top of page
  • Εικόνα συγγραφέα.

21 Δεκεμβρίου 2020: το μέλλον είναι εδώ

12.12.2020

Του Ησαΐα Κωνσταντινίδη


“Άστρο της Βηθλεέμ”, ξανά στον ουρανό μας


Το 1614 ο Γερμανός αστρονόμος Γιοχάνες Κέπλερ είχε διατυπώσει τη θεωρία ότι το περίφημο “αστέρι της Βηθλεέμ”, το οποίο εμφανίστηκε ξαφνικά στον ουρανό τη νύχτα της γέννησης του Ιησού Χριστού, “θα μπορούσε να ήταν η σύνοδος των πλανητών Δία και Κρόνου”. Τη σύνοδο αυτή των παραπάνω πλανητών, που φαινόταν ψηλά στο στερέωμα ως υπέρλαμπρο άστρο, ήταν που στην πραγματικότητα ακολούθησαν οι λεγόμενοι “τρεις μάγοι” (ή “τρεις σοφοί”) της Ανατολής, προκειμένου να φθάσουν στη φάτνη που γεννήθηκε ο Χριστός.

Βέβαια, για το μοναδικό εκείνο φαινόμενο, που κατά τη χριστιανική αντίληψη συνδέθηκε με τη γέννηση του Θεανθρώπου, αναπτύχθηκαν κατά καιρούς κι άλλες απόψεις: ότι ήταν ο Σείριος, ή ο κομήτης του Χάλεϊ κτλ. (για το θέμα, βλ. άρθρο μας εδώ ). Εν τούτοις, το μυστήριο συνέχιζε επί σειρά αιώνων να υφίσταται και να προξενεί μαγεία και δέος στους πιστούς. Ο Χριστιανός φιλόσοφος Ωριγένης ανέφερε τον 3ο μ.Χ. αιώνα τα εξής: “Έχω τη γνώμη ότι το άστρο που εμφανίστηκε στους σοφούς της Ανατολής ήταν ένα από εκείνα τα φωτεινά σώματα που εμφανίζονται από καιρό σε καιρό και που οι Έλληνες οι οποίοι συνηθίζουν να τα ξεχωρίζουν με ονομασίες ανάλογα με τη μορφή και το σχήμα τους τα ονόμαζαν κομήτες, φωτεινές δοκούς, θυσάνους, άστρα με ουρά, καράβια και με διάφορα άλλα ονόματα”.

Τώρα, ένα καινούριο ουράνιο φαινόμενο έπεται να εμφανιστεί πάνω από τον πλανήτη Γη, σε μια ημερομηνία-κλειδί των εξελίξεων, σηματοδοτώντας δραματικές ενδεχομένως καταστάσεις. Οι δύο μεγαλύτεροι πλανήτες του ηλιακού συστήματος, δηλ. ο Δίας και ο Κρόνος, θα “σμίξουν” ξανά στον ουρανό, στις 21 Δεκεμβρίου 2020, σε μια προσέγγιση που θα συμβεί για πρώτη φορά εδώ και 800 χρόνια! Έτσι, στο ουράνιο στερέωμα θα μοιάζουν θαρρείς και πρόκειται για “διπλό πλανήτη”. Συγκεκριμένα, οι αστρονόμοι λένε ότι οι δυο πλανήτες θα εμφανίζονται πως απέχουν λιγότερο από το πλάτος ενός “γεμάτου” φεγγαριού, από το χειμερινό ηλιοστάσιο (21 Δεκεμβρίου) έως και την ημέρα των Χριστουγέννων...

Οι αστρολόγοι επεκτείνουν αυτό το σκεπτικό ακόμη περισσότερο. Ισχυρίζονται πως η ως άνω σύνοδος των δύο πλανητών σημαίνει την αρχή μιας Νέας Εποχής, ριζικά διαφορετικής από την προηγούμενη, διότι η συνάντηση Δία και Κρόνου γίνεται στο ζώδιο του Υδροχόου· δηλαδή, του ζωδίου που μετά από 2.000 περίπου χρόνια αντικαθιστά στις ημέρες μας εκείνο των Ιχθύων, το οποίο συμβόλιζε την κυριαρχία του Χριστιανισμού. Άρα, βγαίνει το συμπέρασμα πως με τη σύνοδο των πλανητών Δία και Κρόνου, εντός μάλιστα του Υδροχόου, περνάμε σε μία υδροχοϊκή και μετα-χριστιανική εποχή: τα παραδοσιακά ήθη και έθιμα (θρησκευτικά, πολιτισμικά, οικονομικά κτλ.) καταργούνται και μία νέα περίοδος δύο χιλιάδων ετών ξεκινά για την ανθρωπότητα...

Ίσως όλα αυτά να ηχούσαν, ακόμη και πέρσι τέτοια εποχή, ως υπερβολικά ή παράλογα. Ποιος θα πίστευε τότε (στα τέλη του 2019), ότι μέσα σε χρόνο-ρεκόρ θα ακυρώνονταν όλες οι παραδοσιακές χριστιανικές εορτές, όπως της Αναστάσεως του Κυρίου ή των Χριστουγέννων; Κι όμως, αυτό ακριβώς συνέβη, μέσα σε διάστημα ελάχιστων κυριολεκτικά μηνών. Ήρθε ο κορονοϊός, για να δώσει την απάντηση. Η πανδημική κρίση οδήγησε σε υπαρξιακή κρίση του πατροπαράδοτου Χριστιανισμού, αλλά και του δυτικού (καπιταλιστικού) πολιτισμού εν γένει. Ο παλιός κόσμος πέθανε· ένας νέος κόσμος γεννιέται.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η άποψη του γνωστού αστρολόγου (στην πραγματικότητα, προωθημένου γεωπολιτικού αναλυτή) Κώστα Λεφάκη, ο οποίος ερμηνεύει τα συγκλονιστικά αυτά γεγονότα ως εξής: “Η κυριαρχία του Κρόνου με τον Δία στον Υδροχόο, σε συνδυασμό με τον Ουρανό στον Ταύρο, θα σημάνει την επικράτηση του ολοκληρωτισμού, συχνά με βίαιο τρόπο, με οικονομικό πόλεμο ή παραπλανητικές ενέργειες και αλλαγές (Ποσειδώνας στους Ιχθύς σε όψη με τους υπολοίπους). Δεν θα λείψουν μυστικές ενέργειες και σχέδια που έχουν ήδη εκπονηθεί από την προηγούμενη χρονιά, όταν ήταν κραταιή η πολυαστρία στον Αιγόκερω. Επίσης, θα υπάρξει οικονομική κρίση και θα ακολουθήσει ενεργειακή. Θα έχουμε γενική αύξηση των ασθενειών του σώματος και της ψυχής, αύξηση της θνησιμότητας, των εγκλημάτων αλλά και των δυσάρεστων, συχνά, μετεωρολογικών συνθηκών. Οι γεωλογικές αναταράξεις θα συνεχιστούν, μαζί με τη μόλυνση του περιβάλλοντος και την αύξηση του ανθρώπινου άγχους”.

Και συνεχίζει ο κύριος Λεφάκης, με τις κάτωθι πολύ ενδιαφέρουσες προβλέψεις του: “Η επιδημία που ξεκίνησε στην αρχή του 2020 συνεχίζει τις συνέπειες και την πορεία της, σηματοδοτώντας μια μεγάλη καμπή στην ιστορία της παρακολούθησης των ανθρώπων από το σύστημα, της επιβολής μεγαλύτερης πειθαρχίας και της υπακοής σε οικουμενικές εντολές, όπου και όποτε αυτές δίνονται. Εξακολουθούν να έχουν δύσκολη χρονιά η βιομηχανία του θεάματος, της ψυχαγωγίας, της μουσικής, του τουρισμού, των μεταφορών και των μετακινήσεων και, τέλος, του αθλητισμού. Στο πλαίσιο αυτό, είναι πολύ πιθανόν να ακυρωθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες της Ιαπωνίας, όπως έγινε την εποχή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Γενικότερα, θα μεταβληθούν πολλά πράγματα στην πορεία των επόμενων χρόνων. Θα επηρεαστούν συνήθειες, θα αλλάξουν ανάγκες και θα αναθεωρηθούν πρακτικές και συναισθηματικές λειτουργίες”.

Είναι ολοφάνερο, λοιπόν, ότι πλησιάζουμε σε μία άκρως οριακή Μεγάλη Στιγμή για την ανθρωπότητα. Η εποχή των Ιχθύων, πράγματι, είχε συνδεθεί νοηματοδοτικά με την περίοδο της χριστιανικής εξάπλωσης και κυριαρχίας: το ακρωνύμιο Ι.Χ.Θ.Υ.Σ. εξηγήθηκε ως τα αρχικά των λέξεων “Ιησούς Χριστός Θεού Υιός Σωτήρ”. Τώρα, εμφανίστηκε ο κορονοϊός ως “Κρόνου Υιός” (βλ. σχετικό άρθρο-ανάλυσή μας, εδώ ). Η 21η Δεκεμβρίου του 2020, δε, ως ημέρα εορτασμού του χειμερινού ηλιοστασίου, έρχεται ακριβώς οκτώ χρόνια μετά την 21η Δεκεμβρίου του 2012, όταν και σύμφωνα με ειδικούς ερευνητές τελείωνε το περιβόητο “ημερολόγιο των Μάγιας”, που όμως δεν σήμαινε το τέλος του κόσμου, αλλά την απαρχή μίας εντελώς καινούριας εποχής για τον κόσμο μας. Τα 8 χρόνια, από τον Δεκέμβριο του 2012 σε αυτόν του 2020, υπήρξαν η μεταβατική φάση προς τη Νέα (εφιαλτική) Εποχή. Αλλά και κατά τον Έλληνα συγγραφέα Παναγιώτη Τραϊανού (βλ. τη σχετική του θεωρία στο βιβλίο μας, “COVID-19: Η επόμενη μέρα”, εδώ ), ο κόσμος εισήλθε απότομα σ' αυτή την καινούρια χρονική περίοδο στις 21 Μαρτίου 2020, με το πρώτο ξέσπασμα της κοροναϊκής πανδημίας, ακριβώς εννέα μήνες -που “εγκυμονούσαν” το Μεγάλο Γεγονός- πριν την κομβική ημερομηνία: 21 Δεκεμβρίου 2020. Ο θάνατος του παλιού κόσμου, όπου τα πάντα αλλάζουν· το μέλλον είναι εδώ...


Ο “Νέος Χριστός” ως (μέγα) Σημείο των Καιρών...


Καλωσορίζουν, άραγε, οι ιθύνοντες νόες αυτού του πλανήτη τον αποκαλούμενο από αυτούς ως “Μεσσία”; Τον λεγόμενο “Νέο Χριστό” της εποχής του Υδροχόου; Τα σημεία των καιρών είναι γύρω μας εμφανή· μόνο τυφλός πια δεν δύναται να τα αντικρίσει. Τα Χριστούγεννα πλέον οδεύουν προς κατάργηση. Τα Χριστούγεννα του 2020, όπου ο Χριστός, ως νεογέννητος, δεν θα βρει κατάλυμα, όπως συνέβη τότε με την ταπεινή φάτνη· “...οὐκ ἦν αὐτοῖς τόπος ἐν τῷ καταλύματι”, θυμόμαστε εδώ το κατά Λουκά Ευαγγέλιο... Προηγουμένως, το Πάσχα του 2020, λόγω των κλειστών ναών, ο Ιησούς Χριστός ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ εδώ και χιλιάδες χρόνια, δεν αναστήθηκε! Ο απόλυτος θάνατος της χριστιανικής λατρείας...

Ένας άλλος “Χριστός”, ο υδροχοϊκός Ψευδομεσσίας, γεννιέται. Μυστικιστικοί κύκλοι της Μέσης Ανατολής θεωρούν ότι ο Μεσσίας της Νέας Εποχής έχει ήδη γεννηθεί και παντού ανά τον πλανήτη οι άνθρωποι θα τον καλοδεχτούν, ως μία ηγετική μορφή που θα ενώσει την οικουμένη όλη σε μία παγκοσμιοποίηση ειρήνης και ευημερίας, κατά την οποία ο κόσμος θα περάσει σε ένα ανώτερο (πνευματικό και άϋλο) εξελικτικό επίπεδο. Προϋπόθεση βέβαια για κάτι τέτοιο είναι η αποκορύφωση, αμέσως πιο πριν, της μείζονος πλανητικής κρίσης που ζούμε, η οποία θα φθάσει τον άνθρωπο στο άκρον άωτον του ψυχικού πόνου και του υπαρξιακού αδιεξόδου. Η 21η Δεκεμβρίου του 2020 δύναται να σημάνει το πρελούδιο της εμφάνισης του “αληθινού Υιού του Θεού”-μεσανατολικού Ψευτοθηρίου ως του μελλοντικού κυβερνήτη ολόκληρης της ανθρωπότητας.

Υπάρχει, μήπως, ένα είδος καλωσορίσματος αυτού του προσώπου και στην Ελλάδα; Έτσι πιστεύουν φανατικοί χριστιανικοί κύκλοι -όπως των αποκαλούμενων Γνησίων Ορθοδόξων Χριστιανών (Γ.Ο.Χ.) ή “παλαιοημερολογιτών”-, οι οποίοι αντίθετα από την επίσημη “Εκκλησία της Ελλάδος Α.Ε.” εμμένουν στην υπεράσπιση των πατρογονικών ορθοδόξων ιδανικών. Και την αρχή, κατ' αυτούς, στη χώρα μας έκανε ο κύριος Κώστας Μπακογιάννης, δήμαρχος Αθηναίων, ήδη από τα τέλη του 2019 και πριν την εξάπλωση του νέου (θανατηφόρου) κορονοϊού.

Στο βιβλίο-έρευνα του γράφοντος, με τίτλο “COVID-19: Η επόμενη μέρα”, σημειώνουμε σχετικά τα εξής: “...στον δρόμο μπροστά από το πάρκο όπου βρίσκεται τοποθετημένο το μνημείο [σημ.: της Πανθρησκείας] (στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας των Αθηνών) ο Δήμος Αθηναίων, αντί των παραδοσιακών φώτων για τον εορτασμό των Χριστουγέννων τοποθέτησε 33 σειρές «περίεργων» φωτιστικών (τρία στην κάθε σειρά, με έξι φωτιζόμενες βέργες το καθένα), τα οποία δέσποζαν στη διαδρομή από το ξενοδοχείο «Hilton» έως τη Βουλή των Ελλήνων και την πλατεία Συντάγματος. Και πάλι, οι «συνωμοσιολόγοι» έκαναν λόγο περί Αποκάλυψης του Ιωάννη και Αντιχρίστου. 33 οι σειρές, άρα... συμβολίζουν τους 33 βαθμούς του τεκτονισμού! Επίσης, τρία φώτα σε κάθε σειρά, επί 6 φωτεινές γραμμές το καθένα, επομένως έχουμε τον αριθμό του Θηρίου «666» σε κάθε μια από τις 33 σειρές...”.

Αλλά και στην πόλη της Χαλκίδας, παράξενα φαινόμενα παρατηρήθηκαν περί τα τέλη Νοεμβρίου του 2020, όταν οι κάτοικοι της πόλης αυτής έκπληκτοι αντίκρισαν τον χριστουγεννιάτικο στολισμό της.

Πιο συγκεκριμένα, τα φώτα που είχαν μπει για να διακοσμούν την παραλία της πόλης, σε κεντρικότατο σημείο, σχημάτιζαν τον αριθμό 666 (τρία εξάρια πάνω σε ισάριθμους στύλους), ο οποίος κατά τους πιστούς Χριστιανούς είναι ο αριθμός του Σατανά! Στο κεφάλαιο 13, παράγραφο 18 της Αποκάλυψης του ευαγγελιστή Ιωάννη -πρόκειται για το τελευταίο χρονολογικά βιβλίο της Αγίας Γραφής- διαβάζουμε τα εξής: “Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξϛ΄” [τον ελληνικό αυτό αριθμό, η πλειονότητα των αρχαιότερων χειρογράφων αποδίδει ως «ἑξακόσιοι ἑξήκοντα ἑξ», δηλ. 666]”. Το ενδιαφέρον εδώ, ποιο είναι; Ότι λεξαριθμικά -με το σύστημα δηλαδή της ελληνικής συναριθμίας- η λέξη “Χαλκίδα” βγάζει άθροισμα... 666!!! Πράγματι, έχουμε Χ = 600 + Α = 1 + Λ = 30 + Κ = 20 + Ι = 10 + Δ = 4 + Α = 1, σύνολο: 666.

Πρέπει εδώ να σημειώσουμε οπωσδήποτε και τη σημειολογία της πατέντας που είχε θέσει ΗΔΗ από τον Σεπτέμβριο του 2018 -έναν και πλέον χρόνο πριν την “έκρηξη” του Covid-19- η αμερικανική Microsoft του Μπιλ Γκέιτς, με αριθμό τελικής απόδοσης δικαιώματος διεθνούς επίκλησης 2020060606A1. Τι σημαίνει ο εν λόγω αριθμός; 2020, είναι το έτος όπου επρόκειτο να τεθεί σε εφαρμογή η δημοσίευση της ευρεσιτεχνίας (όπως και πράγματι συνέβη). Ο ενδιάμεσος αριθμός 060606 -666!!!- είναι ο αριθμός της ευρεσιτεχνίας, που μας δημιουργεί ασφαλώς ενδιαφέροντες συνειρμούς. Το δε τελικό Α1 είναι η εσωτερική κατάσταση αίτησης. Τι αφορά η ως άνω πατέντα; Την εμφύτευση μικροτσίπ, μέσω νανοτεχνολογίας, στο ανθρώπινο δέρμα και οργανισμό! Όπως γράφαμε ενδεικτικά στο άρθρο μας “COVID-19 (κοροναϊός), υποχρεωτικός εμβολιασμός και συνωμοσιολογία” (βλ. εδώ): “...ακραίες ομάδες κατηγορούν τον Γκέιτς ότι αυτός κρύβεται πίσω από τη δημιουργία του κοροναϊού (που δεν είναι παρά μεταλλαγμένος σε εργαστήριο θανατηφόρος ιός), έχοντας ως τελικό στόχο τον εμβολιασμό όλης της ανθρωπότητας. Όσο για το υποτιθέμενο εμβόλιο του Γκέιτς, οι γνώμες αυτών των ομάδων ποικίλουν: άλλοι αναφέρουν ότι σ' αυτό θα εμπεριέχεται εμφυτευμένο μικροτσίπ μέσω του οποίου θα ελέγχεται η προσωπική ζωή κάθε ανθρώπου, ενώ άλλοι λένε ότι δια του μαζικού εμβολιασμού θα εξοντωθεί η συντριπτική πλειοψηφία του παγκόσμιου πληθυσμού για να μειωθεί έτσι ο υπερπληθυσμός του πλανήτη...”.

Το μέλλον είναι εδώ. Είναι φανερό ότι περνάμε σε νέα γαλαξιακά δεδομένα. Εισήλθαμε πια σε μία εποχή, όπου δεν μπορούμε να κάνουμε πίσω. Ο σύγχρονος άνθρωπος είναι απελπιστικά παγιδευμένος· οδηγούμαστε στην απόλυτη παγκόσμια κατάθλιψη, που ουδέποτε γνώρισε ο κόσμος ετούτος από την απαρχή της δημιουργίας του. Πισωγύρισμα δεν υπάρχει. Έτσι κι αλλιώς, ο νεωτερικός πολιτισμός του ανθρώπου -αυτός που βλέπουμε σήμερα να γκρεμίζεται τριγύρω μας- είχε φθάσει πλέον στο τέλος του. Ο ιός της Νέας Εποχής ήρθε για να τον αποτελειώσει. Ως Ειμαρμένη, ως αναπόφευκτη τραγωδία και ως αυτοεκπληρούμενη προφητεία. “Κύριε των Δυνάμεων, κάνε έτσι ώστε να μην ζω τις ημέρες εκείνες τις φοβερές και τρομερές, διότι δεν γνωρίζω εάν θα έχω τη δύναμη να αντέξω!”, είχε πει άλλοτε για τους καιρούς μας μία φωτισμένη γεροντική μορφή της Ορθοδοξίας...


984 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page