top of page
  • Εικόνα συγγραφέα.

Ο κόσμος καίγεται και η Χριστοδουλοπούλου λιάζεται παρέα με τους λαθρομετανάστες!!!

26.4.2015

Του Φώτιου Μπαμπάνη


Όλα τα είχε η Μαριωρή... ο φερετζές της έλειπε!

Μετά τις εκπληκτικές προεκλογικές εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με το θέμα των λαθρομεταναστών, τους τελευταίους μήνες, η αθρόα είσοδός τους έχει αυξηθεί δραματικά, προς όλα τα νησιά του Αιγαίου που γειτνιάζουν με την Τουρκία. Το μεγαλύτερο δε πρόβλημα το αντιμετωπίζει η νήσος του Ιπποκράτη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Ειδικού Συνεργάτη μας, η κατάληψη της νήσου Κω από ορδές λαθρομεταναστών αποτελεί προτίμηση, δηλαδή στρατηγική επιλογή των Τούρκων δουλέμπορων και εκείνων που τους δίνουν εντολές, προκειμένου να στρέψουν κύματα λαθρομεταναστών προς το νησί.

Ανάμεσα σε όλους αυτούς τους λαθρομετανάστες, υπάρχει μεγάλη ποικιλία, η οποία περιλαμβάνει Σομαλούς αντάρτες (Σεμπάμπ), Τζιχαντιστές του ISIS και του IKIL, απλούς οικογενειάρχες με τις γυναίκες και τα παιδιά τους, πράκτορες και καταδρομείς της Διεύθυνσης Ειδικών Επιχειρήσεων των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, πράκτορες της ΜΙΤ και της JITEM, ασθενείς που πάσχουν από μολυσματικές και μεταδοτικές νόσους, που εύκολα μπορούν να μεταδώσουν επιδημίες και πανδημίες στον ελληνικό πληθυσμό... Με τον τρόπο αυτό η Τουρκία επιτυγχάνει πολλούς στόχους ταυτόχρονα. Στέλνει εμπειροπόλεμους μαχητές, δολιοφθορείς, εποικιστές (οικογενειάρχες), προπαγανδιστές και ασθενείς, έτσι ώστε κάποιοι εξ αυτών θα πετύχουν κάποιους από τους Τουρκικούς στόχους, ίσως και όλοι μαζί από κοινού. Πάντως το πιο πιθανό είναι ότι -όπως όλα συντείνουν- θα επιτύχουν οι νεοοθωμανοί τους στόχους τους στην Κω, διότι ούτως ή άλλως υπάρχει στο νησί εδραιωμένη και ισχυρή πρακτορική δράση Τούρκων, Ιταλών, Γερμανών, Ολλανδών, Άγγλων οι οποίοι συνδράμονται από το ισχυρό και πολυάριθμο φιλοτουρκικό και κρυφοτουρκικό στοιχείο, δηλαδή από Μουσουλμάνους που προέρχονται από χώρες όπως το Πακιστάν, τη Βουλγαρία, το Κόσοβο, τη Τσετσενία, από πρώην Σοβιετικές Δημοκρατίες κ.λπ.

Η Κως είναι πολύ πιο σημαντική γεωστρατηγικά σε σχέση με τα άλλα νησιά τα γειτνιάζοντα προς την Τουρκία. Σχετικά αναφέρουμε και την άποψη του πρώην Ιταλού Διοικητού των Δωδεκανήσων την εποχή της Ιταλοκρατίας στα Δωδεκάνησα (1912-1943), Mario Lango, σύμφωνα με την οποία η Κως ήταν πολυτιμότερη ακόμη και από την επονομαζόμενη και “Μάλτα του Αιγαίου” δηλαδή τη Λέρο. Επισημαίνουμε εδώ ότι οι Γερμανοί κατά το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο αν και επιτιθέμενοι, και αριθμητικά πολύ λιγότεροι, υπερίσχυσαν των Ιταλών και των Άγγλων και κατέλαβαν το νησί σε 36 ώρες. Βέβαια στις μέρες μας τα πράγματα για την Τουρκία θα είναι πολύ πιο εύκολα καθότι η τελευταία διαθέτει πληθώρα μεταφορικών ελικοπτέρων και καταδρομικών, επιπλέον δε έχει εδραιωθεί ήδη ισχυρή πρακτορική της παρουσία εντός της νήσου η οποία αποτελεί και πρώτο στρατηγικό της στόχο.

Κάποιες δήθεν προοδευτικές φωνές που εκδηλώνονται πάνω στο τσουνάμι της τουρκοκίνητης ισλαμοπλημμυρίδας φωνάζουν και προτείνουν σε τοπικούς ηλεκτρονικούς ιστότοπους της Κω και σε τοπικές εφημερίδες, να μεταφερθούν οι λαθρομετανάστες και να εγκατασταθούν σε εγκαταλελειμμένα στρατόπεδα του Ελληνικού Στρατού. Μόνο που τους διέφυγε είτε από αμέλεια είτε και δολίως ότι η πλειονότητα των ως άνω στρατοπέδων βρίσκεται δίπλα σε εν ενεργεία στρατόπεδα του Ελληνικού Στρατού. Επί παραδείγματι, αν εγκατασταθούν 3000 μετανάστες στο παλιό στρατόπεδο στο Λινοπότι, το οποίο βρίσκεται απέναντι από το στρατόπεδο Κωνσταντίνου Παλαιολόγου ΙΑ΄, και 1500 στο παλιό στρατόπεδο του Υγειονομικού στη συνοικία του Αγίου Νικολάου στο Άνω Πυλί, τότε οι Τούρκοι επιτυγχάνουν χωρίς καμία χρήση των επίσημων Ενόπλων Δυνάμεών τους, τους εξής στόχους: Τη διενέργεια ταυτόχρονης επίθεσης από Βορρά και Νότο στα εν ενεργεία στρατόπεδα που βρίσκονται δίπλα στα ως άνω εγκαταλελειμμένα, καθώς και γενική σφαγή των κατοίκων στο Άνω Πυλί και στο Λινοπότι!...

Υπενθυμίζουμε εδώ ότι η πρώην Πρωθυπουργός της Τουρκίας και πρωταγωνίστρια της αλήστου μνήμης κρίσης στα Ίμια, η Τανσού Τσιλέρ, κατάγεται από την Κονιαριά του Πυλιού, γι' αυτό και στην προ διετίας επίσκεψη του σημερινού πρωθυπουργού της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου στο Πυλί, ακούστηκαν από αυτόν προκλητικότατες δηλώσεις. Ούτε λίγο ούτε πολύ, θεωρεί όλους τους Πυλιώτες... Τούρκους! Το Πυλί μοιάζει αρκετά με το Κυπριακό χωριό του Αγίου Ιλαρίωνα στη Κύπρο, το οποίο σήμερα είναι κατεχόμενο. Γι' αυτό λοιπόν πρέπει να ληφθούν μέτρα για να αποτραπεί κάτι αντίστοιχο στο Πυλί ειδικότερα και στην Κω γενικότερα.

Και όλα τα ανωτέρω συμβαίνουν ταυτόχρονα και με πολύ σημαντικές εξελίξεις εντός της Νεοοθωμανικής Τουρκίας. Και αυτές δεν είναι άλλες από την αποφυλάκιση του Ντονμέ -δηλαδή Τουρκοεβραίου- Στρατηγού Ιλκέρ Μπασμπούγ, καθώς και την ανάθεση της διοίκησης της ΜΙΤ στον Χακάν Φιντάν. Όλα αυτά αποσκοπούν -σύμφωνα με τη στρατηγική και την πολιτική του νεοοθωμανού σουλτάνου Ερντογάν- στη δημιουργία πνεύματος συνοχής στις Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις, καθώς και πνεύματος σύμπνοιας και ομονοίας ανάμεσα στην Πολιτική Ηγεσία και τις Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Έτσι λοιπόν η Τουρκία όταν είναι έτοιμη θα επιτεθεί εκ του ασφαλούς αρχικά στην Κω και κατόπιν σε ολόκληρα τα Δωδεκάνησα, έχοντας ήδη δημιουργήσει ένα έτοιμο προγεφύρωμα που θα υποστηρίξει αυτή την εισβολή εκ των έσω... Αυτό το προγεφύρωμα θα είναι η 5η φάλαγγα, η οποία θα αποτελείται από λαθρομετανάστες, και η οποία θα χτυπήσει τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και τον Ελληνικό πληθυσμό εκ των έσω ταυτόχρονα με την αντίστοιχη διενέργεια Τουρκικής εισβολής.

Όλα όμως αυτά για την Υφυπουργό Μετανάστευσης κα Χριστοδουλοπούλου αποτελούν terra incognita. Και δεν αρκεί το γεγονός ότι δεν ξέρει τι της γίνεται, αλλά από ό,τι φαίνεται και όταν της τα λέμε και την ενημερώνουμε δεν δείχνει να ιδρώνει το αυτί της... Και ασφαλώς όχι μόνο το δικό της αλλά και ολόκληρης της συγκυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου! Προφανώς έχουν λάβει ήδη τις αποφάσεις τους και όλοι έχουμε καταλάβει πια ότι βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία... Και σύμφωνα με τις εντολές που λαμβάνουν, πρέπει να διεκπεραιώσουν μία και μοναδική αποστολή που δεν είναι άλλη από ΤΗΝ ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! Γι' αυτό και οι εξαθλιωμένοι λαθρομετανάστες που δεν έχουν πού να μείνουν στην Ελλάδα και να εργαστούν λαμβάνουν άμα τη αφίξει τους εξάμηνη άδεια παραμονής από την Κυβέρνηση. Και τι να την κάνουν την άδεια παραμονής; Να περιφέρονται μέσα στη χώρα ασκόπως; Ασφαλώς όχι. Η αρχική εξάμηνη άδεια παραμονής χορηγείται γι' αυτούς ακριβώς τους λόγους, τους οποίους εκθέσαμε παραπάνω, και που αφορούν αυτή την περίοδο περισσότερο τη νήσο του Ιπποκράτη. Σιγά σιγά όμως η μαζική αθρόα εισβολή ρακένδυτων και εξαθλιωμένων λαθρομεταναστών, θα απλωθεί σε ολόκληρη τη χώρα. Έτσι οι πεμπτοφαλαγγίτες μουσουλμάνοι που έχουν ήδη εδραιωθεί στην Κω, θα πραγματοποιήσουν το ίδιο με αργά και σταθερά βήματα σε ολόκληρη την Ελληνική Επικράτεια. Αλλά κατά την κυρία Υφυπουργό, αυτοί μια που δεν έχουν πού να μείνουν και τι να κάνουν... “λιάζονται”! Αλλά μαζί με αυτούς λιάζεται και βρίσκεται στον κόσμο της και η κυρία Χριστοδουλοπούλου...

Αλλοίμονό μας για το τι μας περιμένει! Ο Θεός της Ελλάδος και όχι μόνο, καλείται για μία ακόμη φορά να μας βοηθήσει! Πλην όμως, συν Αθηνά και χείρα κίνει! Πρέπει και εμείς να αφυπνιστούμε και να εξεγερθούμε όσο είναι νωρίς! Αλλιώς θα εξαφανιστούμε ως λαός και ως έθνος και θα υπάρχουμε μόνο ως ιστορική ανάμνηση...


6 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page