top of page
  • Εικόνα συγγραφέα.

Πώς να κατασκευάσετε μια καλή ερωμένη [κι έναν υπάκουο εραστή]

2.5.2021

Του Λευτέρη Πανούση

Τα πειράματα μαζικής αντικατάστασης πληθυσμών [με πιο επιτυχημένο πειραματόζωο την Ισλαμογρεκία] απέδειξαν ότι μπορείς να χειραγωγείς, να κατευθύνεις και να "κατασκευάζεις" μαζικά πρότυπα συμπεριφοράς, σε όσο μεγαλύτερο πλήθος ανθρώπων θέλεις, για όσο χρόνο θέλεις και για ό,τι είδους πρότυπο θέλεις.

Η εκμετάλλευση της πανδημίας έδωσε μία ακόμα ευκαιρία σε μηχανικούς ελέγχου του νου, να πειραματιστούν σε πρωτοποριακά προγράμματα χειραγώγησης των μαζών, μετατρέποντας ουσιαστικά τον λευκό άνθρωπο, σε μια εύπλαστη ύλη, που στο μέλλον θα μπορεί να διαπλάθεται ανάλογα με τις ανάγκες των ανθρωποβοσκών του.

Το σεξ ήταν από την αυγή κιόλας του πολιτισμού, ένα ακανθώδες ζήτημα, για τους απανταχού ανθρωποβοσκούς, που επιδίωκαν να διαμορφώσουν και να ελέγξουν την ανθρώπινη συμπεριφορά.

Ενδεχομένως μάλιστα κάποιοι υποψιασμένοι χριστιανοί να πρόσεξαν αυτές τις άγιες ημέρες, που οι τηλεοράσεις πρόβαλαν σωρηδόν ντοκυμανταίρ από τη Βίβλο, σε ποιο βαθμό οι ραβίνοι είχαν προσπαθήσει να ενδοβάλουν στα μυαλά των Ιουδαίων πρότυπα σεξουαλικής συμπεριφοράς!

Η Βίβλος είναι γιομάτη από κατευθυνόμενα μοντέλα σεξουαλικής συμπεριφοράς, εκ-κινώντας από την Εύα και φτάνοντας ως τη Θάμαρ ή την Άγαρ...

Ωστόσο, μερες που είναι και με το αρνί υπό χώνεψιν, δεν θα σας απασχολήσω με σοβαρές αναλύσεις. Εδώ θα περιοριστώ σε κάτι πολύ πιο ευκολόπεπτο, που όμως μέσα στην παροιμιώδη αφέλειά του, αναδεικνύει το πώς λαθροενδοβάλλουν στα μυαλά και στα σώματα των ανθρώπων, πρότυπα σεξουαλικής συμπεριφοράς!

Θα έχετε προσέξει ασφαλώς το πόσες "έρευνες" κυκλοφορουν στο διαδίκτυο και στα λαϊκά περιοδικά, σχετικά με το σεξ και το ποιες είναι οι κατάλληλες ντιρεκτίβες, ώστε ο πάσα ένας [και η πάσα μία] να εξελιχθεί σε έναν υπάκουο εραστή ή σε μια καλή ερωμένη, ακολουθώντας φυσικά το "γράμμα του νόμου" - ήγουν τις άδηλες "οδηγίες" που περνάνε λαθραία μέσα από τις υποτιθέμενες έρευνες, σχετικά με το τι είναι το σεξουαλικώς ορθόν και το σεξουαλικώς "οπισθοδρομικόν".

Μία τέτοια έρευνα λοιπόν, κάμει τον γύρο του διαδικτύου αυτές τις άγιες ημέρες. Τίτλος της έρευνας είναι: "τι θέλει η ελληνίδα στο κρεβάτι;" και υπόσχεται στους επιμελείς μαθητές ότι, έτσι και ακολουθήσουν τις ντιρεκτίβες της [που δίδονται φυσικά πλαγίως] θα είναι ακαταμάχητες ερωμένες ή εραστές!

Τώρα βέβαια, όταν μιλάμε για στατιστικές έρευνες και με δεδομένο ότι η στατιστική είναι μια σοβαρή επιστήμη [κλάδος των εφαρμοσμένων μαθηματικών] δεν νοείται να πλασάρονται έτσι στα ξεκούδουνα οι στατιστικές μελέτες στους αναγνώστες, χωρίς συγκεκριμένη και σχολαστική αναφορά της στατιστικής της ταυτότητας. Δηλαδή, από ποιον διενεργήθηκε η έρευνα, για λογαριασμό ποιων διενεργήθηκε, ποιο ήταν το δείγμα, πώς είχε σταθμιστεί, πόσο διήρκεσε και ποιες ήταν οι παράμετροι διεξαγωγής της. Αν δεν βλέπετε πουθενά αυτά τα στοιχεία, η εν λόγω "έρευνα" συνήθως δεν είναι έρευνα αλλά κουρελόχαρτο!

Στην έρευνα λοιπόν για την οποία σας κάμω λόγο, δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά σε κανένα από αυτά τα απαραίτητα στοιχεία, που της προσδίδουν το όποιο κύρος της και την ταυτότητά της! Μάλιστα, και ενώ σε πολλά ιστολόγια παρουσιάζεται ως τωρινή, στην πραγματικότητα είχε πρωτοδημοσιευθεί τον Οκτώβριο του 2019! Αν και αυτό φυσικά είναι το λιγότερο, ωστόσο δείχνει με ποιο τρόπο διοχετεύονται στις μάζες κατασκευασμένα πρότυπα συμπεριφορών, με τον μανδύα της επιστημονικής εγκυρότητας! Κι αυτό συνήθως εν αγνοία και των ίδιων των διαχειριστών ιστοσελίδων που τις δημοσιεύουν, ενίοτε κινούμενοι από καλές προθέσεις...

Και πάμε ευθύς αμέσως στην εν λόγω "έρευνα" ώστε να καταλάβετε περί τίνος ομιλώ... Από τις πολλές εκδοχές της που δημοσιεύονται σήμερα στο διαδίκτυο, επέλεξα να σας παρουσιάσω την παλαιότερη [εκείνη του 2019]

“Μια έρευνα χωρίς ταυτότητα... Ξύλο στο κρεβάτι, πρόστυχα λόγια, στοματικό: Τι θέλει η Ελληνίδα στο κρεβάτι;

Μια πρωτοποριακή έρευνα σχεδίασε το προφίλ της σύγχρονης Ελληνίδας και ρίχνει φως στις σκιές του κρεβατιού της, δίνοντας στο αντρικό «πιάτο» όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα της έρευνας...

Στο πρωινό σεξ λένε… Ναι 43,5%. Ανάλογα το πώς έχω κοιμηθεί το βράδυ 39,5%.

Πόσο εύκολα κάνεις σεξ χωρίς προφυλακτικό. Δεν κάνω ποτέ χωρίς σκουφάκι 31,5%. Αν είμαστε πολύ καιρό μαζί με το σύντροφό μου, δεν έχω θέμα 42%. Πάνω στην ένταση της στιγμής όλα επιτρέπονται 26,5%.

Το καλύτερο προκαταρκτικό είναι… Να μου κάνει μία ώρα μασάζ σε όλο το σώμα 52%. Να χωθεί με το πρόσωπό του για κάνα μισάωρο ανάμεσα στα πόδια μου 31,5%. Ποιος τα χρειάζεται τα προκαταρκτικά 16,5%.

Ποια στάση προτιμάς στο σεξ; Την παραδοσιακή φυσικά, που επιτρέπει και η εκκλησία μας 20,5%. Να είμαι εγώ από πάνω 37,5%. Στα τέσσερα 42%.

Μετά το sex... Ειλικρινά τι θέλεις; Ένα τσιγάρο και ύπνο 19,5%. Κι άλλο sex 30%. Την ηρεμία μου 13,5%. Μια αγκαλιά 37%.

Έχεις κάνει ποτέ σου cyber sex; Όχι, ντρέπομαι πολύ 44,5%. Μια-δυο φορές, όταν σπούδαζε το αγόρι μου στο εξωτερικό 43,5%. Στο chatroulette με ήξεραν και οι πέτρες 12%.

Θα έβγαζες αποκαλυπτικές φωτογραφίες με το φίλο σου; Αν τον εμπιστευόμουν, ναι 29,5%. Έχω βγάλει ήδη 39,5%. Ας τολμήσει να εμφανίσει φωτογραφική μηχανή 31%.

Τι θα έλεγες για λίγο ξύλο την ώρα του σεξ; Δεν θα το επέτρεπα ποτέ 27,5%. Για κανένα χαστουκάκι στον πωπό δεν θα έλεγα όχι 49%. Βρε, βαράτε με κι ας κλαίω 23,5%.

Έχεις κάνει ποτέ sex με παραπάνω από έναν άντρες; Όχι. Δύο είναι αρκετοί στον έρωτα 75,5%. Όχι, αλλά δεν θα ήμουν αρνητική να δοκιμάσω κάποια φορά 16%. Αμέ. Όλοι οι καλοί χωράνε 8,5%.

Πόσες φορές θέλεις να κάνεις σεξ μέσα στην εβδομάδα; Μία φορά την εβδομάδα είναι αρκετή 12,5%. 3-4 φορές την εβδομάδα είναι μια χαρά 62%. Δεν αντέχω αν δεν το κάνουμε μερικές φορές τη μέρα 25,5%.

Χρησιμοποιείς sex toys κατά τη διάρκεια του σεξ; Όχι βέβαια. Αυτά είναι του διαβόλου 29,5%. Μόνο όταν το θέλει πολύ το αγόρι μου 57%. Πού να δεις τις καινούργιες μπίλιες που αγόρασα 13,5%.

Προσποιείσαι οργασμό; Όταν δεν θέλω να στεναχωρηθεί το αγόρι μου που έκανε τόση προσπάθεια 38,5%. Ποτέ. Να κάτσει ο άχρηστος να προσπαθήσει να με ικανοποιήσει 44%. Πολύ συχνά. Τον κάνει τόσο ευτυχισμένο να νομίζει ότι με ικανοποιεί 17,5%.

Πόση ώρα διαρκεί το ιδανικό sex; Μερικά λεπτά αρκεί να έχει ένταση 27,5%. Το καλό που του θέλω να μην τελειώσει στα πρώτα δέκα λεπτά 32,5%. Θέλω ο άλλος να περάσει τουλάχιστον 40 λεπτά πάνω μου 40%.

Πώς θα αντιδρούσες αν σου πρότεινε να κάνετε μαζί ένα golden shower; (Για εκείνες που δεν γνωρίζουν, το golden shower είναι όταν ο ένας κατουράει τον άλλο). Θα τον διαολόστελνα 57%. Θα τον έστελνα να κάνει τα τσίσα του και να γυρίσει μετά στο κρεβάτι 36%. Είμαι ανοιχτή σε νέες προτάσεις 7%.

Έχεις κάνει ποτέ σεξ με γυναίκα; Για ανώμαλη με πέρασες; 64%. Όχι ακριβώς σεξ, αλλά κάτι παίχτηκε με κάποια ένα βράδυ που είχα γίνει γκολ 17,5%. Δεν έχω κάνει, αλλά έχω περιέργεια να δω πώς είναι 18,5%.

Ποιος δημόσιος χώρος σε εξιτάρει περισσότερο; Το αυτοκίνητο του αγοριού μου 19,5%. Η τουαλέτα ενός μπαρ 24%. Μια ωραία αμμουδιά 33,5%. Το πάρκο απέναντι από το σπίτι μου 23%.

Το ιδανικό πέος για σένα είναι: Το μακρύτερο δυνατό 3,5%. Λεπτό και κανονικό για μην πονάω 6%. Μακρύ και χονδρουλό 90,5%.

Πόσο συχνά κάνεις πρωκτικό σεξ. Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ 27%. Σπάνια 45%. Κάθε φορά που μου το ζητάει ο σύντροφός μου 28%.

Επιδίδεσαι σε κατάποση των υγρών του συντρόφου σου; Ποτέ, το σιχαίνομαι 24,5%. Μόνο του μεγάλου μου έρωτα 38,5%. Βεβαίως, δεν έχω κανένα πρόβλημα 37%.

Σε πειράζει το trash talking κατά τη διάρκεια του σεξ; Μίλα μου βρόμικα για να με ανάψεις 73%. Ναι, με ξενερώνει 15%. Εγώ μιλάω ακόμη πιο βρόμικα απ’ αυτόν 12%.”

*Σ.τ.Σ.

Προσέξτε τώρα ότι στο ίδιο αρθρο για το "τι θέλουν οι Ελληνίδες στο κρεβάτι", φαίνεται να κοτσάρεται ως επίλογος, κάποια άλλη "έρευνα", του 2016, η οποία φυσικά δεν αφορά τις Ελληνίδες και αναφέρεται σε άλλο ζήτημα σεξουαλικής συμπεριφοράς...

Δεν γνωρίζω γιατί επιλέχθηκε η συγκεκριμένη "μελέτη" - ίσως επειδή οι διαχειριστές της ιστοσελιδας θέλανε να δώσουν μια κάποια ταυτότητα - ωστόσο είναι αυτό που λέμε: "από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα...".

Διαβάστε τη...

“Μελέτη του 2016 από το House of Fraser ρώτησε 2.000 γυναίκες σε ποια ηλικία νιώθουν περισσότερο σέξι, με το 64% να απαντά πως στα 30 ένιωσαν πιο σίγουρες. Σε αυτήν την ηλικία, οι περισσότερες γυναίκες ξέρουν ακριβώς τι θέλουν από έναν άνδρα στην κρεβατοκάματα και γενικότερα από τη ζωή και το διεκδικούν, ενώ έχουν δεχθεί την εικόνα τους, όπως ακριβώς είναι.

Αντίθετα, οι γυναίκες στα 20 τους είναι πιο ανασφαλείς με το σώμα και τις ικανότητές τους στο κρεβάτι, ενώ ακόμα βρίσκονται σε φάση «εξερεύνησης» στον τομέα σεξ. Για την ακρίβεια, μόνο το το 30% των γυναικών είναι σε θέση να φτάσει σε οργασμό με τη διεισδυτική επαφή”. [You weekly]

Αν θέλετε λοιπόν να κατασκευάσετε μια καλή ερωμένη, ιδού οι κατάλληλες ντιρεκτίβες! Και μην ξεχνάτε ότι για τις μάζες, αυτό που αποτελεί "πλειοψηφικό ρεύμα", αποτελεί ταυτόχρονα και τον "κανόνα συμπεριφοράς" που πρέπει να ακολουθήσουν...

Καλός εραστής λοιπόν, όπως και καλός πολίτης, είναι ο υπάκουος πολίτης...


111 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Η πουλάδα

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page