top of page
  • Εικόνα συγγραφέα.

Το λαθρομεταναστευτικό πρόβλημα

2.6.2013

Του Φώτιου Μπαμπάνη


Οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια σε αλλοίωση του πληθυσμού της χώρας! Η λύση όμως, όπως εγώ έχω ήδη και παλαιότερα προτείνει, είναι η ακόλουθη. Όστις εισέρχεται στο ελληνικό έδαφος παράνομα, δεν δικαιούται να παραμείνει εδώ. Πιο συγκεκριμένα, να τοποθετηθούν άπαντες οι λαθρομετανάστες – εξαιρουμένων μόνο αυτών που προέρχονται από γεωγραφικά ευρωπαϊκές χώρες – σε καράβια και σε απόσταση 12 μιλίων από τις ακτές! Διότι για μας είναι 12 τα μίλια και όχι 6!!! Να τοποθετούνται λοιπόν σε χώρο ουδέτερο και να μην εισέλθουν καν σε ελληνικό έδαφος, διότι άμα εισέλθουν και πατήσουν στην ξηρά, έχουν αυτομάτως δικαιώματα! Διότι η χώρα μας έχει προσχωρήσει στη συνθήκη της Γενεύης του 1953...

Άρα λοιπόν, αυτό που γίνεται σήμερα από την τρικομματική συγκυβέρνηση είναι γελοίο! Μας κοροϊδεύουν... Δημιουργούν στρατόπεδα συγκέντρωσης, όπου τους τοποθετούν εκεί και τους φυλάνε. Αλλά για ποιο λόγο; Μόνο αν είναι ποινικοί κρατούμενοι, μόνο τότε δικαιολογούνται. Αν έχουν δηλ. διαπράξει αξιόποινες πράξεις. Ή αν πρόκειται να δικαστούν. Άρα λοιπόν πρέπει να επαναπροωθηθούν ή στην χώρα απ’ την οποία μπήκαν (δηλ. την Τουρκία), ή – εφόσον η Τουρκία δεν τηρεί τις σχετικές συμφωνίες που υπέγραψε – να τοποθετηθούν σε καράβια στα 12 μίλια και να έρθει από εκεί ο ΟΗΕ να τους πάρει!!!

Σήμερα φτάσαμε στο σημείο οι Πακιστανοί λαθρομετανάστες να... συλλαμβάνουν αστυνομικούς! Φτάσαμε στο σημείο οι Πακιστανοί να καθορίζουν το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών... Έτσι εξελέγησαν ο κ. Καμίνης στην Αθήνα και ο κ. Μπουτάρης στη Θεσσαλονίκη! Τα εκλογικά κέντρα των αλλοδαπών λαθρομεταναστών, που τους δόθηκε το δικαίωμα να ψηφίζουν στις δημοτικές εκλογές, να καθορίσουν και το αποτέλεσμα!... Αυτή ήταν η διαφορά ψήφων...

Ουδείς μου έχει πει ποτέ ότι όλα αυτά που λέω δεν είναι σωστά! Ουδείς με διαψεύδει! Αλλά και ουδείς μου απαντά... Όλα αυτά τέθηκαν βέβαια και σε επίπεδο κορυφής – στο υπουργείο δημόσιας τάξης και στη διεύθυνση αλλοδαπών Αττικής – και εκεί μου είπαν: «Ναι, σωστά είναι όλα αυτά νομικά, αλλά... ποιος θα τα εφαρμόσει»; Και πράγματι, ποιος θα τα εφαρμόσει; Ο κ. Δένδιας; Επί εποχής του κ. Δένδια, όσον αφορά τη δημόσια τάξη και ασφάλεια, είμαστε όλοι σε... πλήρη ένδοια!!!


(Απόσπασμα από ομιλία στη Λάρισα, 2 Ιουνίου 2013, στην εκδήλωση του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου «Κατά της Νέας Τάξης Πραγμάτων και της υποδούλωσης των λαών»)


15 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page