top of page
  • Εικόνα συγγραφέα.

Μήπως η χώρα μας τελεί υπό πακιστανική κατοχή;

24.2.2013

Του Φώτιου Μπαμπάνη


Όπως είναι γνωστό, όταν ψηφίστηκε και όταν εφαρμόστηκε ο περίφημος «Νόμος Ραγκούση», οι αντιδράσεις ήταν εκ διαμέτρου αντίθετες. Οι υποστηρικτές του ως άνω Νόμου, τον χαρακτήριζαν ως πρωτοποριακό, και σύγχρονο. Οι αντίπαλοί του προέβαλαν πλείστες ενστάσεις, οι οποίες αφορούσαν κυρίως την διαδικασία νομιμοποίησης και πολιτογράφησης των αλλοδαπών, καθώς και το δικαίωμα των αλλοδαπών που διαμένουν και εργάζονται νόμιμα στη χώρα να συμμετέχουν στις Εκλογές που αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση, δηλαδή να έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν στις Δημοτικές και Νομαρχιακές Εκλογές.

Πράγματι, στις τελευταίες Δημοτικές Εκλογές, οι αλλοδαποί που ψήφισαν και κατά μείζονα λόγο οι αλλοδαποί μετανάστες προερχόμενοι από το Πακιστάν, καθόρισαν σε απόλυτο σχεδόν βαθμό τους νικητές των Δημοτικών Εκλογών τόσο στην Αθήνα, όσο και στη Θεσσαλονίκη. Σε αυτούς σχεδόν αποκλειστικά οφείλεται η εκλογή στο Δήμο της Αθήνας του νυν Δημάρχου κ. Καμίνη και στο Δήμο της Θεσσαλονίκης του νυν Δημάρχου κ. Μπουτάρη, καθ’ ότι οι ψήφοι των εκλογικών κέντρων στα οποία αυτοί εψήφισαν, έγειραν την πλάστιγγα υπέρ αυτών.

Φαίνεται όμως ότι οι Πακιστανοί μετανάστες στη χώρα μας δεν αρκέστηκαν μόνο σ’ αυτό. Στο να καθορίζουν δηλαδή τους Δημάρχους στις μεγάλες πόλεις της χώρας μας. Θέλησαν επιπλέον, να επιβληθούν και σε βάρος των Αστυνομικών Αρχών της χώρας μας. Άρχισαν λοιπόν να προβαίνουν σε συνεχείς καταγγελίες στο Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. σε βάρος αστυνομικών της ΕΛ.ΑΣ., συνεπικουρούμενοι και παροτρυνόμενοι από τον Πρόεδρό τους των Πακιστανών Ελλάδος, ο οποίος μάλιστα συνεχώς και τους συνέστησε και τους συστήνει, μετά τις δικές του παρεμβάσεις, οι ομοεθνείς του καταγγέλλοντες να απευθύνονται άμεσα στο Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων.

Είχαμε λοιπόν τα τελευταία χρόνια, σωρεία καταγγελιών σε βάρος Αστυνομικών. Πιο συγκεκριμένα, πέρυσι τον Φεβρουάριο, Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων που ανήκει στο Συνδυασμό του νυν Δημάρχου κ. Καμίνη, ο οποίος, όλως περιέργως, «ανέκαθεν έδειχνε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους Πακιστανούς οικονομικούς μετανάστες» κατήγγειλε εκείνος πρώτος στον αρμόδιο Εισαγγελέα και κατόπιν στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ., δήθεν, κακοποιήσεις και δήθεν αξιόποινες πράξεις που δήθεν τελέστηκαν από Ειδικό Φρουρό της ΕΛ.ΑΣ., και κατόπιν παρότρυνε και τους φίλους του και προστατευόμενούς του Πακιστανούς μετανάστες, να προβούν και εκείνοι στις σχετικές καταγγελίες στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ., γεγονός που εκείνοι έπραξαν.

Όλα αυτά είχαν σαν αποτέλεσμα το σχηματισμό ποινικής δικογραφίας σε βάρος του Ειδικού Φρουρού, τη σύλληψη αυτού από συναδέλφους του της Υπηρεσίας των Εσωτερικών Υποθέσεων, την άσκηση σε βάρος του σωρείας ποινικών διώξεων για δήθεν τελούμενες από αυτόν κακουργηματικές πράξεις σε βάρος των «δύσμοιρων Πακιστανών», την παραπομπή του σε τακτική ανακρίτρια, και τελικώς την προφυλάκισή του.

Μετά όμως από επτά μήνες, η αρμόδια Ανακρίτρια η οποία διενεργούσε και τη σχετική ανάκριση, διαπίστωσε ότι οι κατηγορίες σε βάρος του Ειδικού Φρουρού ήταν έωλες, με αποτέλεσμα να γίνει δεκτή η αίτησή του, και εκείνος ΝΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ. Όμως, η ταλαιπωρία του δεν τελείωσε, διότι περιμένει να εκδικαστούν οι σε βάρος του καταγγελίες από την πλευρά των Πακιστανών.

Αντίστοιχη περίπτωση συνέβη και στις μέρες μας. Πακιστανοί κατήγγειλαν Αστυνομικούς που υπηρετούν σε Α.Τ. της περιοχής του Πειραιά, προκάλεσαν δε και τη σύλληψή τους. Όμως, όταν προσήχθησαν οι συλληφθέντες Αστυνομικοί, η Εισαγγελεύς Ποινικής Διώξεως του Πρωτοδικείου Πειραιά, διαπίστωσε ήδη ότι οι καταγγελίες των Πακιστανών ήταν αντιφατικές και αλληλοαναιρούμενες. Ήδη, οι Αστυνομικοί αφέθηκαν ελεύθεροι, και η εκδίκαση των σε βάρος τους καταγγελιών θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013 στο αρμόδιο Πλημμελειοδικείο του Πειραιά. Ο συνήγορος δε αυτών, ευστόχως παρατήρησε ενώπιον των τηλεοπτικών καναλιών, ότι: «Πρέπει οι αρμόδιοι Αστυνομικοί της Υπηρεσίας των Εσωτερικών Υποθέσεων να είναι περισσότερο προσεκτικοί, διότι φτάσανε πλέον στο σημείο οι Πακιστανοί να συλλαμβάνουν Αστυνομικούς».

Συνεπώς λοιπόν, οι Πακιστανοί μετανάστες δεν εκλέγουν μόνον Δημάρχους, δεν καθορίζουν μόνο την πολιτική ζωή της χώρας, συλλαμβάνουν πλέον και Αστυνομικούς. Και εάν λάβουμε δε υπόψιν, και άλλα γεγονότα όπως την περιφορά του νεκρού συμπατριώτη τους στο κέντρο της Αθήνας, όταν οι ίδιοι προέβησαν σε δυναμικό αντιρατσιστικό συλλαλητήριο, την εμπλοκή της οδού Πανεπιστημίου πριν δύο χρόνια περίπου, όταν θέλησαν να κάνουν ραμαζάνι, καθώς και τα πάγια και δυναμικά αιτήματά τους για ίδρυση Τζαμιού στην Αθήνα προκειμένου να τελούν τα λατρευτικά τους καθήκοντα, αντιλαμβάνεται κανείς εύλογα ότι στόχος τους δεν είναι πλέον η εργασία και η διαμονή στην Ελλάδα, αλλά Η ΑΥΤΗ ΚΑΘΕΑΥΤΗ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ, ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.

ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΕΝ ΤΗ ΓΕΝΕΣΕΙ.

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ, ΠΡΙΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ 1821, ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ: ΠΑΤΡΙΣ – ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ.

67 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page