top of page
  • Εικόνα συγγραφέα.

ΑΠΟΚΡΥΦΟ ΙΣΛΑΜ: Τα 10 σημεία που θα συμβούν πριν τη «Μέλλουσα Κρίση» και τον ερχομό του «Μεσσία»

4.9.2015

Του Ησαΐα Κωνσταντινίδη


Τον τελευταίο καιρό, σε ενημερωμένα διεθνή Μέσα, έχει γίνει σαφής λόγος για κύκλους φανατικών της Μέσης Ανατολής που προωθούν κάποιον παγκόσμιο «Μεσσία» για να μας «σώσει»!... Οι κύκλοι αυτοί, υπερβαίνουν τις παραδοσιακές λατρείες του ιουδαϊσμού και του Ισλάμ (που τις θεωρούν ξεπερασμένες) και έχουν πολύ ισχυρή οικονομική δύναμη, όντας ικανοί να επηρεάζουν αποφάσεις ακόμη και μέσα στο Βατικανό κτλ. Σε ό,τι αφορά τη στάση τους έναντι του ιουδαϊσμού και του Ισλάμ, αυτή είναι να υποστηρίζουν κάποιες ακραίες εβραϊκές και μουσουλμανικές φράξιες, έτσι ώστε κι αυτές να προωθούν το όραμα του «επερχομένου λυτρωτή».

Όλα τα ως άνω βέβαια, στην ουσία δεν πρέπει να ανησυχούν τον πιστό Έλληνα Χριστιανό. Διότι ο εν λόγω (δήθεν) παγκόσμιος «λυτρωτής» μας οπωσδήποτε δεν είναι ο «Μεσσίας», αλλά ούτε και το περίφημο «Θηρίο» της Αποκαλύψεως. Αληθινός Μεσσίας είναι μόνο ο Ιησούς Χριστός, όσο δε για την εμφάνιση του αποκαλυπτικού Θηρίου έχουν να συμβούν αρκετά ακόμη, προτού αυτό τελικά εμφανισθεί στον κόσμο μας. Αυτό δεν σημαίνει ασφαλώς ότι ο πιστός Ελληνορθόδοξος πρέπει να επαναπαύεται! Ίσα-ίσα, επειδή ακριβώς πράγματα και καταστάσεις οδηγούν απευθείας στον ερχομό του αληθινού Θηρίου και τον αναπόφευκτο Αρμαγεδδώνα, καλό είναι να υπάρχει ενημέρωση, προκειμένου να σωθούν όσο περισσότερες ψυχές γίνεται…

Σήμερα λοιπόν προβαίνουμε σε μία ακόμη σημαντικότατη αποκάλυψη! Επειδή ακριβώς οι συγκεκριμένοι κύκλοι της Μέσης Ανατολής «ποντάρουν» στον φανατισμό πολλών αιρετικών του Ισλάμ (δεν πρόκειται για το αληθινό Ισλάμ του ελέους, αλλά για ένα Ψευτοϊσλάμ που «σπέρνει» τζιχαντιστές ανά τον πλανήτη), είναι σε εμάς σαφές ότι προβάλλουν όσο μπορούν στοιχεία του λεγομένου «απόκρυφου Ισλάμ», έτσι ώστε να συσπειρώνουν και να φανατίζουν περαιτέρω τους ισλαμοφασίστες. Γι’ αυτό ακριβώς και αναζωπυρώθηκε τελευταία ο παλιός ισλαμικός θρύλος περί ερχομού κάποιου «Μεσσία», στην εποχή του τελευταίου ιμάμη που ονομάζεται Μαχντί.

Ιδού τι αναφέρει, εν συντομία, η ως άνω αναφερθείσα παράδοση… Σύμφωνα λοιπόν με το απόκρυφο Ισλάμ, όταν θα ξαναέρθει ο Ιησούς στον κόσμο μας, τότε θα συνεργαστεί με τον ιμάμη Μαχντί. Ο προφήτης Ιησούς αναφέρεται ως: «ο Αγγελιοφόρος του Αλλάχ, ο Δούλος του Αλλάχ, ο Υπηρέτης του Αλλάχ» και λέγεται ότι θα ξαναέρθει σαν «ανθρώπινο ον, σαν οπαδός του Κορανίου και της Σούνα (Παραδόσεις)». Επίσης, ότι δεν θα είναι ένα υπερφυσικό πρόσωπο, ότι θα προσευχηθεί πίσω από έναν μουσουλμάνο ιμάμη (τον Μαχντί), θα φτάσει στην Ιερουσαλήμ και θα βοηθήσει το Ισλάμ! Θα σκοτώσει τον Αντί-Χριστό, θα καταργήσει τους φόρους και θα καταστρέψει τον Σταυρό!!! Θα σκοτώσει τα… γουρούνια (SIC) και θα αντιμετωπίσει τους Γωγ και Μαγώγ! Τέλος, θα εγκαθιδρύσει πάνω στη Γη τον «νόμο της Σαρία», δηλ. τον υπέρτατο Νόμο του Ισλάμ και θα κυβερνήσει από την Ιερουσαλήμ για 40 χρόνια. Τότε θα υπάρχει μεγάλη ειρήνη, θα παίζουν… τα φίδια με τα παιδιά (!), οι τίγρεις με τις αγελάδες, τα πρόβατα με τους λύκους... Θα γίνει μεγάλη ειρήνη στη Γη και θα είναι τα καλύτερα χρόνια της ανθρωπότητας.

Αυτά συνοπτικά λέει η απόκρυφη ισλαμιστική παράδοση… Να όμως τι είχε πει ο ίδιος ο Μωάμεθ σχετικά με το πρόσωπο του Μαχντί, του τελευταίου ιμάμη: «Θα είναι από την οικογένειά μου, το όνομά του θα είναι σαν το δικό μου και του πατέρα του σαν του πατέρα μου». Ακόμη η εν λόγω παράδοση θεωρεί πως ο ερχομός του Μαχντί θα συμπέσει με την εμφάνιση του λεγομένου «Αντιχρίστου». Ένα αστέρι με μια φωτεινή ουρά θα ανατείλει από την Ανατολή πριν από την έλευση του Μαχντί. Ο Μαχντί θα φέρει στον κόσμο δικαιοσύνη σε μια εποχή στην οποία θα κυριαρχεί η καταπίεση. Το πρόσωπό του Μαχντί θα λάμψει πάνω στην επιφάνεια της… Σελήνης!!! Ο Μαχντί θα είναι προστάτης της γνώσης και θα γνωρίζει όλα τα πράγματα. Στην εποχή του Μαχντί ένας μουσουλμάνος στην Ανατολή θα είναι σε θέση να δει έναν μουσουλμάνο αδελφό του στη Δύση, και από τη Δύση στην Ανατολή. Ο Μαχντί θα απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους όπου κι αν βρίσκονται, χωρίς να χρειάζεται ταχυδρόμο και θα ακούει ότι του λένε. Όταν θα εμφανιστεί ο Μαχντί, τότε ο Θεός θα του χορηγήσει βροχή και η γη θα φέρει πολλούς καρπούς. Ο Μαχντί θα φέρει πολλά χρήματα. Θα κυβερνήσει για επτά ή οκτώ χρόνια. Η μοναδική πίστη τότε θα είναι η θρησκεία του Αλλάχ…

Μερικές βραχείες παρατηρήσεις μας στα παραπάνω: α) Εμμέσως το απόκρυφο Ισλάμ προωθεί χονδρικά τον σχεδιασμό της Αποκαλύψεως, με τον Ψευτοπροφήτη (Μαχντί) να κυβερνάει επτά χρόνια, τον δε «Μεσσία» ή Ψευτοϊησού να κυβερνάει για σαράντα χρόνια… β) Στρέφει τους ανά τον κόσμο μουσουλμάνους εναντίον μίας μορφής που αποκαλεί «Αντίχριστο», τον οποίο θα πολεμήσει ο Μαχντί, επομένως εδώ κάνει λόγο για την Ηγήτορα του πανελληνισμού. γ) Η λάμψη του Μαχντί πάνω στην επιφάνεια της Σελήνης φανερώνει ότι το απόκρυφο Ισλάμ δεν είναι παρά η σύγχρονη επιβίωση της αρχαίας σεληνιακής λατρείας (από εκεί και η ημισέληνος, αλλά και το κρόνειο δρεπάνι του κομμουνισμού συμβολίζει επίσης τη Σελήνη!)…

Γνωρίζουμε ότι όλα τα παραπάνω είναι φοβερά και τρομερά… Έρχονται δραματικές εξελίξεις, σε παγκόσμιο επίπεδο. Εμείς πάντοτε ομιλούμε εγκαίρως. Και ασφαλώς ξέρουμε πολύ περισσότερα, αλλά δεν τα κρίνουμε ακόμη δημοσιοποιήσιμα, τόσο για λόγους υψίστης εθνικής ασφαλείας, όσο και για να μην πανικοβάλλουμε τους συμπολίτες και συνανθρώπους μας! Η αλήθεια είναι παραπάνω από ανατριχιαστική… Πάντως πιο κάτω, παρουσιάζουμε τα 10 σημεία που θα συμβούν πριν τη «Μέλλουσα Κρίση», σύμφωνα με το απόκρυφο Ισλάμ! Δεν χρειάζεται στο παρόν να κάνουμε κάποιο σχόλιο πάνω στα σημεία ετούτα. Τα παραθέτουμε όμως έτσι ακριβώς όπως έχουν, όπως τα μαθαίνουν οι ισλαμιστές «χασάπηδες» που προετοιμάζονται για να μας σφάξουν! Ιδού τα 10 σημεία που θα λάβουν χώρα -κατά τους πιστούς του απόκρυφου Ισλάμ- πριν τη «Μέλλουσα Κρίση» και τη «Δευτέρα Παρουσία»:

1. Ο καπνός.

2. Ο Αντίχριστος.

3. Το Θηρίο.

4. Ο ήλιος θα ανατέλλει από τη Δύση.

5. Η έλευση του Ιησού υιού της Μαρίας.

6. Η εμφάνιση των Γωγ και Μαγώγ.

7. Τρεις κατολισθήσεις, μία στη Ανατολή,

8. μία στη Δύση,

9. μία στην Αραβία.

10. Η φωτιά που θα καίει από την κατεύθυνση της Υεμένης η οποία θα οδηγήσει τους ανθρώπους στον τόπο της τελικής τους συγκέντρωσης.


18 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page