top of page
  • Εικόνα συγγραφέα.

Κυτταρική μνήμη – η απάντηση που έψαχνες!!!

1.1.2019

Της Σοφίας Κωνσταντινίδου


Πολλές φορές, προσπαθούμε σκληρά να επιτύχουμε και να κατακτήσουμε αυτά που επιθυμούμε! Όμως παρότι μπορεί να είμαστε άνθρωποι προικισμένοι με πολλές και σπάνιες δεξιότητες και ταλέντα, ίσως δεν έχουμε καταφέρει σχεδόν τίποτα από όσα θέλουμε!!! Γιατί άραγε συμβαίνει αυτό; Είναι θέμα «τύχης»; Ή φταίει κάτι άλλο;

Άλλες φορές αυτό που επιθυμούμε μπορεί να είναι μια όμορφη συντροφική σχέση αμοιβαίας αγάπης, άλλες φορές μπορεί να είναι οικονομική ελευθερία ή οτιδήποτε άλλο που για τον καθένα είναι διαφορετικό, αλλά πολύ σημαντικό!!!

Αυτά και άλλα πολλά παρόμοια ερωτήματα βασάνισαν για χρόνια το μυαλό μου, αφού σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να συμβιβαστώ με την ιδέα ότι δεν θα μπορούσα ποτέ να αποκτήσω όσα επιθυμούσα. Έτσι ξεκίνησα μια μακροχρόνια έρευνα για να βρω απαντήσεις και λύσεις!!! Και σε κάποια στιγμή η απάντηση ήρθε!!! Η απάντηση είναι η κυτταρική μνήμη.

Ας δούμε λοιπόν τι είναι η κυτταρική μνήμη και πόσο σημαντικό ρόλο παίζει στη ζωή μας.

Όλα τα δεδομένα, οτιδήποτε μας συμβαίνει ενσωματώνεται στην κυτταρική μνήμη με τη μορφή ενεργειακών μοτίβων. Ο Dr. Bruce Lipton εξηγεί πως το σώμα μας είναι σαν μια κάμερα. Η κάμερα καταγράφει οποιοδήποτε σήμα από το περιβάλλον και το αποθηκεύει σαν φιλμ στον πυρήνα του κυττάρου. Μερικά από αυτά τα δεδομένα περιέχουν καταστρεπτικές εικόνες και λανθασμένες πεποιθήσεις που δημιουργούν άγχος στο σώμα.

Τα πανεπιστήμια του Stanford, του Harvard και της Νέας Υόρκης σε ξεχωριστές έρευνες που δημοσίευσαν καταδεικνύουν ότι αυτά τα δεδομένα στην κυτταρική μνήμη, μπορεί να είναι το χαμένο κομμάτι του παζλ στους τομείς των σχέσεων της υγείας και οποιουδήποτε άλλου τομέα της ζωής μας!

Όλοι μας έχουμε αναμνήσεις που μας γεμίζουν λύπη, θυμό και πολλά άλλα αρνητικά συναισθήματα. Κάθε τι που έχει συμβεί από την εμβρυακή, βρεφική και παιδική μας ηλικία, έχει καταγραφεί σε μορφή εικόνων στον πυρήνα κάθε μας κυττάρου. Κάθε κύτταρό μας λοιπόν έχει μνήμη αποθηκευμένη σε μορφή εικόνων. Τώρα βάσει αυτής της κυτταρικής μνήμης και σε σχέση με το νόμο της έλξης, προσελκύουμε αυτό που είναι καταγεγραμμένο στα κύτταρά μας! Έτσι λοιπόν, εξηγείται γιατί βιώνουμε επαναλαμβανόμενες καταστάσεις στις σχέσεις μας, με διαφορετικούς ανθρώπους κάθε φορά, ή στα οικονομικά μας, ή σε οποιονδήποτε άλλο τομέα της ζωής μας!

Με απλά λόγια, «παίζει ξανά και ξανά το ίδιο έργο στη ζωή μας». Να λοιπόν γιατί, ενώ προσπαθούμε σκληρά να αλλάξουμε τη ζωή μας προς το καλύτερο, τελικά δεν γίνεται τίποτα!!! Είναι λοιπόν ανάγκη να αλλάξουμε την καταστροφική κυτταρική μας μνήμη για να αλλάξουμε μ’ αυτό τον τρόπο τις καταστάσεις στη ζωή μας! Πώς μπορούμε όμως να το επιτύχουμε αυτό; Είναι κάτι τέτοιο εύκολο;

Ευτυχώς για εμάς, ναι, σήμερα είναι και εφικτό και εύκολο!!! Το 2001 ανακαλύφτηκε από τον Dr. Alexander Loyd στην Αμερική, η μέθοδος που αλλάζει την καταστροφική κυτταρική μνήμη και έχει βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους μέχρι σήμερα να αλλάξουν θεαματικά και μόνιμα προς το καλύτερο τις ζωές τους!!!

Ο Alexander Loyd έχει αποκαλύψει ένα μοναδικό και εξαιρετικά αποτελεσματικό πρόγραμμα, που βοηθάει να αποκτήσει κάποιος επιτέλους τη ζωή που επιθυμεί και την επιτυχία που αξίζει. Σύμφωνα με την αντίληψή του: «Η επιστήμη έχει αποδείξει ότι το στρες, ή ο εσωτερικός φόβος, είναι ουσιαστικά η πρωταρχική αιτία οποιουδήποτε προβλήματος αντιμετωπίζουμε, είτε είναι σωματικό, πνευματικό ή συναισθηματικό είτε ακόμα και περιστασιακό. Σύγχρονες έρευνες έχουν δείξει ότι ο φόβος κυριολεκτικά προγραμματίζεται στο κυτταρικό μας επίπεδο. Γι’ αυτό οι περισσότεροι από εμάς αδυνατούμε να απενεργοποιήσουμε την αντίδραση στρες χρησιμοποιώντας μόνο τη δύναμη της θέλησης. Η μέθοδος θα σας μάθει πώς να αλλάζετε τον κυτταρικό προγραμματισμό του φόβου σε προγραμματισμό αγάπης, προκαλώντας έτσι μια φυσική χημική αλυσιδωτή αντίδραση που θα σας ωθήσει προς τη δική σας απόλυτη επιτυχία»!


Sofiakonstantinidou12@gmail.com
www.sofiakonstantinidou.gr
youtube: ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΦΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ 
τηλ.: 6988060763 

Σοφία Κωνσταντινίδου είναι δασκάλα προσωπικής ανάπτυξης, συγγραφέας και lifecoach.



88 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page