ακόμη ανατριχιαστικά, λάμβαναν χώρα στα επί Γης κολαστήρια...

Η απανθράκωση των νεκρών σωμάτων, μέσω κλιβάνων αποτέφρωσης και με μόνο καύσιμο το λίπος από τα πτώματα, ήταν η απόληξη της “τελικής λύσης”. Συνέβη έτσι το περιβόητο “μελαμψό” Ολοκαύτωμα, με την απόπειρα εξολόθρευσης από τους χιτλερικούς όλων όσων είχαν πιο σκούρο χρώμα επιδερμίδας απ' ό,τι οι Άριοι, δηλαδή των μελαχρινών πληθυσμών της Μέσης Ανατολής, των Ινδιών, της Βόρειας Αφρικής, ενδεχομένως σε μελλοντική φάση και αυτών της Μεσογείου και της Νότιας Ευρώπης (συμπεριλαμβανομένων των Ελλήνων, τους οποίους εξάλλου -και παρά τη λατρεία του Χίτλερ για τον αρχαιοελληνικό πολιτισμό- ο Ρόζενμπεργκ θεωρούσε ότι δεν ανήκουν στην αρία φυλή)! Στα πλαίσια του “Ολοκαυτώματος” διενεργήθηκε το νεώτερο χάραγμα, αυτό του Αδόλφου Χίτλερ.

Όντως, οι μαρτυρίες διασωθέντων από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης είναι αποκαλυπτικές... Οι εκεί σταλθέντες Εβραίοι, νέγροι, Σλάβοι, Τσιγγάνοι κτλ. όσο καιρό ήταν μέσα σε αυτά εργάζονταν με εξοντωτικούς ρυθμούς -και, φυσικά, δωρεάν...- για μεγάλες πολυεθνικές επιχειρήσεις της εποχής, όπως χημικές και πολεμικές βιομηχανίες, ενώ τους “μάρκαραν” στο μπράτσο, σαν τα ζώα, με ανεξίτηλο αριθμό! Όσοι δεν άντεχαν, απλώς πέθαιναν. Άλλοι, γίνονταν πειραματόζωα. Όσοι διεσώθησαν έφεραν έως το τέλος του βίου τους αυτό το σημάδι: το σφράγισμα της Νέας Εποχής, την οποία είχε εξαγγείλλει ο ηγέτης του Γ΄ Ράιχ. Μάλιστα, πάντα κατά τους αυτόπτες, οι ναζιστές είχαν αρχίσει να εφαρμόζουν και ειδικά συστήματα τεχνολογικής παρακολούθησης και ηλεκτρονικής ταυτοποίησης, με άκρως προηγμένες μεθόδους. Τι θα είχε συμβεί εάν κατόρθωναν να αναπτύξουν τα εν λόγω συστήματα; Δεν πρόλαβαν...

Ο κορωνοϊός ως Εκδικητής. Ο Χίτλερ προσπάθησε να καταστρέψει τον ολοκληρωτικά σάπιο κόσμο της παρακμής της εποχής των Ιχθύων· απέτυχε. Αυτός που έρχεται, δεν θα αποτύχει. Τώρα, τα γενετικά πειράματα του Γ΄ Ράιχ, όλα όσα ονειρεύτηκαν οι ιθύνοντες νόες της εθνικοσοσιαλιστικής Γερμανίας για την οικοδόμηση ενός νέου κόσμου, επανέρχονται δυναμικά στο προσκήνιο. Χρειαζόταν ένας Μπιλ Γκέιτς, για να διαβλέψει ότι οι κατασκευασμένοι ιοί των ηλεκτρονικών υπολογιστών απλώς προσομοιάζουν τους βιολογικούς ιούς που προσβάλλουν τα ανθρώπινα σώματα. Οι εξαναγκαστικοί εμβολιασμοί, όπως τότε έτσι και τώρα, επιβάλλονται στην ανθρωπότητα, ως αναγκαία προϋπόθεση για τη μετάβαση στον μετανθρωπισμό. Η εποχή του Υδροχόου σήμανε· το αποκαλυπτικό Θηρίο είναι εδώ.


393 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page