top of page
  • Εικόνα συγγραφέα.

“Αντι-Νέα Τάξη Πραγμάτων”: αντίσταση στην εποχή του Υδροχόου

8.1.2021

Του Ησαΐα Κωνσταντινίδη


Η παγκόσμια εξουσία στον σύγχρονο κόσμο αναδιαμορφώνεται, αποκτώντας πλέον ακόμη περισσότερο πλανητικά και ολιγαρχικού τύπου χαρακτηριστικά. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων του 21ου αιώνα έρχεται ως φυσική, θα έλεγε κανείς, συνέχεια των εξελίξεων από τα μέσα της δεκαετίας του 1980 και μετά, κυρίως δε μετά την κατάρρευση του ανατολικού μπλοκ και το τέλος του Ψυχρού πολέμου. Μετά από 30 περίπου χρόνια μετάβασης προς την περίοδο που έχει επίσης ονομαστεί “υδροχοϊκή”, τα δραματικά γεγονότα του 2020 με τον κορονοϊό εισήγαγαν την ανθρωπότητα με τρόπο σχεδόν βίαιο στα νέα αυτά δεδομένα.

Τα βασικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα του καινούργιου συστήματος πλανητικής εξουσίας είναι σε γενικές γραμμές τα εξής: α) ο στενότερος, πιο ασφυκτικός, έλεγχος της ζωής των ανθρώπων· β) η απόλυτη εποπτεία επί της οικονομικής, πολιτικής και κοινωνικής λειτουργίας της παγκόσμιας κοινότητας· γ) η τάση προς ενοποίηση του κόσμου κάτω από μια ενιαία πολιτική και θρησκευτική αρχή· δ) η από κοινού αντιμετώπιση των όποιων κινδύνων για την ανθρωπότητα, οι οποίοι θεωρούνται πλέον ως “εξωτερική εισβολή”· ε) η δημιουργία μιας νέου τύπου γλώσσας, με ορολογίες που αντικαθιστούν τις παραδοσιακές, αντιστρέφοντας τα προηγούμενα νοήματα· στ) η εφαρμογή του “δόγματος σοκ” για τη θεραπεία των διαφόρων προβλημάτων που αναδύονται· ζ) ο χαρακτηρισμός των ομάδων που αντιδρούν σ' αυτό το σχέδιο, εμμένοντας στον παλαιότερο τρόπο ζωής, ως “ακραίων” ή/και “τρομοκρατικών” και η δίωξή τους.

Ας δούμε αυτό το τελευταίο χαρακτηριστικό, προσπαθώντας να περιγράψουμε το πρόσωπο των αντιδρώντων στο πρόταγμα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Οι αντι-νεοταξίτες, αυτοί δηλαδή που θα αγωνιστούν κατά της Νέας Εποχής του Υδροχόου, θα προέρχονται οπωσδήποτε από τα περιθωριοποιημένα κοινωνικά στρώματα των νέων καιρών, από τις κοινωνικές εκείνες ομάδες των οποίων η ζωή καταστράφηκε μετά την επιβολή των νέων πλανητικών συνθηκών. Θα αποτελούν όσους είναι αποφασισμένοι να προασπιστούν τα πατροπαράδοτα ιδανικά, που στην ελληνική περίπτωση είναι βεβαίως το περίφημο τρίπτυχο “Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια” ή “Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών”. Με δυο λόγια: οι αδικημένοι και απόκληροι, που (ήδη) προκύπτουν από τις δραματικές εξελίξεις, εναντίον των “βολεμένων”, όσων δηλαδή παρασιτικά προσκυνούν τον “Μαμμωνά” του συστήματος, αδιαφορώντας για το κακό και τα ψυχικά βασανιστήρια που υφίστανται δισεκατομμύρια ανθρωπίνων υπάρξεων.

Αυτό μάς θυμίζει τον διαχωρισμό που επιχείρησε ο Άγγλος φουτουριστικός συγγραφέας Herbert George Wells, στο κλασικό έργο του “The Time Machine” (“Η μηχανή του χρόνου”): από τη μια πλευρά βρίσκονται οι μαλθακοί και άχρηστοι Ελόι, που ζουν στην επιφάνεια της Γης και περνούν τις μέρες τους καλά, αδιάφοροι για τα πάντα και άεργοι, παίζοντας, τραγουδώντας και χορεύοντας· από την άλλη, οι αποκτηνωμένοι Μόρλοκς, οι οποίοι ζουν υπό άθλιες συνθήκες μέσα στη γη, όπου υπάρχουνε τεράστια υπόγεια εργοστάσια, αποτελώντας τον φόβο και τον τρόμο των Ελόι. Ήδη σήμερα διαμορφώνται οι συνθήκες ενός τέτοιου μελλοντικού διαχωρισμού: οι Ελόι θα προέλθουν από τους παρασιτικούς υπηρέτες του συστήματος, τους αδιάφορους για κάθε θρησκευτικό και μεταφυσικό συναίσθημα, οι οποίοι στον βωμό του χρήματος είναι πρόθυμοι να θυσιάσουν και την ψυχή τους· οι δε Μόρλοκς θα αναπηδήσουν μέσα από τις τάξεις των τωρινών νεόπτωχων, όσων ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, που ό,τι κι αν κάνουν στη ζωή τους είναι καταδικασμένοι να στερούνται προοπτικής και να φθάνουν πάντοτε σε αδιέξοδο.

Οι Μόρλοκς του μέλλοντος θα αποτελέσουν αναπόφευκτα τη δεξαμενή από την οποία έπεται να εκπορευθούν οι τρομοκράτες του 21ου και του 22ου αιώνα. Θα πρόκειται για ένα νέο “εθνικό προλεταριάτο”, αποτελούμενο αποκλειστικά σχεδόν από άτομα της λευκής (ευρωπαϊκής) φυλής, αφού οι σημερινοί “νεο-προλετάριοι” -διάδοχοι της άλλοτε κομμουνιστικής εργατιάς- λαθρομετανάστες είναι εξ ορισμού ευνοούμενοι του παγκοσμίου κατεστημένου, μέσω των επιδομάτων που λαμβάνουν χωρίς να εργάζονται, αλλά και μέσω των αρωγών που τους παράσχουν οι γνωστές ΜΚΟ προκειμένου να ιδρύσουν επιχειρήσεις, αντικαθιστώντας εκείνες των γηγενών Ευρωπαίων που κλείνουν. Τα ανήλικα παιδιά των Ελλήνων που αυτοκτονούν σήμερα από απόγνωση, θα μετατραπούν τα επόμενα χρόνια σε αντι-νεοταξίτες τρομοκράτες (“Μόρλοκς”), που θα έχουν ως διμέτωπο αγώνα τη δράση τους τόσο κατά του καθεστώτος όσο και κατά των ξένων εισβολέων στο πρόσωπο των Ασιατών μουσουλμάνων λαθρομεταναστών.

Αυτό το νέο είδος τρομοκρατίας, που κατά βάση θα αφορά τον σημερινό παρηκμασμένο και ευρισκόμενο σε ελεύθερη πτώση δυτικό κόσμο (Ευρώπη και Βόρεια Αμερική), θα έχει ως σύμβολό του τον θρυλικό Guy Fawkes, τον Άγγλο επαναστάτη, ο οποίος στις 5 Νοεμβρίου του 1605 οργάνωσε τη λεγόμενη “συνωμοσία της πυρίτιδας”. Ο Φωκς, τον οποίο η συγγραφέας Antonia Fraser περιέγραψε ως “έναν ψηλό, δυνατό άνδρα, με πλούσια κοκκινοκάστανα μαλλιά, κυματιστό μουστάκι κατά την παράδοση της εποχής και πλούσια καφεκόκκινη γενειάδα”, αποπειράθηκε -μέσω υπογείων διαδρομών που έφθαναν ως τα κελάρια του αγγλικού κοινοβουλίου- να τινάξει στον αέρα τη Βουλή των Λόρδων. Έτσι, με ένα και μόνο χτύπημα μεγάλης ισχύος, που θα εξόντωνε όλη την πολιτική ελίτ της χώρας, θα ανατίναζε ολόκληρο το κατεστημένο της Αγγλίας! Όμως ο Φωκς συνελήφθη την τελευταία στιγμή, μέσα στις υπόγειες σήραγγες, βασανίστηκε, δικάστηκε και, τελικά, εκτελέστηκε στις 31 Ιανουαρίου 1606. Μέσα στο κελάρι ανακαλύφθηκαν τα βαρέλια με την πυρίτιδα, που προορίζονταν για τη μεγάλη έκρηξη που θα άλλαζε την Ιστορία, καλά κρυμμένα κάτω από σωρούς καυσόξυλων και άνθρακα...

Μερικές εκατοντάδες χρόνια μετά, οι ανά τον κόσμο επαναστάτες και αμφισβητίες του κόσμου της Νέας Εποχής που γεννιέται, έχουν τον Γκάι Φωκς ως ίνδαλμα. “Remember, remember the 5th of November”, είναι το σύνθημά τους, ενώ και η γνωστή ταινία “V for Vendetta” (2005) είχε ως κεντρικό της θέμα τα δραματικά γεγονότα της 5ης Νοεμβρίου 1605, με τον Γκάι Φωκς. Η μάσκα με τα χαρακτηριστικά του Φωκς (καπέλο, με μακριά μαλλιά και μουστάκι με γένεια) χρησιμοποιείται από τους αποκαλούμενους ως “Anonymous”, κάτι που δεν είναι ασφαλώς καθόλου τυχαίο: πρόκειται για μία παγκόσμια ομάδα χάκερς, τα μέλη της οποίας δεν είναι γνωστά με τα πραγματικά τους ονόματα, η οποία ιδρύθηκε το 2003 με σκοπό να πραγματοποιεί επιθέσεις στον κυβερνοχώρο, εναντίον συστημικών μέσων και οργανισμών. Φυσικά, το σύστημα τους έχει ήδη χαρακτηρίσει ως “τρομοκράτες”.

Στις διάφορες μετα-μοντέρνες μορφές τρομοκρατικής δράσης, θα πρέπει να επισημανθεί ιδιαίτερα η γνωστή τα τελευταία χρόνια ως “βιολογική τρομοκρατία”. Τι είναι η βιολογική τρομοκρατία; Είναι το είδος τρομοκρατίας, στο οποίο γίνεται χρήση νοσογόνων ουσιών ή τοξινών με σκοπό την πρόκληση ασθενειών ή θανάτου στα θύματα. Πιο αναλυτικά, στη βιολογική τρομοκρατία (ή βιοτρομοκρατία) χρησιμοποιούνται ζωντανοί οργανισμοί ή μολυσματικά υλικά από ζωντανά κύτταρα, τα οποία μπορούν να προξενήσουν βαρύτατες ασθένειες ή ακόμη και θάνατο σε ανθρώπους, ζώα και φυτά. Οι ουσίες που χρησιμοποιούνται ποικίλουν από μολυσματικά υλικά έως ζωντανούς οργανισμούς από μικρόβια, ερπετά, έντομα, αράχνες, ζώα της θάλασσας και φυτά. Νοσογόνοι οργανισμοί, για παράδειγμα, θεωρούνται τα βακτήρια, οι ιοί, οι μικροβιοτοξίνες και η ρικέτσια.

Διαφόρων ειδών νοσήματα μπορούν να προκληθούν από βακτήρια τα οποία χρησιμοποιούνται ως βιολογικοί παράγοντες για την κατασκευή βιολογικών όπλων. Τέτοια νοσήματα είναι π.χ. η χολέρα, η πανώλη, η βρουκέλλωση (ή μελιταίος πυρετός), αλλά και πολύ πιο σοβαρές ασθένειες, όπως το AIDS, η ευλογιά κ.ά. Όπως γράφουν οι ειδικοί (βλ. Μ. Μπόση, “Ζητήματα ασφάλειας στη Νέα Τάξη Πραγμάτων”), ο βιολογικός πόλεμος “δεν έχει σύνορα, έχει ανεξέλεγκτη δράση, προσβάλλει μεγάλο μέρος του πληθυσμού και δεν αναγνωρίζει τον ακριβή στόχο για τον οποίο χρησιμοποιείται”.

Πολλοί θυμούνται τον πανικό που προκλήθηκε στις ΗΠΑ, το φθινόπωρο του 2001 (λίγο μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις από αέρος της 11ης Σεπτεμβρίου), όταν βιο-τρομοκράτες εξαπέλυσαν μαζική επίθεση εναντίον επιλεγμένων στόχων, μέσω επιστολών που περιείχαν βακίλλο του άνθρακα. Μεγάλα μέσα ενημέρωσης, πολιτικοί και δημόσιοι οργανισμοί αποτέλεσαν στόχο των επιθέσεων με άνθρακα, που έμειναν γνωστές και ως “Amerithrax” (εκ των λέξεων “America” και “anthrax”). Σε διάστημα ενός περίπου μήνα, τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο του 2001, μολύνθηκαν 22 συνολικά άτομα, από τα οποία πέντε έχασαν τη ζωή τους. Κανείς δεν μπορεί με βεβαιότητα να πει ποιοι ήταν οι εγκέφαλοι αυτών των επιθέσεων. Κάποιοι θεώρησαν ότι πρόκειται για την ισλαμιστική Αλ Κάιντα του Οσάμα μπιν Λάντεν, αλλά τίποτα δεν αποδείχτηκε σχτικά. Όπως μυστηριωδώς και ξαφνικά εμφανίστηκαν, έτσι και μετά το φθινόπωρο του 2001 οι εν λόγω βιο-τρομοκράτες σταμάτησαν τη δράση τους...

Στο βιβλίο του, “Κβαντική ενεργοποίηση”, ο Έλληνας συγγραφέας Γεράσιμος Καλογεράκης γράφει για τη βιοτρομοκρατία ανάμεσα σε άλλα τα εξής: “Στη σημερινή εποχή μαζί με τις άλλες απειλές εμφανίστηκε και η απειλή της «Βιοτρομοκρατίας» η οποία, με την ευρύτερη έννοια του όρου, θεωρείται η επίσημη προσπάθεια του κράτους να σου επιβάλλει να δεχτείς, χωρίς να το θέλεις και ουσιαστικά χωρίς να μπορείς να το αποφύγεις, τους επίσημους εμβολιασμούς, με αποδεδειγμένα επικίνδυνους ιούς, που παράγονται στα εργαστήρια των φαρμακευτικών βιομηχανιών. Η «Βιοτρομοκρατία» προκαλείται με τη διασπορά εργαστηριακών ανθεκτικών μεταδοτικών μικροβίων, όπως της πανώλης, της ευλογιάς και του άνθρακα, με ιούς που προκαλούν βαριές θανατηφόρες ασθένειες και με βακτηρίδια ή μύκητες, που επιφέρουν τον θάνατο σε ελάχιστο χρόνο. Αυτή η ανθρώπινη διαστροφή δεν καταστρέφει υλικά μέσα, θανατώνει μόνο ανθρώπους και τα έμβια όντα, ζώα και φυτά. Οι συνεχώς αναδυόμενοι ιοί βιοτρομοκρατίας, όπως είναι η επιδημία των τρελών αγελάδων, το έιτζ, ο έμπολα, ο ιός της γρίπης των χοίρων και των πτηνών, ο ιός ζήκα, ο ιός ηπατίτιδας C, ο ιός του Δυτικού Νείλου και τελευταία ο κορωνοϊός, η απειλή της σκόνης του άνθρακα και άλλων βιολογικών όπλων, είναι ΟΛΑ εργαστηριακές μολύνσεις και βιοτρομοκρατικές απειλές που προέρχονται από τις μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες και βιομηχανίες εμβολίων. Όλα τα εμβόλια τα οποία χορηγούνται ως αντίδοτα στους προκατασκευασμένους ιούς είναι επικίνδυνα και αμφισβητήσιμα, αν όχι εντελώς θανατηφόρα, λόγω των μυστηριωδών «χημικών αναστολέων» που περιέχουν [...] Ο βιολογικός πόλεμος είναι αποτελεσματικός, διότι θα πεθάνεις σίγουρα από αρρώστια ή από ιό ή από τις παρενέργειες των εμβολίων, εσύ απλά διαλέγεις τον τρόπο που θέλεις να πεθάνεις”.

Η κυβερνο-τρομοκρατία, δηλαδή η μόλυνση των ηλεκτρονικών εγκεφάλων με ηλεκτρονικούς ιούς, όπως πραγματοποιούν οι “Anonymous”, είναι ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος για το σύστημα στο εγγύς και απώτερο μέλλον. Για παράδειγμα, μία μαζικής κλίμακας κυβερνο-επίθεση θα μπορούσε δυνητικά να παραλύσει ηλεκτρονικά ολόκληρο τον πλανήτη, καταλύοντας τις ενεργειακές ροές. Αυτός ακριβώς ο απρόβλεπτος χαρακτήρας των κυβερνο-χτυπημάτων, τα κατατάσσει σήμερα ως τον μεγαλύτερο κίνδυνο για την ασφάλεια των χωρών και τη δημόσια τάξη. Στο άρθρο με τίτλο “Κυβερνοτρομοκρατία”, της ιστοσελίδας “Αδήωτος”, διαβάζουμε τα εξής σχετικά με την επίθεση κυβερνοχώρου: “Μια κυβερνοεπίθεση αλλοιώνει την ακεραιότητα ή την αυθεντικότητα των δεδομένων, συνήθως με χρήση κακόβουλου λογισμικού, με σκοπό να διαταράξει τη λειτουργία των προγραμμάτων. Οι επιτιθέμενοι μπορούν με την βοήθεια αυτοματοποιημένων εργαλείων να διαπεράσουν το διαδίκτυο προς αναζήτηση υπολογιστών των οποίων η μορφολογία τους επιτρέπει τον εξ' αποστάσεως έλεγχο τους. Είναι εξίσου πιθανό να κάνουν χρήση μικρών προγραμμάτων επονομαζόμενων «σκουλήκια» (Worms) ή ιών (Viruses), τα οποία εξαπλώνονται και πραγματοποιούν αυτόματα τις εργασίες που είναι προγραμματισμένα”.

Μία τεράστιου βεληνεκούς παρόμοια κυβερνο-επίθεση θα οδηγούσε φυσικά σε έναν πλανητικό ηλεκτρονικό όλεθρο, τον οποίο περιγράφουμε στο άρθρο μας “Κυβερνο-κοροναϊός: έρχεται ηλεκτρονική πανδημία μεγαλύτερη από του Covid” (βλ. εδώ ), ενώ τις συνέπειες από τη γενική αδράνεια των παγκοσμίων ηλεκτρονικών συστημάτων τις αναλύουμε διεξοδικά στο κείμενό μας “Ψηφιακή μαύρη τρύπα” (βλ. εδώ ). Κοντολογίς: η κυβερνο-τρομοκρατία μοιάζει σήμερα σαν η πιο αποτελεσματική απειλή του μέλλοντος για το αναδυόμενο καθεστώς παγκόσμιας διακυβέρνησης, όπου πραγματικά με ένα και μόνο κεντρικό χτύπημα δύναται ο νέος “Γκάι Φωκς”-”Anonymous” να διαλύσει τελείως την οικουμενική καθεστηκυία τάξη...

Στο βιβλίο του, “Το βυζαντινό πρότυπο διακυβερνήσεως και το τέλος του κοινοβουλευτισμού”, που εξεδόθη το 2001, ο καθηγητής Δημήτρης Κιτσίκης αναφέρει μεταξύ άλλων τα παρακάτω ενδιαφέροντα, στο τελευταίο κεφάλαιο (Επίλογος) που τιτλοφορείται “Συμβουλές προς επιδόξους επαναστάτες”: “Η παγκοσμιοποίηση δίδει όμως στους επαναστάτες την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν και αυτοί τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, να αντεπιτεθούν και ίσως κάποιαν ημέρα να δυνηθούν να κτυπήσουν θανάσιμα την Λερναία Ύδρα του καπιταλισμού. Οι αγωνιστές αυτοί είναι γνωστοί με το όνομα κυβερνοτρομοκράτες και παγώνουν το αίμα του παγκοσμίου ιμπεριαλισμού. [...] Η ειρωνεία είναι ότι μία υπερδύναμις που κατέχει όλα τα μέσα κατασκοπείας για να σε παρακολουθή και στο κρεβάτι σου, τρέμει έναν αόρατο εχθρό, που με την σφενδόνη του Δαυΐδ, σε μια έρημο με ένα φορητό υπολογιστή δύναται να προκαλέση κυβερνοπόλεμο και να κτυπήση κατακούτελα τον καπιταλιστικό Γολιάθ. [...] Πάντως, επαναστάτες όλου του κόσμου για να συμβάλετε στο καταστροφικό μεγάλο βράδυ που θα θέση τέλος στην Λερναία Ύδρα του καπιταλισμού, ειδικευθείτε μαζικά στην πληροφορική, διεισδύσατε σε όλα τα πόστα των ηλεκτρονικών συστημάτων και αφήσατε τους καθηγητές σας να «τυρβάζωνται περί πολλά»”.

Θα μπορούσε η Ελλάδα να αναδειχτεί ως η μήτρα της πανανθρώπινης αντίστασης στην υδροχοϊκή εποχή, και μάλιστα μέσα από τον ακραίο τύπο Ορθοδοξίας, τον λεγόμενο “ορθοδοξισμό” (αντίστοιχο του τζιχαντισμού); Ήδη στην ανάλυσή μας, με τίτλο “Οι Παν-ισμοί των θρησκειών”, από το 2007, (βλ. εδώ ), αναφερθήκαμε στην Πανορθοδοξία ως ορθόδοξο φονταμενταλισμό. Αντιγράφουμε από την ανάλυσή μας εκείνη ορισμένα χαρακτηριστικά σημεία: “Αν πριν από μερικά μόλις χρόνια μιλούσε κάποιος περί ορθόδοξου φουνταμενταλισμού το πολύ-πολύ να θεωρούνταν γραφικός και εξωπραγματικός. Μέχρι τις αρχές περίπου της δεκαετίας του ’90 ως ακραία μορφή ορθοδοξίας θεωρούνταν κάποιοι χριστιανοί ζηλωτές ή οι αυτοαποκαλούμενοι «Γνήσιοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί» (Γ.Ο.Χ.), οι λεγόμενοι και «παλαιοημερολογίτες». Θεωρούνταν δηλ. αδιανόητο να υπάρξουν μέσα στον ορθόδοξο χριστιανικό κόσμο φαινόμενα ανάλογα με το εξτρεμιστικό Ισλάμ ή κάποιους δυτικοποιημένους χριστιανικούς κύκλους κυρίως στις ΗΠΑ, που προωθούν μορφές βίας. [...] Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες που έχουμε υπόψη μας ο ορθοδοξισμός, που ως βασικό του στόχο έχει και αυτός το ξεπέρασμα των συνοριακών-εθνικών διαφορών μεταξύ των ορθόδοξων λαών και τον σχηματισμό ενός ορθόδοξου τόξου (της πανορθοδοξίας), εστιάζεται σήμερα ως πολιτικό φαινόμενο σε τέσσερεις κυρίως χώρες: τη Ρωσία, τη Βουλγαρία, τη Σερβία και τη Ρουμανία. Οι ορθοδοξιστές των χωρών αυτών, που έχουν ως πρότυπο τη δραστηριότητα κύκλων της ελληνικής εκκλησίας, είναι σε άμεση επαφή και συνεργασία μεταξύ τους και θα μπορούσαμε να πούμε ότι ήδη έχουν στο ενεργητικό τους κάποιες επιτυχίες και σίγουρα διαθέτουν επεξεργασμένο σχέδιο και σαφείς στόχους. [...] ...θεωρούμε αναγκαία την αναφορά στην πιθανολογούμενη ύπαρξη μιας νεφελώδους αδελφότητας (που κινείται μεταξύ Ρωσίας και Σερβίας, ίσως και αλλού) και η οποία συνθέτει στοιχεία πανορθοδοξίας και εθνικομπολσεβικισμού. Κατά την άποψη λοιπόν των μελών αυτής της αδελφότητας, που οπωσδήποτε έχει τις ρίζες της στο βαθύτερο παρελθόν, αναμένεται ο ηγήτορας του ευρασιατικού Διάμεσου Χώρου, ο οποίος στον αποκαλυπτικό 21ο αιώνα θα δώσει τον υπέρτατο πόλεμο κατά της Δύσης, την οποία και θα καταστρέψει, εγκαθιδρύοντας παράλληλα το καθεστώς του στην ευρύτερη περιοχή. Πιστεύεται ότι ο ηγέτης αυτός έχει ήδη γεννηθεί και αναμένεται πια η άνδρωσή του για την έναρξη της τελικής αναμέτρησης ανάμεσα στους δύο κόσμους. Φυσικά όλα τα στοιχεία γύρω από αυτόν κρατούνται επτασφράγιστο μυστικό από την αδελφότητα, η οποία έχει ασφαλώς υπόψη της τις κινήσεις πρακτόρων της αμερικανικής CIA ως προς την απόπειρα «σπασίματος» των κωδικών...”.

Ιδιαίτερα για αυτή την τελευταία αναφορά, ειδική ενότητα αφιερώσαμε στο κείμενο-ανάλυσή μας “Ο ευρασιανισμός-εθνικομπολσεβικισμός” (2008), βλ. εδώ, το οποίο περιλαμβάνεται ως Εισαγωγή στο βιβλίο “Εθνικομπολσεβικισμός: πέραν του φασισμού και του κομμουνισμού” του καθηγητή Δημήτρη Κιτσίκη. Ιδού ορισμένα αποσπάσματα από την ενότητα περί του θρύλου του Ευρασιάτη ηγέτη του μέλλοντος: “Ὁ θρύλος αὐτός, πού ἀποτελεῖ μέρος (καί συνάμα τό ἀποκορύφωμα, ὡς ἡ «Ἀποκάλυψη τῶν αἰώνων») μίας εὐρύτερης μυστικῆς παράδοσης, μεταφέρεται ἀπό γενιά σέ γενιά μίας ἐξαιρετικά κλειστῆς ἀδελφότητας, τά μέλη τῆς ὁποίας «ἐπιφωτίζονται» εἴτε «κληρονομικῶ δικαίω», εἴτε μέσω αὐστηρότατης ἐπιλογῆς, ἡ ὁποία γίνεται μεταξύ «πολλά ὑποσχόμενων νέων ἀνθρώπων». Ὁ ἀπόλυτα κλειστός της χαρακτήρας, καθιστά τίς διδασκαλίες της, ὅπως καί τούς θρύλους της, ἐξαιρετικά δυσδιάκριτους ἀπό τόν «ἁπλό ἀνθρώπινο ὀφθαλμό», εἶναι συνεπῶς μᾶλλον ἀδύνατον νά ὑπάρξει ἐπαρκής καί ἀξιόλογη πληροφόρηση πάνω στό ζήτημα. [...] Ἡ ἀδελφότητα αὐτή, ἡ ὁποία δρᾶ παντοῦ ὅπου ὑφίσταται ὄχι ἁπλῶς πολιτικό, ἀλλά σχετιζόμενο μέ τήν μέλλουσα Κρίση γεγονός, γνωρίζει ἄριστα τήν ταυτότητα τοῦ Ἡγήτορα τοῦ Αὔριο. Πιστεύει ὅτι αὐτός ἔχει ἤδη γεννηθεῖ, κατάγεται ἀπό τήν Ἀνατολική Εὐρώπη καί εἶναι φυλετικά προερχόμενος ἀπό δυό ἔθνη τῆς περιοχῆς. Ἐπίσης, θρυλεῖ ὅτι ἀκόμα καί τό ὄνομά του ἐμπεριέχει κάτι συμβολικό, ἐνῶ ὡς χαρακτήρας θά εἶναι δυναμικός, ἀδίστακτος καί μέ ἔφεση πρός τή βία. Τίς ἐθνικιστικές ἰδέες καί τήν ὀρθόδοξη πίστη θά τίς χρησιμοποιήσει μόνο ὡς «ὄχημα» ἀπαραίτητο γιά τήν ραγδαία του ἄνοδο, ἡ ὁποία καί θά ὀφείλεται ἐν πολλοίς στό ὁλικό σάπισμα πού θά ὑποστοῦν τά ἑπόμενα χρόνια οἱ κυρίαρχες ἰδεολογίες τῶν τελευταίων ἐτῶν, τόσο ὁ συστημικός φιλελευθερισμός, ὅσο καί ἡ συστημική σοσιαλδημοκρατία. Αὐτό τό «παιδί τοῦ Σατανᾶ» θά κηρύξει μία μέρα τήν ὁλική ἐπανάσταση κατά τοῦ συστήματος, πού ἄλλοι σχετίζουν μέ τόν ἀτλαντισμό, ἄλλοι μέ τούς Ἑβραίους, ἄλλοι μέ τά μεγάλα οἰκονομικᾶ τράστ κτλ. Βέβαια ἡ πραγματικότητα εἶναι πολύ πιό πολύπλοκη καί εἶναι συνδυαστική μᾶλλον ὅλων τῶν παραπάνω. [...] Ποιά εἶναι ὅμως τά ἐξωτερικά χαρακτηριστικά του ἐπερχόμενου Ἡγέτη; Ὁ γαλανομάτης Εὐρασιάτης Ἡγεμόνας τοῦ μέλλοντος θά καταστεῖ σταδιακά φαλακρός, ἐνῶ μπορεῖ ἀκόμη καί νά χάσει τό φῶς του ἤ τό ἕνα του μάτι, συνέπεια τῆς φοβερῆς σύγκρουσής του μέ τίς παλαιές δυνάμεις. Πολλοί ἐδῶ θυμοῦνται καί τόν ἄη-Κοσμᾶ τόν Αἰτωλό, πού προφήτευσε ὅτι «ὁ χαλασμός θά ἐπέλθει ἀπό τυφλό καί κασιδιάρη»... Κατά τά ἄλλα, σωματικά θά εἶναι πολύ δυνατός, γυμνασμένος καί ἄριστος στρατιωτικός ἡγέτης, μέ ἄγνοια κινδύνου. Πιστεύεται ὅτι ἡ μητέρα τοῦ (ὄχι ἄσχετη μέ τά πεπραγμένα, ἄν καί μᾶλλον διαισθητικά μόνο γνωρίζει...) θά τόν γαλουχήσει σέ ἀντιδυτική, ἀντισιωνιστική, ἀντιτουρκική καί ἀντισινική ψύχωση. Ἔτσι θά θεωρεῖ ἐχθρούς του ὄχι μόνο τήν Δύση, ἀλλά καί τό Ἰσραήλ, τήν Τουρκία καί τόν ἀνερχόμενο κίτρινο κινεζισμό. Ἡ παιδεία του θά εἶναι ἡ ἑλληνική, ἐφόσον ἡ μητέρα του (ἡ Μάνα) ὡς Ρωμηά θά τόν πείσει νά εἶναι Ἕλληνας. Ἔτσι θά καταλάβει ὅτι Ἕλληνας καθόλου δέν σημαίνει κάτοικος τοῦ κρατιδίου «Ἑλλάς»... Θά καταλάβει ὅτι Ἕλληνας εἶναι ἔννοια συμπαντική καί θεϊκή! Ὁ Ἡγέτης αὐτός τοῦ μέλλοντος θά ἔχει τήν καθοδήγηση ἑνός ἐπιτελείου, πού ἑστιάζεται μέσα στήν ἀδελφότητα, μέχρι τήν στιγμή πού θά ὡριμάσει καί θά μπορεῖ μόνος του πλέον νά ξεδιπλώσει τούς στόχους του. Ἐκεῖνοι πού θά ζήσουν σ’ ἐκείνη τήν χρονική περίοδο θεωρεῖται ὅτι θά εἶναι οἱ πλέον δυστυχεῖς τῆς ἀνθρώπινης ἱστορίας, ἐφόσον θά ὑποστοῦν τά πάνδεινα: ἡ προσωπικότητα Ἐκείνου θά εἶναι τόσο ἰσχυρή καί θά διχάζει τόσο πολύ, πού ὁ κόσμος θά εἰσέλθει στήν μεγαλύτερη σύγκρουση ἀπό δημιουργίας του! Ὅμως ὁ Ἡγέτης αὐτός θά θελήσει νά μείνει στήν ἱστορία ὡς ὁ κορυφαῖος, δήλ. ὡς ὁ ἔσχατος τῶν αἰώνων. Θά εἶναι τόσο ὑπερτροφικό τό Ἐγώ του, πού θά θελήσει πραγματικά νά γράψει μοναδική καί ἀνυπέρβλητη ἱστορία! Μόλις λοιπόν φτάσει στό ἀποκορύφωμά του, μόλις ὁ κόσμος ὅλος τόν ἀναγνωρίσει ὡς τό ἀνώτερο ὄν πού ποτέ ὑπῆρξε, ἀκριβῶς τότε θά προκαλέσει τό μέγα γεγονός τῶν ἐποχῶν ὅλων: τήν ἠλεκτρική ἔκρηξη τῆς Δύσης μέ μέθοδο πού ποτέ κανένας δέν διενοήθη, προκαλώντας μέ ἐκπληκτικό τρόπο τόν ἀναμενόμενο Ἀρμαγεδδώνα!...”.

Η ελληνική ολική αντίσταση κατά της Νέας Τάξης Πραγμάτων, ως “Νέα Ζωή”, θα έχει οπωσδήποτε ένοπλο (“τρομοκρατικό”) τμήμα. Όπως οι αγωνιστές του 1821 χαρακτηρίσθηκαν από την Ιερή Συμμαχία ως “τρομοκράτες”, και όπως το ίδιο χαρακτηρίστηκαν και οι επαναστάτες της ΕΟΚΑ για τη λευτεριά στην Κύπρο, έτσι και οι νέοι αυτοί αντάρτες του μέλλοντος θα καταταχθούν αυτομάτως από τις υπηρεσίες πληροφοριών του πλανητικού Θηρίου στη λίστα με τις “ομάδες ένοπλης φανατικής βίας”. Και, όντως, τυφλή βία θα χρειαστεί στη ζοφερή πραγματικότητα του μέλλοντος, όταν στην Ελλάδα θα κυριαρχούν οι ισλαμιστές ελληνοποιηθέντες πρώην λαθρομετανάστες, ενώ στους ισλαμικούς θύλακες Αθηνών και πάσης Ελλάδος οι Έλληνες θα καταπιέζονται και θα μαρτυρούν τα πάνδεινα. Λαθρομετανάστες εργαζόμενοι στις “ειδικές οικονομικές ζώνες” ως τα καλύτερα εργαλεία στα χέρια του ανθελληνικού κατεστημένου κατά των εναπομεινάντων Ελλήνων που θα θυμούνται, σαν σε αμυδρό όνειρο, την Ελλάδα και τον Χριστό. Κι από πάνω, μέσα σ' αυτό τον ατελείωτο καθημερινό εφιάλτη, η πλανητική ελίτ να επιχειρεί τον απο-ανθρωπισμό του ανθρώπου...

Στο βιβλίο του, “Ο Χριστός σταμάτησε στου Γκύζη” (Οκτώβριος 2020), ο κ. Λευτέρης Πανούσης κάνει μια σύντομη αναφορά στο δυστοπικό μέλλον του 2044, όπου μοναδική αχτίδα φωτός στον υπαρξιακό πόνο του ελληνισμού και στην απειλή βιολογικής εξαφάνισης του ελληνικού έθνους προβάλλει ο ένοπλος αγώνας αυτών που αποκαλεί ως “Ελευθερωτές” [υποσυνείδητο λογοπαίγνιο με το βαπτιστικό όνομα “Ελευθέριος” του κυρίου Πανούση, αλλά και με την επιχείρηση “Ελευθερία” του μαζικού εμβολιασμού για τον Covid-19]. Οι Ελληνόψυχοι αυτοί τρομοκράτες περιγράφονται ως παιδιά “με τα ξυρισμένα κρανία και τα μαύρα πουκάμισα”, τα οποία ντύνονται τις νύχτες στα μαύρα και βγαίνουν για κούρσα στους βρώμικους δρόμους, όπου πολεμούν “τους χαμπίμπηδες και τους Αλβανούς” σαν ιερές σκιές μιας εθνικιστικής “17 Νοέμβρη”, αντιστρόφως ανάλογης της παλαιάς. Αποκαλείται, επίσης, ως “η Οργάνωση”. Επικεφαλής της, υπονοείται ότι είναι κάποιος ονόματι “Υδροχόος”, που είναι σοφός άνθρωπος και λέει ότι: “Μέλλον μας είναι να παραμείνουμε ζωντανοί στο παρόν...”. Η νεαρή Ελληνίδα που αφηγείται τη σχετική δυστοπική ιστορία στο ως άνω αναφερθέν βιβλίο του Λ. Πανούση, αναφέρει μεταξύ άλλων για τους “Ελευθερωτές” (που αναβιώνουν εποχές λήσταρχου Νταβέλη και Ρομπέν των Δασών) και για το μέλλον τα κάτωθι: “Οι Έλληνες σε όλο τον μουσουλμανικό θύλακα κάμουν όρκους στο όνομα αυτωνών των παιδιών [...] Μπαίνουνε λαθραία στους θύλακες, μοιράζουνε τρόφιμα και φάρμακα στους φτωχούς, προστατεύουν τον Έλληνα και παίρνουν εκδίκηση για την πάρτη μας, ενώ ολόγυρα καραδοκούν οι Αφγανοί και οι ρουφιάνοι. [...] Τα περισσότερα παιδιά που έμπλεξαν με τους Ελευθερωτές, κατέληξαν ή στα νοσοκομεία ή στις φυλακές. Ωστόσο δεν έχουμε κανέναν άλλον πια να γνοιαστεί για μας τα Ελληνάκια. Ναι, ξέρω. Τους κατηγορούν επειδή είναι βίαιοι και σκληροί. Μπα; Και πώς δηλαδή θέλετε να σας προστατεύσουν από το μαχαίρι του Μαροκινού, από το πιστόλι του Αφγανού και από το καλάσνικωφ του Αλβανού; [...] Το αποφάσισα μάλιστα, τις επόμενες μέρες να παρατήσω κι εγώ το σχολείο, να φορέσω τα μαύρα και να ανεβώ απάνω στον μιναρέ, να ξυρίσω τα γένια του μουεζίνη. Για να μην με ξαναξυπνήσει πια ο πούστης από τα άγρια χαράματα. Και ας ψάξουν μετά να με βρουν! Έτσι κι αλλιώς όπως έχουνε καταντήσει οι ζωές μας, ζούμε μέρα με τη μέρα. [...] Τέρμα λοιπόν το γράψιμο. Από δω και πέρα ό,τι γράψω, θα το γράψω με αίμα...”.

Αυτή η Οργάνωση, που έρχεται από το μέλλον, ήδη βρίσκεται σε σπερματική μορφή στο σήμερα. Φανατισμένοι χριστιανικοί κύκλοι των λεγομένων “παλαιοημερολογιτών”, που έχουν ως σύγχρονο πρότυπο τον πατέρα Κλεομένη (γνωστό για τις βίαιες συμπεριφορές του και τον αγώνα του ενάντια στο χτίσιμο του τζαμιού στον Βοτανικό), αργά ή γρήγορα θα περάσουν σε ένοπλες μορφές δράσης, ειδικά μετά το εμβόλιο για τον κορονοϊό, το οποίο θεωρούν ως το “χάραγμα” ή “σφράγισμα” της Αποκαλύψεως, που θα εμπεριέχει τον “δυσώνυμο” αριθμό 666 του Αντιχρίστου. Οι εν λόγω εξτρεμιστικοί κύκλοι, που δεν θα θελήσουν να αποδεχθούν το αποκαλυπτικό Θηρίο ως “Μεσσία” και “αληθινό Χριστό”, θα καταφύγουν αναγκαστικά πάνω στα βουνά, μακριά από τις κοινωνίες, για να επιβιώσουν υπό όρους δυσμενείς και να ενορχηστρώσουν την επίθεσή τους κατά της Παγκόσμιας Τάξης.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός, ότι εν μέσω των κύκλων ετούτων υπάρχουν άτομα, εξειδικευμένα στα πλέον σύγχρονα προγράμματα ηλεκτρονικών υπολογιστών, που πίνουν νερό στο όνομα του Γκάι Φωκς και οραματίζονται... την ηλεκτρονική έκρηξη που θα σαρώσει το αντίχριστο πλανητικό κατεστημένο! Το αμάλγαμα αυτό, γνήσιας χριστιανικής (“παλαιοημερολογίτικης”) παράδοσης και μοντέρνων τεχνικών ηλεκτρονικών υπολογιστών, δύναται να αποδειχθεί το πανίσχυρο κοκτέιλ θανάτου του αντι-ανθρώπινου εξουσιαστικού κυβερνείου της Παρα-Φύσης. 2021-2044... Είναι ολοφάνερο. Μπήκαμε πια στα τελικά γεγονότα.


802 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page