top of page
  • Εικόνα συγγραφέα.

Οι “άγνωστοι” Έψιλον

Έγινε ενημέρωση: 9 Δεκ 2020

8.5.2015

Του Ησαΐα Κωνσταντινίδη


Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου... Αυτή είναι η κοινή αίσθηση όλων εκείνων που γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις βγαλμένες μέσα από τον κόσμο της Απόκρυφης Γεωπολιτικής, από τα “άδυτα των αδύτων” των διεθνών παρασκηνίων, εκεί όπου και κρίνεται η μοίρα όλων μας! Μία αίσθηση η οποία, συν όλοις τοις άλλοις, βασίζεται ασφαλώς και στις απίστευτες, τις κοσμοϊστορικές, εξελίξεις που διαδραματίζονται στην περιοχή μας και τον κόσμο όλο: από την ελληνική (που κατήντησε ευρωπαϊκή) κρίση χρέους και την “αραβική άνοιξη” έως την “τουρκική άνοιξη” και το ουκρανικό ζήτημα... Όλη η “γειτονιά” μας βρίσκεται σε έναν πρωτοφανή “αναβρασμό”, ο οποίος προοιωνίζει φοβερές και τρομερές γεωπολιτικές, και όχι μόνο, μεταλλάξεις.

Και να που τα τελευταία χρόνια τα πάντα άλλαξαν! Ήρθαν κυριολεκτικά “τα πάνω κάτω”!... Ιδιαίτερη δε, εντύπωση έκαναν σε χιλιάδες αναγνώστες μας οι αποκαλύψεις που κάναμε τόσο εμείς όσο και άλλοι εξαιρετικοί συνεργάτες μας (π.χ. Γιώργος Πάλμος) περί των Πανελλήνων του Μυστρά ή της περίφημης “Ομάδος Έψιλον”. Είναι γεγονός, αναγνωρισμένο πια σε όλο και περισσότερους κύκλους του παρασκηνίου, ότι τα δημοσιεύματά μας όλα αυτά τα χρόνια προκάλεσαν μεγάλες πολιτικές κτλ. εξελίξεις, ενώ δημιούργησαν επίσης “αναταραχή” και στο βαθύ παρασκήνιο των εξουσιών.

Σήμερα λοιπόν, και επειδή πλέον “ο καιρός γαρ εγγύς”, παρουσιάζουμε εδώ ένα ακόμη συγκλονιστικό ντοκουμέντο για την περιβόητη “Ομάδα Έψιλον”! Το ντοκουμέντο ετούτο έχει να κάνει με μερικά από τα “μυστικά” πρόσωπα των “Ε” κατά το παρελθόν και είναι σίγουρο ότι θα προκαλέσει πολλές και ποικίλες αντιδράσεις. Εμείς όμως, πιστοί στην αποκαλυπτική δημοσιογραφία που κάνουμε εδώ και πολύ καιρό, παραθέτουμε εδώ το εν λόγω ντοκουμέντο και... ο καθένας ας εξάγει, ελεύθερα, τα δικά του συμπεράσματα!

Ποια είναι τα πρόσωπα πίσω από τους “Έψιλον”; Είναι ένα ερώτημα που έχει κατά καιρούς απασχολήσει πολλούς ερευνητές. Αρκετά τα ονόματα που αναφέρθηκαν, από μελετητές και γνώστες των πραγμάτων, όπως π.χ. ο προαναφερθείς αγαπητός φίλος Γιώργος Πάλμος, ο αείμνηστος Ιωάννης Φουράκης και μερικοί ακόμη. Ορισμένοι εξ αυτών είχαν “μυστηριώδες” τέλος: ο Αριστοτέλης Ωνάσης, ο Αντώνης Τρίτσης, αλλά και ο μεγαλοβιομήχανος Αθανασιάδης-Μποδοσάκης (δολοφονηθείς από τη “17 Νοέμβρη”) κ.ά. Εν πάση περιπτώσει, είναι γεγονός ότι τα πρόσωπα των “Ε” διαδραμάτισαν κάποιον σημαντικό ρόλο στα ελληνικά πολιτικά, οικονομικά, πολιτισμικά κτλ. δρώμενα.

Ιδού τώρα μία διπλή αποκάλυψη! Η πρώτη προέρχεται από ένα βιβλίο που είχε εκδοθεί παλαιότερα (εν έτει 2001) στην Ελλάδα και η δεύτερη από την προσωπική εμπειρία του γράφοντος. Ξεκινάμε λοιπόν από ένα πολύ ενδιαφέρον απόσπασμα από το συλλογικό βιβλίο, με επιμέλεια του Κωνσταντίνου Κούρου, “Το αίνιγμα των Έψιλον”, των εκδόσεων “Έσοπτρον”. Ο επιμελητής του έργου αυτού πήρε συνέντευξη, μεταξύ άλλων, και από τον Έλληνα ερευνητή του μυστηρίου και του υπερφυσικού Νικόλαο Λίτσα. Να τι ανέφερε όμως ο Νικόλαος Λίτσας σε ένα σημείο της εν λόγω συνέντευξης:

“ΕΡΩΤΗΣΗ (Κ. Κούρος): - Νίκο, πότε πρωτάκουσες να μιλούν για Έψιλον;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ (Ν. Λίτσας): - Η πρώτη φορά που άκουσα γι' αυτούς, ήταν το 1982 στη Βεγκάζη της Λιβύης. Μετείχα σε ένα διεθνές συνέδριο των Λιβύων, που είχε ως θέμα το “Πράσινο Βιβλίο” του Μουαμάρ Καντάφι και τις σοσιαλιστικές θεωρίες και πρακτικές που θα μπορούσαν να εξαχθούν απ' αυτό. Ανάμεσα στο πολύχρωμο ανθρώπινο μωσαϊκό που γέμιζε τις αίθουσες του συνεδρίου είχα ξεχωρίσει κάποιους Έλληνες, τους οποίους, τότε, γνώριζα για πρώτη φορά: τον Μιχάλη Ράπτη, γνωστό ως “Πάμπλο”, τον Νίκολας Δούλγερ Σέικιν, γνωστό ως “Dr. D.C. Yermak”, τον Κύπριο πολιτικό Βάσο Λυσαρίδη και τον Capo του Παλέρμο, ελληνικής καταγωγής, Μικέλε Πάπα.

Ήσαν όλοι τους τρομερά ενδιαφέροντες άνθρωποι, κινούμενοι στο χώρο της πολιτικής, της δημοσιογραφίας και της κατασκοπείας και οι συζητήσεις μαζί τους ήταν εξαιρετικής σημασίας. Ο Πάμπλο, εκμεταλλευόμενος την εμπιστοσύνη που του έδειχναν οι Άραβες, ως παλιός συμπολεμιστής του Μπεν Μπέλα, κινούσε κάποια νήματα, που θα οδηγούσαν στην ιστορική συνάντηση στην Ελούντα της Κρήτης, μεταξύ Καντάφι και Μιτεράν. Ο Κύπριος σοσιαλιστής ηγέτης Βάσος Λυσαρίδης μόλις είχε αφιχθεί από ένα συνέδριο σοσιαλιστών στην Ισπανία και μας εδιηγείτο πώς είχε πάρει μια γρήγορη βουτιά στο δάπεδο της αιθούσης του συνεδρίου, όταν κάποιοι άρχισαν να πυροβολούν τους συνέδρους. Ο τεραστίων διαστάσεων Μικέλε Πάπα και ο συνομήλικος του Δούλγερ, απαντούσε με ένα σαφή και μονολεκτικό τρόπο στις απανωτές ερωτήσεις που του έκαναν για παλιούς κοινούς φίλους: he's killed. Θυμάμαι, μόνο στο πέμπτο ή έκτο όνομα απ' όσα τον ρωτούσαν είχε απαντήσει ότι ήταν καλά στην υγεία του.

Επειδή εξ αρχής ο Νίκολας Δούλγερ Σέικιν με συμπάθησε και με τιμούσε με τη φιλία και την εμπιστοσύνη του, ήταν φυσικό να έχω γίνει σκιά του στις οκτώ ημέρες που διήρκεσε το συνέδριο, μια φιλία που συνεχίστηκε και αργότερα. Έτσι, λοιπόν, βλέποντάς τον ένα πρωινό να συζητάει με τον Πάμπλο, πλησίασα με όλο το θάρρος και πρόλαβα να ακούσω τον Δούλγερ να ολοκληρώνει αυτά που έλεγε, με τις εξής φράσεις: “Μπορεί κανείς να αντιληφθεί έναν Έψιλον, μόνον με δύο τρόπους: ανατέμνοντάς τον, οπότε θα διαπιστώσει ότι τουλάχιστον τα εσωτερικά του όργανα δεν αντιστοιχούν σε αυτά ενός ανθρώπου. Όμως αυτό έχει συμβεί μόνο δύο φορές τα τελευταία είκοσι χρόνια, με νεκροψίες σε θύματα τυχαίων αυτοκινητιστικών ατυχημάτων. Ο άλλος τρόπος απαιτεί κάποιο ταλέντο, διότι η αύρα τους δεν είναι ωοειδής, όπως η αύρα των κοινών ανθρώπων, αλλά σφαιρική. Όμως, πολύ σπάνια, πραγματικοί Έψιλον κυκλοφορούν στην επιφάνεια της Γης. Από τις πληροφορίες που έχω, είναι ζήτημα αν αυτή τη στιγμή που μιλάμε ξεπερνούν τους πενήντα σε όλον τον πλανήτη. Όμως, υπάρχουν εκατοντάδες επιλεγμένοι Έλληνες ανά τον κόσμο, οι οποίοι κινούνται και εργάζονται κάτω από τις οδηγίες, όχι εντολές, των Έψιλον”.

Αυτά τα συγκλονιστικά αναφέρονται στο προαναφερθέν βιβλίο του 2001! Ώστε ήταν ο Μιχάλης Ράπτης (Πάμπλο) και ο γνωστός Dr. Yermak και αυτοί “Έψιλον”; Να όμως και μια δική μας προσωπική μαρτυρία, η οποία επιβεβαιώνει πλήρως τα παραπάνω! Και μάλιστα αυτά συνέβησαν την ίδια περίπου εποχή της δημοσίευσης των ως άνω στοιχείων, αλλά χωρίς να έχουμε προηγουμένως μιλήσει με τον Κωνσταντίνο Κούρο ή τον Νικόλαο Λίτσα...

Εν έτει 2002, στο πλαίσιο της συμμετοχής του γράφοντος στην “Ευρωπαϊκή Κίνηση Άμεσης Δημοκρατίας”, σημαίνον στέλεχος (Ευρωπαίος) της κίνησης μας ανέφερε ότι... πίσω από την κίνηση βρίσκονται οι “Έψιλον” και ότι μεγάλα ονόματα του παγκοσμίου αυτού δικτύου βρίσκονται σε διάφορους πολιτικούς χώρους, κυβερνήσεις κτλ.! Μας ανέφερε και ορισμένα ονόματα, για τα οποία νιώσαμε έκπληξη, ανάμεσα στα οποία και αυτά των Μιχάλη Ράπτη (Πάμπλο) και Dr. Yermak!!! Κοινό χαρακτηριστικό των δύο αυτών σπουδαίων παραγόντων του διεθνούς παρασκηνίου: ο έντονος αντισιωνισμός τους και η αντίθεσή τους στο κράτος του Ισραήλ.


25 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page