top of page
  • Εικόνα συγγραφέα.

Τζιχαντιστές και πράκτορες της Τουρκίας ετοιμάζουν εξέγερση στα hot-spots!

Έγινε ενημέρωση: 12 Μαΐ 2020

8.11.2019

Του Ησαΐα Κωνσταντινίδη


Κίνδυνος για ισλαμιστική «νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου»…


Η στρατιωτική επέμβαση της Τουρκίας, πρόσφατα, στη βόρεια Συρία έληξε το ίδιο απότομα όπως είχε ξεκινήσει. Είχαμε γράψει στις 18 Οκτωβρίου 2019 σχετικά, εκτιμώντας ότι πραγματικός στόχος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είναι η απελευθέρωση «μαχητών του Ιερού Πολέμου (Τζιχάντ)», οι οποίοι εκρατούντο στην περιοχή σε δεσμωτήρια υψηλής ασφαλείας, μετά τη λήξη του συριακού εμφυλίου πολέμου. Και όντως, οι Τούρκοι στρατιώτες κατόρθωσαν να απελευθερώσουν εκατοντάδες, τουλάχιστον, φανατικούς ισλαμιστές, σύμφωνα με τις επίσημες εκτιμήσεις των συριακών Αρχών, καθώς και ξένων υπηρεσιών πληροφοριών.

Από εκεί και πέρα ξεκινά το μυστήριο, αλλά και οι ανησυχίες. Οι εν λόγω «τρελοί του Αλλάχ» εκτιμάται ότι θα επιδιώξουν -αν δεν το κατάφεραν ήδη- να εισέλθουν στην Ελλάδα και την Ευρώπη, με τη γνωστή μέθοδο του «πρόσφυγα πολέμου»-παράτυπου μετανάστη. Οι λαθρομεταναστευτικές ροές στο ανατολικό Αιγαίο καλά κρατούν και ουδείς είναι σε θέση να γνωρίζει εάν τις τελευταίες ημέρες δεν έχουν παρεισφρήσει στην πατρίδα μας, ανάμεσα στους υπόλοιπους μετανάστες, και ισλαμιστές φονταμενταλιστές. Οι ελληνικές Αρχές ασφαλείας εξέφρασαν την ανησυχία τους γι’ αυτό το ενδεχόμενο και ήδη η ΕΥΠ αύξησε αριθμητικά τα κλιμάκιά της στις ζώνες εισόδου των σωστικών λεμβών που μεταφέρουν λαθρομετανάστες στο ανατολικό Αιγαίο.

Τι θα συμβεί όμως τώρα, που η κυβέρνηση Μητσοτάκη έλαβε την ολέθρια απόφαση αντί να επαναπροωθήσει τους παράτυπους μετανάστες στην Τουρκία, να τους προωθήσει μέσα στην ελλαδική ενδοχώρα; Πολύ απλά, στα νέα hot-spots που δημιουργούνται σε όλα σχεδόν τα μήκη και πλάτη της ελληνικής επικράτειας υπάρχει ο εύλογος φόβος ότι κύριο ρόλο προβοκάτορα θα έχουν αρκετοί από τους πρόσφατα απελευθερωμένους τζιχαντιστές της βόρειας Συρίας! Τζιχαντιστές, των οποίων την πραγματική ταυτότητα δεν γνωρίζουν οι ελληνικές Αρχές, αφού οι παράτυποι μετανάστες καταστρέφουν τα έγγραφά τους προτού μπουν στην Ελλάδα. Τζιχαντιστές, επίσης, οι οποίοι οπωσδήποτε θα εξυπηρετούν τούδε και στο εξής τα τουρκικά εθνικά συμφέροντα, εφόσον την απελευθέρωσή τους από τα συριακά δεσμωτήρια ακολούθησε η στρατολόγησή τους από την τουρκική μυστική υπηρεσία ΜΙΤ.

Πρόκειται για σαφές σχέδιο υβριδικού πολέμου και άλωσης της χώρας εκ των έσω! Οι παράτυποι μετανάστες, και μεταξύ αυτών οι «μαχητές του Τζιχάντ», καταλαμβάνουν τις παλαιές ελληνικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις, σε χώρους στρατοπέδων οι οποίοι έκλεισαν σταδιακά κυρίως στη διάρκεια της διακυβέρνησης του αλήστου μνήμης Κώστα Σημίτη. Τα παλιά στρατόπεδα των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων παρέμεναν επί χρόνια αναξιοποίητα και τώρα μαθαίνουμε τον λόγο: διότι ο σχεδιασμός του υβριδικού πολέμου κατά του ελληνισμού προόριζε τους χώρους αυτούς για τη δημιουργία των λαθρομεταναστευτικών hot-spots! Ολόκληρες ισλαμικές πολιτείες δημιουργούνται ακριβώς δίπλα στις ελληνικές πόλεις και τα χωριά, και το θέμα αποκτά πλέον διαστάσεις άμεσου εθνικού κινδύνου.

Μάλιστα, ο κίνδυνος αυτός ενισχύεται, εάν ληφθεί υπ’ όψη ότι οι χώροι όπου δημιουργούνται τα hot-spots βρίσκονται σε στρατηγικά σημεία της χώρας, σε εισόδους-εξόδους πόλεων, υδροηλεκτρικούς σταθμούς και στρατιωτικά ραντάρ, καθιστώντας ολόκληρη τη χώρα όμηρο στα χέρια των εισβολέων ισλαμιστών. Βούτυρο στο ψωμί της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής, αφού για παράδειγμα σε ενδεχόμενο βραχείας ελληνοτουρκικής σύρραξης στο Αιγαίο οι σύμμαχοι της Άγκυρας τζιχαντιστές από τα hot-spots θα μπορούσαν να προκαλέσουν διάφορες σοβαρές δολιοφθορές, όπως γενικό ενεργειακό μπλακ-άουτ ή να αποκλείσουν συγκοινωνιακά τη χώρα με αποκλεισμό των τρένων, των μεγάλων εθνικών οδών κτλ. Με την τακτική της η κυβέρνηση της ΝΔ αποδεικνύεται ολέθρια για τη χώρα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ίσως αναδειχθεί στον μοιραίο πρωθυπουργό της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας…

Δήλωσε, άλλωστε, πριν από λίγα εικοσιτετράωρα ο κ. Παναγιώτης Χαρέλας, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων, τα εξής: «Την εξέλιξη να ανασυνταχθούν οι δυνάμεις του ISIS και να περάσουν σε ευρωπαϊκά εδάφη μαζί με πρόσφυγες μέσα σε κάποια βάρκα από τα τουρκικά παράλια στη χώρα μας, την περιμέναμε εδώ και χρόνια. Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε σε πλήρη ετοιμότητα και οι δομές της χώρας πρέπει να είναι οργανωμένες για να αντιμετωπίσουν τέτοια φαινόμενα». Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Χαρέλας είχε προειδοποιήσει για το θέμα ήδη από το 2015, αλλά ο τότε υπουργός προστασίας του πολίτη Νίκος Τόσκας… διέταξε ένορκη διοικητική εξέταση εις βάρος του!

Εξάλλου, το 2015 είχε διαπιστωθεί ότι τουλάχιστον 5.000 τζιχαντιστές κάτοχοι ευρωπαϊκών διαβατηρίων είχαν περάσει τράνζιτ από την Ελλάδα για να φτάσουν στη Συρία, μέσω Τουρκίας, και να πολεμήσουν στο πλευρό του ISIS. Τότε, οι ισλαμιστές αυτοί πέρασαν στην εμπόλεμη ζώνη, παριστάνοντας διάφορες ιδιότητες -π.χ. ως γιατροί ή νοσοκόμοι για να παράσχουν δήθεν βοήθεια στα θύματα του πολέμου-, αλλά όταν έφτασαν στη Συρία πέταξαν τις μεταμφιέσεις τους και έπιασαν τα όπλα για να πολεμήσουν κατά του καθεστώτος Άσαντ. Λόγω όμως της πολιτικής της τότε κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ υπέρ των παράτυπων μεταναστών, ουδέποτε κάποιος εξ αυτών των τζιχαντιστών μπήκε με «κόκκινη επισήμανση» στη βάση δεδομένων της Europol… Τώρα, οι μαχητές αυτοί επιστρέφουν στην Ευρώπη για να μεταφέρουν τον πόλεμο στη «γηραιά ήπειρο», με πρώτο θύμα την Ελλάδα.

Πράγματι, ανώτατοι αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας, σε πρόσφατη σύσκεψη υπό τον υπουργό Χρυσοχοΐδη, έκαναν λόγο για τη σοβαρή πιθανότητα εμφάνισης «τζιχαντιστικής δράσης» το επόμενο διάστημα σε σειρά hot-spots, με ανυπολόγιστες συνέπειες. Οι πληροφορίες μας θέλουν τους αξιωματικούς αυτούς να απευθύνουν έκκληση προς τον υπουργό να λάβει δραστικά μέτρα, αφού υπάρχει η εκτίμηση ότι έπονται αιματηρές συμπλοκές και επεισόδια στα «κέντρα φιλοξενίας». Θα πρόκειται για προβοκάτσιες των ισλαμιστών, οι οποίοι έτσι θα επιβληθούν στο σύνολο των μεταναστών που κατοικούν στα hot-spots και θα τους προσηλυτίσουν στο ακραίο Ψευτοϊσλάμ. Όμως ο υπουργός Χρυσοχοΐδης αρνείται να δει την πραγματικότητα και κάνει λόγο για «τον Νόμο, που θα τους αντιμετωπίσει»... Κι όλα αυτά, ενώ η στιγμή της ισλαμιστικής «νύχτας του Αγίου Βαρθολομαίου» πλησιάζει επικίνδυνα για τη χώρα.


Έξοδος από τη συνθήκη του Σένγκεν και μαζικός ξεσηκωμός ισλαμιστών; 
 
 Τι θα μπορούσε όμως να συμβεί σε περίπτωση γενικής εξέγερσης των εν Ελλάδι ευρισκόμενων τζιχαντιστών; Υπάρχει ο φόβος ότι κάτι τέτοιο θα τρομοκρατούσε την Ευρώπη, η οποία θα μπορούσε να κλείσει τα σύνορά της με την Ελλάδα, π.χ. αποβάλλοντάς την «προσωρινά» από τον χώρο Σένγκεν, επικαλούμενη λόγους ασφαλείας των Ευρωπαίων πολιτών. Κάτι τέτοιο όμως θα εγκλώβιζε τους μαχητές του Ψευτοϊσλάμ στη χώρα μας και θα τους έδινε την ευκαιρία να την μετατρέψουν σε ισλαμικό χαλιφάτο! Πόλεις και χωριά της Ελλάδας θα παραδίδονταν στο έλεος εκατομμυρίων, ίσως, μωαμεθανών και θα συνέβαιναν μαζικές δολοφονίες, πλιάτσικο, βιασμοί κτλ. Ο ελληνικός λαός θα αφεθεί στη (μαύρη) μοίρα του και μια νέα ανείπωτη εθνική τραγωδία θα έχει μόλις ξεκινήσει…  

2.309 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page