top of page
  • Εικόνα συγγραφέα.

Ντόναλντ Τραμπ, πολιτικός σιωνισμός και παγκόσμια αυτοκρατορία

12.12.2022

Του Ησαΐα Κωνσταντινίδη


Αναμφίβολα, ο Ντόναλντ Τραμπ «στιγμάτισε» με την παρουσία του στην προεδρία των ΗΠΑ (2017-2021) τις διεθνείς εξελίξεις. Αποπειράθηκε να διαμορφώσει μία νέα πλανητική πραγματικότητα -τον «πλανήτη Τραμπ»- και, μέσα σε ελάχιστο σχετικά διάστημα, δεν πέτυχε καθόλου λίγα. Οι εκλογές του Νοεμβρίου του 2020 αμφισβητήθηκαν έντονα από τον ίδιο και το επιτελείο του, με υπόνοιες νόθευσης του αποτελέσματος, και πρόσφατα (Νοέμβριος 2022) δήλωσε έτοιμος να κατέλθει εκ νέου υποψήφιος για το προεδρικό αξίωμα στις επόμενες εκλογές, του 2024!

Κεντρική υπόσχεση του Τραμπ στις νικηφόρες γι’ αυτόν εκλογές του 2016 αποτέλεσε η δημόσια τοποθέτησή του, ότι σκοπεύει να αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του κράτους του Ισραήλ. Πράγματι, ως πρόεδρος πλέον των ΗΠΑ, προέβη στην κοσμοϊστορική πράξη: με διάγγελμά του, τον Δεκέμβριο του 2017, ανακοίνωσε ότι αναγνωρίζει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ και ότι η αμερικανική πρεσβεία στη χώρα αυτή μεταφέρεται πια από το Τελ Αβίβ στην ιστορική για τον εβραϊκό λαό πόλη.

Η κίνηση αυτή του Ντόναλντ Τραμπ προκάλεσε στους Εβραίους την ελπίδα ότι ο Αμερικανός ηγέτης δεν θα αργήσει να προβεί και στην επόμενη μεγάλη του ενέργεια: να τους συνδράμει προκειμένου να ανοικοδομηθεί ο παλιός ναός του Σολομώντα, ο οποίος είχε γκρεμιστεί από τα ρωμαϊκά στρατεύματα το έτος 70 μ.Χ.! Πράγματι, μία τέτοια εξέλιξη σημαίνει για τον λαό Ισραήλ πάρα πολλά, εφ’ όσον σε συμβολικό επίπεδο σηματοδοτεί την εθνοθρησκευτική του ενότητα κάτω από ένα ενιαίο κέντρο λατρείας, δηλ. έναν μεγαλοπρεπή ναό στην αγία πόλη των Ιουδαίων. Σημειώνουμε εδώ, ότι όταν κτισθεί ξανά ο εν λόγω ναός, θα είναι στην πραγματικότητα ο τρίτος κατά σειρά: ο πρώτος -εκείνος που κατασκευάστηκε επί βασιλέως Σολομώντα τον 10ο αι. π.Χ.- καταστράφηκε από τους Βαβυλώνιους το 587 π.Χ., για να ξαναχτισθεί μερικές δεκαετίες μετά από τον Εβραίο ηγέτη Ζοροβάβελ, έως ότου κι αυτός κατεδαφίστηκε, όπως προείπαμε, απ’ τους Ρωμαίους...

Το πόσο πολύ πίστεψαν οι Εβραίοι στον Τραμπ, αμέσως μετά την αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσάς τους και με την προσδοκία ότι θα τους βοηθήσει να ξαναχτίσουν τον μεγάλο ναό, φαίνεται από το γεγονός ότι για πρώτη φορά έπειτα από χιλιάδες χρόνια «έκοψαν» και πάλι (συμβολικό) νόμισμα προς τιμήν ενός ξένου ηγέτη! Το είχαν πραγματοποιήσει στην αρχαιότητα με τον βασιλιά των Περσών Κύρο, ο οποίος το έτος 538 π.Χ. νίκησε τους Βαβυλώνιους και απελευθέρωσε τους Εβραίους· αμέσως μετά τους παρείχε αφειδώς υλικοτεχνική αρωγή, για να ανοικοδομηθεί ο παλιός ιερός ναός του Σολομώντα.

Έτσι, το 2018 οι Ισραηλινοί κατασκεύασαν το λεγόμενο «Νόμισμα του ναού», όπου ο Ντόναλντ Τραμπ απεικονίζεται δίπλα στον Πέρση βασιλιά Κύρο, στην άλλη δε πλευρά του νομίσματος δεσπόζει ο ναός του Σολομώντα! Φυσικά, η δημιουργία του νομίσματος αυτού έγινε για να τιμηθεί ο φιλοϊσραηλινός Τραμπ, ο οποίος μόλις λίγες εβδομάδες προηγουμένως είχε αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ. Οι πιστοί Εβραίοι σιωνιστές θεωρούν ότι πρόκειται για «σημείο των καιρών», κι άλλωστε στη μπροστινή μεριά του νομίσματος αναγράφεται, μεταξύ άλλων, η εξής φράση: «Και μου ανέθεσε να Του χτίσω έναν οίκο στην Ιερουσαλήμ»... Επισημαίνεται, πως το νόμισμα αυτό κυκλοφόρησε με αφορμή τα 70 χρόνια από την ίδρυση του κράτους του Ισραήλ, τον Μάιο του 1948.

Ολόκληρη η πολιτική, και όχι μόνο, πορεία του Τραμπ κινείται σε φιλοεβραϊκή τροχιά. Γαμπρός του είναι ο εβραϊκής καταγωγής Αμερικανός Τζάρεντ Κούσνερ, επενδυτής ακινήτων και εκδότης εφημερίδων, ο οποίος υπήρξε στενός (ανώτερος) σύμβουλος του Τραμπ επί προεδρίας του, έως ότου ο τελευταίος ξαφνικά τον απέλυσε. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό πως η σύζυγος του Κούσνερ, κόρη του Τραμπ από τον πρώτο του γάμο, Ιβάνκα Τραμπ, ασπάστηκε τον ιουδαϊσμό πριν παντρευτεί, ενώ κι ο γάμος τους έλαβε χώρα σε εβραϊκή συναγωγή. Όσο για τον ίδιο τον Τραμπ, ο ίδιος δεν έγινε βέβαια Εβραίος στο θρήσκευμα, είναι όμως κατ’ ουσίαν ο πολιτικός επικεφαλής του περίφημου «χριστιανοσιωνισμού» στις ΗΠΑ, δηλ. του κινήματος εκείνου που από χριστιανικές θέσεις -με κέντρο βάρους την Παλαιά Διαθήκη- υποστηρίζει την πλήρη σύμπραξη Αμερικής-Ισραήλ.

Με τις ενέργειές του ο Τραμπ αποδεικνύεται, λοιπόν, εν τοις πράγμασι, ο ηγέτης του παγκόσμιου σιωνισμού! Και, αν ληφθεί υπ’ όψιν ότι στον αντίποδά του στις ΗΠΑ (και όχι μόνο) βρίσκεται η διεθνιστική Αριστερά, η οποία κατά μία ερμηνεία ελέγχεται από το παλιό χαζαρικό ιερατείο, μπορεί κάποιος να διακρίνει ότι πίσω από τη φαινομενική αντιπαλότητα Τραμπ-Μπάιντεν ή Ρεπουμπλικάνων-Δημοκρατικών έχουμε μια τεράστια πλανητική σύγκρουση σιωνιστών και χαζάρων. Εξάλλου, πρόσφατα και με πρόσχημα τον κορωνοϊό/Covid-19, είχαμε τον σκληρό ανταγωνισμό εταιρειών για την παρασκευή ειδικού εμβολίου κατά της θανατηφόρας νόσου, όπου κάποιοι στις ΗΠΑ «κατηγόρησαν» τον Τραμπ ότι δεν είναι παρά ο μυστικός (πραγματικός) ιδιοκτήτης της Pfizer, ενώ αντίπαλός του είναι ο γνωστός κύριος Μπιλ Γκέιτς, αληθινός κάτοχος της Moderna.

Και να που τώρα ραγδαίες εξελίξεις έπεται να συμβούν επί του πλανήτη Γη... Με επίκεντρο τη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο, το σιωνιστικό σχέδιο προκρίνει ένα «Μεγάλο Ισραήλ», με πρωτεύουσα ασφαλώς την Ιερουσαλήμ, ανακόπτοντας τον ισλαμικό επεκτατισμό, αλλά και μία «Μεγάλη Ελλάδα», με επέκταση του ελληνικού ζωτικού χώρου προς ανατολάς, ελληνική πρωτεύουσα την Κωνσταντινούπολη και συνακόλουθη διάλυση της Τουρκίας! Στο δε βάθος των δραματικών επερχόμενων εξελίξεων ήδη πολλοί διακρίνουν, ως πρωταγωνιστή, το αινιγματικό πρόσωπο που καλείται «Αντίχριστος» και που ο Έλληνας ερευνητής Ευστάθιος Θεοδόσης ταυτίζει με τον Ντόναλντ Τραμπ. Στο κείμενό του με τίτλο «Η βασιλεία του Αντιχρίστου» διαβάζουμε ανάμεσα σε άλλα τα ακόλουθα:

«Μετά την αποχώρηση των ΝΕΦΕΛΩΝ του Ιησού με τους σεσωσμένους, επί των υπολοίπων άρχει ο νικητής του Γ΄ παγκοσμίου πολέμου, Πρόεδρος των ΗΠΑ. Θα βασιλέψει έτσι στην θέση του ΙΗΣΟΥ, μέχρι την έναρξη των καταστροφών που αναφέρει η Βίβλος και που θα κάνουν την γη μας για κάποιο διάστημα μη κατοικήσιμη. ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΗΓΕΤΗΣ! Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ! Β Θεσσαλονικείς Β΄ 4: ο... υπεραιρόμενος εναντίον εις πάντα λεγόμενον θεόν ή σέβασμα, ώστε να καθίση εις τον ΝΑΟΝ του ΘΕΟΥ ως ΘΕΟΣ, αποδεικνύων εαυτόν ότι είναι θεός. Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ! Κατά την βασιλεία του Αντιχρίστου θα λάβει χώρα η κατάργηση των Θρησκειών της γης. Τα ιερατεία θα διαλυθούν και οι τεράστιες περιουσίες που έχουν δημιουργήσει θα δημευτούν προς χάριν του κοινωνικού συνόλου, με το επιχείρημα ότι “θέτουμε εκτός νόμου την θρησκεία επειδή διαιρεί τους λαούς και δημιουργεί πολέμους”. Την απόφαση θα πάρει ο Ο.Η.Ε. ο οποίος θα αντλεί όλη την εξουσία του, από την στήριξη που θα του παρέχει ο 7ος Βασιλιάς [ΑΓΓΛΙΑ – Η.Π.Α.], ο νικητής του πολέμου. Το ότι το “ΔΙΚΕΡΑΤΟ ΘΗΡΙΟ” θα είναι ο νικητής του Γ΄ Παγκοσμίου Πολέμου, τεκμαίρεται από το ότι είναι η τελευταία παγκόσμια δύναμη της Βιβλικής Προφητείας».

Οδεύουμε, λοιπόν, προς μία πλανητική υπερεξουσία, την περιβόητη «παγκόσμια διακυβέρνηση», αμέσως μετά τον καταστρεπτικό Γ΄ παγκόσμιο πόλεμο (θερμοπυρηνικό ολοκάυτωμα) ή Αρμαγεδδώνα; Σήμερα, η γιγάντια σύγκρουση των παρασκηνίων προς αυτή την κατεύθυνση συντείνει: εξαφάνιση των κατά τόπους εθνικών κυβερνήσεων και των παραδοσιακών θρησκειών και συγχώνευσή τους σε ένα υπερεθνικό σύστημα, με πανθρησκεία, το οποίο θα αντικαταστήσει την ξεπερασμένη πολιτική οικονομία του καπιταλισμού. Όλα θα υπόκεινται πλέον σε καθεστώς ελέγχου των πάντων, σε συνθήκες ψηφιακής ζωής και μετασύμπαντος (metaverse). Υπό αυτό το πρίσμα ιδωμένη, η παρουσία του Ντόναλντ Τραμπ στις διεθνείς εξελίξεις υπήρξε καταλυτική. Πραγματικά, νέος κόσμος ανατέλλει. «Καὶ εἶδον οὐρανὸν καινὸν καὶ γῆν καινήν· ὁ γὰρ πρῶτος οὐρανὸς καὶ ἡ πρώτη γῆ ἀπῆλθον, καὶ ἡ θάλασσα οὐκ ἔστιν ἔτι» (Αποκάλυψις Ιωάννου, ΚΑ΄, 1).


1.106 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page