top of page
 • Εικόνα συγγραφέα.

Τα «εμβόλια»-Frankenstein δεν είναι εμβόλια

19.11.2020

Του Κλεάνθη Γρίβα


“Λυπάμαι που σ’ το λέω, αλλά είναι μια πικρή αλήθεια. Οι πλούσιοι ξέρουν τουλάχιστον να προστατεύουν τα συμφέροντά τους, καταφέρνουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να αμυνθούν, αποτελούν μια αληθινή οικογένεια, αλληλέγγυα και απίστευτα δραστήρια. Έχουν ακόμα όνειρα αυτοί και μπορώ να σου πω ότι δεν θα κάνουν ούτε βήμα πίσω, προκειμένου να τα πραγματοποιήσουν. Ούτε βήμα. Αυτό ακριβώς λείπει από μας τους άλλους”.

Francois Roux, «Η ακαθάριστη εθνική ευτυχία», σελ. 336


Αδίκως περιμένουμε τον «Γκοντό» (του Σάμουελ Μπέκετ)· δεν θα έρθει. Αντ’ αυτού θα μας επισκεφτεί ο «Frankenstein» (της Μέρι Σέλεϊ).

Ο Μαρκ Τουαίν έγραφε το 1879: «O Όμηρος στη δεύτερη ωδή της Ιλιάδας λέει με άμετρο ενθουσιασμό: Χάρισέ μου αυνανισμό ή δώσε μου το θάνατο…». (Σκέψεις για την Επιστήμη του Αυνανισμού, Περίπλους, Αθήνα, 1998)

Εκατον σαράντα χρόνια αργότερα, οι θλιβεροί κλόουν (που ανέλαβαν επ’ αμοιβή το «θεάρεστο» έργο να μας τρομοκρατήσουν, βομβαρδίζοντας μας καθημερινά από τα τηλεοπτικά, διαδικτυακά και ηλεκτρονικά μέσα μαζικής παραπληροφόρησης), επιμένουν ξεδιάντροπα να μετασχηματίζουν αυτή την «ειδική» ατομική απόλαυσή τους σε δημόσιο πρόβλημα, στερώντας την κοινωνία από το οξυγόνο της ελευθερίας…

ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ «ΕΜΒΟΛΙΑ»-FRANKENSTEIN


Ως γνωστόν, όλα τα εν χρήσει συμβατικά εμβόλια

 • Περιέχουν μικροοργανισμούς (κυρίως, ιούς), είτε εξασθενημένους είτε απονεκρωμένους.

 • Χορηγούνται για να προκαλέσουν παραγωγή αντισωμάτων έναντι των ιών που περιέχουν. Και

 • Απαιτούν 8 ως 10 ΧΡΟΝΙΑ για την παρασκευή τους.

Αντιθέτως, τα «εμβόλια»-Φρανκεστάιν που παρασκευάζονται από τους άπληστους για αναγνώριση, ισχύ και χρήμα, μανιακούς της γενετικής κοπτο-ραπτικής, δεν είναι εμβόλια. Αποκαλούνται έτσι, απλώς για να διασκεδαστεί ο βάσιμος τρόμος που τα συνοδεύει:

 • Δεν περιέχουν ιούς. Περιέχουν συνθετικό γενετικό υλικό (συνθετικό DNA ή αγγελιοφόρο mRNA), με εξαίρεση το πρώτο ρωσικό που ανακοινώθηκε, που περιέχει ιό.

 • Δεν χορηγούνται για να προκαλέσουν παραγωγή αντισωμάτων έναντι καθορισμένων ιών (δεν περιέχουν τέτοιους). Και,

 • Απαιτούν 8 ως 10 ΜΗΝΕΣ για την παρασκευή τους.

Τα μέλη της μαφίας της Big Pharma έβαλαν στόχο να αναπτύξουν ένα εμβόλιο για τον κοροναϊό εντός 8 έως 12 μηνών. Αυτό αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ εάν ληφθεί υπόψη ότι τα συμβατικά εμβόλια χρειάζονται 4 έως 34 χρόνια για να αναπτυχθούν (από τη σύλληψη μέχρι την έγκρισή τους). Και για ορισμένα, όπως αυτό για το εμβόλιο HIV/AIDS V η έρευνα συνεχίζεται επί 36 χρόνια τώρα.


Χρόνος που χρειάστηκε για την ανάπτυξη άλλων εμβολίων


Ευλογιά 34 χρόνια 1954-1988

HPV 15 χρόνια 1991-2006

Ιλαρά 9 χρόνια 1954-1963

Polio 7 χρόνια 1948-1955

Παρωτίτιδα 4 χρόνια 1963-1967


Μέσος χρόνος 10.7 ΧΡΟΝΙΑ


ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ – Covid-19 8-12 ΜΗΝΕΣ 2020

Τα «εμβόλια» για τον κορωνοϊό παρασκευάζονται με απαράδεκτες fast-track διαδικασίες, κυρίως επειδή οι κυβερνήσεις ανέλαβαν τόσο το οικονομικό κόστος της ανάπτυξής τους όσο και το κόστος της αποζημίωσης των ατόμων που θα υποστούν βλάβες από τις παρενέργειές τους.

Μέσω της Επιχείρησης Warp Speed, η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει ενισχύσει τη Μαφία της Big Pharma με περίπου 9,5 δισεκατομμύρια δολάρια (των φορολογούμενων) και ανάλογα ποσά έχει προσφέρει η Ευρωπαϊκή Ένωση, για να επιταχυνθεί η ανάπτυξη και να ξεκινήσει η παρασκευή των «εμβολίων»-Frankenstein πριν ολοκληρωθούν οι μελέτες για την ασφάλεια, την αποτελεσματικότητα και, κυρίως για τις μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες σοβαρές παρενέργειές τους που είναι αντικειμενικά αδύνατο να προσδιοριστούν γιατί η διαπίστωσή τους απαιτεί εξαιρετικά μακροχρόνιο έλεγχο των εμβολίων.

Το γενετικό υλικό κάθε οργανισμού–δηλαδή, ο κώδικας της ζωής– αποτελείται από το DNA και το RNA. Στο DNA είναι αποθηκευμένες όλες οι γενετικές πληροφορίες που καθορίζουν την ύπαρξή μας. Ο ρόλος του RNA είναι να μεταφέρει οδηγίες από το DNA στις πρωτεΐνες και αντιστρόφως (για αυτό και ονομάζεται αγγελιοφόρο RNA ή mRNA), επηρεάζοντας έτσι και τις πρωτεΐνες και το DNA.

Έχοντας υπόψη έναν κλασικό ορισμό, σύμφωνα με τον οποίο «η ζωή είναι ένας ορισμένος τρόπος ύπαρξης των πρωτεϊνών», δεν μπορούμε ούτε να διανοηθούμε καν τον εφιάλτη στον οποίο θα εισαχθεί το ανθρώπινο είδος, όταν οι πολιτικοί και «επιστημονικοί» χιτλερίσκοι του 21ου αιώνα, θα εγχύσουν στον οργανισμό του ανθρώπου συνθετικό mRNA, για το οποίο είναι αντικειμενικά αδύνατο να γνωρίζει κανείς τί πληροφορίες θα μεταφέρει στην αμφίδρομη διαδρομή του.

Σ’ αυτή την κούρσα για την πρωτιά και το κέρδος, οι ανενδοίαστοι εγκληματίες της κρατικής εξουσίας και των ιδιωτικών κερδοσκοπικών εταιρειών που συγκροτούν την μαφία της Big Pharma, πέτυχαν:

1) Τη χρηματοδότηση της παρασκευής των «εμβολίων»-Frankenstein της Big Pharma με δημόσιο χρήμα. Έτσι, όλο το κόστος της παρασκευής τους καταβάλλεται από τους φορολογούμενους και όλα τα κέρδη από την καταναγκαστική κατανάλωσή τους εισπράττονται από τη μαφία της Big Pharma, μέσω μιας απατεωνίστικης ρύθμισης που ονομάζεται «συνεργασία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα».

2) Την πρωτοφανή συμπίεση του χρόνου παρασκευής των δήθεν «εμβολίων» τους, ΑΠΟ 8 ΕΩΣ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ 8 ΕΩΣ 10 ΜΗΝΕΣ, με την κατάργηση όλων των ενδιάμεσων σταδίων του ελέγχου τόσο της «αποτελεσματικότητας» (δηλαδή εάν παράγουν ή όχι τα εικαζόμενα αντισώματα για τον στοχευόμενο ιό), όσο και της «ασφάλειάς» τους (δηλαδή εάν δεν προκαλούν σοβαρότατες μη-αντιστρεπτές ή θανατηφόρες παρενέργειες).

3) Την επέκταση της πλήρους νομικής ασυλίας (αστικής και ποινικής) και στα εμβόλια-Frankenstein για όποιες βλάβες προκαλέσουν πριν ακόμη κυκλοφορήσουν, ασυλίας που είχαν εξασφαλίσει το 1986 με τον Εθνικό Νόμο για Πρόκληση Βλαβών από Παιδικά Εμβόλια (National Childhood Vaccine Injury Act, Public Law 99-660, 1986). Μόνο που τώρα, η ασυλία δεν αφορά μόνο τις βλάβες που προκαλούνται στα παιδιά, αλλά και τις βλάβες που θα προκαλούνται σε όλους ανεξαρτήτως ηλικίας.

Τα «εμβόλια»-Frankenstein (με DNA και mRNA) για την COVID-19 είναι η αιχμή του δόρατος για την είσοδο σε μια «νέα εποχή» γενετικά τροποποιημένων «εμβολίων» υψηλού κινδύνου και σηματοδοτούν το πέρασμα από τον εφιάλτη των Γενετικά Μεταλλαγμένων Τροφίμων στην κόλαση των Γενετικά Μεταλλαγμένων Ανθρώπων, που αποτελεί πλέον μια εν διαμορφώσει πραγματικότητα.

Επισκοπώντας την σημερινή κατάσταση στο πεδίο των «εμβολίων»-Frankenstein, μπορεί κανείς να οδηγηθεί στις εξής διαπιστώσεις:

1) Είναι αδύνατο να παρασκευαστεί κάποιο εμβόλιο για τον κορωνοϊό με τις εν χρήσει συμβατικές τεχνικές παρασκευής εμβολίων. Όλες οι προηγούμενες προσπάθειες σ’ αυτή την κατεύθυνση από το 2001 και μετά, έχουν αποτύχει παταγωδώς.

2) Εξαιτίας αυτού, οι προσπάθειες για την παρασκευή ενός «εμβολίου» για την COVID επικεντρώθηκαν στη χρήση «καινοτόμων τεχνικών» (!) για την παρασκευή εμβολίων με θραύσματα συνθετικού γενετικού υλικού (DNA και mRNA).

3) Όλες οι κλινικές δοκιμές των «εμβολίων» COVID σχεδιάστηκαν με τρόπο ώστε να «αποδεικνύουν» την «αποτελεσματικότητα» των fake-εμβολίων όχι με την πρόκληση ανοσίας στον ιό SARS-CoV-2 (που αποτελεί βασικό στόχο κάθε εμβολίου, ο οποίος σε ό,τι αφορά τα fake-εμβόλια με γενετικό υλικό, είναι αδύνατο να επιτευχθεί), αλλά με την… αποτροπή ή την υποχώρηση κάποιων… συμπτωμάτων, όπως ο βήχας ή τα ρίγη και ο πυρετός. (!)

4) Αυτή η λογική στρεψοδικία και η επιστημονική απάτη τροποποιεί ριζικά τον διακηρυγμένο λόγο ύπαρξης των εμβολίων:

 • Μέχρι τώρα, στόχος των εμβολίων (έστω και διακηρυκτικά) ήταν η πρόκληση ανοσίας απέναντι σε κάποιο συγκεκριμένο μικροοργανισμό.

 • Τώρα, στόχος των «εμβολίων» είναι η αποτροπή ή η υποχώρηση κάποιων συμπτωμάτων. (!!!)

5) Μετά την εφαρμογή των fake-εμβολίων στον πληθυσμό, το σχέδιο της μετατροπής τους από μια κραυγαλέα και τραγική αποτυχία σε μέγιστη «επιτυχία», θα εξελιχθεί σε ΔΥΟ ΦΑΣΕΙΣ:

 • Στην πρώτη φάση, λίγο πριν και λίγο μετά την έναρξη των «εμβολιασμών», θα μεγιστοποιηθεί η κατασκευασμένη «απειλή» με την αύξηση των «κρουσμάτων» της COVID, με τη χρήση των δοκιμασμένων «στρατηγικών εξαπάτησης». [που αναλύονται παρακάτω]

 • Στη δεύτερη φάση, μετά τους εμβολιασμούς, θα μειωθεί η απειλή (που είχε διογκωθεί με τις ίδιες στρατηγικές εξαπάτησης, αντεστραμμένες), πράγμα που θα αποδοθεί στην «αποτελεσματικότητά» των «εμβολίων»-Frankenstein.


Η ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ FAKE-ΑΠΕΙΛΗΣ: EVENT 201


Η προαναγγελία της τραγωδίας που επρόκειτο να βιώσει η ανθρωπότητα στον χρόνο που ακολούθησε (αλλά και στα χρόνια που θα ακολουθήσουν) έγινε στις 18 Οκτωβρίου 2019, από ένα ετερόκλητο περιοδεύοντα θίασο ποικιλιών, τα μέλη του οποίου εκπροσωπούσαν δυσώδεις ισχυρούς «κύκλους» που συνέβαινε να έχουν τους ίδιους στόχους. Τίτλος της παράστασης: Event 201. Επρόκειτο για μια προσομοίωση άσκησης για την αντιμετώπιση μιας «πανδημίας» η οποία θα μεταφέρονταν από τις οθόνες των εμπνευστών της στην πραγματική ζωή δισεκατομμυρίων ανθρώπων κατά τους επόμενους μήνες.

Το Event 201 ανέβηκε στην «παράγκα» του John Hopkins,

 • Με σκηνοθέτη τον Bill Gates, που ως Χίτλερ του 21ου αιώνα, υλοποιεί τις ρατσιστικές ιδεοληψίες του προκατόχου του.

 • Με διευθυντή παραγωγής το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates, το Γενικό Επιτελείο της σχεδιαζόμενης πλανητικής «επιχείρησης κορωνοϊός» μέσω της οποίας θα επιδιωχθεί η ΚΙΝΕΖΟΠΟΙΗΣΗ της παγκόσμιας οικονομίας και κοινωνίας.

 • Με οικονομικό «πανεπόπτη» την Παγκόσμια Τράπεζα και

 • Με τη συμμετοχή ενός μεγάλου αριθμού ομότεχνων και ομόσταυλων εκπροσώπων των «γουρουνιών» της «Φάρμας των Ζώων» της παγκοσμιοποιημένης επιχειρηματικής και χρηματιστικής «αλήτ», η οποία έχει ως πυρήνα της την «αυλή των τεράτων» που κυριαρχούν στο πεδίο των τηλεπικοινωνιών, της πληροφορικής και του διαδικτύου (Bill Gates/Microsoft, Mark Zuckerberg/Facebook, Instagram, Jeffrey Bezos/Amazon, Lawrence Edward Page και Sergey Brin/Google.

Όλοι αυτοί οι πρωτεργάτες του «Θαυμαστού Καινούριου Κόσμου» αφιέρωσαν τον πολύτιμο χρόνο τους από τις 18 Οκτωβρίου μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2019, για να προετοιμάσουν τη θριαμβευτική εκτέλεση της δεύτερης πράξης της «σωτηρίας» μας (διά της γενετικής μας τροποποίησης) χωρίς να ρωτηθούμε εάν την θέλουμε ή όχι.

Βεβαίως, «το να περάσεις μια γριούλα στο απέναντι πεζοδρόμιο αν δεν το θέλει, δεν είναι καλή πράξη αλλά χουλιγκανισμός. Το να προσφέρεις τις ερωτικές σου υπηρεσίες σε μια γυναίκα αν δεν τις δέχεται, δεν είναι ερωτική πράξη, αλλά βιασμός. Και το να «απελευθερώσεις» αυτούς που δεν θέλουν να απελευθερωθούν, δεν είναι επαναστατική πράξη, αλλά φασισμός».

(Δημήτρης Ιωάννου: «Οι κακοί κοιμούνται ήσυχα», Περ. Τετράδια, τχ. 10, 1985. Αναφ. στο Κλ. Γρίβας, Η εξουσία της Βίας, Ιανός, Θεσσαλονίκη, 1987, σελ. 30)

Αλλά, αυτά είναι «νεφελώδεις φλυαρίες ηθικής φιλοσοφίας» για τους μεγάλους αναμορφωτές της γενετικής μας ταυτότητας στο όνομα της «προστασίας» της υγείας μας, που η κατάληξη των σχεδίων τους έχει ήδη σκιαγραφηθεί στον κοντινό μας ορίζοντά μας.

Από την μακραίωνη σύγκρουση μεταξύ ελευθερίας και δουλείας, επιβεβαιώνεται εξακολουθητικά το μέγιστο δίδαγμα ότι «το να “απελευθερώσεις” αυτούς που δεν θέλουν να απελευθερωθούν, δεν είναι επαναστατική πράξη, αλλά φασισμός».

Κι αυτό ακριβώς το μέλλον απεργάζονται για μας όσοι επιδιώκουν να μας «απελευθερώσουν» παρά τη θέλησή μας: τη δουλεία μας μέσω του φασισμού.


Η ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ ΤΗΣ FAKE-ΑΠΕΙΛΗΣ

Η εισαγωγή στην επόμενη πράξη της τραγωδίας έγινε στις 31 Δεκεμβρίου 2019, με την «αιφνίδια ανακάλυψη» στην Κίνα κάποιου ιού που ανήκει σε έναν από τους 32 υπότυπους της οικογένειας των κορωνοϊών, οι οποίοι μας συνοδεύουν επί πολλές δεκαετίες, χωρίς να προκαλούν σοβαρά προβλήματα.

Με την «αιφνίδια ανακάλυψη» του ιού που καλλιεργούνταν στο Ιολογικό Ινστιτούτο της πόλης Wuhan (με την «ευγενική χρηματοδότηση» σε δύο δόσεις των 3,7 εκατομμυρίων δολαρίων του κ. Anthony Fauci, του αμετακίνητου διευθυντή –από το… 1984– του πολιτικά πανίσχυρου «Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νόσων / ΝIAΙD και στενού συνεργάτη του Bill Gates. Κι αυτό, παρά το γεγονός ότι το εν λόγω εργαστήριο είχε κατασκευαστεί προ δεκαετίας από γαλλική εταιρεία ως εργαστήριο επιπέδου ασφαλείας BSL-2 και μέσα σε ελάχιστο χρόνο «αναβαθμίστηκε» βιαστικά σε επίπεδο ασφαλείας BSL-4 και συνδέονταν με το δίκτυο των εργαστηρίων βιολογικού πολέμου του Κινέζικου στρατού.

Επιτέλους, ο εχθρός είχε εντοπιστεί. Μόνο που επρόκειτο για έναν «εχθρό» που η βιολογική του «ταυτότητα» ήταν και εξακολουθεί να παραμένει «μυστήριο», φυσικά όταν μιλάμε με όρους επιστήμης –δηλαδή, τεκμηρίωσης– και όχι με τις υποθέσεις της fake-επιστήμης που, στην καλύτερη περίπτωση, είναι καταδικασμένες να παραμένουν εσαεί υποθέσεις.

Έτσι, με την επικράτηση του βολικού «αφηγήματος» της μετάδοσης του ιού στην αγορά αγρίων ζώων της Wuhan, έμειναν αναπάντητες όλες οι κρίσιμες ερωτήσεις για την καταγωγή του ιού (εάν προέκυψε τυχαία ή εάν κατασκευάστηκε ως μέσο βιολογικού πολέμου), την πορεία του (εάν η διαφυγή του από το εργαστήριο ήταν τυχαία ή σκόπιμη), τον τρόπος της μετάδοσης του (σε τί οφείλεται αιφνίδια ικανότητα να μεταδίδεται από τα ζώα στους ανθρώπους ενός ιού που μέχρι τότε μεταδίδονταν μόνο μεταξύ ορισμένων ζώων), τη νοσηρότητα και την θνησιμότητά του. Όλα αυτά, που θα έπρεπε να καταδειχθούν με αποδεικτικά στοιχεία και όχι με υποθέσεις ή φληναφήματα που μεταμφιέζονται ταχυδακτυλουργικά σε «αποδείξεις».

Η «ανακάλυψη» ακολουθήθηκε από ένα πρωτοφανές κύμα τρομο-θανατο-λαγνείας με την συστηματική δραστηριότητα που ανέπτυξαν με εντυπωσιακά απόλυτο συντονισμό ταΌργανα Παγκόσμιας Διακυβέρνησης (όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Αρρώστιας και Διαφθοράς–Π.Ο.Υ., η Παγκόσμια Τράπεζα, ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών–Ο.Η.Ε, κ.α.), η μαφία της Big Pharma, η διεφθαρμένη εκτελεστική και νομοθετική εξουσία διαφόρων χωρών, η εξωνημένη ηγεσία της ιατρικής συντεχνίας και του «επιστημονικού» τύπου, τα εξαγορασμένα εταιρικά Μέσα Μαζικής Αποβλάκωσης και Κατατρομοκράτησης (έντυπα και ηλεκτρονικά).

Η πολυεπίπεδη τρομοκρατική επιχείρηση που εκδηλώθηκε με μια δυσοίωνη ομοιομορφία που επέβαλε έναν οργουελιανό μονόλογο σε παγκόσμιο επίπεδο, κορυφώθηκε με την κήρυξη της «πανδημίας» από τον Gates στις 10 Μαρτίου 2020 και από τον (πρώην τρομοκράτη) γενικό διευθυντή του ΠΟΥ στις 11 Μαρτίου 2020, και την επιβολή του lockdown.

Ο τρόπος με τον οποίο πολλαπλασιάστηκε στη νιοστή η «απειλή» από τον κορωνοϊό SARS-CoV-2 έχει εκτεθεί επί μακρόν.

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΣΗΣ ΤΩΝ LOCKDOWN


Η εναλλαγή της επιβολής και της μερικής άρσης των lockdown, είναι άμεσα συνδεδεμένη με τους στόχους που πρέπει να επιδιωχθούν. Και, αναλόγως, αυξάνεται ή μειώνεται ο αριθμός των «κρουσμάτων» και των θανάτων, με τη χρήση διαφόρων «στρατηγικών εξαπάτησης» ανάμεσα στις οποίες κεντρική θέση κατέχει:

(α) η τεχνική εξαπάτησης μέσω του «τρόπου επεξεργασίας» των τεστ PCR για τον ιό SARS-Cov-2 και

(β) η τεχνική εξαπάτησης μέσω των σκόπιμων «αλλαγών» του εκάστοτε (!) ισχύοντος ορισμού των συμπτωμάτων που θέτουν την διάγνωση «Covid-19».

Εν προκειμένω, στην παρούσα φάση ΠΡΙΝ από την προγραμματισμένη χορήγηση άδειας κυκλοφορίας στα «εμβόλια»-Frankenstein, οι πολίτες πρέπει να χειραγωγηθούν με τρόπο ώστε να βάλουν οικειοθελώς το κεφάλι τους στον πάγκο των χασάπηδων της Big Pharma. Στην κατεύθυνση αυτή, προβλέπεται να εξαπολυθεί μια ασύλληπτη τρομοκρατική εκστρατεία συνδυασμένη με την μεγιστοποίηση της απειλής μέσω ενός τεχνητά αυξανόμενο αριθμό «ασθενών» με Covid-19 (πράγμα που ήδη βρίσκεται ήδη συμβαίνει).

Στα auto da fe που οργάνωνε η εγκληματική αστυνομία της Καθολικής Εκκλησίας, η Ιερή Εξέταση έκαιγε επί γης το κορμί των «αιρετικών», των Εβραίων και των «μαγισσών» (λαϊκών θεραπευτριών σε μια εποχή που η θεσμική καταναγκαστική ιατρική ήταν ανύπαρκτη) για να σώσει την ψυχή τους στον ουρανό, προς «μεγαλύτερη δόξα του θεού» (ad majorem dei gloriam).

-Στα σύγχρονα auto da fe που οργανώνει η εγκληματική αστυνομία της Big Pharma, η fake-επιστήμη καταστρέφει ανενδοίαστα την υγεία της κοινωνίας για να διευρύνει τα άνομα κέρδη της επί γης, «προς «μεγαλύτερη δόξα της fake-επιστήμης» (ad majorem fake-scientia gloriam).

Ο «αόρατος εχθρός» ξαναεμφανίζεται επιθετικότερος και τρομακτικότερος με τη πλαστή «αύξηση» των «κρουσμάτων και των θανάτων» με σκόπιμες λαθροχειρίες στον προσδιορισμό των «κρουσμάτων και των θανάτων» ΜΕΤΑ τη χορήγηση άδειας κυκλοφορίας σε ένα ή περισσότερα εμβόλια-Frankenstein, από τη Διεύθυνση Φαρμάκων και Τροφίμων (FDA) σε κάποια μέλη της μαφία της Big Pharma (στα ντουέτα Pfizer/BioNTech, ή Moderna/, AstraZeneca/Oxford Group, κ.α., θα αρχίσουν οι μαζικοί εμβολιασμοί με τα «εμβόλια»-Φρανκεστάιν για την COVID, τα οποία, σημειωτέον, δεν έχουν δοκιμαστεί ποτέ ούτε για την ασφάλεια ούτε και για την αποτελεσματικότητά τους. Και μετά από ένα διάστημα, ως δια μαγείας, η «απειλή» αρχίζει να εμφανίζεται «μειωμένη» με τη χρήση των ίδιων ανήθικων μεθόδων που χρησιμοποιήθηκαν για την «αύξησή» της, πράγμα που θα «αποδοθεί» στην δήθεν αποτελεσματικότητα» των «εμβολίων»-Φρανκεστάιν. … ‘Οπερ έδει δείξαι (αυτό που έπρεπε να αποδειχθεί)

Η ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ… ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ

Πίσω από την πλανητική «επιχείρηση κορωνοϊός», ο στόχος της παγκοσμιοποιημένης «αλήτ» είναι ευδιάκριτος: Το κενό που δημιουργήθηκε από την ανατραπείσα διπολική γεωπολιτική ισορροπία με την διάλυση της πάλαι ποτέ ΕΣΣΔ (1991), πρέπει να καλυφθεί με την εγκαθίδρυση της νέας «κατάστασης ισορροπίας» μέσω της ΚΙΝΕΖΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.

Στην προηγούμενη «κατάστασης διπολικής ισορροπίας» που εγκαθιδρύθηκε με σημείο εκκίνησης την «Συμφωνία των Ποσοστών» (ήτοι, των «ζωνών επιρροής») μεταξύ των Τσόρτσιλ και Στάλιν στη Μόσχα στις 9 και 10 Οκτωβρίου 1944, όταν ο Τσόρτσιλ παραχώρησε όλες τις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης στον σταλινικό ολοκληρωτισμό, προκειμένου να κρατήσει την Ελλάδα στη δυτική ζώνη επιρροής, επιδιώκοντας τον έλεγχο των θαλασσίων οδών που συνέδεαν τη μητρόπολη και τις αποικιακές κτήσεις της βρετανικής αυτοκρατορίας και, κυρίως, με το «διαμάντι του στέμματος», την Ινδία.

Ατυχώς σήμερα, σε ό,τι αφορά τη μοίρα της Ελλάδας στην υπό διαμόρφωση νέα παγκόσμια ισορροπία, δεν υπάρχει σύμπτωση συμφερόντων της με τα συμφέροντα κάποιας υπερδύναμης.

Σε ευρωπαϊκό επίπεδο, δυστυχώς:

 • Στη θέση της βρετανικής αυτοκρατορίας υπάρχει το γερμανικό Ραϊχ, τα συμφέροντα του οποίου συνέπιπταν και συμπίπτουν με τα συμφέροντα του πάντοτε «επιτήδειου ουδέτερου», της Τουρκίας.

 • Στη θέση του Τσόρτσιλ υπάρχει η γερμανική καγκελαρία που δεν θα διστάσει να θυσιάσει την Ελλάδα προς όφελος της Τουρκίας (όπως ο Τσόρτσιλ θυσίασε ολόκληρη την ανατολική Ευρώπη για να κρατήσει την Ελλάδα στη δυτική σφαίρα επιρροής).

 • Στη θέση της Ελλάδας, μικρής αλλά κρίσιμης για τα βρετανικά συμφέροντα που έπρεπε να διασφαλιστούν, υπάρχει μόνο μια περιφερειακή μεσαία δύναμη με αυτοκρατορικές βλέψεις, η Τουρκία, που πρέπει να κρατηθεί στη σφαίρα επιρροής του Βερολίνου.

Μ’ άλλα λόγια, δεν υπάρχει κανένα αντίβαρο στην επέκταση της επιρροής της Τουρκίας προς δυσμάς. Κι αυτό σημαίνει ότι για την οικοδόμηση της νέας παγκόσμιας ισορροπίας, η Ελλάδα θα θυσιαστεί (όπως θυσιάστηκαν –χωρίς να ερωτηθούν– οι πληθυσμοί των χωρών της ανατολικής Ευρώπης πριν από μισό αιώνα για να χτιστεί η προηγούμενη διπολική ισορροπία).

Ο πατέρας της ιστορίας και της γεωπολιτικής Θουκυδίδης,, (γεν. προ του 454 και πέθανε το 399 π.Χ.) διατύπωσε την πρώτη αρχή που διέπει τις σχέσεις μεταξύ των χωρών, όπως εκφράστηκε από την πρεσβεία των Αθηναίων που ζήτησαν από τους κατοίκους της Μήλου να παραδοθούν:

«…στις ανθρώπινες σχέσεις, τα νομικά επιχειρήματα έχουν αξία όταν εκείνοι που τα επικαλούνται είναι περίπου ισόπαλοι σε δύναμη και ότι, αντίθετα ο ισχυρός επιβάλλει ό,τι του επιτρέπει η δύναμή του και ο αδύνατος υποχωρεί όσο του το επιβάλλει η αδυναμία του».

Θουκυδίδης, Ιστορία του Πελοποννησιακού Πολέμου, Βιβλίο Ε (89-91). Μετάφραση Άγγελος Βλάχος, Εστία, Βιβλίο Ε, σελ. 72.

Μ’ άλλα λόγια, οι δυνατοί κάνουν ότι τους επιτρέπει η δύναμή τους και οι αδύνατοι υφίστανται ό,τι δεν μπορούν να αποφύγουν. Και ένας τρόπος για να μην υποστούμε όλα όσα «δεν μπορούμε να αποφύγουμε» είναι η επιδίωξη συμμαχιών με κάποια δύναμη που θα μπορούσε να μετριάσει αυτά τα οποία «δεν μπορούμε να αποφύγουμε». Και ως μόνη τέτοια δύναμη στον άμεσο ορίζοντά μας προβάλλουν οι Ηνωμένες Πολιτείες, που τα συμφέροντά τους δεν εναρμονίζονται πλήρως με τα συμφέροντα της Γερμανίας.


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ


 • Στις 9 Νοεμβρίου 2020, ξεκίνησε ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ της «αποτελεσματικότητας» των εμβολίων-Frankenstein, όταν η Pfizer και η BioNTech ανακοίνωσαν –με δελτίο τύπου– ότι το δικό τους εμβόλιο-Frankenstein είναι «αποτελεσματικό σε ποσοστό 90%» (!)

 • Στις 16 Νοεμβρίου 2020, η εταιρεία Moderna (των Bill Gates και Anthony Fauci) παρεμβαίνει στον πλειστηριασμό της «αποτελεσματικότητας», ανακοινώνοντας –με δελτίο τύπου–ότι το δικό της «εμβόλιο»-Frankenstein «είναι αποτελεσματικό κατά 94,5%».

 • Στις 18 Νοεμβρίου 2020, οι Pfizer και BioNTech κάνουν ρελάνς στον πλειστηριασμό ανακοινώνοντας –με δελτίο τύπου– ότι το «εμβόλιό» τους είναι «αποτελεσματικό σε ποσοστό 95%» (!).

 • Όπως όλα δείχνουν, η ανελέητη σύγκρουση για την πρωτιά θα οδηγήσει σύντομα σε ανακοινώσεις (με δελτία τύπου, πάντοτε) «αποτελεσματικότητας» 96%, 98%, 100% και, ενδεχομένως, και πάνω από 100%, καθ’ ο μωραίνει ο Κύριος τον άπλησο…

 • Στο μεταξύ, αναμένονται τα σχετικά «δελτία τύπου» των συνεργαζόμενων εταιρειών Astra Zeneca και Ομάδα της Οξφόρδης (με την υπενθύμιση ότι στην Astra Zeneca έχουν επιβληθεί πρόστιμα-ρεκόρ από διάφορους ελεγκτικούς οργανισμούς για ένα πλήθος ποινικών αδικημάτων)

60 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Περί Κορανίου

コメント


コメント機能がオフになっています。
bottom of page