top of page
  • Εικόνα συγγραφέα.

Ε, όχι και τη μαμά μου...

2.4.2021

Του Λευτέρη Πανούση

Το διαδικτυακό σεξ κυριαρχεί σε μεγάλα ποσοστά όλη αυτή την περίοδο της πανδημίας και μάλιστα αυτό αποτυπώνεται και στη μείωση των γεννήσεων.

Σύμφωνα με σχετική έρευνα, σημειώθηκε αύξηση της τάξης του 65% στο διαδικτυακό σεξ, ενώ στις πραγματικές, ζωντανές επαφές καταγράφηκε πτώση της τάξης του 45%.

[Λευτέρης Πανούσης: “Η κοινωνία των κυβερνο-αυνάνων”]


1. Ε, όχι και τη μαμά μου...

Θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα [αρκεί να διαθέτει ωραία μαμά...]

Δεκαεξάχρονος σερφάριζε σε πονηρές σελίδες του διαδικτύου, όταν έπεσε πάνω σε αισχρό βίντεο, στο οποία πρωταγωνιστούσε η μαμά του.

Η 45χρονη γυναίκα επιδίδονταν σε άγριο κυβερνοσέξ, διεισδύοντας θηριώδεις δονητές και στις δύο πύλες εισόδου του κορμιού της, ενώ μια φίλη της από δίπλα, είχε αναλάβει τη λίπανση...

Δυστυχώς και για τη μαμά και για τον υιό, το βίντεο ανέβηκε σε γνωστή πορνογραφική ιστοσελίδα, από τους ίδιους τους κυβερνοπαρτεναίρ του οργίου και έγιναν όλοι τους ρόμπα, όπως συνέβη και με γνωστόν αριστερό αστέρι, που είχε διεκδικήσει άλλοτε θέση στην “τοπική αυτοδιοίκηση”.

Το τραγικό της υπόθεσης ήταν ότι ο γιος αναζητούσε ερωτικά βιντεάκια [τσόντες] στην κατηγορία Milf!

Milf, για τους αδαείς του κυβερνοσέξ, είναι όρος της τσόντας και προκύπτει από τα αρχικά: Mother I Like to Fuck [Η μαμά που θέλω να πηδήξω]

Το ζήτημα συνεπώς παραπέμπει σε φροϋδική ανάλυση, εφόσον ο ίδιος ο γιος ερεθίζονταν να παίρνει μάτι τις λεγόμενες "μιλφάρες", δηλαδή γυναίκες στην ηλικία της μαμάς του, με τη διαφορά ότι του άρεσε να βλέπει να πηδιούνται οι μαμάδες των άλλων και όχι η δικιά του...

Πέραν όμως της ψυχαναλυτικής διαδικασίας που απαιτείται, για να ερμηνεύσει ένας σώφρων άνθρωπος τα φαινόμενα της σημερνής κοινωνίας των μαζών [στα οποία ανήκει το κυβερνοσεξ] καλό είναι να ξέρουμε και μερικά πράγματα, για τη διάδοση του φαινομένου στο ελληνόφωνο πόπολο.

Ώστε να μην την πάθουμε σαν τη μαμά και τον γιο της...

2. Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για το κυβερνοσεξ και ντρεπόσαστε να ρωτήσετε τον κομπιουτερά σας...

Αν διαθέτετε έναν υπολογιστή με κάπως ευμεγέθη οθόνη εφοδιασμένον βεβαίως με web κάμερα [όχι τάμπλετ, γιατί τότε τα μικρά μεγέθη θα σας διαφεύγουν εντελώς] μπορείτε τώρα κιόλας, να ξεκινήσετε τη μαθητεία σας στο κυβερνοσεξ, μόνη/ος σας ή με συντροφιά...

Οι παραλλαγές και οι στάσεις στο κυβερνοσέξ δεν διαφέρουν ουσιωδώς από τις αντίστοιχες του πραγματικού σεξ, εξόν και αν είσαστε πολύ προχωρημένο άτομο και αντί να κάμετε εσείς αυτό που θα βλέπει να κάμετε ο κυβερνοσύντροφός σας στην οθόνη του, να το κάμει στην πραγματικότητα ένα ολόγραμμά σας...

Γνωρίζω άνθρωπο [σπεσιαλίστα στα κομπιούτερς] ο οποίος εμφανίζονταν στην οθόνη με πέος τριάντα πόντων, χοντρό σαν φουρνόφτυαρο, το οποίο το είχε κατασκευάσει στο φώτοσοπ και το προσάρμοζε αναλόγως στην οθόνη! Άλλος πάλι πασαλείβονταν με σκούρο μέηκ άπ, ώστε να μοιάζει με μαροκινό και την έπεφτε σε μεταναστολάγνες κυρίες που ήσαν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ.

Προσέξτε λοιπόν μην ξεγελαστείτε...

Άλλο ένα επικίνδυνο σημείο του κυβερνοσέξ, που πρέπει να προσέξετε, είναι η βάσιμη πιθανότητα του εκβιασμού.

Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν κάτι πανέμορφα ρεμάλια και των τριών φύλων, που μπορεί να σας παρασύρουν να κάμετε εντελώς ανάρμοστα πράγματα δημοσίως και μετά να σας εκβιάζουν, για να μην στείλουν το βίντεο στους ενδιαφερόμενους.

Προσφάτως, καλή μου φίλη έλαβε με κούριερ [!] στικάκι, στο οποίο περιέχονταν τα αίσχη του άντρα της, με δύο Αλβανούς πιτσιρικάδες, οι οποίοι έκαμαν όλοι μαζί αλλαξοκωλιές, μπροστά σε web camera. Την όλη παράσταση την παρακολουθούσαν σε ζωντανή μετάδοση, ο διευθυντής της υπηρεσίας του και ένας νεαρός κλητήρας, οι οποίοι ξεκωλιαζόντουσαν ταυτόχρονα, μπροστά σε άλλη κάμερα.

Τη ζημιά την έκαμαν οι Αλβανοί αλλά την πλήρωσε μοναχά ο άντρας της φίλης μου, διότι ο μεν κλητήρας ήταν ανύπαντρος και στ' αρχίδια του αν έβγαινε και στο γιου τιουμπ, ενώ ο διευθυντής τους πλήρωσε 200 ευρώ και δεν τον ενόχλησαν!

Να είσαστε λοιπόν πολύ προσεκτικοί/ες, εξόν και αν σας περισσεύουν για να δίνετε μίζες σε εκβιαστές...

Πέραν από τους κινδύνους της γελοιοποίησης ή του εκβιασμού, το κυβερνοσέξ είναι απολύτως ασφαλές, μιας και στην ουσία αποτελεί την πιο εξελιγμένη μορφή αυνανισμού και αυτοϊκανοποίησης.

Θα έλεγα μάλιστα ότι αν βρίσκεστε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και δεν ξέρετε πώς να καλύψετε τα σεξοσυναισθηματικά σας κενά, να το δοκιμάσετε. Με τις κατάλληλες ρυθμίσεις άλλωστε, μπορείτε να κρύψετε και την κυτταρίτιδα...

Θα χρειαστείτε όμως μια σειρά από σεξουαλικά βοηθήματα, για να μην καταλήξετε στα λαχανικά ή στα καρεκλοπόδαρα...

Κοστίζουν κάτι τις αλλά μόνο έτσι θα κάμετε σωστή δουλειά.

Εξόν φυσικά και αν ανήκετε στο είδος των ρομαντικών εραστών, που περιορίζονται να ανταλλάσσουν υποσχέσεις αιώνιας διαδικτυακής αφοσίωσης, φιλώντας τες οθόνες των λάπτοπ τους...

3. Η κοινωνιοπαθολογία του κυβερνοσέξ.

Όσο και αν φαίνεται περίεργο σε ένα φυσιολογικό άτομο [ασχέτως φύλου] το κυβερνοσέξ κερδιζει διαρκώς έδαφος από το πραγματικό σεξ. Ξεπατικώνω εδώ άρθρο από το ιστολόγιο e-Kriti:

"... Πρόσφατες μελέτες και στατιστικές αποδεικνύουν πως η ερωτική ζωή των Ελλήνων άλλαξε. Και στα συμπεράσματα που έλεγαν πως λόγω κρίσης οι νεοέλληνες μειώνουν την συχνότητα της ερωτικής πράξης έρχεται τώρα να προστεθεί μία νέα έρευνα που δείχνει πως αναζητούν εναλλακτικούς τρόπους... κυβερνοσυνεύρεσης. Ειδικότερα, πρόσφατη έρευνα της Εταιρείας Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας στην οποία συμμετείχαν συνολικά 1.600 άτομα (800 άνδρες και 800 γυναίκες) ηλικίας από 18 έως 65 ετών απέδειξε πως οκτώ στους δέκα άνδρες και επτά στις δέκα γυναίκες επισκέπτονται διαδικτυακούς χώρους με σεξουαλικό περιεχόμενο, ενώ ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι περισσότεροι από έξι στους δέκα των ερωτηθέντων δεν διστάζουν να παραδεχθούν πως χρησιμοποιούν το Internet για να κάνουν ερωτικές γνωριμίες, χωρίς να τους ενδιαφέρει η προοπτική μιας σταθερής σχέσης.

Όπως προέκυψε από την ίδια έρευνα ο πιο συχνός τόπος χρήσης του Internet είναι το σπίτι με ποσοστό 42% και ακολουθεί ο εργασιακός χώρος με ποσοστό 35%. Στην ερώτηση «έχετε κάνει σχέση μέσα από το Διαδίκτυο;» το 57% των συμμετασχόντων απάντησε αρνητικά και το 43% θετικά. Δηλαδή, πάνω από τέσσερα στα δέκα άτομα έχουν γίνει ζευγάρι με ανθρώπους που ερωτεύτηκαν και αντίκρισαν για πρώτη φορά μέσα από την οθόνη του υπολογιστή τους.

Οι επιστήμονες θεωρούν πως ολοένα και περισσότεροι χρήστες επιλέγουν τη διαδικτυακή επικοινωνία και επαφή μέσω του Internet γιατί μπορούν να υποδύονται ρόλους χωρίς να κινδυνεύουν να κριθούν από τον περίγυρό τους, ενώ μπορούν να εκφράσουν και τις πιο ακραίες φαντασιώσεις τους.

Όπως εξηγεί η ψυχοθεραπεύτρια Σεξουαλικών διαταραχών κυρία Ελευθερίου «τα ποσοστά των παντρεμένων που κάνουν cyber sex είναι μεγάλα. Αυτό συμβαίνει γιατί μέσα από το Διαδίκτυο μπορούν να καλύψουν παράνομες επιθυμίες που, αν τις πραγματοποιούσαν κανονικά, θα μπορούσαν να διαλύσουν ακόμη και τη σχέση τους. Κάποιοι από τους δεσμευμένους που καταφεύγουν στη λύση του cyber sex δεν είναι ικανοποιημένοι από τη σεξουαλική ζωή τους και με τον τρόπο αυτόν καλύπτουν τα όποια κενά έχουν...». [Βλ. εδώ]

Εν ολίγοις το κυβερνοσέξ έρχεται να καλύψει τα υπαρξιακά, σεξουαλικά, οικογενειακά και σαδομαζοχιστικά αδιέξοδα των ελληνόφωνων μαζών. Στοιχίζει ελάχιστα και είναι απολύτως οικολογικό [δεν χρειάζεται ούτε καν λαστιχάκι...]

Πέραν όμως από τα οικονομικά του πλεονεκτήματα, το κυβερνοσέξ διαθέτει ένα τεράστιο αβαντάζ απέναντι στο πραγματικό σεξ... Αναδεικνύει αποκλειστικά την εικόνα στερώντας της όλα εκείνα τα οχληρά στοιχεία της πραγματικότητας, που μπορεί να τη διαλύσουν.

Γνωστή μου κυρία, σχετικά ρομαντική κατά βάθος, ερωτεύθηκε διαδικτυακά, κύριο ο οποίος κατοικούσε σε άλλη πόλη. Παντρεμένοι κι οι δυο, δεν μπορούσαν να συναντηθούν και διοχέτευαν όλο τον έρωτα τους μέσα από τα πληκτρολόγια. Το ειδύλλιο κράτησε κοντά δύο χρόνια, με τους δύο ερωτευμένους να χύνουν μέλια μπροστά στις οθόνες τους. Κάποια στιγμή όμως ο κύριος βρήκε την ευκαιρία και ήρθε στην πόλη της κυρίας.

Η πραγματικότητα όμως διέλυσε όλη τη μαγεία της σχέσης. Ο τύπος, μου εκμυστηρεύθηκε η κυρία, ήταν πολύ βρωμιάρης [μαύρο νύχι, λιγδωμένο μαλλί και άλλα τέτοια φρικιαστικά] και καθ' υπερβολήν τσιγκούνης! Στο ρέστοραν όπου δείπνησαν για πρώτη τους φορά, της ζήτησε να πληρώσει τα μισά, λέγοντας της πως τάχα μου, έτσι επέβαλλε ο φεμινισμός του! Και το χειρότερο, όποτε τη φιλούσε της έρχονταν αναγούλα, γιατί βρωμούσε το στομα του. Τίποτε απ' όλα αυτά δεν μπορούσε να φανεί στο κυβερνοσέξ...

Τελικά γύρισε ο καθένας σπίτι τους και συνέχισαν τον μεγάλο τους έρωτα μέσα από τα λάπτοπ...

Ολόκληρη η ζωή του σύγχρονου μαζανθρώπου είναι ένα είδος κυβερνοσέξ, εφόσον κυλάει ουσιαστικά μέσα από εικόνες. Οι καλύτεροι φίλοι μας είναι οι εκφωνητές των δελτίων ειδήσεων, ενώ οι πιο συχνοί επισκέπτες στο σαλόνι μας, είναι τα διάφορα φρόκαλα των σήριαλ [τούρκοι ή έλληνόφωνοι...] Τα προϊόντα που αγοράζουμε τα "διαλέγουμε" βάσει της φαντασιακής διαφημιστικής τους εικόνας, ενώ το τι "πιστεύουμε" μας το εμφυτεύουν κατευθείαν στον νου οι μηχανικοί του mind control.

Πού είναι το περίεργο, να βάνουμε matrix και στην κρεβατοκάμαρα μας, όπως βάλαμε και στο σαλόνι του σπιτιού μας;

Αν μη τι άλλο, δεν κινδυνεύουμε κι από έιτζ...

67 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Η πουλάδα

bottom of page