top of page
  • Εικόνα συγγραφέα.

Αμερικάνος «ειδικός» αναλυτής: Υπάρχουν οι Πανέλληνες και ο... Γ.Α.Π. είναι «Εκείνος που Πρέπει»!!! 

28.11.2013

Του Ησαΐα Κωνσταντινίδη 


Πρώτοι, εμείς και οι συνεργάτες μας, ανοίξαμε το θέμα των Πανελλήνων, που (σύμφωνα με τα όσα παρατέθηκαν κατά καιρούς στον αθηναϊκό Τύπο) ορκίστηκαν στον Μυστρά ως «κυβέρνηση» σωτηρίας του ελληνισμού. Στη διάρκεια όλων αυτών των μηνών, από τον Απρίλιο του 2013 και μετά, τέθηκαν πολλές απόψεις. Μεταξύ των οποίων και του γράφοντος, ο οποίος στις 12 Σεπτεμβρίου 2013 αναφέρθηκε σε μείζονος σημασίας ζητήματα που θίγονται γύρω από το εν λόγω θέμα. Φιλόξενοι πάντοτε σε κάθε είδους άποψη, δηλώσαμε ότι κάθε γνώμη είναι απολύτως σεβαστή και δημοσιεύσιμη. Έτσι και έγινε. 

Εμείς παρακολουθούμε πολύ στενά το θέμα. Άλλωστε σε διάφορες εκδηλώσεις, στις οποίες έχει μετάσχει ο γράφων τους τελευταίους μήνες, ο κόσμος (γεμάτος με αγωνία) ρωτάει διαρκώς για το θέμα των Πανελλήνων του Μυστρά! Κάτι που δεν έχει περάσει απαρατήρητο από εμάς και τους συνεργάτες μας. Γι’ αυτό, αλλά και από μεγάλη έγνοια για το μέλλον του τόπου μας, συνεχίζουμε και ερευνούμε το όλο ζήτημα. Παράλληλα δε, σε πλήθος αναλύσεών μας παρουσιάζουμε, χωρίς φόβο αλλά με... πάθος (!), όλες τις πτυχές της Νέας Εποχής που καταφτάνει για την πατρίδα μας και για τον κόσμο ολόκληρο... 

Ουκ ολίγοι εντυπωσιάστηκαν από αυτές μας τις αναλύσεις. Πράγματι, τα κείμενά μας είναι κείμενα απολύτως προσαρμοσμένα στο πνεύμα της Νέας Εποχής. Αλλά βασίζονται επίσης στην άριστη πληροφόρησή μας, που προέρχεται από Ελλάδα και εξωτερικό, και για τον λόγο αυτό παρουσιάζουμε στοιχεία τελείως άγνωστα και πρωτόγνωρα για την ελληνική πραγματικότητα. Ας δούμε λοιπόν σήμερα μία ακόμα τέτοια πληροφόρησή μας, η οποία μας έρχεται από τις ΗΠΑ... 

Ασφαλώς οι Αμερικανοί, μέσω του τμήματος μελέτης του ελληνικού Τύπου στην πρεσβεία τους των Αθηνών, παρακολουθούν στενά τα όσα γράφουμε. Καλωσύνη τους. Άλλωστε και εμάς μας αρέσει να μας μελετά ένα ευρύ φάσμα αναγνωστών! Μόνο που καλό θα ήταν άλλη φορά να ρωτούν απευθείας εμάς για το τι εννοούμε στα διάφορα κείμενά μας και όχι διάφορους «καλοθελητές» (αλλιώς: ρουφιάνους), οι οποίοι διαστρεβλώνουν τα νοήματα των γραπτών μας, όντας εντελώς άσχετοι από τα μυστικά παρασκήνια της γεωπολιτικής!.. 

Τώρα μαθαίνουμε ότι ένας Αμερικανός «ειδικός» αναλυτής έκανε κάποιες παρατηρήσεις πάνω στο θέμα των Πανελλήνων του Μυστρά. Αυτός συγκέντρωσε όλα τα κείμενα που δημοσιεύτηκαν από εμάς πάνω στο θέμα και τα ανέλυσε ένα προς ένα, προκειμένου να εξάγει ένα κεντρικό συμπέρασμα. Το τελικό πόρισμά του βεβαίως αναμένεται, πόσο μάλλον που το όλο θέμα συνεχίζει να εξελίσσεται... Όμως ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα όσα ο αναλυτής αυτός ανέφερε σχετικά με το τεράστιων διαστάσεων αυτό ζήτημα. Ακολουθούν, ασχολίαστα από εμάς (έτσι υποσχεθήκαμε στην «πηγή» μας και εμείς τηρούμε πάντοτε τις υποσχέσεις μας!), τα όσα είπε ο Αμερικανός «ειδικός» αναλυτής [σε σύνοψη]: 

«Η Γ΄ Ελληνική Δημοκρατία έχει φτάσει στο τέλος της. Αναμένεται πολιτειακή αλλαγή. Το γεγονός αυτό θα συμπαρασύρει τον Νότο της Ευρώπης σε ακραίες λύσεις. Η ζώνη του ευρώ δεν μετρά ακόμη πολύ χρόνο ζωής. Σχηματίζεται μία νέα γεωπολιτική ζώνη, με άξονα το κράτος [!] της Κωνσταντινούπολης, στο εύρος Αδριατικής Θάλασσας-Μέσης Ανατολής-ποταμού Δούναβη-Βόρειας Αφρικής. 

Το κίνημα των Πανελλήνων στην Ελλάδα πρέπει να υφίσταται. Έχει βάση. Στη χώρα αυτή ελλοχεύει ο κίνδυνος εκτροπής. Αναμένονται σύντομα ταραχές. Οι εκλογές του 2014 [ευρωεκλογές-αυτοδιοικητικές] θα σαρώσουν τα δύο κόμματα της κυβέρνησης. Είναι πιθανή μία παρέμβαση των Πανελλήνων. Τέτοια εξέλιξη θα πρέπει να συνδυαστεί με παρόμοια αλλαγή του πολιτικού σκηνικού στην Τουρκία. 

Ένα πρόσωπο παίζει κεντρικό ρόλο στην ελληνική πολιτική σκηνή. Είναι ο Γεώργιος Α. Παπανδρέου [Γ.Α.Π.]. Αυτός φέρει τα χαρακτηριστικά που θα μπορούσε να έχει ο καθοδηγητής του κινήματος των Πανελλήνων [καθοδηγητής = «Εκείνος που Πρέπει»]. Όταν ο πατέρας του, Ανδρέας Α. Παπανδρέου, ίδρυσε το ΠΑΣΟΚ, αυτό εμπεριείχε τη λέξη «Πανελλήνιο» στη σύνθεσή του. Το 1974, μετά την ειρηνευτική επέμβαση [!!!] της Τουρκίας στην Κύπρο, η τουρκική κυβέρνηση θορυβήθηκε από την εμφάνιση του ΠΑΣΟΚ. Τώρα [2013] οι Πανέλληνες εμφανίστηκαν για πρώτη φορά δημόσια». 

100 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page