top of page
  • Εικόνα συγγραφέα.

Μεταφορά των παράτυπων μεταναστών (“προσφύγων”) σε ακατοίκητα νησιά-”ξερονήσια”

29.6.2020

Του Ησαΐα Κωνσταντινίδη


Η Ελλάδα και η Ευρώπη δέχονται αναμφίβολα μία ασύμμετρη εισβολή τριτοκοσμικών λαθρομεταναστών (“προσφύγων πολέμου”), μωαμεθανών στο σύνολό τους. Με δεδομένη την υπογεννητικότητα που μαστίζει εδώ και δεκαετίες τον δυτικό κόσμο, η λαθροεισβολή αυτή σημαίνει πλήρη ανατροπή, σε βάθος ελάχιστου χρόνου, της πολιτισμικής ισορροπίας της Δύσης! Κι αυτό, επειδή ο γηρασμένος πληθυσμός των δυτικών χωρών -συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας και της Κύπρου- αντικαθίσταται σταδιακά από νεανικούς μουσουλμανικούς πληθυσμούς, οι οποίοι είναι φορείς άλλων, τελείως διαφορετικών, πολιτισμικών αξιών...

Η γεωγραφική μοίρα του ελληνισμού, σε Ελλάδα και Κύπρο, είναι τραγική, στον βαθμό που η ανατολική Μεσόγειος και το Αιγαίο δέχονται διαρκώς αθρόα κύματα παρανόμων μεταναστών, με το προσωπείο της δήθεν “προσφυγιάς”, κάτι που καθιστά τα πράγματα σχεδόν ανεξέλεγκτα. Ο ελληνισμός σήμερα δείχνει να συμπιέζεται αφόρητα από την πίεση της Ανατολής, με το βιολογικό μέλλον του ελληνικού έθνους να τίθεται υπό αμφισβήτηση. Με τους τωρινούς ρυθμούς, της ασύλληπτης υπογεννητικότητας των Ελλήνων σε συνδυασμό με την εισβολή των μεταναστευτικών-”προσφυγικών” ροών και την υπεργεννητικότητά τους, έως τα μέσα του 21ου αιώνα ο ελληνικός πληθυσμός θα έχει συρρικνωθεί σε βαθμό πρωτοφανή στη μακραίωνα ιστορία του· η βιολογική του έκλειψη είναι θέμα χρόνου.

Μόνη λύση του προβλήματος, σε πρώτη φάση, είναι η ανακοπή αυτών των ροών. Κάτι για το οποίο χρειάζεται, οπωσδήποτε, πολιτική βούληση, την οποία δεν διαθέτει ασφαλώς ούτε η διεθνιστική Αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ (η προηγούμενη κυβέρνηση), ούτε όμως και η Δεξιά-μαϊμού της Νέας Δημοκρατίας, η συνυπεύθυνη στα πάντα για το σημερινό κακό. Μια πρώτη λύση θα ήταν η μετατροπή των ελληνοτουρκικών συνόρων σε έναν εκτεταμένο φράκτη: η οικοδόμηση ανυπέρβλητου τείχους στον Έβρο και, ταυτόχρονα, η δημιουργία πλωτού φράγματος στα υδάτινα σύνορα του Αιγαίου.

Τι θα απογίνουν όμως οι ήδη υπάρχοντες στα όρια της ελλαδικής επικράτειας λαθραίοι μετανάστες-εισβολείς; “Λύση”, ασφαλώς, δεν είναι η ίδρυση “δομών φιλοξενίας” (hot-spots), δίπλα μάλιστα σε ελληνικές πόλεις και χωριά, τόσο στα νησιά του Αιγαίου όσο και στην ενδοχώρα· κι αυτό, λόγω του ότι οι δομές αυτές με τον καιρό θα μετατραπούν σε άτυπες ισλαμικές πολιτείες, με όλες τις αρνητικές παρανέργειες για το ελληνικό μέλλον. Δεν είναι τυχαίο ότι τα σημερινά hot-spots ακολουθούν τη λογική των άλλοτε προσφυγικών παραγκουπόλεων, οι οποίες συν τω χρόνω μεταβλήθηκαν σε κανονικές πόλεις και συνοικίες. Μόνο που στην περίπτωση εκείνη επρόκειτο για ελληνικούς αμιγείς πληθυσμούς, που δεν αλλοίωναν τον χαρακτήρα της χώρας. Τώρα, πρόκειται για αναρίθμητες μάζες αλλότριων και αλλόθρησκων, με τον κίνδυνο ισλαμοποίησης της Ελλάδας ορατό.

Για την άμεση αντιμετώπιση αυτού του κινδύνου και την αποσυμφόρηση της ελλαδικής επικράτειας από τους αλλογενείς μωαμεθανικούς πληθυσμούς, η Ελληνική Λύση κατέθεσε επίσημα Πρόταση Προμελέτης κατασκευής δομών προσωρινής φιλοξενίας παρανόμων μεταναστών σε ακατοίκητα νησιά. Πρόκειται για μία πλήρη πρόταση, με αναλυτικά στοιχεία, αποτέλεσμα επιστημονικής μελέτης, η οποία αποτελεί μία πρώτου βαθμού επίλυση του λεγόμενου “προσφυγικού” (λαθρομεταναστευτικού) προβλήματος.

Πράγματι, η θεμελίωση δομών στα ακατοίκητα νησιά και τα περίφημα “ξερονήσια” (τα άγονα, δηλαδή, νησιά του Αιγαίου, γνωστά από την εκτόπιση άλλοτε των κομμουνιστών από το αστικό καθεστώς) είναι η άριστη σήμερα εναλλακτική λύση για τη διαχείριση της “προσφυγικής” κρίσης. Οι νέες αυτές δομές, στα ακατοίκητα νησιά, ανακουφίζουν έτσι και τα πολύπαθα νησιά του ανατολικού Αιγαίου -όπου σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως η Λέσβος και η Σάμος, ο πληθυσμός των λαθρομεταναστών έχει ξεπεράσει εκείνο των μόνιμων (Ελλήνων) κατοίκων!-, ενώ ταυτόχρονα απαλλάσσουν και την ελληνική ενδοχώρα από το άχθος της μεταφοράς εκεί αναρίθμητων αλλοδαπών από τα νησιά, με ανυπολόγιστο κόστος για τις τοπικές κοινωνίες.

Άλλωστε, οι ήδη υπάρχουσες δομές είναι υπερπλήρεις, ενώ και ανάμεσα στους “πρόσφυγες” δημιουργούνται συχνά εντάσεις (έχουν σημειωθεί, μεταξύ άλλων, μέχρι και δολοφονίες). Με δυο λόγια, δεν είναι δυνατό να συνεχιστεί η υπάρχουσα κατάσταση, όπου ειδικά στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου ο κίνδυνος ακόμη και της σωματικής ακεραιότητας των μόνιμων Ελλήνων κατοίκων είναι καθημερινά υπαρκτός. Το κλίμα ανωμαλίας που εκκολάπτεται, και όχι μόνο στο ανατολικό Αιγαίο, επιλύεται στην παρούσα φάση μόνο με το κλείσιμο των υπαρχουσών “δομών φιλοξενίας” και τη μεταφορά των παρανόμων μεταναστών σε νέες δομές, οι οποίες θα δημιουργηθούν στα ακατοίκητα νησιά του ελληνικού αρχιπελάγους.

Βέβαια, η Αριστερά (όπως πάντα στον κόσμο της) έκανε ήδη λόγο για... “κέντρα-φυλακές” σε ακατοίκητα νησιά, ενώ το ΚΚΕ δήλωσε ότι “τα περί μεταφοράς μεταναστών σε ξερονήσια μας γυρίζουν στις πιο μαύρες σελίδες της ιστορίας”! Δεν δίνει όμως απάντηση η Αριστερά, στο σύνολό της, στο ερώτημα γιατί άραγε θα πρέπει να επωμιστεί ο ελληνικός λαός το βάρος χιλιάδων επί χιλιάδων απρόσκλητων παρανόμων μεταναστών, οι οποίοι εισέβαλλαν κυριολεκτικά στη χώρα, χωρίς να τους το έχει ζητήσει κανείς; Πρόκειται περί “προοδευτικής” υποκρισίας, διότι ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και άλλες αριστερές δυνάμεις δεν δείχνουν την ίδια ευαισθησία όταν πρόκειται για δυστυχισμένους Έλληνες, κατεστραμμένους από τα Μνημόνια και το πρόσφατο lockdown της πανδημίας του κοροναϊού· ο όποιος ανθρωπισμός τους εξαντλείται αποκλειστικά στους μουσουλμάνους “πρόσφυγες”, που στο κάτω κάτω εισήλθαν στην Ελλάδα παράνομα και δεν δύνανται να έχουν εργασιακό, ή άλλο, μέλλον σε μια χώρα που μαστίζεται από βαθύτατη οικονομική κρίση και ύφεση επί δωδέκατο συνεχές έτος...

Τα “ξερονήσια”, λοιπόν, αποτελούν μια μεσοπρόθεσμη λύση του μεταναστευτικού-”προσφυγικού” ζητήματος. Διότι η τελική λύση είναι, ασφαλώς, η απέλαση όλων των παρανόμως εισερχομένων στη χώρα και η μετατροπή της Ελλάδας σε τεράστιο φρούριο για τη διαφύλαξη της πολιτιστικής της κληρονομιάς και του εθνικού της χαρακτήρα. Σε διαφορετική περίπτωση, η Ελλάδα θα μετατραπεί σύντομα σε “ειδική οικονομική ζώνη”, όπου οι νέοι μουσουλμάνοι εργάτες-λαθροέποικοι (το “νέο προλεταριάτο”) θα αντικαταστήσουν το ελληνικό εργατικό δυναμικό, προσφέροντας τις υπηρεσίες τους έναντι τρομακτικά χαμηλών ημερομισθίων και χωρίς ασφαλιστικά, υγειονομικά κτλ. δικαιώματα. Ένας νεοταξικός εφιάλτης, δηλαδή, που απειλεί τον ελληνισμό με εξαφάνιση και ιστορικό θάνατο.


1.268 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page