top of page
  • Εικόνα συγγραφέα.

David Shayler, ένας Άγγλος πρώην μυστικός πράκτορας που δηλώνει πως είναι ο Μεσσίας 

8.12.2023


Του William Goulielmos 


Ο David Shayler γεννήθηκε στις 24 Δεκεμβρίου του 1965 στο Middlesbrough της Αγγλίας. Το 1989 ο David Shayler πήρε πτυχία από το πανεπιστήμιο του Dundee στην Αγγλική φιλολογία. Το ίδιο έτος δούλεψε για έξη μήνες ως δημοσιογράφος στην εφημερίδα «The Sunday Times». 

Το 1991 ο David Shayler έγινε πράκτορας της M15 (Military Intelligence Section 5, η αντίστοιχη Ελληνική ΕΥΠ). Η πρώτη δουλειά που του ανατέθηκε ήταν η παρακολούθηση αριστερών ομάδων και ακτιβιστών. Το 1992 ο David Shayler μεταφέρθηκε στον κλάδο που ασχολούταν με την Ιρλανδική τρομοκρατία. Το ίδιο έτος μεταφέρθηκε στο τμήμα που ασχολούταν με την τρομοκρατία της Μέσης Ανατολής. Εκεί ο David Shayler έμαθε πως η MI5 σκόπευε να δολοφονήσει τον Λίβυο δικτάτορα Muammar Gaddafi. Ο David Shayler υποστηρίζει πως η MI5 θα έδινε 100,000 λίρες στην τρομοκρατική οργάνωση Libyan Islamic Fighting Group που είχε διασυνδέσεις με την Al-Qaeda για να βάλει βόμβα. Τον Μάιο οι ισλαμιστές έβαλαν βόμβα σε λάθος αμάξι στην Σύρτη και σκότωσαν αθώους πολίτες. Ο  David Shayler υποστήριξε πως η MI5 δεν έκανε ό,τι μπορούσε για να αποτρέψει την επίθεση στην Ισραηλινή πρεσβεία το 1994 και πως παρανόμως παρακολουθούσαν ένα δημοσιογράφο της Guardian. 

Τον Οκτώβριο του 1996 ο David Shayler παραιτήθηκε από την υπηρεσία. Υποστήριξε πως η M15, που την διοικούσαν δεξιοί, παρακολουθούσε παρανόμως σοσιαλιστές εργατικούς (labour) υπουργούς σαν τους Peter Mandelson, Jack Straw, Harriet Harman και άλλους. 

Τον Αύγουστο του 1997 ο David Shayler, χωρίς να έχει την σχετική άδεια, έβγαλε άρθρο με τα κρατικά μυστικά στην εφημερίδα «The Mail on Sunday». Ο David Shayler βασικά παρέδωσε είκοσι οκτώ απόρρητα έγραφα στην εφημερίδα για να τα εκδώσει, με αντάλλαγμα μια επιταγή των σαράντα χιλιάδων στερλίνων!!!  Μια μέρα πριν βγει το επίμαχο άρθρο ο David Shayler και η φιλενάδα του η Annie Machon έφυγαν από την Αγγλία και πήγαν στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας. (Ο David Shayler και η Annie Machon γνώριζαν πως κινδύνευαν μετά την έκδοση του άρθρου και γι’ αυτό εγκατέλειψαν την χώρα.) Η Βρετανική κυβέρνηση αμέσως εξέδωσε διεθνές ένταλμα σύλληψης κατά του David Shayler, διότι παρέβη το άρθρο του Βρετανικού Συντάγματος, το Official Secrets Act του 1989 (c. 6.) και διότι θεωρήθηκε ως ένας whistleblower, δηλαδή ένας πληροφοριοδότης απορρήτων μυστικών. Η Annie Machon δεν κινδύνευε με σύλληψη αλλά σαν σύντροφος του David Shayler αποφάσισε να τον στηρίξει και να μοιραστεί την περιπέτεια μαζί του. 

Αργότερα ο David Shayler και η Annie Machon πήγαν στην Γαλλία. Την  πρώτη Αυγούστου του 1998 λόγω του διεθνούς εντάλματος σύλληψης από την Βρετανία, η Γαλλική αστυνομία συνέλαβε τον David Shayler και τον φυλάκισε για τέσσερις μήνες στις φυλακές La Santé Prison, στο Παρίσι. Στις 18 Νοεμβρίου το Γαλλικό δικαστήριο αποφάσισε πως το ένταλμα κατά του David Shayler είχε πολιτικά κίνητρα και γι’ αυτό τον άφησαν ελεύθερο. Παρ’ ότι ήταν καταζητούμενος στην Βρετανία, συναντήθηκε με φωτογράφους στην Γαλλική Ριβιέρα και φωτογραφήθηκε μαζί με την Annie Machon, σαν αστέρας του σινεμά!! Ο David Shayler και η Annie Machon συνέχισαν να ζουν σαν ζευγάρι στην Γαλλία. 

Το 1999 ο David Shayler έστειλε επιστολή με στοιχεία στον Υπουργό Εσωτερικών, τον Jack Straw, αυτό όμως δεν βοήθησε να αποσυρθεί το ένταλμα σύλληψης εναντίον του. Το 2000 άρχισαν να τελειώνουν τα χρήματα του David Shayler και τις Annie Machon και δεν είχαν πια την άνεση να ζουν ως τουρίστες. Τον Αύγουστο του 2000 ο David Shayler επικοινώνησε με τις Βρετανικές αρχές και προσφέρθηκε να παραδοθεί με την υπόσχεση να μην φυλακιστεί μέχρι να γίνει η δίκη. Όταν πάτησε το πόδι του όμως στην Βρετανία, συνελήφθη αμέσως και φυλακίσθηκε για τρεις εβδομάδες. Ο David Shayler αφέθηκε ελεύθερος όταν του πληρώθηκε η εγγύηση. 

Για τα επόμενα δύο χρόνια ο David Shayler κυκλοφορούσε ελεύθερος αλλά ήταν υπό επιτήρηση. Τον Νοέμβριο του 2002 έλαβε χώρα η περιβόητη δίκη. Ο David Shayler δεν πήρε δικηγόρο, υπεράσπισε τον εαυτό του και έχασε την δίκη. Το δικαστήριο καταδίκασε τον David Shayler σε έξι μήνες φυλάκιση. Το δικαστήριο όμως αφαίρεσε από τους έξη μήνες τον χρόνο (δηλαδή τους τέσσερις μήνες) που ο David Shayler πέρασε στην Γαλλική φυλακή και έτσι πέρασε οχτώ εβδομάδες στην φυλακή! Ο David Shayler αποφυλακίσθηκε στις 23 Δεκεμβρίου του 2002. Για ακόμη εφτά εβδομάδες ο David Shayler ήταν αναγκασμένος να φοράει ηλεκτρονικό βραχιολάκι και έπρεπε να είναι σπίτι του στις εφτά το βράδυ. Το 2005 η Annie Machon έγραψε το βιβλίο ‘Spies, Lies and Whistleblowers: MI5 and the David Shayler Affair’, όπου περιγράφει τα γεγονότα. Το κάλυμμα του βιβλίου δείχνει το ζευγάρι. 

 Μετά την αθώωσή του ο David Shayler άρχισε να αντιγράφει τον τέως ποδοσφαιριστή, αντι—σημίτη και συνωμοσιολόγο συγγραφέα David Icke. Ο David Icke το 1991 δήλωσε πως είναι ο μεσσίας. Ο David Shayler έγραψε άρθρα και έκανε βίντεο όπου δήλωσε πως την επίθεση στους Δίδυμους πύργους την ενδεκάτη Σεπτεμβρίου του 2001 δεν την έκανε η Ισλαμική τρομοκρατική οργάνωση Al-Qaeda με την βοήθεια των Ιρακινών του Saddam Hussein, αλλά την έκανε η κυβέρνηση George W. Bush με την οδηγία των Εβραίων Σιωνιστών!!!! Ο David Shayler δήλωσε πως το Πεντάγωνο δεν χτυπήθηκε από εχθρικό αεροπλάνο, η κυβέρνηση George W. Bush και οι σιωνιστές το ανατίναξαν οι ίδιοι. Τα δε αεροπλάνα που χτύπησαν του πύργους ήταν απλά ολογράμματα. Ο David Shayler έκανε δηλώσεις κατά του πολέμου του Νάτο στο Ιράκ και του Αφγανιστάν και δήλωσε πως ήταν καλός ο Sadam Husein και οι Ταλιμπάν. Σε βίντεό του ο David Shayler βγήκε και είπε πως πήγε δυο φορές φυλακή για σώσει τον Λίβυο δικτάτορα Muammar Gaddafi από δολοφονική απόπειρα της M15.

Το 2006, τέσσερα χρόνια μετά την αποφυλάκισή του, ο David Shayler άρχισε να μελετάει μασονικά κείμενα, για τους Ναΐτες (Knights Templar) και για την Ιουδαϊκή Καμπαλά. O David Shayler άρχισε να κάνει διαλογισμούς και στην συνέχεια κατάφερε, όπως δηλώνει ο ίδιος, να μεταφέρει το φως!!! Εν τω μεταξύ ο David Shayler έχασε αρκετά κιλά και άλλαξε look. Τότε ο David Shayler σε ηλικία σαράντα ενός ετών πείστηκε πως είναι ο Ιησούς και ο μεσσίας. Ο David Shayler δήλωσε ‘Με σταύρωσαν, μου φόρεσαν αγκάθινο στεφάνι και μου έβαλαν καρφιά και μετά ενσαρκώθηκα στον Ιουδαίο επαναστάτη Astronges, που σκότωσαν οι Ρωμαίοι’. (Ο David Shayler στην πραγματικότητα αναφέρεται στον Athronges που ανακηρύχθηκε βασιλιάς και με ένα μικρό στράτευμα κήρυξε έναν αποτυχημένο πόλεμο κατά του Ηρώδη Αρχέλαου και της Ρώμης.) Ο David Shayler υποστήριξε πως ‘Mια ανώνυμη παραψυχολόγος μου εμφύτευσε το πνεύμα της Μαρίας Μαγδαληνής και με έχρισε μεσσία !!!’.

Ο David Shayler δήλωσε πως η ράβδος του ιερέα Ααρών του αδελφού του Μωυσή επάνω της είχε χαραγμένα στα Εβραϊκά τα γράμματα «David Shayler δίκαιε βασιλιά (David Shayler righteous king)»!!!! To γεγονός αυτό προέβλεπε πως θα ερχόταν ο ίδιος ως ο μεσσίας. Ο David Shayler δήλωσε πως μπορεί να επηρεάσει διά μαγείας τον καιρό, να αποτρέψει τρομοκρατικές επιθέσεις μέσω διαλογισμού και να επηρεάσει τα αποτελέσματα ποδοσφαιρικών αγώνων. Όταν η ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης του Middlesbrough νίκησε την ομάδα της Σεβίλλης 3-0 και μπήκε στην Uefa, αυτός το προκάλεσε με μαγεία!!! Ερωτηθείς σε συνέντευξη γιατί αργότερα έχασε η Middlesbrough από την Σεβίλλη 4-0, ο David Shayler απάντησε πως ‘Είχα μεθύσει εκείνη την μέρα και δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω σωστά την δύναμη του φωτός!!!!’ Ο David Shayler δήλωσε πως σαν Ιησούς γνωρίζει το μυστικό της αιώνιας ζωής (αλλά δεν το μοιράζεται με το κοινό). Ο David Shayler δήλωσε πως, καθώς αυτός είναι ο Ιησούς, τότε το ίνδαλμά του ο David Icke είναι ο αντίστοιχος Ιωάννης ο Βαπτιστής. 

Σε μια άλλη συνέντευξη ο David Shayler δήλωσε πως ‘Δεν είναι καλή ιδέα να κοροϊδεύεις έναν άνθρωπο που σου προσφέρει την αιώνια ζωή. Οι άνθρωποι που δεν τον παίρνουν στα σοβαρά ρισκάρουν την ευκαιρία να αποκτήσουν αιώνια ζωή!!! Ο κόσμος πάει κατά διαβόλου και χρειάζεται επειγόντως ένα μεσσία. Είμαι η τελευταία ενσάρκωση του Αγίου Πνεύματος ή η συνείδηση του Ιησού. Όπως το Αγιο πνεύμα είναι ο Θεός ενσαρκωμένος στην ουσία, ο ίδιος είμαι ο Θεός ενσαρκωμένος σε πνεύμα και σε άνθρωπο’. Σε άλλη συνέντευξη ο David Shayler δήλωσε πως ‘Το chav είναι η Εβραϊκή λέξη για βασιλιάς και είναι αναγραμματισμός του ονόματός μου’. (Ο David Shayler κάπου μπέρδεψε τις λέξεις διότι η Εβραϊκή λέξη για βασιλιάς είναι το Melek και το Chav σημαίνει αγάπη!!!) Σε άλλη συνέντευξη ο David Shayler δήλωσε πως ‘Δεν επέλεξα να είμαι ο μεσσίας και ρωτούσα τον εαυτό του γιατί εγώ?? αλλά δεν μπορούσα να αγνοήσω τα σημάδια. Τρία χρόνια πριν μου αποκαλυφθεί πως είμαι ο μεσσίας, ήμουν ένας άθεος τεχνοκράτης.’ 

Ο David Shayler δήλωσε πως ‘Ο σκοπός μου είναι να σώσω την ανθρωπότητα’. Σε άλλη συνέντευξη στο Channel 4 News ο David Shayler δήλωσε πως ‘Πέραν από Ιησούς Μεσσίας είμαι και η μετενσάρκωση του Ιωάννη της αποκάλυψης (John the divine), του Λεονάρδου Ντα Βίντσι, του βασιλιά Αρθούρου και του Αρχάγγελου Μέτατρον!!!! Σε άλλη συνέντευξη ο David Shayler συμπλήρωσε πως είναι επίσης ‘Η μετενσάρκωση του George Washington, του Πυθαγόρα, του Σωκράτη, του Μάρκου Αντώνιου και του Lawrence of Arabia!!!’ Σε κάποια φάση ο David Shayler πήγε στην Ιερουσαλήμ στον όρο του ναού με λευκά ρούχα και ξυπόλητος και δήλωσε πως είναι ο Ιησούς Μεσσίας. Ο David Shayler δήλωσε σε άλλη συνέντευξη πως  ‘Δεν χρειάζομαι να μιλήσω με ραβίνους ή προτεστάντες ή Καθολικούς ιερείς για την θεοποίησή του καθώς επικοινωνώ απευθείας με τον Θεό!!!» Ο David Shayler δήλωσε πως είναι απολύτως υγιής και πιστεύει βαθιά στην καρδιά του πως όντως είναι ο Μεσσίας!!!’ 

Σε άλλη συνέντευξη ο David Shayler δήλωσε πως ‘Πολλοί θεωρούν παράξενο πως ο μεσσίας θα εμφανισθεί στο Middlesbrough. Η πόλη μου ήταν κακόφημη λόγω μεγάλου ποσοστού ανεργίας, κακοποίησης παιδιών και μιας αδύναμης ποδοσφαιρικής ομάδας. Αν όμως αναγνωριστώ ως μεσσίας, θα γίνονται προσκυνήματα από τους χιλιάδες πιστούς μου στο Middlesbrough!!!’ Μάλιστα στο Middlesbrough ο David Shayler έδωσε λόγο στους ελάχιστους οπαδούς του και σε κάποιους συμπολίτες του στο ύψωμα Roseberry Topping, όπως ο Ιησούς έδωσε την ομιλία στο όρος, στην νέα διαθήκη!!!!  

Στο Υou tube κυκλοφορεί ένα εννιάλεπτο βίντεο με τίτλο ‘Top 10 crazy people who claimed to be god’, αυτό έχει τον David Shayler στον αριθμό εφτά μετρώντας από το δέκα έως το ένα!!!! (Οι άλλοι εννέα μεσσίες είναι ο Μαλαισιανός Ariffin Mohammed, ο Αμερικανός Wayne Bent, ο Ρώσσος Sergey Torop η Vissarion, ο Γερμανο-Βραζιλιάνος Inri Cristo, ο Πορτορικανό-Αμερικάνος José Luis de Jesús Miranda, ο Αμερικανός Marshall Applewhite, ο Αμερικανός εγκληματίας David Coresh, ο Αμερικανός εγκληματίας Charles Manson και ο Φιλιππινέζος Apollo Carreon Quiboloy!!!) Στο Wikipedia το λήμμα ‘List of people claimed to be Jesus’ αναφέρει τον David Shayler. Το 2011 ο John Ronson έγραψε το βιβλίο ‘The Psychopath Test: A Journey Through the Madness Industry’ το οποίο αναφέρεται στον David Shayler και στον David Icke!!! 

O David Shayler δήλωσε σε βίντεο πως έστειλε αρκετές φορές ταχυδρομικώς Affidavit (ένορκη βεβαίωση) στο παλάτι στην τέως βασίλισσα Elizabeth και αργότερα στον διάδοχό της τον Charles, εξηγώντας πως σαν Ιησούς είναι πολύ ανώτερος από αυτούς!!!!! Ο David Shayler φυσικά δεν έλαβε απάντηση από την βασίλισσα Elizabeth όσο ζούσε και ούτε από τον βασιλιά Charles. Το 2005 ο David Shayler δήλωσε πως ήθελε να βάλει υποψηφιότητα ως Πρωθυπουργός εναντίον του κακού κατά την γνώμη του Tony Blair. Ο David Shayler δήλωσε πως θέλει να καλλιεργήσει μεγάλες ποσότητες από κλωστική κάνναβη. 

Όταν ο David Shayler άρχισε να κάνει αυτές τις δηλώσεις η Annie Machon τον εγκατέλειψε και η δεκατετράχρονη σχέση τους τερματίσθηκε. Κατά την ίδια, έλειψε για το Σαββατοκύριακο και όταν επέστρεψε στο σπίτι είδε τον David Shayler με ξυρισμένο το κεφάλι του και τα φρύδια του, ενώ μέχρι τότε ήταν περήφανος για τα μακριά μαλλιά του. Ο David Shayler άρχισε να γίνεται παρανοϊκός και νευρίαζε με το παραμικρό. Τον David Shayler τον απασχολούσαν μόνο θέματα εσωτερισμού και όχι πώς θα βγάλουν το προς το ζην (και οι δύο ήταν άνεργοι για δέκα χρόνια!!!). Ο David Shayler αποκάλυψε στην Annie Machon πως είναι ο Ιησούς Χριστός μεσσίας. Η Annie Machon δήλωσε πως ο πόλεμος που του έκανε η Βρετανική κυβέρνηση και οι μυστικές υπηρεσίες τον οδήγησαν σε νευρική κατάρρευση. Η Annie Machon αρχικά προσπάθησε να διαψεύσει πως ο David Shayler είναι ο μεσσίας και πως οι δημοσιογράφοι δεν κατάλαβαν καλά τι εννοούσε ο σύντροφός της (προφανώς με αυτό τον τρόπο προσπάθησε να σώσει την σχέση τους). 

Κατά την Annie Machon, η πίεση ήταν αβάστακτη και γι’ αυτό θέλησε να τερματίσει την σχέση.  Για τον χωρισμό του με την Annie Machon ο David Shayler δήλωσε ‘Περάσαμε δύσκολες καταστάσεις μαζί αλλά μετά αυτή κατάλαβε πως το πνεύμα μου ήταν αφιερωμένο στο θεό, και στον θεό μόνο. Ο χωρισμός ήταν σκληρός αλλά, καθώς είμαι ο Ιησούς Χριστός, τώρα κυβερνάω τα πάντα!!!’ Επίσης φίλοι και συγγενείς του David Shayler άρχισαν να ανησυχούν για την πνευματική υγεία του. Ο αδελφός του David Shayler του τηλεφώνησε και του είπε πως τρελάθηκε. Θαυμαστές του David Shayler από το διαδίκτυο, οπαδοί θεωριών συνομωσίας και οπαδοί της θεωρίας για την ενδεκάτη Σεπτεμβρίου, όταν άκουσαν της δηλώσεις του περί της θεότητας, του έγραψαν πως είναι ναρκισσιστής και να κοιταχτεί σε γιατρούς. 

Το 2009 ο David Shayler πήγε στο χωριό Abinger Hammer στο Surrey και έκανε μαζί με οχτώ άστεγους και χίπηδες κατάληψη στο Hackhurst Farm, ένα ιστορικό διατηρητέο αρχοντικό του 17ου αιώνα. Στην εφημερίδα London Evening Standard ο David Shayler αποκάλυψε στους δημοσιογράφους που πήγαν στο αρχοντικό πως ο δεύτερος εαυτός του, το alter ego του, είναι η Delores Kane. Εκεί σαν Ιησούς και ντυμένος με γυναικεία ρούχα και περούκα δίδασκε στους άστεγους και χίπηδες οπαδούς του. O David Shayler δήλωσε πως ‘Η Delores Kane ενσαρκώνει την θηλυκή πλευρά της θεότητάς μου. Κάποιες προφητείες στην Παλαιά διαθήκη λένε πως ο μεσσίας θα έχει ανδρική και γυναικεία φύση, γι’ αυτό έγινα η Delores Kane.’ (Η θεωρία του David Shayler είναι αιρετική). Ο David Shayler δήλωσε επίσης πως ‘Σαν Delores Kane θα μπορούσα να έχω την διορατικότητα να δω τον κόσμο από την οπτική μιας γυναίκας.’ Ο David Shayler δήλωσε πως η Μαρία Μαγδαληνή και η παρθένος Μαρία είναι το ίδιο άτομο. (Η θεωρία του David Shayler είναι αιρετική). Ο David Shayler επίσης δήλωσε πως ‘Ο εαυτός μου και η Delores Kane όπως και ο Ιησούς Χρηστός κινούνται σε κύκλους με απόκληρους και περιθωριακούς ανθρώπους της κοινωνίας’. Ο David Shayler φωτογραφήθηκε στους δημοσιογράφους ντυμένος με γυναικεία ρούχα και περούκα ως η Delores Kane. Λίγους μήνες αργότερα οι ιδιοκτήτες του αρχοντικού ειδοποίησαν την αστυνομία. Η αστυνομία ανάγκασε τον David Shayler-Delores Kane και τους άστεγους και χίπηδες οπαδούς του να εκκενώσουν το αρχοντικό. Την περίοδο αυτή ο David Shayler φωτογραφήθηκε με γυναικεία ρούχα και περούκα ως Dolorres Kane σαν εσταυρωμένος από κάτω ένα ομοίωμα του σταυρωμένου Ιησού !! Tην περίοδο αυτή, όπως πολλοί συνωμοσιολόγοι, ο David Shayler πίστευε στις προφητείες των Μάγιας και πίστευε πως ο κόσμος θα τελείωνε στις 23 December 2012. Ο David Shayler όπως και οι λοιποί συνωμοσιολόγοι έπεσαν έξω. Το  2011 γυρίσθηκε το ντοκιμαντέρ ‘I Am Jesus΄ στο οποίο πρωταγωνιστούν ο David Shayler και οι Γερμανό-Βραζιλιάνος Inri Cristo και ο Ρώσσος Vissarion (Sergey Torop), που επίσης δηλώνουν μεσσίες!!! 

O David Shayler όπως και η Annie Machon δηλώνουν την στήριξή τους στον φιλόρωσσο (κρυφο-κομμουνιστή) Αμερικανό πράκτορα Edward Joseph Snowden!!!!! Ο Edward Joseph Snowden θεωρείται whistleblower (πληροφοριοδότης απορρήτων μυστικών) όπως και ο David Shayler. Φυσικά ο David Shayler θεωρείται γραφικός ενώ ο Edward Joseph Snowden προδότης και υποστηρικτής της δικτατορίας του Βλάντιμιρ Πούτιν. O David Shayler δήλωσε πως θέλει να καταστρέψει την αυτοκρατορία των κακών Σιωνιστών (προφανώς χωρίς να γνωρίζει τι εστί ο Σιωνισμός). Ο David Shayler πιστεύει πως οι σιωνιστές ελέγχουν υπογείως και με δόλιο τρόπο τον πλανήτη. Ο David Shayler πιστεύει πως οι Σιωνιστές ελέγχουν τα εμβόλια του Covid.  Ο David Shayler πιστεύει πως ο Covid είναι σχέδιο των Εβραίων Σιωνιστών για να ελέγχουν τον πλανήτη. Πιστεύει πως οι Εβραίοι ελέγχουν τις τράπεζες και τα στεγαστικά δάνεια (mortgages). O David Shayler πιστεύει πως οι Εβραίοι θέλουν να δημιουργήσουν μία ράτσα από σκλάβους και οι ίδιοι να ζουν προνομιακά. Στηρίζει τους Παλαιστίνιους ισλαμιστές τρομοκράτες της Χαμάς και κατηγορεί το Ισραήλ πως τους καταπιέζει και κάνει εγκλήματα εις βάρος τους. Ο David Shayler κατηγορεί τους Εβραίους ως υπεύθυνους για την επίθεση στους Δίδυμους πύργους και το Πεντάγωνο. (Πιθανόν να πιστεύει πως οι Εβραίοι είναι υπεύθυνοι για την σταύρωσή του, σαν Ιησούς Χριστός - μεσσίας). Ο David Shayler δήλωσε πως θέλει να συναντηθεί με τον David Ike για να πολεμήσουν μαζί την αυτοκρατορία των κακών Σιωνιστών.  Ο David Shayler ίσως φοβούμενος μήπως διωχθεί για ρατσισμό (χρησιμοποιώντας την κλασσική ατάκα) δηλώνει πως είναι αντι-σιωνιστής και όχι αντι-Εβραίος η αντι-σημίτης. 

 Ο David Shayler συνεχίζει να κάνει βίντεο και να δίνει συνεντεύξεις για την θεότητά του και για θεωρίες συνομοσίας. Πρόσφατα ο David Shayler έκανε μοντάζ του εαυτού του εως Ιησού Χρηστού. Η Annie Machon εξέδωσε το δεύτερο βιβλίο της, το ‘The Privacy Mission: Achieving Ethical Data for Our Lives Online.’ 


213 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page