top of page
  • Εικόνα συγγραφέα.

Γενιά-Ω, η τελική γενιά

Η ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΗΓΗΤΟΡΑΣ

17.5.2015

Του Ησαΐα Κωνσταντινίδη


Στις 12 Σεπτεμβρίου του 2013, κάναμε λόγο για τους Πανέλληνες του Μυστρά, απαντώντας σε δέκα κρίσιμα ερωτήματα. Από τις 10 συνολικά ερωταπαντήσεις του “θρυλικού” πια εκείνου δημοσιεύματος, η έκτη ερωταπάντηση είχε ως εξής:

“6. Έχει γίνει λόγος για τον (ή την) Ηγήτορα που προετοιμάζεται για να σώσει το ελληνικό έθνος και να νεκραναστήσει τη βυζαντινή αυτοκρατορία!

Θα κάνω σήμερα μία αποκάλυψη! Ο Ηγήτορας-Ιερό Δισκοπότηρο του ελληνισμού, το πρόσωπο δηλ. που θα σώσει την Ελλάδα και θα αναστήσει τον αυτοκρατορικό ελληνισμό, είναι στην πραγματικότητα γένους θηλυκού!... Αυτό, σύμφωνα και με τη μυστηριακή παράδοση της απόκρυφης γεωπολιτικής, οφείλεται και στο πέρασμα της ανθρωπότητας εκ νέου στην εποχή της μητριαρχίας, εφόσον ήδη διήλθαμε από την αστρολογική εποχή των Ιχθύων στην εποχή του Υδροχόου. Κατά συνέπεια, ομιλούμε περί της Ηγήτορος, η ταυτότητα της οποίας (όπως μπορεί κάποιος εύκολα να αντιληφθεί) παραμένει επτασφράγιστο μυστικό, το οποίο προσπαθούν φίλοι και εχθροί να «σπάσουν», μάταια όμως προς το παρόν”...

Όπως λοιπόν Εκείνος που Πρέπει, έτσι και η Ηγήτορας του πανελληνισμού είναι πρόσωπο πέρα για πέρα υπαρκτό και είναι ΕΔΩ! Δηλ. υπάρχει και προετοιμάζεται για τις εξελίξεις. Άλλωστε από το παραπάνω δημοσίευμά μας πέρασαν πια κοντά δύο χρόνια και έκτοτε τα γεγονότα υπήρξαν ραγδαία... Στην Ευρασία ξέσπασε η νεώτερη ουκρανική κρίση, ενώ στην Ελλάδα είχαμε την αλλαγή κυβέρνησης και το τρομακτικό αδιέξοδο στο οποίο φαίνεται να οδηγείται η ελληνική οικονομία, η οποία κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή να “πεθάνει” από “ασφυξία” (οικονομική στεγνότητα)...

Στην πραγματικότητα, με όρους Απόκρυφης Γεωπολιτικής [για τον ορισμό της, δες εδώ] Εκείνος που Πρέπει έπεται να εγκαθιδρύσει ένα νέο καθεστώς στην Ελλάδα (στη θέση του σάπιου παλαιού που ήδη “πνέει τα λοίσθια”), το οποίο θα σώσει και θα αναγεννήσει τον τόπο. Αυτό είναι λίγο πολύ γνωστό, αφού το έχουμε και άλλες φορές αναλύσει, εκείνο όμως που έχει τεράστια σημασία είναι ότι Εκείνος που Πρέπει, όπως και όλος συνολικά ο κύκλος των Πανελλήνων, έχει ουσιαστικά μία και μόνο αποστολή σ' αυτόν τον πλανήτη: να ανοίξει τον δρόμο για την Ηγήτορα (που τώρα είναι σε πολύ νεαρή ηλικία), προκειμένου αυτή να αναλάβει έπειτα τα ηνία του έθνους!

Πώς έχει χαρακτηριστεί η Ηγήτορας από μυητικούς κύκλους του ανωτάτου συμβουλίου του Μυστρά; Με τρόπο μυστηριακό χαρακτηρίστηκε ως “η αναδυόμενη Αφροδίτη του πανελληνισμού (Νέος Χριστός), δηλ. η αναμενόμενη Ηγήτορας του γένους”! Τι σημαίνουν όμως όλα αυτά τα απόκρυφα; Ειδικά η αναφορά των μεμυημένων περί “Εκείνης, ως η θεά Αφροδίτη-Χριστός”; Είναι άραγε κάτι τέτοιο βλασφημία ή ασέβεια προς τα θεία; Η έννοια “Χριστός” βέβαια σημαίνει “κεχρισμένος” και έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν για αρκετές μορφές. Φυσικά την αποκορύφωσή της βρήκε στο πρόσωπο του Θεανθρώπου, του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού. Λέξη ελληνική, έχει χρησιμοποιηθεί στις μυητικές διαδικασίες των προγόνων μας εδώ και χιλιάδες έτη...

Γιατί όμως ο όρος “Χριστός” ταυτίζεται εδώ με την Αφροδίτη (τη θεά ή/και τον πλανήτη); Ο Έλλην μύστης Ιωάννης Φουράκης, στο βιβλίο του “Αρχή-τέλος σύμπαντος κόσμου και ανθρωπίνου γένους”, που πρωτοεξεδόθη το 2008, έχει ολόκληρο κεφάλαιο (το τέταρτο), στο οποίο και αποκωδικοποιεί-ερμηνεύει τα περί του πλανήτη Αφροδίτη ουράνια φαινόμενα και όχι μόνο... Εκεί διαβάζουμε και τα περί της εκπορεύσεως του Μεσσία των 12 φυλών από τον πλανήτη Αφροδίτη, όπως και αρκετές πληροφορίες για την ουράνια Αφροδίτη, τον Έρο(ω)τα, το παρελθόν-παρόν-μέλλον και στοιχεία ανάλογα που δείχνουν πόσο μπροστά στη σκέψη του υπήρξε ο αείμνηστος Φουράκης.

Μυητικά, η ανάδειξη και εμφάνιση της Ηγήτορος στον δημόσιο βίο έχει χαρακτηριστεί ως: “Είναι κατάρα, αλλά συνάμα και ευλογία, που γεννηθήκαμε αυτή την εποχή! Είμαστε η γενιά-Ψ, μετά τη γενιά-Χ που διέλυσε την Ελλάδα! Και προετοιμάζουμε την τελευταία γενιά των ελληνικών αιώνων, τη γενιά-Ω, που θα δοξάσει την Ελλάδα με την Ηγήτορα μέσα στα σύννεφα· κάτι σαν Αποκάλυψη, κάτι σαν Δευτέρα Παρουσία”!...

Και ακόμη, η Ηγήτορας “συγχέεται” με τη γυναικεία μορφή της τελευταίας κάρτας από το “παιχνίδι” Ταρό, ως εξής: “Η τελευταία κάρτα από το μυστηριακό «Ταρό»: 21η κάρτα - 21ος αιώνας. Ο ΚΟΣΜΟΣ. Το τέλος του υλικού σύμπαντος, που συμβολίζεται από την Ηγήτορα (το Ιερό Γκράαλ του ελληνισμού), η οποία θριαμβεύει σε συμπαντικό επίπεδο, δοξάζοντας τον ελληνισμό σε κάθε σημείο του χωροχρόνου”. Άλλη φράση που ειπώθηκε για την Ηγήτορα: “Είναι ανώτερο αιθερικό ον. Η σπουδαιότερη ελληνική παρουσία αιώνων... Έχει τη Δύναμη! Έχει το Πνεύμα! Έχει το προφίλ του Ηγέτη, την αρχοντιά μιας Βασίλισσας, την ψυχή Πολεμιστή, την όψη Θεάς! Είναι η καλύτερη όλων μας”!

Αυτά για σήμερα. Πάντως, θα θέλαμε εδώ να παραπέμψουμε (για όποιον δεν γνωρίζει τα βασικά επί του θέματος και θα ήθελε να έχει μία εισαγωγική ενημέρωση) στο εξαιρετικό πόνημα του Παναγιώτη Τραϊανού “2012... η χρονιά που οι γυναίκες θα σώσουν τον κόσμο”. Στο έργο αυτό ο συγγραφέας αποδεικνύει με ιστορικά κτλ. επιχειρήματα όλα όσα αφορούν την αναδυόμενη νέα μητριαρχία (στη Νέα Εποχή) και την έναρξη ενός νέου ιστορικού κύκλου για την ανθρωπότητα. Και, βεβαίως, τα όσα αναφέρονται στο εν λόγω έργο κάνουν πολύ περισσότερο κατανοητά και τα όσα έχουμε εμείς κατά καιρούς πει ή γράψει για τη μορφή της Ηγήτορος του πανελληνισμού.


184 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page