top of page
  • Εικόνα συγγραφέα.

Λευτέρης Πανούσης

«Αναπόφευκτοι οι Ισλαμικοί Εσπερινοί, εκτός... αν κάνουμε ό,τι έκανε ο Οδυσσέας με τους μνηστήρες»!

9.4.2021

Συνέντευξη στον Ησαΐα Κωνσταντινίδη


Μόλις κυκλοφόρησε, πριν από λίγο καιρό (Φεβρουάριος 2021), το νέο βιβλίο του κυρίου Λευτέρη Πανούση, υπό τον χαρακτηριστικό τίτλο “Ισλαμικοί εσπερινοί”. Γιατί αυτός ο τίτλος; Διαβάζουμε στην εισαγωγή του ωραίου βιβλίου τα εξής: “Οι νέοι «σικελικοί εσπερινοί» που συμβαίνουν κατά συρροήν πια στην Ευρώπη, είναι πλέον οι Ισλαμικοί Εσπερινοί και ακολουθούνται από την τρομαχτική ιαχή Αλλάχ Άκμπαρ. Το θέατρο Μπατακλάν στο Παρίσι, η Νίκαια, το Σαρλύ Εμπντό, οι διαδοχικές επιθέσεις μουσουλμάνων γαζήδων και τζιχαντιστών σε χριστιανικούς στόχους, ως και αυτή ακόμα η 11η Σεπτεμβρίου, δεν είναι παρά μερικά επεισόδια, στη μακρά σειρά των Ισλαμικών Εσπερινών, που βάφονται με το αίμα των χριστιανών Ευρωπαίων. Για μία ακόμα φορά το Ισλάμ βρίσκεται «προ των τειχών της Βιέννης», αυτή τη φορά όμως δεν υπάρχουν πια αποφασισμένοι χριστιανοί ιππότες έτοιμοι να συντρίψουν τις στρατιές του Προφήτη, αλλά βιοεκφυλισμένες και χειραγωγίσιμες μάζες έντρομων μισθωτών σκλάβων, που έχουν λησμονήσει τη φρικαλεότητα της σκλαβιάς”...

“Ισλαμικοί εσπερινοί”, λοιπόν, κατά τους παλαιούς “Σικελικούς εσπερινούς”, της άνοιξης του 1282, όταν ο λαός της Σικελίας εξεγέρθηκε κατά των Γάλλων κατακτητών, τους οποίους κατέσφαξε! Αφορμή, υπήρξε η παρενόχληση των γυναικών της Σικελίας από τους Γάλλους κατοχικούς στρατιώτες. Τότε, οι Σιτσιλιάνοι επαναστάτησαν για την τιμή και την ελευθερία τους. Τώρα, οι Ευρωπαίοι (και οι Έλληνες) δεν τολμούν να σηκώσουν ανάστημα κατά του νέου, ισλαμοτζιχαντιστή κατακτητή, παρά τους επανειλημμένους βιασμούς και δολοφονίες Ευρωπαίων (και Ελληνίδων) γυναικών από τα νεανικά στίφη των “τρελών του Αλλάχ”· η Μυρτώ της Πάρου, που κακοποιήθηκε βάναυσα από μουσουλμάνο παράτυπο μετανάστη, το καλοκαίρι του 2012, είναι μία εικόνα από το μέλλον για το σύνολο της εκφυλισμένης Ευρώπης που ισλαμοποιείται ραγδαία...

Αυτή τη διόλου κολακευτική κατάσταση για το σύνολο της Γηραιάς ηπείρου, που σηματοδοτεί μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα μελλοντικής ευρωπαϊκής τραγωδίας μέσα σε μια τζιχαντιστική “νύχτα του αγίου Βαρθολομαίου” -κατά το πρότυπο, πάλι, της γενικής σφαγής των διαμαρτυρομένων από τους καθολικούς στη Γαλλία, τη βραδιά της 24ης Αυγούστου 1572-, έρχεται να καταδείξει το καινούριο πόνημα του κυρίου Πανούση. Πρόκειται για μία πλήρη εκλαϊκευμένη ανάλυση του Ισλάμ, ως κοινωνικού φαινομένου, για μία “εισαγωγή στον μωαμεθανισμό”, που μέσα από ιστορικά υποδείγματα φωταγωγεί το μέλλον της Ευρώπης και του κόσμου. Είναι όμως, παράλληλα, και μία δραματική προειδοποίηση, ένας κώδωνας κινδύνου, ο οποίος ηχεί όχι στα αυτιά, αλλά στις ψυχές “όσων ζωντανών” Ευρωπαίων, ολίγο μόλις πριν το οριστικό τέλος της λευκής φυλής.


Ησαΐας Κωνσταντινίδης (Η.Κ.): Πείτε μας, παρακαλώ, δυο λόγια για το κίνητρο που σας οδήγησε κύριε Πανούση να συγγράψετε το βιβλίο «Ισλαμικοί Εσπερινοί»...


Λευτέρης Πανούσης (Λ.Π.): Το κίνητρο που με οδήγησε θα έπρεπε κανονικά να είναι το κίνητρο που θα οδηγούσε κάθε Έλληνα να αντισταθεί και να αντιδράσει κατά του ισλαμικού επεκτατισμού και του ισλαμικού λαθροεποικισμού. Κάποτε, οι ορδές των μουσουλμάνων ξέρουμε ότι σταμάτησαν στα τείχη της Βιέννης, ενώ θα μπορούσαν να έχουν καταλάβει ολόκληρη την Ευρώπη. Ευτυχώς δεν συνέβη αυτό!

Τώρα, βιώνουμε το δεύτερο κύμα, τη δεύτερη προσπάθεια επέκτασης του Ισλάμ προς δυσμάς, διότι είναι ξεκάθαρο και γραμμένο στο Κοράνι ότι ο τελικός στόχος του Ισλάμ είναι η παγκόσμια κυριαρχία. Σήμερα όμως δεν έρχονται με άλογα και όπλα, χύνοντας άμεσα αίμα· το αίμα, το χύνουν έμμεσα. Έρχονται -υποτίθεται- ειρηνικά.

Είμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση έναντι του Ισλάμ εμείς οι γηγενείς λευκοί Ευρωπαίοι! Αυτό ακριβώς είναι που με ώθησε στη συγγραφή του έργου τούτου, γιατί οι αναφορές μου στο Ισλάμ είναι και καθημερινές μέσω της διαδικτυακής μου παρουσίας, δεν είναι μόνο το συγκεκριμένο βιβλίο. Θέλησα να ασκήσω κι εγώ πολεμική, αλλά όχι μίσους, και πράγματι όποιος διαβάσει το βιβλίο μου θα δει ότι υπάρχει και μια μικρή ιστορία του Ισλάμ όπου προσπαθώ να καταδείξω στον Ευρωπαίο αναγνώστη και τη μεγάλη περίοδο ακμής του Ισλάμ. Κι αυτό, γιατί δεν είναι μόνο οι ορδές και τα φουσάτα, υπάρχουν κι άλλα στοιχεία, πιο ευγενή, στο Ισλάμ.

Αυτό λοιπόν ήταν το κίνητρο συγγραφής των “Ισλαμικών Εσπερινών”, η προσπάθεια ενός Ευρωπαίου να προασπίσει τον πολιτισμό του και τον κόσμο του!


Η.Κ.: Ορμώμενος από τα προηγούμενα λεγόμενά σας -και είναι ένα θέμα που μου θίγουν πάρα πολλοί-, επισημαίνω ότι λέγεται πως μέσα στο Κοράνι γράφει υπέρ των Ελλήνων. Επίσης, το ακραίο Ισλάμ δεν χτυπάει μέσα στην Ελλάδα, αντιθέτως χτυπάει στη Γαλλία, στο Βέλγιο, στην Αγγλία, στη Γερμανία, στην Ισπανία, κτλ. Την Ελλάδα όμως δεν την χτύπησε. Ακόμα, είναι γεγονός ότι οι Άραβες μουσουλμάνοι του “χρυσού αιώνα” του Ισλάμ, κατά τον μεσαίωνα, διέσωσαν με φιλοσόφους μεγάλους που έβγαλαν, όπως π.χ. ο Αβικέννας, τα αρχαία ελληνικά συγγράμματα της φιλοσοφίας, των μαθηματικών, της ιατρικής... Αυτή την πλευρά του Ισλάμ, τη φιλελληνική θα έλεγα εγώ και κατ' επέκταση φιλοευρωπαϊκή, δεν θα έπρεπε άραγε να την αναδείξουμε για να προσεγγίσουμε καλύτερα το Ισλάμ;


Λ.Π.: Κάνατε πολλές ερωτήσεις, σε μία, ας τα πάρουμε λοιπόν απ' την αρχή... Ποιες είναι οι αντιλήψεις -οι κύριες αντιλήψεις, γιατί δεν μπορεί όλοι οι ισλαμιστές να έχουν την ίδια άποψη- σήμερα του Ισλάμ όσον αφορά τον ευρωπαϊκό κόσμο. Οι αντιλήψεις που υπάρχουν σήμερα στο Ισλάμ δεν είναι διόλου ίδιες με τις αντιλήψεις που υπήρχαν στο Ισλάμ την εποχή του Αβικέννα, ή για να το πω πιο σωστά στην εποχή της δυναστείας των Ομεϋάδων στη Συρία και αυτών που τους ακολούθησαν στην κυριαρχία του Ισλάμ του δεύτερου χαλιφάτου, δηλ. στη δυναστεία των Αββασσιδών στην Περσία, και πιο συγκεκριμένα στη Βαγδάτη.

Πράγματι, το Ισλάμ ξεκινώντας αμέσως μετά τον θάνατο του Προφήτη τους, σημαδεύτηκε από την κυριαρχία του χαλιφάτου των Ομεϋάδων χαλιφών στη Δαμασκό. Από τότε προσπάθησαν να διασώσουν την αρχαία ελληνική γραμματεία στον βαθμό που μπορούσε να φτάσει στα χέρια τους μετά από τις αλλεπάλληλες καταστροφές της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας. Θα πρέπει, δε, να σας πω ότι ο τεράστιος πλούτος της αρχαίας γνώσης, τόσο στα ελληνικά όσο και στα λατινικά, εμπεριέχονταν στη βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας που ήταν το πνευματικό κέντρο του κόσμου στα ελληνιστικά χρόνια και στη Ρωμαϊκή εποχή. Η βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας καταστράφηκε πολλές φορές, και από τους χριστιανούς, αλλά η τελική της καταστροφή έγινε από έναν μουσουλμάνο, ο οποίος, όταν του είπαν “μα εδώ βρίσκονται όλα τα βιβλία, όλες οι γνώσεις του κόσμου όλα τα βιβλία που έχουν γραφτεί!”, είχε πει τότε, απαντώντας τους, το περίφημο: “Αν τα βιβλία αυτά συμφωνούν με το Κοράνι, είναι άχρηστα... Αν όμως δεν συμφωνούν, είναι βλαβερά, γι' αυτό σε κάθε περίπτωση κάψτε τα όλα”!

Διέσωσαν, λοιπόν, ό,τι μπόρεσε να διασώσει ο καθένας, δηλ. γύρω στο 30% της αρχαίας ελληνικής και λατινικής γραμματείας, και ένα μέρος από αυτά τα βιβλία βρέθηκαν στην Κωνσταντινούπολη επί Βυζαντίου και διασώθηκαν από Έλληνες είτεμοναχούς είτε λόγιους της εποχής, κι ένας απ' αυτούς ήταν ο Φώτιος, ο πατριάρχης του Σχίσματος. Τα υπόλοιπα διασώθηκαν από Άραβες, κυρίως Σύριους, οι οποίοι είχαν μια υψηλή αίσθηση του πολιτισμού και αυτοί προσπάθησαν να τα μεταφράσουν, ξεκινώντας ένα κίνημα ολόκληρο, επί Ομεϋάδων χαλίφηδων της Δαμασκού. Αυτή τη δουλειά των μεταφράσεων -την κολοσσιαία δουλειά- την συνέχισαν οι διάδοχοι των Ομεϋάδων, οι Αβασσίδες χαλίφηδες με κέντρο τη Βαγδάτη, όπου είχαν συστήσει έναν τεράστιο μηχανισμό λογίων που μετέφραζαν ελληνικά και λατινικά κείμενα στα αραβικά.

Αυτά βρήκαν, τις αραβικές μεταφράσεις του Αριστοτέλη κτλ., αργότερα οι Σταυροφόροι και τις έφεραν από τη Μέση Ανατολή στην Ευρώπη γύρω στον 11ο αιώνα, όπως έφεραν και τους αραβικούς αριθμούς, δηλ. τα ψηφία 0, 1, 2, 3 κτλ., που χρησιμοποιούμε κι εμείς σήμερα. Υπάρχει οπότε όντως η προσφορά του Ισλάμ, και στη διάσωση της αρχαίας ελληνικής γραμματείας αλλά και του ελληνικού πολιτισμού γενικότερα, κι αυτή ήταν σημαντικότατη. Όλα αυτά τα αναφέρω και στο βιβλίο μου.

Τι συμβαίνει όμως σήμερα; Σήμερα δεν ζούμε πια στη δυναστεία των Αββασιδών, θα σας πω λοιπόν το εξής: το Ισλάμ όποτε μεγαλούργησε πολιτισμικά, σ' αυτό υπήρχε και το φυλετικό πρόσημο! Τι εννοώ; Η μεγάλη εποχή των Αββασιδών χαλιφών συνδυάστηκε -μέσω της όσμωσης του αραβικού σουνιτικού Ισλάμ με τον περσικό ζωροαστρισμό-, και γι' αυτό η μέγιστη ακμή του Ισλάμ συνέβη στη Βαγδάτη, δε συνέβη στη Μεδίνα ούτε στη Μέκκα! Οι Πέρσες σήμερα ως ένα μεγάλο βαθμό θεωρούνται ετερόδοξοι εντός του Ισλάμ, πρόκειται για το σιιτικό Ισλάμ. Αυτό που κυριαρχεί όμως σήμερα δεν είναι το εν λόγω είδος Ισλάμ. Υπήρξε μία φυλετική μετατόπιση, όταν αυτοί που κυριάρχησαν στην Ανατολία, στη Μικρά Ασία και αργότερα σ' όλη τη νοτιοανατολική Μεσόγειο ήταν οι Οθωμανοί. Θα πρέπει να σας πω ότι το χαλιφάτο μεταφέρθηκε τελικά από τη Βαγδάτη στο τρίτο χαλιφάτο που έγινε στην Κωνσταντινούπολη με χαλίφη τον Οθωμανό σουλτάνο. Αυτό είναι που ονειρεύεται σήμερα ο Ερντογάν, να συστήσει δηλ. το τέταρτο χαλιφάτο με πρωτεύουσα τη Κωνσταντινούπολη! Αυτές οι ιστορικές γνώσεις για το Ισλάμ είναι σχεδόν άγνωστες, γι' αυτό και δεν μπορούν να καταλάβουν οι πολλοί τι ακριβώς συμβαίνει σήμερα με το Ισλάμ. Το λεγόμενο ισλαμικό τόξο, που αποτελεί μέγιστη πληγή για την Ευρώπη, το οποίο ήταν και σύμμαχος του Χίτλερ, ξεκινάει από το Γιβραλτάρ, πιάνοντας τις μουσουλμανικές χώρες της βορείου Αφρικής, Τυνησία, Λιβύη κτλ., φτάνοντας μέχρι και τη Συρία, χωρίς τη Συρία όμως. Οι Σύριοι είναι ετερόδοξοι μουσουλμάνοι. Αυτό το τόξο, λοιπόν, αποτελείται από Άραβες που δεν είχαν έρθει σε επαφή με τους Πέρσες, ήταν αντίπαλοι των Περσών και ήταν άμεσα επηρεασμένοι από την τουρκομογγολική βαρβαρότητα! Δεν έχουμε, συνεπώς, να κάνουμε με το Ισλάμ του Αλ Ρασίντ. Έχουμε να κάνουμε με το Ισλάμ του Μπαλμπέκ που κατέλαβε προς ανατολάς την Ινδία, έχουμε να κάνουμε με το Ισλάμ του Οσμάν, έχουμε να κάνουμε με το Ισλάμ των ημιπαράφρονων σουνιτών ιμάμηδων για τους οποίους η Ευρώπη, την οποία δεν ξεχωρίζουν από την Ελλάδα, είναι ο βασικός αντίπαλος για την παγκόσμια κυριαρχία τους!

Για τους Έλληνες -τους Ρωμιούς δηλαδή όπως τους λέγανε-, τους Ίωνες (Γιουνανιστάν λέγεται η Ελλάδα στα τούρκικα, και αυτό επειδή ως Έλληνες γνωρίσανε τους κατοίκους των παραλίων της Ιωνίας, τους Ίωνες δηλαδή), λοιπόν, έχουν να πούνε κάποια όχι επαινετικά αλλά θετικά λόγια για την ισχύ τους, τον πολιτισμό τους και τον τρόπο διοίκησής τους, διότι οι Οθωμανοί αρχικά τι ήταν; Ήταν μια φυλή 400 σκηνών, φανταστείτε δηλαδή γύρω στα 2000 άτομα. Αυτή η τουρκομογγολική ορδή που εγκαταστάθηκε στα εδάφη της Βιθυνίας κάπου τον 13ο αιώνα, κατάφερε τελικά να γίνει η κυρίαρχος της νοτιοανατολικής Μεσογείου... Γιατί το πέτυχαν αυτό οι Οθωμανοί; Διότι κυρίως με τον Οσμάν και τον διάδοχο και γιό του τον Ορχάν, μπόρεσαν και εκμεταλλεύτηκαν -αντέγραψαν και αξιοποίησαν- όλη τη βυζαντινή διοίκηση, χρησιμοποιώντας τους Έλληνες, τους Εβραίους και ό,τι καλύτερο υπήρχε, για να στήσουν τη διοίκησή τους, το εμπόριό τους και τη ναυτιλία τους, και φυσικά τον στρατό τους.

Θα ξέρετε βέβαια, ότι όλοι αυτοί που παρακολουθούν τα τούρκικα σίριαλ, τον Σουλεϊμάν κτλ., μαθαίνουν ότι πολλοί στρατηγοί των Οθωμανών -όπως και αυτός που κατέλαβε την Προύσα, την πρώτη πρωτεύουσα των Οθωμανών- ήταν Έλληνες! Κάποιοι είχαν αλλαξοπιστήσει, κάποιοι όχι! Οι Γενίτσαροι, που ήταν το πιο ισχυρό πολεμικό σώμα του τουρκικού ιππικού, ήταν Έλληνες, ήταν Βαλκάνιοι, γενικά παιδιά απ' το παιδομάζωμα. Κι όσον αφορά τη διοίκηση των Οθωμανών ξέρουμε όλοι πολύ καλά τι ρόλο παίξανε οι οικογένειες των Μαυροκορδάτων, των Καρατζάδων κ.ά., που ήταν ηγεμόνες της Βλαχίας και ότι όλη η διπλωματία της υψηλής κοινωνίας της Πύλης ήταν στα χέρια Ελλήνων! Ακριβώς επειδή τους χρειάστηκαν, γιατί οι ίδιοι οι Οθωμανοί δεν είχαν πολιτισμό, έπρεπε επομένως να στηριχτούν στον εξαιρετικό διοικητικό μηχανισμό των Ελλήνων του Βυζαντίου τον οποίο και αντιράψαν και έστησαν έτσι την αυτοκρατορία τους. Γι' αυτό, λοιπόν, έχουν να πουν κάποια θετικά πράγματα για τους Έλληνες, επειδή τα αντέγραψαν και τα οικειοποιήθηκαν. Ακόμα και η περίφημη πολίτικη κουζίνα, είναι βυζαντινή κουζίνα! Οπότε, να γιατί έχουν όχι σεβασμό, αλλά εκτίμηση σε αυτό που οι ίδιοι όχι απλά οικειοποιήθηκαν, αλλά -για να το πω πιο σωστα- σφετερίστηκαν!


Η.Κ.: Θυμάμαι όταν ήμουν μικρότερος, στη δεκαετία του 1980, ότι το Ισλάμ σε διάφορες χώρες ήταν πιο ήπιο και δεν δημιουργούσε ιδιαίτερα προβλήματα. Ήταν το κοσμικό Ισλάμ. Έκτοτε σιγά σιγά και σταδιακά, τη μια με την Αλ Κάιντα, την άλλη με το ISIS, παραέγινε επιθετικό! Ποιοι οι λόγοι που μεσολάβησαν κατά την άποψή σας μεταξύ 1980 και 2010 που ξεκίνησε η Αραβική άνοιξη, κατά τη διάρκεια δηλ. αυτής της γενιάς διάρκειας 30 ετών, έτσι ώστε να γίνει το Ισλάμ επιθετικό;


Λ.Π.: Κατ' αρχήν σωστά τοποθετείτε ως αφετηρία όπου φάνηκε καθαρά η επιθετικότητα του Ισλάμ την Αραβική άνοιξη. Βέβαια, αυτό είχε αρχίσει πιο μπροστά να προετοιμάζεται, αλλά πάντως κάπου εκεί, γύρω στο 2010, άρχισε πια για τα καλά να φαίνεται! Η Αριστερά στην ελλάδα ήταν τόσο ηλίθια, ώστε είχε υποδεχθεί την Ισλαμική άνοιξη με χαρές και πανηγύρια, χωρίς να καταλάβει τι στην πραγματικότητα συνέβαινε. Εδώ υπάρχει, ουσιαστικά, ένα σύμπλοκο λόγων και μετράει πάρα πολύ το πού ώθησαν το Ισλάμ οι γνωστές μεγάλες δυνάμεις.

Σας είπα πιο πριν, ότι δεν έχουμε πλέον να κάνουμε με τη δυναστεία των Αββασιδών. Το σημερινό Ισλάμ είναι φυλετικά πιο βάρβαρο, δεν έχει αυτό το περσικό λούστρο, δεν έχει καν τα στοιχεία εκείνα που χαρακτήριζαν το Ισλάμ στην εποχή του Ριχάρδου του Λεοντόκαρδου, που μπορεί μεν να ήταν θανάσιμος εχθρός με τον Σαλαντίν τον Σαρακηνό, αλλά ο ένας εκτιμούσε τον άλλον, ο δε Σαλαντίν ήταν και άνθρωπος των γραμμάτων... Δεν έχει καν να κάνει με την παλιά οθωμανική ταυτότητα, οπου ο Μωάμεθ ο Πορθητής λάτρευε τις τουλίπες και έγραφε και ο ίδιος ποίηση! Το σημερινό Ισλάμ είναι αραβικές ορδές, άγρια δηλ. πλάσματα της ερήμου, που επί αιώνες βρίσκονταν κάτω από την οθωμανική κυριαρχία.

Στην περίφημη ταινία “Ο Λόρενς της Αραβίας”, οι Ευρωπαίοι έμαθαν ότι οι Άγγλοι βοήθησαν τους Άραβες της οικογένειας των Σαούντ -απ' όπου προέκυψε η Σαουδική Αραβία- να ελευθερωθούν ουσιαστικά απ' τους Τούρκους και να υποδουλωθούν μετά στις πολυεθνικές των πετρελαίων. Και έτσι, αντί να υπάρχει ένα αραβικό έθνος, υπάρχουν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και διάφορα άλλα κράτη, όλοι τους όμως είναι φυλετικά ίδιοι, προήλθαν όμως από διαφορετικούς φύλαρχους τους οποίους επίτηδες κρατήσανε σε αντιδιαστολή και αντιπαλότητα του ενός προς τον άλλον βάσει της τακτικής του διαίρει και βασίλευε, ώστε ν' αναλάβουν οι Δυτικοί τα πετρέλαια... Αυτό το παιχνίδι της διαίρεσης και της υποκίνησης των πιο άγριων ενστίκτων του Ισλάμ το παίξανε θαυμάσια και συνεχίζουν να το παίζουνε οι μεγάλες ευρωπαϊκές δυνάμεις, συν την Αμερική και τη Ρωσία, και σε αυτό το παιχνίδι εντάχθηκαν αργότερα και οι Ισραηλινοί.

Εδώ θα κάνω μια παρατήρηση που εξηγεί πολλά για την Αραβική άνοιξη. Κανονικά το Ισραήλ και όλοι οι σιωνιστές θα έπρεπε να θεωρούν θανάσιμό τους εχθρό αυτή τη στιγμή τους μουσουλμάνους. Με τους ναζήδες τελειώσανε, δεν υπάρχει πια ναζιστικός κίνδυνος, συνεπώς αυτοί που τους απειλούν τώρα άμεσα είναι οι μουσουλμάνοι. Κι όμως, τους παρείχαν κάθε είδους υποστήριξη αφανή και εμφανή, όχι μόνο στους μουσουλμάνους αλλά και στο ISIS, τόσο οι Εβραίοι της διασποράς -τα ισχυρά δηλ. εβραϊκά κονκλάβια που υπάρχουν στην Αμερική και την Ευρώπη-, αλλά και το ίδιο το Ισραήλ, μέχρι που περιέθαλπαν και τραυματίες του ISIS! Γιατί αυτό; Οι Εβραίοι είναι ένας πανέξυπνος λαός, και δεν υπάρχει περίπτωση να βοηθήσουν τον εχθρό τους για να τους εξαφανίσει. Ξέροντας, λοιπόν, πολύ καλά ότι το Ισλάμ έχει μεγάλη γεννητικότητα, ότι οι μουσουλμάνες γεννάνε σαν κουνέλες, είδαν ότι αυτό που τους απειλεί είναι οι νέοι ρωμαλέοι άντρες του Ισλάμ. Τι έκαναν τότε; Δημιουργώντας απανωτές και διαδοχικές εστίες εκρήξεων στα αραβικά κράτη, μαζί με τους Αμερικανούς, τους Γάλλους, τους Ρώσους, κτλ., τα έκαναν λαμπόγυαλο στον αραβικό κόσμο, από την Τυνησία και τη Λιβύη μέχρι την Αίγυπτο και την Υεμένη, σε όλο δηλ. το αραβικό τόξο. Υπολόγιζαν, δε, σε τι; Πρώτον, όταν σκοτώνονται μεταξύ τους, δεν σκοτώνουν τους Εβραίους. Δεύτερον, το πιο ρωμαλέο στοιχείο του Ισλάμ, επειδή ακριβώς μετά την Αραβική άνοιξη όλες αυτές οι χώρες βούλιαξαν μες στην καταστροφή, το στέλνουν στην Ευρώπη, γι' αυτό και οι Εβραίοι είναι οι πρώτοι υποστηρικτές της λαθρομετανάστευσης. Ποιοι μας έρχονται εδώ; Οι νέοι και ρωμαλέοι άντρες που κάποια στιγμή θα μπορούσαν να γίνουν στρατιώτες του Ισλάμ κατά του Ισραήλ. Τους στέλνουν, λοιπόν, εδώ στην Ευρώπη για να σφάζουν εμάς και το Ισραήλ να είναι πιο ασφαλές.

Βλέπουμε, συνεπώς, ότι το Ισλάμ ωθήθηκε αφενός μεν στη βαρβαρότητα λόγω της οθωμανικής κυριαρχίας, αλλά και λόγω των συμφερόντων των μεγάλων δυνάμεων που άρχισαν να αναπτύσσονται στην Ευρώπη τον 19ο αιώνα και μετά, στις οποίες συνέφερε να έχουν διαιρεμένο και αλληλοσφαζόμενο τον ισλαμικό κόσμο, ώστε να εξασφαλίσουν γεωπολιτικά κέρδη, με το πετρέλαιο κτλ. αυτών των χωρών. Κατ' αυτό τον τρόπο, όμως, εξώθησαν το Ισλάμ προς την Ευρώπη... Κάτι που βλέπουμε τώρα να εξελίσσεται μπροστά μας.


Η.Κ.: Οπότε, ως επιστέγασμα, οι Ισλαμικοί Εσπερινοί είναι τελικά κάτι το αναπόφευκτο για μας...


Λ.Π.: Ναι, εκτός και αν αφυπνιστούν τα ευρωπαϊκά έθνη, ή μάλλον τα δυτικά έθνη, γιατί βάζω και την Αμερική μέσα. Και οι Αμερικανοί έχουν άλλωστε πρόβλημα με το Ισλάμ, θυμηθείτε την 11η Σεπτεμβρίου... Ο δυτικός κόσμος κινδυνεύει, ο λευκός άνθρωπος και ο πολιτισμός του! Εγώ δεν καλώ σε σταυροφορία κατά του Ισλάμ, σε πόλεμο κατά του Ισλάμ, όχι. Εγώ απλώς λέω να προασπίσουμε τον κόσμο μας και τον πολιτισμό μας.

Ένα πράγμα θα σας πω, πως όταν ο Οδυσσέας γύρισε στην Ιθάκη βρήκε ως γνωστόν το ανάκτορό του και τη γυναίκα του πολιορκούμενα απ' τους μνηστήρες. Ο κόσμος που 'χε φτιάξει και έκανε τα πάντα για να γυρίσει πίσω σ' αυτόν, είχε γεμίσει με λαθρεπίβουλους. Κάτι τέτοιο δεν ήταν μήπως οι μνηστήρες; Τι έκανε τότε ο Οδυσσέας; Τους σκότωσε μέχρις ενός! Δεν το έκανε από μίσος, δεν είχε κανένα λόγο ο Οδυσσέας να μισεί τον Αντίνοο και τους υπόλοιπους μνηστήρες. Τι έκανε όμως; Προάσπισε τον κόσμο του. Αυτό πρέπει να κάνουμε τώρα κι εμείς! Παντί τρόπω!


* Το βιβλίο “Ισλαμικοί εσπερινοί” του Λευτέρη Πανούση κυκλοφορεί από τις εκδόσεις “Έκτωρ” (τηλ. επικοινωνίας: 6936170750 / E-mail: info@hectorbooks.gr).


1.079 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page