top of page
  • Εικόνα συγγραφέα.

Παγκόσμιο νόμισμα για παγκόσμια κυβέρνηση με… παγκόσμιο κυβερνήτη («Μεσσία»)!

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΔΑΒΙΔ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ!

17.2.2017

Του Ησαΐα Κωνσταντινίδη


Ωθούνται τα πράγματα προς μία παγκόσμια δομή ελέγχου του χρήματος, μέσα από ένα «κοινό» νόμισμα για ολόκληρο τον πλανήτη; Είναι ένα ερώτημα, το οποίο απασχολεί πολύ τον Τύπο και τους αναλυτές στην εποχή της παγκοσμιοποιημένης κοινωνίας μας, που προέκυψε κύρια από την πτώση της ΕΣΣΔ και του κομμουνιστικού συνασπισμού μετά το 1991. Κι αυτό, επειδή για να υπάρξει παγκόσμια κυβερνητική «αρχιτεκτονική» επιβάλλεται η θέσπιση και θεσμοθέτηση ενός ενιαίου οικονομικού ελεγκτικού μηχανισμού, στον οποίο θα υπάγονται όλα τα έθνη του πλανήτη.

Ποιος όμως μπορεί να επιτύχει πρακτικά τον σκοπό αυτό, αλλά και ποιος θα μπορούσε να αποκομίσει πολιτικό όφελος, κερδίζοντας τον άμεσο έλεγχο επί της ανθρωπότητας μέσω του παγκοσμίου νομίσματος; Ποιος άλλος από εκείνον που όχι απλώς κατέχει (έχει στη διάθεσή του) το χρήμα, αλλά επιπροσθέτως επηρεάζει τα μέγιστα ΚΑΙ την «κοπή» του, δηλ. τη δημιουργία νέου χρήματος. Υπάρχουν πάνω στην υφήλιο αρκετές οικογένειες και αυτοτελείς δισεκατομμυριούχοι και μεγιστάνες, οι οποίοι με τον άλφα ή βήτα τρόπο επιδρούν στα οικονομικά δρώμενα και καταστάσεις. Ένας όμως είναι ο οίκος εκείνος, ο οποίος χαρακτηρίζεται από τρία παράλληλα βασικά χαρακτηριστικά που οδηγούν στον οικονομικό έλεγχο του κόσμου μας: α) να έχει πανάρχαια παράδοση και «βασιλικές» καταβολές· β) να διαθέτει την οικονομική ισχύ, αλλά και τη δυνατότητα ελέγχου της «γεννήσεως» νέου χρήματος· γ) να μπορεί να επηρεάζει άμεσα πολιτικές καταστάσεις σε επίπεδο κορυφής. Κι ο οίκος αυτός είναι ο οίκος των Ρότσιλντ.

Ποιοι είναι στην πραγματικότητα οι Ρότσιλντ; Είναι μία οικογένεια Ισραηλιτών της Γερμανίας, η οποία με την πάροδο του χρόνου εξάπλωσε την οικονομική της επιρροή σε ολόκληρη την υφήλιο και σήμερα θεωρείται, και όχι άδικα, η πλουσιότερη οικονομική «δυναστεία» στον κόσμο! Η επιτυχία της: μπόρεσε να ελέγξει, από ένα σημείο και μετά, το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα, εξαγοράζοντας όλο και περισσότερους χρηματοπιστωτικούς οίκους σε διάφορα μήκη και πλάτη του κόσμου μας. Π.χ. στην Ελλάδα έχει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της Εθνικής Τράπεζας, αλλά και σημαίνοντα ρόλο στην ίδια την κεντρική τράπεζα της χώρας μας (την Τράπεζα της Ελλάδος). Γιατί; Διότι οι Ρότσιλντ χρηματοδότησαν το 1821 τον ελληνικό αγώνα (τα περίφημα «δάνεια του αγώνα»), με την προϋπόθεση στο νέο κράτος που επρόκειτο να δημιουργηθεί -το ελληνικό- να έχουν στην κατοχή τους τον άμεσο έλεγχο της «κοπής» και «ροής» του χρήματος. Όπερ και εγένετο, με την Ελλάδα να αποτελεί ουσιαστικά ένα είδος «προτεκτοράτου» του οίκου των Ρότσιλντ, εάν λάβουμε υπ’ όψιν τον μεγάλο βαθμό εξάρτησής μας από τις τράπεζες που αυτός ελέγχει.

Σε επίπεδο πολιτικό, οι Ρότσιλντ (των οποίων η παγκόσμια έδρα βρίσκεται στον περίφημο «πύργο Ρότσιλντ», στο κέντρο του Λονδίνου) είναι οι βασικοί συνομιλητές όχι μόνο των -ούτως ή άλλως υποτακτικών τους- κατά τόπους κυβερνήσεων χωρών τύπου… Μπανανίας, αλλά και του ίδιου του «βασιλικού πλανητικού κέντρου», που ως γνωστόν είναι η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας. Όπως έχουμε γράψει και άλλοτε, το μεγάλο παιχνίδι στον δυτικό κόσμο παίζεται στο τρίγωνο του Λονδίνου, που στις τρεις κορυφές του έχει το βασιλικό παλάτι, τον «πύργο Ρότσιλντ» και τη Μεγάλη Στοά του Λονδίνου. Η ισχύς αυτού του τριγώνου είναι νευραλγικής σημασίας για τον κόσμο της Δύσης και η επίδρασή του στις ιστορικές διεργασίες είναι σημαντικότατη.

Οι Ρότσιλντ έχουν μία παμπάλαια παράδοση. Ισχυρίζονται ότι είναι απευθείας απόγονοι του ιστορικού (παλαιοδιαθηκικού) Βασιλέα του Ισραήλ, του Δαβίδ! Λένε δηλ. ότι οι ρίζες τους πάνε βαθιά πίσω στο παρελθόν και στο αίμα τους ρέει η συνέχεια της ισραηλιτικής βασιλικής σειράς (Δαβίδ, Σολομών κτλ.). Κατά την πάγια ισραηλιτική αντίληψη, δεν δέχονται ότι στο βασιλικό «σπέρμα» του λαού του Ισραήλ ανήκει ο Ιησούς Χριστός, τον οποίο δεν αποδέχονται ασφαλώς ως Μεσσία και ακολουθούν την πνευματική κληρονομιά του ιερού ιουδαϊκού βιβλίου Ταλμούδ, που θεωρεί τον Χριστό «νόθο» και «ψευδοπροφήτη». Όπως και να έχει πάντως το πράγμα, η άποψη των Ρότσιλντ ότι προέρχονται απευθείας από την παλιά γενιά του Βασιλέως Δαβίδ, φανερώνει και την προτίμησή τους στον βασιλικό θεσμό παγκοσμίως, αλλά και την τάση τους να δίνουν σε πολλά τέκνα τους το όνομα αυτό (υπάρχουν στο παρελθόν αρκετοί Δαβίδ ντε Ρότσιλντ). Τέλος, η βασιλική τους «φλέβα» φαίνεται και από το ότι διατηρούν ακόμη τους τίτλους του «λόρδου», του «βαρώνου» κτλ.

Η οικογένεια των Ρότσιλντ λοιπόν είναι εκείνη η οικογένεια, η οποία πληροί τις βασικές προϋποθέσεις της οικοδόμησης μίας ευρείας κλίμακας πλανητικής δομής, με ηγεμονικά οικονομικά, αλλά βασικά και πολιτικά χαρακτηριστικά. Για να το πούμε με άλλα λόγια, εάν υπάρχει μία συγκροτημένη κατάσταση σήμερα, με εξαιρετική ισχύ στον οικονομικό τομέα, αλλά και με τεράστια επιρροή επί των πολιτικών δρώμενων, αυτή η κατάσταση έχει ένα όνομα: Ρότσιλντ. Εξ ου και ουκ ολίγοι θεωρούν ότι οι Ρότσιλντ βρίσκονται πίσω από τις ενέργειες κατασκευής του παγκοσμίου νομίσματος (του λεγόμενου «globo»), αλλά και ότι από την εν λόγω οικογένεια δύναται να προέλθει ένας «σωτήρας» για την ανθρωπότητα, που θα βγάλει τον κόσμο μας από τη σημερινή μείζονα κρίση και τα υπαρξιακά του αδιέξοδα.

Σήμερα, «πάτερ φαμίλιας» του οίκου των Ρότσιλντ είναι αναμφίβολα ο 81 ετών πλέον Τζέικομπ (Ιακώβ) Ρότσιλντ, αλλά την οικονομική διαχείριση του οίκου έχει ο πρώτος του ξάδελφος -οι πατέρες τους ήταν αδέλφια- Έβελιν Ρόμπερτ Άντριαν Ρότσιλντ, γεννηθείς το 1931. Οι Ρότσιλντ έχουν διατηρήσει, από την αναγεννησιακή περίοδο στην Ευρώπη, την προσφώνηση «ντε» πριν από το επώνυμό τους, αποσκοπώντας να δείξουν ότι έχουν σχέση με την περιβόητη ιστορία του «ιερού δισκοπότηρου» ή «γκράαλ» (στο Παρίσι έχουν ισχυρή αντιπροσωπεία τους, εκεί ακριβώς πήγε πρόσφατα ο Αλέξης Τσίπρας για να τους συναντήσει). Δεν είναι όμως κανένας από τα δύο ξαδέλφια που προωθούνται για το σχέδιο των Ρότσιλντ για μια Νέα Εποχή στον πλανήτη, αλλά ο 39χρονος γιος του Έβελιν, ο Ντέιβιντ (Δαβίδ) ντε Ρότσιλντ.

Ήδη, εδώ και μερικά χρόνια, έχει στηθεί ένα προφίλ του γεννηθέντος το 1978 Ντέιβιντ Ρότσιλντ με τα χαρακτηριστικά εκείνα γνωρίσματα που ταιριάζουν σε έναν «σωτήρα» ή «Μεσσία» της ανθρωπότητας. Ως γνωστό, κύκλοι που είναι υπέρ μίας παγκόσμιας κοινωνίας («πλανητικό χωριό») και υπέρ μίας ενιαίας-κεντρικής διακυβέρνησης που να αντιμετωπίσει τις «κοινές απειλές και προκλήσεις» για όλο τον κόσμο, έχουν εδώ και καιρό προβάλλει την αναγκαιότητα εμφάνισης μίας πνευματικής-ηγετικής προσωπικότητας που θα τεθεί επικεφαλής του «προγράμματος εξόδου από την κρίση» και θα έχει τα χαρακτηριστικά «λυτρωτή» για κάθε άνθρωπο ξεχωριστά και για την ανθρωπότητα στο σύνολό της. Το χαρισματικό αυτό πρόσωπο θα πρέπει να είναι οπωσδήποτε «ανθρωπιστής» («φιλάνθρωπος»), υπέρ της «οικολογίας» για τη σωτηρία της «μάνας Γαίας», καθώς και να υπερβαίνει τα παρόντα θρησκευτικά κτλ. πρότυπα που θεωρούνται «ξεπερασμένα».

Ο νεαρός Ντέιβιντ Ρότσιλντ διαθέτει όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά στοιχεία, γι’ αυτό και προβάλλεται σαν ο μέλλων «λυτρωτής» μας, εκείνος που θα μας βγάλει από τα σημερινά δεινά και αδιέξοδα. Η εξωτερική του εμφάνιση μοιάζει σαν του Χριστού: αδύναμος, ξανθός, με μακριά μαλλιά και γένια, πάντοτε γαλήνιος, δείχνει να αποπνέει σιγουριά και ηρεμία, αλλά και αποφασιστικότητα. Μέλημά του η «προστασία του περιβάλλοντος» και η «ευαισθητοποίηση της παγκόσμιας κοινής γνώμης για τη ραγδαία αλλαγή του κλίματος». Τον έχουν χαρακτηρίσει με λόγια ασύλληπτα, όπως π.χ. μία αναφορά που τον θέλει… «άγγελο του φωτός», ντυμένο στα λευκά, που θα φέρει τη «μεγάλη αλλαγή» στον κόσμο μας!

Σύμφωνα με τον ίδιο τον Ντέιβιντ Ρότσιλντ: «Πιστεύω στη δύναμη των ονείρων, δημιουργώντας περιπέτειες και ιστορίες για να εμπνεύσουν, να εκπαιδεύσουν τα άτομα, τις κοινότητες και τις βιομηχανίες, για να γίνουν παράγοντες αλλαγής»! Πριν μερικά χρόνια το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ χαρακτήρισε τον Ντέιβιντ Ρότσιλντ ως «νεαρό παγκόσμιο ηγέτη»! Κύκλοι που πρόσκεινται στα ανώτερα κλιμάκια λήψης οικονομικών και πολιτικών αποφάσεων στον πλανήτη θεωρούν ότι οι συνθήκες είναι πλέον ώριμες για την «προετοιμασία του ερχομού» αυτού του παγκοσμίου ηγέτη… Τυχαία όλα αυτά; Όχι βεβαίως.

Θα μπορούσε ο οίκος των Ρότσιλντ να δημιουργήσει μία ενιαία οικονομική δομή ανά την υφήλιο, έτσι ώστε να ελέγξει το παγκόσμιο πολιτικό παιχνίδι και να αναδείξει τον χαρισματικό της γόνο, τον νεαρό Ντέιβιντ, ως κυβερνήτη ή «σωτήρα» της ανθρωπότητας; Σαφώς και ναι. Με βάση δε, όλα όσα έχουμε βγάλει στο φως της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό γύρω από τις κινήσεις των Ρότσιλντ (για το ελληνικό ζήτημα, και όχι μόνο), θα μπορούσε κάποιος να θεωρήσει ότι τα μεγάλα γεγονότα είναι πάρα πολύ κοντά ή ήδη ξεκίνησαν. Εμείς πάντως, μέσα από τις στήλες των γραφομένων μας, μιλήσαμε όπως πάντα έγκαιρα. Άλλωστε, αρκεί κανείς να δει το οικόσημο της οικογένειας Ρότσιλντ, για να διακρίνει σ’ αυτό… ΟΛΑ απολύτως τα χαρακτηριστικά των Θηρίων που περιγράφονται στην Αποκάλυψη του Ευαγγελιστή Ιωάννη! Σύμπτωση κι αυτή; Ο νοών νοείτω…

101 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page