top of page
  • Εικόνα συγγραφέα.

Ξεκίνησε και επίσημα το χάραγμα!

ΘΑ “ΜΑΡΚΑΡΟΥΝ” ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ... ΤΑ ΒΟΔΙΑ!

5.2.2015

Του Ησαΐα Κωνσταντινίδη


Δεν ήταν λίγες οι φορές που προειδοποιήσαμε, μέσα από τα δημοσιευμένα κείμενά μας, για τα δραματικά γεγονότα που έπεται να συμβούν... Για όλα αυτά τα δεινά που ετοιμάζουν για την ανθρωπότητα οι παγκόσμιοι εξουσιαστές...

Και, πριν καν στεγνώσει το μελάνι από όλα τα παραπάνω, ήρθε η είδηση που σοκάρει! Η είδηση, η οποία επαληθεύει πανηγυρικά τις δικές μας πληροφορίες και έρευνες, αλλά και επιβεβαιώνει με τον πλέον δραματικό τρόπο όλους εκείνους τους πιστούς που κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου σχετικά με την εποχή του Θηρίου που έρχεται για τον κόσμο μας... Εμείς πάντως μιλήσαμε και πάλι έγκαιρα. Ας δούμε λοιπόν τι αναφέρει πρόσφατο συγκλονιστικό ρεπορτάζ:

“Είδηση σοκ έρχεται από το “δοκιμαστήριο” της Νέας Τάξης Πραγμάτων, τη Σουηδία, όπου εταιρεία θα “μαρκάρει” σαν “βόδια” τους υπαλλήλους της και αυτοί αποδέχονται εν πλήρη γνώση να απορρίψουν την ελευθερία τους και να δεχτούν το τρισκατάρατο “χάραγμα της Αποκάλυψης”, την εμφύτευση του τσιπ στο χέρι.

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων προ των πυλών ετοιμάζεται για το τελικό της βήμα πριν την οριστική υποδούλωση του ανθρώπινου Γένους και φέρνει το “χάραγμα της Αποκάλυψης” σαν είδος οικονομικής διευκόλυνσης και το χειρότερο, πολλοί εκ των ανθρώπων είναι έτοιμοι να “πουλήσουν” την ελευθερία τους στην κυριολεξία για ένα πιάτο φαγητό.

Αντί για κάρτα εισόδου, η σουηδική εταιρεία υψηλής τεχνολογίας Epicenter αποφάσισε να εμφυτεύσει στην παλάμη του χεριού των εργαζομένων της ηλεκτρονικά μικροτσίπς. Το χαμηλής ραδιοσυχνότητας τσιπάκι τοποθετείται απλώς πιέζοντάς το κάτω από το δέρμα του χεριού και ακολούθως μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να έχει πρόσβαση ο εργαζόμενος σε διάφορες υπηρεσίες που έχει δικαίωμα, δηλαδή να ανοίγει πόρτες, να βγάζει φωτοτυπίες κ.λπ.

“Πονάει σαν να σου κάνουν ένεση με λεπτή βελόνα”, σχολιάζει ο ρεπόρτερ του BBC που καλύπτει θέματα τεχνολογίας, και εμφύτευσε και αυτός το τσιπάκι στο χέρι του. Το τσιπάκι υπέγραψαν ότι δέχονται 400 άνθρωποι και όπως δηλώνουν οι περισσότεροι, ελπίζουν στο μέλλον να μπορούν με αυτό να κάνουν και τις συναλλαγές τους, να πληρώνουν τον καφέ και το σάντουιτς που αγοράζουν από την καντίνα του γραφείου τους. Μάλιστα, είναι πολύ ευχαριστημένοι, καθώς δεν χρειάζονται κωδικοί πιν ή άλλου είδους δικλείδες ασφαλείας, αφού η κάρτα τους δεν υπάρχει περίπτωση να χαθεί ή να κλαπεί”.

Αυτά λοιπόν διαβάσαμε στο εξαιρετικά ενδιαφέρον (και συνταρακτικό) ρεπορτάζ σχετικά με το “χάραγμα” που υπέστησαν οι εργαζόμενοι της ως άνω σουηδικής εταιρείας... Και δεν έχουμε εδώ παρά να θυμηθούμε τι είπε για το δραματικό αυτό ζήτημα ο Άγιος Παΐσιος: “Θα γονατίσουν οικονομικά τον λαό σε τέτοιο βαθμό ώστε να δεχτούν τον απόλυτο οικονομικό έλεγχο, το χάραγμα”... Αλλά και ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είχε επίσης αναφέρει (ήδη από τον 18ο αιώνα!): “Θα 'ρθεί καιρός, που θα σας πουν να βουλωθείτε με τη βούλα του Σατανά. Να μη βουλωθείτε. Αν βουλωθείτε, και στου βοδιού το κέρατο να κρυφθείτε, θα σας βρουν”...

Και ασφαλώς όλα τα παραπάνω μας είναι γνωστά εδώ και πάνω από... 1900 χρόνια (!), από το θεόπνευστο βιβλίο της Καινής Διαθήκης, την Αποκάλυψη του Αγίου Ιωάννη... Στο ιερό αυτό βιβλίο διαβάζουμε στο κεφάλαιο ιγ΄ (13), στα χωρία 16-18, και τα εξής δραματικά: “καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσωσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν, καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ. ῟Ωδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς´ [666]”.

Για το θέμα του “χαράγματος”-”σφραγίσματος” αξίζει εδώ να υπενθυμίσουμε, επ' ωφελεία των φίλων αναγνωστών μας, τι είχε γράψει το 1991 ο μακαριστός αρχιμ. Δανιήλ Γούβαλης (1940-2009) σε σχετικό του κείμενο. Καλό είναι κάποιες φορές να αναφερόμαστε εδώ και να αναδημοσιεύουμε τέτοια σημαντικά κείμενα της πίστης μας, διότι ουκ ολίγες μορφές της Ελληνορθοδοξίας είχαν μιλήσει γι' αυτά σε χρόνο εντελώς ανύποπτο. 'Εγραφε λοιπόν πριν από τόσα χρόνια ο μακαριστός αρχιμ. Δανιήλ Γούβαλης μεταξύ άλλων:

“Ο άνθρωπος που εντάσσεται στην Χριστιανική Εκκλησία βαπτίζεται και παίρνει την σφραγίδα του χρίσματος, η οποία τίθεται στο μέτωπο, στα χέρια και σ' άλλα σημεία του σώματός του. Σφραγίς δωρεάς Πνεύματος Αγίου. Αλλά και ο Αντίχριστος θα έχη την δική του σφραγίδα με την οποία ο ψευδοπροφήτης θα σφραγίζη τους πιστούς του Θηρίου.

Η λέξις χάραγμα υπενθυμίζει ανατολίτικα αφεντικά παλαιών καιρών που χάραζαν στο χέρι ή στο μέτωπο των δούλων τους κάποιο ή κάποια γράμματα που υποδήλωναν ποιοι τους κατείχαν. Οι ερμηνευτές μας βεβαιώνουν ότι η λέξις χάραγμα σημαίνει την σφραγίδα του αυτοκράτορα. Έτσι, το να τους δώση χάραγμα ερμηνεύεται, να τους σφραγίση.

Αύριο, μεθαύριο θ' ακούμε κάποια εύλογα ερωτήματα: Γιατί να υπάρχουν για το κάθε πρόσωπο τόσα δελτία ξεχωριστά, αφού μπορούν να συγκεντρωθούν σε ένα; Από 'δω ταυτότητα, απ' εκεί εμπορική κάρτα, πιο πέρα διαβατήριο ή ιατρικό δελτίο κλπ. Να τα απλουστεύσουμε τα πράγματα!

Η προοπτική είναι, σ' αυτήν την λουρίδα να γραφούν τα πάντα, ώστε η πιστωτική κάρτα ν' αποτελή και ταυτόχρονα και διαβατήριο και ιατρικό δελτίο που θα περιέχη ακόμη και καρδιογραφήματα και ακτινογραφίες. Μ' αυτήν θα πληρώνουμε τον ΟΤΕ και την ΔΕΗ, μ' αυτήν θα παρουσιάζουμε το ποινικό μας μητρώο και την στρατολογική μας κατάστασι. Και ο καθένας το αντιλαμβάνεται πως χωρίς αυτήν την κάρτα δεν θα μπορούμε να ζήσουμε μέσα στην κοινωνία. Μ' αυτήν και με τον κωδικό της αριθμό όλα θα διευθετούνται.

Η ζωή κυλάει, και όλα τακτοποιούνται με μία κάρτα. Αλλά να, που κάποιες φορές η κάρτα θα χάνεται ή θα καταστρέφεται. Πολύ πιθανό να προωθηθούν από κάποιους εγκεφάλους συστηματικές εξαφανίσεις καρτών. Οπότε θα ζητηθή κάποιος άλλος τρόπος που να εξασφαλίζη καλύτερα τα πράγματα. Ήδη ο τρόπος έχει εξευρεθή και δειλά δειλά κάνει την παρουσία του. Αρκεί να αναφέρουμε ότι σε κάποια σούπερ-μάρκετ των ΗΠΑ διατίθεται ειδική κάρτα για τους πελάτες, όπου κάτω από τον κωδικό αριθμό σημειώνεται το Η και το F. Το πρώτο υποδηλώνει χέρι (Hand, χάντ) και το δεύτερο μέτωπο (Forehead, φόρεντ). Και δείχνουν σε ποιο σημείο είναι σφραγισμένος ο άνθρωπος.

Δεν απαιτείται λοιπόν μεγάλη σοφία για να κατανοήσουμε πώς θα προχωρήση το πράγμα: Από τα πολλά δελτία και τους πολλούς αριθμούς στο ένα δελτίο και στον ένα αριθμό, και από την κάρτα στο σφράγισμα του χεριού ή του μετώπου, γιατί κάποιος ίσως να είναι κουλός.

Προωθείται σχέδιο για την δημιουργία μιας παγκόσμιας κυβερνήσεως. Τότε ο κάθε άνθρωπος θα έχη τον κωδικό του αριθμό. Ο αριθμός αυτός θα αποτελή και το διακριτικό στοιχείο της εξελιγμένης ταυτότητος κάρτας του. Στην τελευταία φάσι η καταγραφή θα γίνεται στο χέρι ή στο μέτωπο. Μάλλον είναι πια βέβαιο ότι για το χάραγμα αυτό θα χρησιμοποιούνται ακτίνες λέηζερ και το σύστημα bar code (μπαρ κόουντ), δηλαδή του γραμμικού κώδικα – ευθείες παράλληλες διπλές γραμμές διαφόρων ειδών, κάθε ζεύγος γραμμών αντιστοιχεί σ' έναν αριθμό και η ανάγνωσίς τους θα πραγματοποιείται με οπτικο-ηλεκτρονικά μέσα και κομπιούτερ”.


666 και μικροτσίπ για τα παιδιά!


Και σαν να μην έφτανε η Σουηδία και άλλο “χαστούκι” έρχεται από την Βρετανία όπως αποκαλύπτει και το αξιόπιστο και αξιολογότατο redskywarning.blogspot.gr.

Δύο μπαμπάδες που δημιούργησαν μια εφαρμογή (app) που θα επιτρέπει στους γονείς να εκπέμπουν μια ειδοποίηση αν το παιδί τους έχει χαθεί, λένε ότι εξετάζουν τη δημιουργία μικροτσίπ για τα παιδιά.

Εξετάζουν το ενδεχόμενο τόσο για μικροτσίπ που θα μπορούσε να τοποθετηθεί σε είδη ένδυσης όσο και για μικροτσίπ που θα μπορούσε με ένεση να μπει κάτω από το δέρμα ενός παιδιού, και το οποίο θα εκπέμπει μια ειδοποίηση όταν οι γονείς θα θέλουν να το εντοπίσουν.

Πάνω από 16.000 άνθρωποι έχουν ανταποκριθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφότου ο Stephen Fern, που είναι ο υπεύθυνος της εταιρείας ‘Lost Kidz’ (Χαμένα Παιδιά) με τον αδελφό Darren, ζήτησαν τη γνώμη του κοινού σχετικά με το θέμα.

Παρά το ότι αναγνωρίζεται ότι ένα εμφύτευμα θα είναι «επεμβατικό», δήλωσε ο Stephen, «πάνω από το 95%» των ανθρώπων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απάντησαν θετικά στην ιδέα.

Εν τω μεταξύ, μετά από το θέμα που δημιουργήθηκε με τον “αριθμό του θηρίου – 666” έγιναν μελέτες από ηλεκτρονικούς και επιστήμονες οι οποίοι απέδειξαν πως εμπεριέχεται το 666 στον Bar Code. Οι κατασκευάστριες εταιρείες αρνήθηκαν να τον αλλάξουν γιατί “η αλλαγή θα κόστιζε και έπειτα αυτός ο τρόπος κωδικοποίησης τους διευκολύνει αφάνταστα”.

Και επειδή υπάρχουν και αντίθετες απόψεις ότι το 666 δεν εμπεριέχεται μέσα στο γραμμωτό κώδικα, δεχόμαστε ότι όλα αυτά μπορεί και να μην ισχύουν. Μπορεί ο αριθμός να είναι 555 ή 11888 ή 11880 ή 30000... η ουσία παραμένει η ίδια, θα “σταμπαριστούν” άνθρωποι παραδίδοντας την προσωπική τους ελευθερία με έναν ωχαδερφισμό του στιλ “έτσι και αλλιώς ξέρουν τα πάντα για μένα”.

Οι Άγιοι της Ορθοδοξίας έχουν μιλήσει αιώνες πριν για αυτό που έρχεται αλλά δεν φαίνεται η ανθρωπότητα να συνετίζεται.

Κάποτε ο Βενιαμίν Φρανκλίνος είχε πει “όταν θυσιάζουμε την ελευθερία για την ασφάλεια, δεν αξίζουμε τίποτα από τα δύο”.

Εν κατακλείδι. Μην τολμήσει καμία ελληνική κυβέρνηση να αποδεχθεί τέτοιες πρακτικές προσβλητικές για την προσωπικότητα και το θρησκευτικό συναίσθημα του ελληνικού λαού, μετατρέποντας τους πολίτες σε “κοτόπουλα με σφραγίδα” προς χάριν της ασφάλειας και της δήθεν απλούστευσης της ζωής μας. Ο απόλυτος έλεγχος δεν ταιριάζει σε ελεύθερους ανθρώπους αλλά σε “μαζάνθρωπους” που έχουν μετατραπεί σε “πολτό” και δεν διαθέτουν πλέον καμία ελεύθερη βούληση και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι αν θα έχουν καλύτερες οικοσυσκευές από τον γείτονα.

102 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page