top of page
  • Εικόνα συγγραφέα.

Υπόθεση «Ψευτο-Έψιλον»

Ψευτο-Ομάδα Έψιλον

αποκαλεί τον γέροντα Παΐσιο... «σατανιστή» (!!!)

και βγάζει «βρωμιάρηδες Εβραίους» τους προγόνους μας, τους Σελλούς!...

Οκτώβριος 2012

Του Ησαΐα Κωνσταντινίδη


Για το θέμα των Έψιλον έχουμε αναφερθεί και άλλη φορά, σε κείμενά μας, όπου αναφερθήκαμε σε γενικές γραμμές στο πλαίσιο που ορίζει τους Έψιλον, εντάσσοντας το όλο ζήτημα στις γενικότερες γεωπολιτικές συνθήκες του πλανήτη μας. Φυσικό ήταν βέβαια, και από εμάς αναμενόμενο, να προκληθεί εκτός από το έντονο ενδιαφέρον πολλών και κάποιου είδους αντίδραση, ειδικά δε από τους ύποπτους εκείνους κύκλους που με περίσσιο θράσος θέλουν να «μονοπωλούν» (γιατί άραγε και με ποιο δικαίωμα;) κάθε τι που έχει σχέση με την ελληνική μας παράδοση, εξυπηρετώντας αλλότριους σχεδιασμούς...

Όμως εμείς συνεχίσαμε να ερευνούμε το θέμα αυτό, μέσα βεβαίως στο πλαίσιο της ενημέρωσης και σε συνδυασμό πάντοτε με τις ευρύτερες πλανητικές εξελίξεις. Ένα πράγμα λοιπόν που μας προξενεί εντύπωση είναι ότι ως δήθεν «Έψιλον» παρουσιάζονται μερικοί πυρήνες, κινούμενοι πάντοτε σκοτεινά, οι οποίοι και αυτοί προσπαθούν να αποτελέσουν τον «γνήσιο εκφραστή κάθε τι του ελληνικού»!... Όμως ο πραγματικός στόχος τους δεν είναι τελικά παρά η διαστρεβλωμένη ερμηνεία της ιστορίας του ελληνισμού και της Ορθοδοξίας, με σκοπούς άδηλους, υποστηρίζοντας θέσεις τόσο ακραίες που πραγματικά προκαλούν το αίσθημα του μέσου πολίτη. Ιδιαίτερα δε στις τωρινές συνθήκες μετάβασης της ανθρωπότητας στην περίφημη Νέα Εποχή...

Μία λοιπόν από αυτές τις ψευδεπιγράφως καλούμενες οργανώσεις των «Έψιλον» έφτασε στο απίστευτο πραγματικά σημείο να διαστρεβλώσει τόσο πολύ την ιστορία του λαού μας, που αγγίζει τα όρια σχεδόν του παραλόγου! Κι αυτό ο εν λόγω πυρήνας το έπραξε επίτηδες, πάνω στην προσπάθειά του να στραφεί κατά της Ελληνορθοδοξίας... Ας δούμε λοιπόν ΑΥΤΟΥΣΙΕΣ τις θέσεις των Ψευτο-Έψιλον για τον γέροντα Παΐσιο, ακριβώς για να καταδικάσουμε τέτοια φαινόμενα και να υπερασπιστούμε ακόμα πιο δυναμικά τις έννοιες: Έθνος, Πίστη, Πατρίδα! Γράφουν λοιπόν οι παρουσιαζόμενοι ως «Έψιλον»:

«Γέρων Παΐσιος - Αρσένιος Εζνεπίδης. «Παΐσιος, όνομα φερόμενο εκ της Εκκλησίας».

Ξεκίνησε ως μοναχός εις το Άγιο Όρος, μυημένος εις τα μυστήρια του τάγματος « Ναϊτών» ή αλλιώς «Opus Dei», που στην Ελλάδα έχει κύρια έδρα το Άγιο Όρος. Αργότερον μετετέθη εις την Αρχιεπισκοπή Κύπρου. Το κτίριο των «Ναϊτών» βρίσκεται και σε άλλη τοποθεσία, στο Σταυροβούνι. Λειτουργεί δε, ένα πολύ μικρό μέρος για το κοινό, εις το οποίο επιτρέπονται μόνο άντρες.

Ο Παΐσιος μετά λίγων χρόνων, από τη μονή Κύκκου εισήλθε στη μονή Σταυροβουνίου. Μετά πολλών χρόνων και εις σχετικά μεγάλη ηλικία, αφορίστηκε και εκδιώχθηκε από τη μονή και από την ίδια την Εκκλησία, ως αιρετικός. Η Εκκλησία έθεσε ως κύριο λόγο για αυτή την πράξη της, το ότι ο Παΐσιος τελούσε σατανικές τελετές, όπως δε, μαρτυρούσε μυστικά που αφορούσαν τα ευαγγέλια της Εκκλησίας, μα και τελετές όπου μόνο εις ιερούς ναούς της Εκκλησίας τελούνται. Βάσει όλων αυτών, ο Παΐσιος εξορίστηκε από την Κύπρο και κατέφυγε στην Ελλάδα, όπου ζούσε ως ερημίτης. Πριν το θάνατό του λέγεται πως είχε τρελαθεί.

Ο Παΐσιος ουδέποτε έγραψε κάτι. Υπάρχουν όμως αρκετές μαρτυρίες πως όντως, στην αρχή ασκούσε τελετές της Εκκλησίας, και μετά αυτών σατανικές τελετές. Ερωτηθείς εκ του δικαστηρίου της Εκκλησίας εις Κύπρο, γιατί ασκούσε μαύρη μαγεία, απάντησε πως δεν έκανε τίποτα άλλο από το να ασκεί τελετές της Εκκλησίας βάσει των ευαγγελίων αυτής, όπως κάνει και η ίδια η Εκκλησία.

Λόγω του ότι το θέμα Παΐσιος έγινε ευρέως γνωστό στο κόσμο και ίσως να εξέθετε σοβαρά την Εκκλησία, θέλησαν να δημιουργήσουν έναν άλλο νέο και διαφορετικό Παΐσιο, ο οποίος θα ήτο ευπρεπής και άγιος της Εκκλησίας. Και φυσικά αυτό έπραξαν. Μέσα από διανομή φυλλαδίων και βιβλίων, ο αφορισμένος και εκδιωγμένος από την Εκκλησία σατανιστής Παΐσιος, έγινε ο «Γέροντας Σοφός Παΐσιος, Άγιος άνθρωπος της Εκκλησίας».

Η χρησιμοποίηση του «Παΐσιου» από την Εκκλησία έγινε με καλό σχεδιασμό και με έντεχνο τρόπο, ξεκινώντας από έκδοση φυλλαδίων ως και έκδοση βιβλίων, χρησιμοποιώντας άβουλους μιαρούς ανθέλληνες (Λιακόπουλο, Α. Γεωργιάδη, κ.α.) και άτομα μασονικών στοών που συνεργάζονται στενά με την Ναΐτικη (μασονική) στοά της Εκκλησίας, με το αζημίωτο φυσικά. Πλήρως διαδεδομένο εις τους Έλληνες είναι το βιβλίο «Προφητείες Γέροντα Παΐσιου». Λέτε αυτός ο σατανιστής και αφορισμένος από την Εκκλησία να ήτο προφήτης; Κάθε άλλο παρά προφήτης ήταν. Ο ψευτοεπονομαζόμενος «Παΐσιος» είχε υποπέσει σε μέγα λάθος, που δεν ήτο άλλο από το να μαρτυρήσει, εκτός των σατανικών τελετών που ετελούντο από την Εκκλησία, και διάφορα σκοτεινά σχέδια αυτής όπως:

α) Τα σχέδια του τάγματος «Ναϊτών» ή αλλιώς Εκκλησία. Ο αφορισμένος και σατανιστής κατά την Εκκλησία Παϊσιος, με την παρουσία του εις το κοινωνικό σύνολο, αλλά και σε συζητήσεις που διεξήγαγε με πολίτες, μαρτυρούσε τι έπραττε και τι πράττει η Εκκλησία. Όλες οι μαρτυρίες ήτο γύρω από ξεπουλήματα της Ελλάδος, για κερδοσκοπίες, για συνεργασίες με Εβραίους και Τούρκους, κ.α. Συνήθιζε να τους αποκαλεί δαίμονες, τάγματα του σατανά και του διαβόλου.

β) Αμοιβές και συνεργασίες με οργανώσεις εκτός Εκκλησίας. Τινός πραγμάτων, συνεργασίες με Δωδεκαθεϊστές, Ορφικούς, Τέκτονες, Ιεχωβάδες, Εκκλησία του Θεού και πλήθος άλλων.

Η καθ' όλα ανθελληνική μιαρή μαριονέτα της Τεκτονικής Εκκλησίας (για όσους δεν γνωρίζουν, «Χριστιανική Ορθόδοξη Εκκλησία Α.Ε.»), ονομάζεται Λιακόπουλος, ο οποίος μέσα από ύβρεις και βλασφημίες προς τους Έλλην Πελασγούς και τους Έψιλον ΕΥ, προσπαθεί να περνά προπαγανδιστικά μηνύματα της «Εκκλησίας» και των Εβραίων Μογγόλων Ρώς ή Ρωσία. Μέσω αυτών με πλάνη θέλει να πείσει τους Έλλην (ιδίως την νεολαία) πως οι Μογγόλοι ονόματι «Ρώς» είναι η άρια φυλή και ο σωτήρας των Έλλην. Πριν πολλά χρόνια το είχε προσπαθήσει και η Εκκλησία, θέτοντας αυτούς τους Μογγόλους (=Ρωσία) ως άρια φυλή, ή αλλιώς το «Ξανθό Γένος / Φυλή», κοινώς καθάριο Εβραϊκό γένος. Ο μιαρός Λιακόπουλος που από ό,τι δείχνει έχει αρκετό ταλέντο στο να πουλά ως κοινός Γύφτος βιβλία της Εκκλησία και των Τεκτόνων, καλό θα ήταν να κάνει καριέρα στο να πουλά κιλίμια χαλιά με το Ντάτσουν. Κρίμα να χαραμιστεί τέτοιο "ταλέντο"!!!»

Επίσης, να σημειώσουμε ότι οι ως άνω Ψευτο-Έψιλον έχουν στραφεί (για ποιον λόγο άραγε;) και κατά των ιστορικών ριζών του ελληνικού έθνους! Συγκεκριμένα τόλμησαν να τα βάλουν με τους γεννήτορες του ελληνισμού, τους Σελλούς ή Έλλοπες (περιοχή σημερινής Νότιας Αλβανίας-Βορείου Ηπείρου), παρουσιάζοντάς τους ούτε λίγο ούτε πολύ ως «μιαρούς» (δηλ. βρωμιάρηδες!!!) και υποτάσσοντάς τους στην πολιτισμική σφαίρα της Ανατολής, υπονοώντας προφανώς τους Εβραίους!... Πρόκειται σίγουρα για ιστορική ύβρη κατά του έθνους και του λαού μας, διαχρονική μάλιστα, αν ληφθεί υπόψη ότι το αρχαιότερο έθνος (μαζί με τους Έλληνες) που επιβιώνει σήμερα από τα μακρινά εκείνα χρόνια της προϊστορίας, δηλ. οι Κινέζοι, ακόμα και τώρα αποκαλεί τους Έλληνες ως... Σελλοί! Τι συμβαίνει λοιπόν; Γιατί μερικοί τα βάζουν «έντεχνα» κατά του ελληνισμού, χτυπώντας ύπουλα τους δύο πυλώνες του; Δηλ. τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό και την ελληνορθόδοξη πίστη;...

Πού θα πάει... Θα ανακαλύψουμε τις «ρίζες του κακού»!...


Ψευτο-Έψιλον:

«Μασόνοι η Ομάδα Όλυμπος, Εβραίος ο Πάλμος, σατανιστής ο Παΐσιος»!!!


Αυτοί οι δήθεν «Έψιλον» συνεχίζουν, πάντως, τις επιθέσεις τους κατά παντός του ελληνικού! Με θράσος απερίγραπτο και με μεγάλο μίσος κατά όλων όσων αγωνίζονται για έθνος-πατρίδα... Αποκαλύπτουμε εδώ μερικά από τα όσα εξέφρασαν οι Ψευτο-Έψιλον εναντίον μεγάλων Ελλήνων αγωνιστών, όπως είναι ο σπουδαίος ερευνητής Γιώργος Πάλμος...

Ιδού ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από το κείμενο των δήθεν «Έψιλον», υπό τον τίτλο «Ομάδα Όλυμπος-Όλυμπος TV. Ομάδα Ολύμπιων Παγανιστών και Μασόνων»:

«Οι μασόνοι και παγανιστές, όπως η Ομάδα Όλυμπος «Όλυμπος TV», ο Πάλμος και οι συνεργάτες του, απειλούν την Ομάδα Έψιλον φοβερίζοντάς μας πως αν συνεχίσουμε να τους στέλνουμε e-mail θα αποταθούν εκεί που πρέπει. Εκεί που πρέπει; Μήπως εννοούν την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος; Μήπως καμιά μασονική στοά; Μήπως στον Χαρδαβέλλα; Ή μήπως σε καμία μαφία για να μας δείρει;

Ορισμένοι μιαροί μασόνοι και παγανιστές «Δωδεκαθεϊστές (Πολυθεϊστές), Ορφικοί, Εκκλησία Α.Ε., κ.ά.» πιστεύουν πως έχουν εξοντώσει την Ομάδα Έψιλον, εφόσον δια μέσου της συνεργασίας Interpol, CIA, ΚΥΠ και Μασονικών στοών Κύπρου, κατάφεραν και πήραν (έκλεψαν) τα μηχανήματα της Ομάδος Έψιλον με αποτέλεσμα να μην υφίσταται η ιστοσελίδα και το chat της Ομάδος. Έτσι άρχισαν οι παγανιστές και οι μασόνοι να βγάζουν γλώσσα, και να ομιλούν οι υβριστές, οι βλάσφημοι μιαροί και ανθέλληνες για την Ομάδα Έψιλον κλπ. προσπαθώντας να πλανέψουν για μια ακόμα φορά τους Έλλην και φυσικά με το αζημίωτο. Είναι γνωστή η δράση και τα έργα αυτών, πάνω από όλα η κερδοσκοπία κ.ά. προσωπικά τους συμφέροντα.

Φυσικά ξεχνούν οι παγανιστές, οι μασόνοι του «Όλυμπος TV» και ο εβραιογενής Πάλμος τι έλεγαν (έγραφαν) στο chat της Ομάδος Έψιλον όπως, «για συνεντεύξεις, για συνεργασίες, κλπ.». Ξεχνούν ότι έλεγαν με πάθος για την υποτιθέμενη συμμετοχή τους στον αγώνα της Ομάδος Έψιλον (μόνο που οι θρασύδειλοι δεν εμφανίστηκαν ποτέ). Ξεχνούν ότι είχαν τρελαθεί να αντιγράφουν τα κείμενα της ιστοσελίδας της Ομάδος Έψιλον. Ξεχνούν πως από την Ομάδα Έψιλον έμαθαν πολλά όπως «Ελλάς, Έλλην, Πελασγοί, Ελλάνιοι, Απολλώνιος, Απόλλων» και πλήθος άλλων λέξεων και προτάσεων. Ξεχνούν οι αδαείς μασόνοι και παγανιστές πως κερδοσκοπούσαν και κερδοσκοπούν γράφοντας βιβλία χρησιμοποιώντας το όνομα της Ομάδος Έψιλον και τα κείμενα αυτής. Μάθατε μιαροί από την Ομάδα Έψιλον ως και τον συμβολισμό των αντίρροπων, κ.ά. πολλά. Μάθατε ότι τα δήθεν και υποτιθέμενα αντίρροπα που χρησιμοποιείτε είναι λάθος, ότι δεν έχουν καμία σχέση με τα πραγματικά αντίρροπα της Ομάδος Έψιλον.

Μιλάτε μιαροί με «καμάρι» για την εβραϊκή μασονική οργάνωση «Ομάς-Ε(βραίων)», για τον Τούρκο Ωνάση, για τον Εβραίο Γκιόλβα, κ.ά. μασόνους και παγανιστές, μπουρδολογείτε συνεχώς για φοράδες (Κένταυρους), για Ανδρομέδιους (πράσινες σαύρες), για πράσινα ανθρωπάκια, κ.ά. πολλές βλακείες με κύριο σκοπό την πλάνη και την κερδοσκοπία. Αν νομίζετε πως θα καταφέρετε για μια ακόμα φορά να κερδοσκοπήσετε εις βάρος των Έλλην γελιέστε οικτρά. Αν νομίζετε πως έχετε να κάνετε με παιδαρέλια και αδαείς νεαρούς γελιέστε μιαροί, είμαστε πάρα πολύ μεγαλύτεροι ως προς την εξυπνάδα και την ηλικία. Είστε λοιπόν πάρα μα πάρα πολύ μικροί για να μιλάτε για την Ομάδα Έψιλον»...

Επίσης, σε ένα άλλο σημείο οι δήθεν «Έψιλον» αναφέρουν και τα εξής:

«Έλλην, μην περιμένετε να παραδεχθούν οι μασόνοι Εβραιομογγόλοι και ανθέλληνες αυτά τα οποία τους προσάπτουμε ή τους προσάπτουν άλλοι. Πάντα θα μπουρδολογούν διάφορα ώστε να αρνούνται την ενοχή τους και φυσικά την πραγματική τους καταγωγή και γένος. Κύριος στόχος και σκοπός αυτών είναι η κερδοσκοπία μέσω της πλάνης και της απάτης. Ο εβραιογενής Πάλμος είναι ένας εξ’ αυτών, όπως και οι «Φουράκης, Χαρδαβέλλας, Κεραμιδάς» κ.ά. μασόνοι και ανθέλληνες που κερδοσκοπούσαν πουλώντας βιβλία, οργανώνοντας μασονικές (πολιτισμικές) εκδηλώσεις, ζητώντας οικονομική ενίσχυση και δωρεές από τους Έλληνες μέσω διαφόρων δημοσιευμάτων με το πρόσχημα ότι βοηθούν την Ομάδα Έψιλον, εννοώντας φυσικά την μασονική πυθαγόρεια οργάνωση «Ομάς-Ε».

Μπορεί να ξέχασε ο εβραιογενής μασόνος Πάλμος τις απάτες που έχει κάνει και συνεχίζει να κάνει, μα εμείς η Ομάδα Έψιλον και οι Έλλην δεν ξεχνούν ποτέ. Φουράκης, Κεραμιδάς, κ.ά. πριν αποχωρήσουν από τη ζωή μαρτύρησαν την αλήθεια: πόσα έπαιρναν, από πού τα έπαιρναν και ότι είναι όλοι μασόνοι, μαρτύρησαν ότι η «Ομάς-Ε» είναι μια απάτη που σκοπό είχε και έχει την πλάνη και την κερδοσκοπία, κ.ά. πολλά τα οποία βλέπουμε ότι ο Πάλμος και μερικοί Βλάχοι γιδοβοσκοί προσπαθούν να τα παραβλέψουν νομίζοντας πως θα πλανέψουν τους Έλλην.

Έλλην, όπως σας έχουμε πει θα δείτε πολλές ανθελληνικές και ομάδες Εβραιομογγόλων να παρουσιάζονται ως Ομάδα Έψιλον, θα προσπαθήσουν να σας πλανέψουν ώστε να κερδοσκοπούν εις βάρος σας. Προσοχή Έλλην εις τις εβραιομογγολικές και ανθελληνικές εταίρες που με δολιότητα προσπαθούν να σας πλανέψουν με μπουρδολογίες εκ της φαντασμένης μυθοπλασίας των. Έλλην πατάξτε το εβραιομογγολικό και ανθελληνικό καρκίνωμα που μαστίζει χρόνια τώρα την Ελλάς.

Ανθέλληνες Βλάχοι γιδοβοσκοί και Εβραιομογγόλοι μασόνοι, είστε οικτρά γελασμένοι αν νομίζετε πως μπορείτε να απειλείτε την Ομάδα Έψιλον. Αρκεί ένας λόγος μας για να αφανιστείτε δια παντός από την Ελλάς. Αν κάποιος από σας υπάρχει το 2014 θα είναι χαρά μας γιατί θα βρεθεί αντιμέτωπος και ενώπιόν μας, ήτοι την Ομάδα Έψιλον. Είναι απλά θέμα χρόνου μιαρά γλοιώδη σκουλήκια να έρθει ο αφανισμός σας».

Στο ως άνω παραλήρημα των Ψευτο-Έψιλον, έχουμε να σημειώσουμε απλώς τα κάτωθι:

1. Όχι μόνο ποτέ δεν υπήρξε κερδοσκοπία από τους ασχολούμενους με την «Έψιλον» ερευνητές, αλλά αντιθέτως υπήρξε τεράστια προσφορά τους προς τον λαό και το έθνος των Ελλήνων! Π.χ. στην αρχή του βιβλίου «Έψιλον Εφευρετών και Υπερόπλα» του Δώρου Πάλμου (με κείμενα επίσης των Γιώργου Πάλμου και Ησαΐα Κωνσταντινίδη), που εκδόθηκε τον Ιούλιο του 2012, τονίζεται ότι ουδεμία σχέση υπάρχει με «ομάδες Έψιλον» που πραγματοποιούν εράνους κτλ.

2. Καμία «Ομάδα-Ε», μασονική μάλιστα, δεν υφίσταται, ούτε νόμιμα-επίσημα, αλλά ούτε και κρυφά-ανεπίσημα! Πρόκειται ξεκάθαρα περί μυθοπλασίας...

3. Οι αείμνηστοι Φουράκης και Κεραμυδάς ουδέποτε «μαρτύρησαν την αλήθεια» προ του θανάτου τους, ότι δήθεν υπήρξαν «μασόνοι», ότι «τα έπαιρναν», περί «Ομάδας-Ε» κτλ.! Ισχυριζόμενοι τα ως άνω οι Ψευτο-Έψιλον ασεβούν στη μνήμη νεκρών!...

ΓΕΝΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ: Όπως ακριβώς και στην περίπτωση με τον Παΐσιο και τις φοβερές εναντίον του ύβρεις των δήθεν «Έψιλον», έτσι και τώρα επιχειρείται η σπίλωση Ελλήνων αγωνιστών και σημαντικών ερευνητών, όπως ο Γιώργος Πάλμος, ακόμα και νεκρών (Ωνάσης, Γκιόλβας, Φουράκης, Κεραμυδάς)! Όμως όλες αυτές οι απόπειρες των Ψευτο-Έψιλον για διασυρμό προσώπων και οι έμμεσες απειλές τους θα πέσουν και πάλι στο κενό.




67 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page