top of page
  • Εικόνα συγγραφέα.

Μυστική συνάντηση Τσίπρα-Ρότσιλντ στο Παρίσι!

«ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ» ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ-ΓΑΛΛΙΑ…

6.2.2017

Του Ησαΐα Κωνσταντινίδη


«Δυστυχώς, αν αποτύχουμε δεν θα γυρίσετε εσείς στα πράγματα… Έρχονται ΑΛΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ»!

(Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, απευθυνόμενος προς τη ΝΔ, στη βουλή των Ελλήνων, 30 Μαρτίου 2015)


«Ο Πρωθυπουργός, συνοδευόμενος από τον Υπουργό Επικρατείας και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο και τον Γενικό Γραμματέα της Κυβέρνησης Μιχάλη Καλογήρου, μετά την Σύνοδο των χωρών του Νότου στη Λισαβόνα στην οποία παρέμεινε από την Παρασκευή 27.01 μέχρι και την Κυριακή 29.01 έκανε ολιγόωρη στάση στο Παρίσι για την οποία ήταν ενήμερη τόσο η Ελληνική Πρεσβεία όσο και η Γαλλική Κυβέρνηση. Εκεί είχε συναντήσεις με τον Πρόεδρο της L’Oreal, η οποία προετοιμάζει μεγάλη επένδυση στη χώρα μας, με εκπροσώπους της επενδυτικής Τράπεζας Rothschild, που αποτελεί επίσημο Σύμβουλο του ΟΔΔΗΧ [Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους] με αντικείμενο την προετοιμασία της εξόδου της χώρας στις αγορές, αλλά και με άλλους επενδυτικούς παράγοντες. Επέστρεψε στην Αθήνα την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου».

Αυτή είναι η επίσημη απάντηση που έδωσε η κυβέρνηση στην ερώτηση του αντιπροέδρου της ΝΔ Αδώνιδος Γεωργιάδη σχετικά με τα σχέδια πτήσης του πρωθυπουργικού αεροσκάφους το τριήμερο 27-30 Ιανουαρίου 2017. Η απάντηση αυτή έκρυβε και ένα μεγάλο μυστικό, που ίσως βέβαια δεν το έβγαλαν τυχαία οι κυβερνητικοί: τη συνάντηση στο Παρίσι, το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017, ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τους Ρότσιλντ! Μια συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στην έδρα της «Τράπεζας Επενδύσεων Ρότσιλντ» στη γαλλική πρωτεύουσα. Είναι χαρακτηριστικό ότι, έως τη στιγμή που ο Άδωνις Γεωργιάδης υπέβαλε την ερώτηση, ούτε ο Τσίπρας ούτε η κυβέρνηση είχαν ενημερώσει το παραμικρό για τη συνάντηση αυτή. Γιατί όμως να κρύψουν τη συνάντηση Τσίπρα-Ρότσιλντ; Και τι άραγε ειπώθηκε στην εν λόγω συνάντηση;

Όλα αυτά δεν μπορούν να γίνουν εύκολα κατανοητά από ανθρώπους που δεν διαβάζουν «πίσω από τις λέξεις» και δεν αντιλαμβάνονται πώς ακριβώς κινείται το παρασκήνιο των πολιτικών εξελίξεων, σε Ελλάδα και κόσμο. Πρόκειται, όπως πολλές φορές έχουμε επισημάνει, για ολόκληρους σχεδιασμούς που πηγαίνουν χρόνια πίσω και εφαρμόζονται αναλόγως των συνθηκών που επικρατούν τη δεδομένη χρονική στιγμή. Αυτά, ως απάντηση σε όσους απορούν τι δουλειά έχει ο «Έλληνας κομμουνιστής πρωθυπουργός» με την τράπεζα της οικογένειας Ρότσιλντ που είναι στην «καρδιά» του καπιταλισμού του δυτικού κόσμου. Ας δούμε λοιπόν το παρασκήνιο.

Ως γνωστόν, Τσίπρας και ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησαν το θεαματικό τους άλμα σε τροχιά εξουσίας στις διπλές εκλογές του 2012. Τότε, τόσο τον Μάιο όσο και τον Ιούνιο, κατάφεραν να ξεπεράσουν το ΠΑΣΟΚ και να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ αξιωματική αντιπολίτευση της χώρας. Από εκεί και πέρα άρχισε το «φροντιστήριο» στον Αλέξη Τσίπρα προκειμένου να «εκπαιδευτεί» για επόμενος πρωθυπουργός της χώρας (όπως και πράγματι έγινε, μετά την πτώση του Αντώνη Σαμαρά). Έτσι, μεταξύ 2012 και 2014 ένα ολόκληρο διεθνές δίκτυο -όχι μόνο του τοκογλύφου Τζορτζ Σόρος- άρχισε να προωθεί τον Τσίπρα σχεδόν «σκανδαλωδώς». Ο Τσίπρας προσκλήθηκε να μιλήσει σε αμερικανικά πανεπιστήμια, αλλά και… στο Ίδρυμα Κωνσταντίνου Καραμανλή, όπως επίσης προβλήθηκε με τον κατάλληλο τρόπο από έγκυρα και έγκριτα διεθνή ΜΜΕ.

Για παράδειγμα, ο Τσίπρας προβλήθηκε υπέρ του δέοντος στη Γαλλία, όπου το 2012 νίκησε στις προεδρικές εκλογές ο σοσιαλιστής Φρανσουά Ολάντ. Ιδιαίτερα η γνωστή γαλλική εφημερίδα «Liberation» τον θεώρησε, τουλάχιστον από τις αρχές του 2014, ως εν δυνάμει πρωθυπουργό της Ελλάδας. Ποιος όμως ελέγχει την εφημερίδα «Liberation»; Ο… οίκος των Ρότσιλντ, ο οποίος κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της ως άνω γαλλικής εφημερίδας! Ένας οίκος, ο οποίος έλκει την καταγωγή του από την αναγεννησιακή Γερμανία και ανήκει στο ισραηλιτικό θρήσκευμα. Η κεντρική έδρα του οίκου των Ρότσιλντ βρίσκεται σήμερα στο Λονδίνο, όπου και ο περίφημος «πύργος Ρότσιλντ» («Rothschild Tower»). Πρόκειται για ένα δίκτυο, το οποίο περιλαμβάνει σειρά δραστηριοτήτων παγκοσμίως, με συνεργαζόμενες πολλές και διάφορες επιχειρήσεις, μία εκ των οποίων εκείνη… του Διαδόχου του ελληνικού Θρόνου Πρίγκιπος Παύλου!

Είναι όλα τα παραπάνω παράξενα; Καθόλου, θα λέγαμε. ΕΤΣΙ λειτουργεί το παγκόσμιο κεφαλαιοκρατικό και πολιτικό σύστημα! Το οποίο ανατροφοδοτείται και παραμένει ζωντανό και κυρίαρχο, ακριβώς επειδή λαμβάνει πάντοτε τα μέτρα του εκ των προτέρων και σχεδιάζει πράγματα και καταστάσεις του μέλλοντος χρόνια πριν. Δεν είναι τυχαίος ο ρόλος των Ρότσιλντ στα ευρωπαϊκά και παγκόσμια τεκταινόμενα σήμερα. Ούτε ότι ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, κάλεσε αμέσως με το που ανέλαβε τα καθήκοντά του τον Διάδοχο Παύλο στη Νέα Υόρκη. Όλα αυτά υπάγονται σε έναν κεντρικό σχεδιασμό που έχει ως επίκεντρό του τον οίκο των Ρότσιλντ.

Το διεθνές πολιτικό και οικονομικό σύστημα βλέπει σήμερα την κατάσταση στον κόσμο, την Ευρώπη, αλλά και την Ελλάδα. Για παράδειγμα, γνωρίζει κάλλιστα ότι το σύστημα της Μεταπολίτευσης στη χώρα μας έχει ΨΟΦΗΣΕΙ και πνέει πλέον τα λοίσθια! Όλα αυτά τα χρόνια (μετά δηλαδή από το 2010) ζούμε στην Ελλάδα το απόλυτο πολιτικό «κενό», μία πολιτική «μαύρη τρύπα»: το παλαιοκομματικό κατεστημένο των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ έχει πεθάνει οριστικά, ενώ το νέο πολιτικό σύστημα που αναδύεται τώρα μόλις γεννιέται.

Η Ελλάδα, κατά την περίοδο 2009-2016 (επτά χρόνια = μία ψυχοϊστορική «εβδομάδα ετών»), γνώρισε την αποσύνθεση του μεταπολιτευτικού κατεστημένου. Τα διάφορα Μνημόνια που υπέγραψαν στη βουλή οι ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ, ΣΥΡΙΖΑ, κόμμα Καμμένου και «Ποτάμι» οδήγησαν στη διάλυση της λεγόμενης «προεδρευόμενης δημοκρατίας» που από το 1974 μόνο συμφορές έφερε στον τόπο μας. Επίσης, απαξίωσαν τελείως το δήθεν «ενιαίο ευρω-νόμισμα» (κεκαλυμμένο μάρκο), το καταραμένο ευρώ, εναντίον του οποίου στρέφονται πια καθημερινώς όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας. Τώρα όμως μπήκαμε σε έναν άλλο επταετή κύκλο εξέλιξης της Ελλάδας, που σύμφωνα με την ψυχοϊστορική επιστήμη θα διαρκέσει έως τα τέλη του 2023 και θα σηματοδοτηθεί από ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ και ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΙΣ αλλαγές στη χώρα.

Οι αλλαγές αυτές είναι, σε γενικές γραμμές, οι κάτωθι: α) ελληνοτουρκικός πόλεμος και γεωπολιτική ανακατάταξη του χώρου γύρω από το Αιγαίο πέλαγος· β) εξέγερση των εν Ελλάδι λαθρομεταναστών και βύθιση της ελληνικής κοινωνίας στο χάος· γ) πτώχευση-χρεοκοπία της Ελλάδας και έξοδός της από τη ζώνη του ευρώ· δ) πλήρης κατάρρευση και συντριβή του παλαιοκομματισμού, με άνοδο ΝΕΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ στην ελληνική πολιτική σκηνή· ε) τελική αλλαγή του πολιτεύματος της χώρας μας, που από μία αποτυχημένη «προεδρευόμενη δημοκρατία» μετατρέπεται σε βασιλεία.

Όλα τα παραπάνω φυσικά τα γνωρίζουν οι μεγάλες δυνάμεις του κόσμου τούτου. Βλέπουν πού οδεύουν τα πράγματα και, όπως είναι φυσικό, θέλουν να ελέγξουν το παιχνίδι (και) της επόμενης μέρας. Στην Ελλάδα λοιπόν, απλούστατα, ΔΕΝ θέλουν πια κανέναν από το σάπιο παλαιοκομματικό κατεστημένο! Ιδίως, δεν επιθυμούν τα σκάρτα κόμματα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, που είναι εντελώς απαξιωμένα μες στον λαό, ενώ είναι κι από πάνω καταχρεωμένα και, ουσιαστικά, χρεοκοπημένα.

Τα ίδια, πάνω-κάτω, και στη Γαλλία. Όπως πριν από μερικά χρόνια «έκαψαν» τον Ντομινίκ Στρος-Καν, ο οποίος τελικά δεν κατήλθε στις γαλλικές προεδρικές εκλογές του 2012 (αν και ήταν το φαβορί), έτσι και τώρα «καίνε» τον δεξιό υποψήφιο Φρανσουά Φιγιόν· αυτός, μετά τα σκάνδαλά του που αποκαλύπτονται το ένα μετά το άλλο, «τελειώνει» οριστικά από τη γαλλική πολιτική ζωή. Αν και ήταν επίσης φαβορί για να επικρατήσει στις γαλλικές εκλογές της άνοιξης, εν τούτοις το διεθνές πολιτικό-οικονομικό σύστημα τον έβγαλε από τη μέση. Φρανσουά Φιγιόν, τέλος.

Μένει λοιπόν στην, κρίσιμη απ’ όλες τις απόψεις, Γαλλία η Μαρίν Λεπέν (από πλευράς της ευρύτερης Δεξιάς) και το πρόσωπο-έκπληξη των τελευταίων εξελίξεων: ο 40χρονος Εμμανουέλ Μακρόν, υπουργός οικονομίας της Γαλλίας (στην κυβέρνηση του Μανουέλ Βαλς) από το καλοκαίρι του 2014 έως το καλοκαίρι του 2016. ΑΥΤΟΙ θα είναι οι δύο υποψήφιοι που θα συγκρουστούν στον β΄ γύρο των γαλλικών εκλογών: η πατριώτισσα Λεπέν, επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου, και ο Μακρόν, που αρκετοί πιστεύουν ότι είναι ο «εκλεκτός» της διεθνούς τοκογλυφίας και της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Όπως πριν μερικούς μήνες στις ΗΠΑ (Τραμπ εναντίον Κλίντον), έτσι και στη Γαλλία το Φως πάει να αναμετρηθεί με το σκοτάδι…

Τι θα γίνει όμως στη Γαλλία, εάν τελικά επικρατήσει η Μαρίν Λεπέν; Η Γαλλίδα πολιτικός το είπε ξεκάθαρα: Frexit, δηλ. έξοδος της Γαλλίας από Ευρωζώνη και ΕΕ! Κάτι που ανατρέπει άρδην τα παγκόσμια γεωπολιτικά δεδομένα, ειδικά μετά το Brexit και την εκλογή του Τραμπ στις ΗΠΑ. Θα αφήσουν όμως τη Λεπέν να βγει πρόεδρος της Γαλλίας; Είναι βέβαιο ότι το σύστημα θα κάνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ, για να βγει πρόεδρος ο Μακρόν. Κάτι που μας θυμίζει αυτό που έγινε και στις ΗΠΑ, το 2016, όπου το σύστημα έκανε ό,τι μπορούσε για να χάσει ο Ντόναλντ Τραμπ και να νικήσει η Χίλαρι Κλίντον. Όμως ο Τραμπ τους χάλασε τα σχέδια! Θα μπορέσει άραγε να κάνει κάτι ανάλογο και η Λεπέν στη Γαλλία;

Τι συνέβη λοιπόν στη Γαλλία; Στηρίζει άραγε ο Ρότσιλντ… Τσίπρα;;; Δεν θα ήταν παράλογο να ειπωθεί κάτι τέτοιο. Το σύστημα Ρότσιλντ «επενδύει» τώρα στον Τσίπρα, μόνο και μόνο για να προετοιμάσει την επόμενη μέρα στην Ελλάδα, δηλ. την επάνοδο της βασιλείας! Φυσικά ούτε κι ο Τσίπρας με τον ΣΥΡΙΖΑ έχουν θέση στο μελλοντικό πολιτικό σύστημα της χώρας μας. Όμως τώρα προέχει για τις μεγάλες δυνάμεις η απαξίωση του Κυριάκου Μητσοτάκη! Ο οποίος κινδυνεύει να πάθει αυτό που έπαθε ο Φιγιόν στη Γαλλία: να «φαγωθεί» δηλ. προεκλογικά, εξαιτίας των διαφόρων σκανδάλων, και να μην καταφέρει εν τέλει να γίνει ποτέ πρωθυπουργός! Αδύνατο σημείο, τόσο του Φιγιόν όσο και του Μητσοτάκη, αποδεικνύονται οι γυναίκες τους. «Cherchez la femme» («Αναζητήστε τη γυναίκα»), που λένε κι οι Γάλλοι…


396 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page