top of page
  • Εικόνα συγγραφέα.

Η τελετή μύησης στον Μυστρά… Ο “προσωρινός Βασιλέας”!

4.1.2017

Του Ησαΐα Κωνσταντινίδη


Μία από τις δραματικότερες αποκαλύψεις που βγάλαμε στο παρελθόν στη δημοσιότητα, μέσω του ελληνικού Τύπου, ήταν γύρω από την ύπαρξη και τη δράση των Πανελλήνων του Μυστρά. Κάποιοι κακοπροαίρετοι έκαναν λόγο για “μυθεύματα”. Βγήκε όμως, τον Σεπτέμβριο του 2013, ο παγκοσμίου φήμης καθηγητής Δημήτρης Κιτσίκης και τους έβαλε όλους αυτούς στη θέση τους, με δημόσια δήλωσή του ότι ΑΥΤΟΣ είναι ο πνευματικός ηγέτης των Πανελλήνων του Μυστρά! Εννοώντας ότι συνεχίζεται η παράδοση αιώνων, η οποία ξεκίνησε τον 15ο αιώνα -πριν την άλωση της Πόλης- από τον φιλόσοφο Γεώργιο Γεμιστό (Πλήθωνα) και, διαμέσου των ετών, συνεχίστηκε ως και σήμερα με την περίφημη «φρατρία [αδελφότητα] των Πανελλήνων» που είχε ιδρύσει ο κορυφαίος προαναγεννησιακός φιλόσοφος πριν από 500 χρόνια στην καστροπολιτεία του Μυστρά.

Πώς συνδέονται τα παραπάνω με τις τρέχουσες και, πολύ περισσότερο, με τις επερχόμενες εξελίξεις; Είναι ένα ερώτημα, το οποίο (εύλογα) έχουν θέσει πολλοί… Ειδικότερα, σε ό,τι αφορά τη σύνδεσή του με την περιβόητη «αναλαμπή της Ορθοδοξίας» και τον ρόλο της αναδυόμενης βασιλείας στην Ελλάδα. Επίσης, αρκετοί θα ήθελαν να μάθουν εάν υπάρχει πάνω σε όλα αυτά κάποια ιστορική αναφορά ή μαρτυρία. Ας δούμε λοιπόν στο σημερινό μας άρθρο ορισμένα σημαντικά στοιχεία γύρω από αυτά τα θέματα.

Μία ιστορική μαρτυρία είναι εκείνο που είχε αναφέρει εν έτει 1995 ο αείμνηστος συγγραφέας Ιωάννης Φουράκης (1937-2010), σχετικά με το θέμα της μύησης ενός «προσωρινού Βασιλιά» στον Μυστρά, που έλαβε χώρα πριν από ένα τέταρτο περίπου του αιώνα. Έγραψε, λοιπόν, ο Ι. Φουράκης τα παρακάτω λίαν σημαντικά, τα οποία και παραθέτουμε εδώ αυτούσια:

«Η τελετή μύησής του έγινε στον Μυστρά το 1991 με τη συμμετοχή πολλών παραγόντων και με γνωστή -παγκοσμίως- Ελληνίδα, στο ρόλο της Ιέρειας. Αυτός θα είναι ο βασιλεύς των Ελλήνων που θα ηγηθεί των πολιτικών και στρατιωτικών δυνάμεων που θα συγκεντρώσει ο Ελληνισμός. Είναι απόγονος των Παλαιολόγων και σήμερα έχει ηλικία περίπου 24 χρόνων.

Στο Μυστρά έγινε η συνέλευση, του δόθηκε το χρίσμα -ας πούμε- ενώ η τελική του στέψη θα γίνει στην Παναγία των Βλαχερνών στην Κωνσταντινούπολη, που είναι ενεργός ναός του τρισυπόστατου Θεού. Αυτός θα αναλάβει τη διοίκηση των Πανελλήνων, με προοπτικές να κατακτήσει πνευματικά και πολιτικά τον κόσμο»!...

Αυτά τα φοβερά και τρομερά στοιχεία λοιπόν που αποκάλυψε το 1995 ο αξέχαστος Γιάννης Φουράκης, μας αποκαλύπτουν ότι κάποιος «Βασιλεύς» ΜΥΗΘΗΚΕ στον Μυστρά πριν από 26 χρόνια! Το άλλο στοιχείο: Θα είναι προσωρινός. Κι αυτό, μέχρι την εμφάνιση μιας ΑΛΛΗΣ μορφής, η οποία θα ενώσει τον ελληνισμό και θα μείνει στην ιστορία ως η κορυφαία προσωπικότητα όλων των ελληνικών καιρών, δίπλα στον Μεγαλέξανδρο!!! Εδώ, ας μην τολμήσουν ορισμένοι να αμφισβητήσουν τον αείμνηστο Ιωάννη Φουράκη, διότι εάν κάνουν τον κόπο να μελετήσουν τα σπουδαία βιβλία του θα δουν ότι ΟΛΑ όσα προέβλεψε επαληθεύονται... δεκαετίες μετά μέχρι κεραίας!

Πάνω σ’ αυτό το θέμα παραθέτουμε εδώ την άποψη ενός μέλους του συμβουλίου δημογερόντων του Μυστρά (πρόκειται για τους συνεχιστές της «φρατρίας των Πανελλήνων» του Πλήθωνος), όπως την παρέθεσε ειδικά για την έρευνά μας: «Ο Μυστράς είναι τόπος με απίστευτη ενεργειακή δύναμη! Δεν είναι τυχαίο ότι ΠΟΤΕ δεν πατήθηκε από τους Τούρκους-Οθωμανούς... Θεωρείται από «μυημένους κύκλους» στην Απόκρυφη Γεωπολιτική ως το κέντρο δύναμης του σύμπαντος Ελληνισμού. Υπάρχει η δοξασία πως στο μέρος αυτό βρίσκεται κάποιος «μαγικός» λίθος, τεράστιας δύναμης, δυνατοτήτων και αξίας, ο ελληνικός «κρυπτονίτης». Το Μεγάλο Μυστικό το κατέχει μόνο ο περίφημος «Κλειδοκράτορας» του Μυστρά. Όταν βγουν στη φόρα όλα αυτά (σύντομα, όταν οι συνθήκες για κάτι τέτοιο ωριμάσουν), θα αλλάξει τελείως η ιστορική πορεία του Ελληνισμού και της ανθρωπότητας»…

Μετά το 1991, πραγματοποιήθηκε η γνωστή σύναξη της ανοίξεως του 2008 (την παρουσιάσαμε για πρώτη φορά, δημοσίως, πριν από τέσσερα χρόνια), η οποία έμεινε γνωστή ως «η ορκωμοσία στον Μυστρά». Πάνω σ’ αυτό το σημαντικότατο γεγονός υπάρχει η παρακάτω περιγραφή, την οποία έδωσε αυτόπτης μάρτυς:

«Μυστράς 2008. Μέσα σε κατανυκτικό κλίμα και με τη συγκίνηση να περισσεύει, πάνω στο κάστρο του Μυστρά, με ένα πέπλο μυστηρίου να πλανάται στην μυσταγωγική ατμόσφαιρα, κατέφτασαν για να ορκιστούν οι Πανέλληνες. Η αποστολή τους τιτάνια και η ευθύνη τους τεράστια. Τα σημάδια ήταν ήδη αρνητικά για το μέλλον του Ελληνισμού. Δεν υπήρχε χρόνος για χάσιμο… Μία παλιά προφητεία, από την εποχή του Βυζαντίου, έκανε λόγο για την επιστροφή του Μαρμαρωμένου Βασιλιά και την ανασύσταση της παλιάς Αυτοκρατορίας που δόξασε το πνεύμα των Ελλήνων. Ήταν στιγμή για δράση. Σιγά-σιγά προσέρχονταν στο Ιερό Κάστρο του Ελληνισμού οι πρώτοι «Επίλεκτοι». Πάνω τους ήταν βασισμένη η ίδια η Μοίρα του Έθνους των Ελλήνων. Οι σκοτεινές και απαισιόδοξες πληροφορίες μιλούσαν για την επερχόμενη Καταστροφή. Για τον όλεθρο της πατρίδας και την εξαφάνιση κάθε ελληνικού στοιχείου. Από την άλλη η παλιά Προφητεία -από τα Βυζαντινά χρόνια- έκανε ξεκάθαρο Λόγο: «Όταν στο Παλιό Κάστρο συγκεντρωθούν οι Έσχατοι Μαχητές και δώσουν τον πολυπόθητο Όρκο, τότε θα εμφανιστεί ο/η Εκλεκτός-ή Ηγήτορας που θα φέρει την Σωτηρία»!!! Είναι άραγε τυχαίο ότι το όνομα του τελευταίου Αυτοκράτορα -εκείνου που είναι ακόμα κρυμμένος στις κρύπτες της Αγια-Σοφιάς στην Κωνσταντινούπολη- «συμπίπτει» με εκείνο του/της Ηγήτορα;;; Και είναι τυχαίο ακόμα πως αυτό το Εκλεκτό Ανώτερο-Αιθερικό Ον γεννήθηκε στην Σύνοδο των Πλανητών αμέσως μετά την Μεγάλη Γεωπολιτική Αλλαγή που συνέβη και το μεταίχμιο των δύο εποχών που ονόμασαν «Τέλος της Ιστορίας»; Ακόμα πιο πολλά συγκλονιστικά ακολούθησαν όταν οι «Επίλεκτοι» Έσχατοι Μαχητές μπήκαν στην Αίθουσα της Πανελλήνιας Μυσταγωγίας. Όταν και επρόκειτο να δοθεί ο Υπέρτατος Όρκος»…

Αυτά όλα τα παραθέτουμε εδώ, επειδή αποτελούν χρήσιμες «πηγές» και ο καθένας μπορεί να εξάγει τα συμπεράσματά του. Άλλωστε, ο καλύτερος κριτής είναι ο χρόνος και τα ίδια τα γεγονότα θα φανερώσουν εάν όλα αυτά αποτελούν “μυθεύματα” ή αλήθεια. Κάποιος είχε πει άλλοτε το παρακάτω σωστότατο ρητό: «Καλύτερα να διαψευστεί μία πιθανή ανακρίβεια, από το να χαθεί μία ενδεχόμενη αλήθεια». Στο πνεύμα αυτό παραθέτουμε τα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας και τα οποία μπορούμε να δημοσιοποιήσουμε στην παρούσα φάση.

Εδώ να σημειώσουμε ότι ο υπογράφων αυτό το κείμενο έδωσε, την τελευταία διετία, τρεις συνολικά διαλέξεις ιστορικού και φιλοσοφικού περιεχομένου ΜΕΣΑ στην Ιερά Μονή της Παντάνασσας, στην καστροπολιτεία του Μυστρά Λακωνίας. Οι διαλέξεις αυτές βασίστηκαν πάνω σε κοινά αποδεκτές ιστορικές πηγές και επιστημονικές εργασίες και αποτελούν χρήσιμο, οπωσδήποτε, υλικό για κάθε ερευνητή της τοπογραφίας της περιοχής, αλλά και συγκεκριμένων ιστορικών περιόδων της ελληνικής ιστορίας. Κυκλοφόρησαν δε, ως βιβλίο, από τις εκδόσεις «M-Press» πριν από μερικούς μήνες («Μυστράς, γνωστός και άγνωστος», 2016).

Μέσα στο πλαίσιο αυτό δρουν κάποιες «ομαδούλες», αποτελούμενες από πράκτορες ή/και ψυχοπαθείς, που παριστάνουν τους… «σωτήρες» (!) του τόπου, με τους «αρχηγούς» τους να ισχυρίζονται ο καθένας χωριστά ότι είναι ο «Βατάτζης» και άλλα τραγελαφικά! Πολλοί γελούν με τους εν λόγω καραγκιόζηδες. Εμείς, όχι. Γιατί; Διότι από την πρώτη στιγμή είχαμε πει ότι παρόμοιες «ομαδούλες», επειδή ακριβώς αποτελούνται από άτομα χαμηλού νοητικού και ψυχικού επιπέδου, μπορούν ανά πάσα στιγμή να κάνουν το ΚΑΚΟ! Μάλιστα εν έτει 2012 είχαμε αποκαλύψει, βασισμένοι πάνω σε άκρως υψηλές μας πληροφορίες, τους περίφημους Ψευτο-Έψιλον, οι οποίοι πραγματοποιούσαν χυδαίες επιθέσεις κατά πάντων, απειλούσαν με διάφορα κτλ. Οι Ψευτο-Έψιλον παρουσιάζονταν ως η δήθεν «γνήσια Ομάδα Έψιλον» και είχαν την επωνυμία «Έψιλον-ΕΥ». Ενώ όμως καταγγείλαμε ΔΗΜΟΣΙΑ το γεγονός αυτό, οι αρχές ασφαλείας ουδέν έπραξαν! Αδιαφόρησαν, δυστυχώς, τα όσα είχαμε αποκαλύψει τότε στον Τύπο… Το αποτέλεσμα: οι Ψευτο-Έψιλον να αποθρασυνθούν και τρία ολόκληρα χρόνια μετά, το φθινόπωρο του 2015, να βάλουν δύο βόμβες, τη μία σε τράπεζα της Καλαμάτας και την άλλη στο άγαλμα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου στον Μυστρά!!!

Να όμως τι συμβαίνει και σήμερα (2017 πλέον) και πώς όλα αυτά συνδέονται με το θέμα της επιστροφής της βασιλείας στην Ελλάδα και με τους δύο βασιλικούς υιούς, τον Διάδοχο Παύλο και τον Πρίγκιπα Νικόλαο. Διαβάστε εδώ τι γράφει ένας ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ κατά των υιών του Βασιλέως Κωνσταντίνου και κατά του ελληνισμού κατ’ επέκτασιν! Φαίνεται ότι ο παρανοϊκός αυτός τύπος (τα στοιχεία του στη διάθεσή μας και… θα επανέλθουμε) προτιμά να ΜΗΝ αλλάξει η κατάσταση στην Ελλάδα και να συνεχίσουμε με τους προδότες πολιτικάντηδες, την Τρόικα, τα Μνημόνια κτλ. Ας προσέχει. Εμείς ΟΛΑ τα μαθαίνουμε! Ο πανελληνισμός σώζει… Η Ορθοδοξία θα νικήσει!

Ιδού το κείμενο του ψυχάκια αυτού, με το παραλήρημά του κατά της βασιλείας και της σωτηρίας του ελληνισμού:

«Η παγκόσμια εβραϊκή βδέλλα Ρότσιλντ θα προχωρήσει το σχέδιο «Αυτοκρατορία μαϊμού Κωνσταντινούπολης 666», ανεβάζοντας στην πρωθυπουργία της Ελλάδος τον Μογγόλο Εβραίο Νικόλαο Χολστάιν Γλύξμπουργκ, ώστε να εκστρατεύσουν μετά οι Έλληνες μαζί με τους στρατούς του ΝΑΤΟ δολίως παρασυρμένοι ως την «Κόκκινη Μηλιά», δηλαδή την έρημο της Μογγολίας, ακριβώς μέσα στα εδάφη της Κίνας, ώστε να δοθεί η αφορμή στην δρακονιανή πόρνη Κίνα να αντεπιτεθεί σαρωτικώς, διότι είναι θέλημα «θεού-Σιν Σιών-Σίνα-Τζέιντ-Τζουντ-Ιεχωβά» να παραμείνει μόνο η καθαρώς κίτρινη φυλή της Κορέας 777 και Κίνας 888 στον πλανήτη και καμία άλλη»…

Τέλος, παραθέτουμε άνευ σχολιασμού το κάτωθι σύντομο κείμενο που δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο (http://noiazomaiblog.blogspot.gr), και το οποίο συνδέεται άμεσα με όλα τα παραπάνω:

«Ο δε Παύλος θα παραμείνει σε γραμμή Διαδοχής, αλλά όπως φαίνεται από τις προφητείες δεν θα προλάβει να βασιλέψει, καθώς τα γεγονότα θα συμβούν πολύ γρήγορα πια και η εξουσία θα παραδοθεί στον Μαρμαρωμένο Βασιλιά Ιωάννη Δούκα Βατάτζη τον Ελεήμονα»…


400 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page