top of page
  • Εικόνα συγγραφέα.

Να πώς αφελληνίζουν και ισλαμοποιούν την Ελλάδα!

ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΣΟΡΟΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

28.11.2016

Του Ησαΐα Κωνσταντινίδη


Ο ελληνισμός βρίσκεται στα πρόθυρα, κυριολεκτικά στο «παρά ένα», μιας νέας εθνικής καταστροφής. Ίσως μάλιστα να πρόκειται για τη μεγαλύτερη εθνική συμφορά της ιστορίας του, εάν ληφθούν υπ’ όψιν όλες οι παράμετροι που συναποτελούν τη σημερινή «ελληνική κρίση»: παράμετροι οικονομικές, στρατιωτικές, δημογραφικές, ακόμη και ψυχολογικές, για να μην μιλήσουμε για το χάλι της πολιτικής ζωής του τόπου μας ή για την ανυπαρξία σύγχρονης πολιτισμικής παραγωγής. Ζούμε την απόλυτη παρακμή του ελληνικού έθνους και ουκ ολίγοι φοβούνται ότι πρόκειται για τις ιστορικές στιγμές λίγο πριν τον πνευματικό και εθνολογικό θάνατο του ελληνισμού· ένα έθνος χιλιετιών πάει να χαθεί οριστικά εξ αιτίας της καταραμένης Μεταπολίτευσης των τελευταίων 42 ετών…

Γύρω μας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη ένας ολόκληρος σχεδιασμός, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων δεν έχει πάρει ακόμη χαμπάρι τι «παίζεται». Αυτή τη στιγμή επιχειρείται ύπουλα ο αφελληνισμός και η αποχριστιανοποίηση της Ελλάδας! Όλα, μα όλα, όσα συμβαίνουν στην πατρίδα μας και την ευρύτερη γειτονιά μας οδηγούν στο θλιβερό συμπέρασμα ότι η Ελλάδα βρίσκεται στο «μάτι του κυκλώνα» και κινδυνεύει άμεσα να έχει την τύχη της Γιουγκοσλαβίας, αν όχι κι ακόμη χειρότερη: να ακρωτηριαστεί και συρρικνωθεί εδαφικά και να εξαφανιστεί βιολογικά το ελληνικό έθνος. Ο λέτσος των Εξαρχείων που παριστάνει τον «πρωθυπουργό» άνοιξε διάπλατα τα σύνορα σε Τούρκους και ισλαμιστές λαθρομετανάστες, ενώ η σκληρή μνημονιακή πολιτική λιτότητας διαλύει ό,τι ελληνικό και χριστιανικό ορθόδοξο υπάρχει στον τόπο αυτό. Πρόκειται για την απόλυτη γενοκτονία που βιώνουμε στο πετσί μας και, παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν ακόμη μερικοί που τσιρίζουν -όπως ο Άδωνις Γεωργιάδης- την κραυγή θανάτου του ελληνισμού και της Ορθοδοξίας: «Πάση θυσία στο ευρώ»…

Πώς όμως λειτουργεί το ΚΥΚΛΩΜΑ που αφελληνίζει και ισλαμοποιεί τον ιερό τόπο των Ελλήνων; Μερικοί αμφισβητούν… ότι υπάρχει καν αυτό το ΚΥΚΛΩΜΑ! Λένε ότι όλα αυτά τα παρανοϊκά και επικίνδυνα που συμβαίνουν στις ημέρες μας δεν μπορεί να είναι μέρος ενός ευρύτερου σχεδιασμού, αλλά γίνονται (δήθεν) «τυχαία». Είναι «σύμπτωση», κατ’ αυτούς τους ανοήτους, ότι την ίδια ακριβώς χρονική στιγμή που η χώρα διαλύεται από τα Μνημόνια οι πολιτικάντηδες άνοιξαν τα σύνορά μας, για να εισβάλλουν ανενόχλητοι στην πατρίδα μας εκατομμύρια αλλόθρησκοι και αλλόφυλοι λαθραίοι μετανάστες! Είναι «σύμπτωση» η πλήρης υποχωρητικότητα, πάλι κατά το ίδιο διάστημα, των προδοτών κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης έναντι της Τουρκίας που αμφισβητεί ΕΥΘΕΩΣ και ΕΠΙΣΗΜΑ πλέον τα σύνορά μας! Είναι, τέλος, «σύμπτωση» και πάλι και όλοι αυτοί οι αντεθνικοί νόμοι που ψηφίζουν οι εθνοπροδότες στη βουλή, όπως το σύμφωνο συμβίωσης ή το τζαμί στον Βοτανικό. «Σύμπτωση» όλα τα παραπάνω, που αφελληνίζουν και αποχριστιανοποιούν την Ελλάδα.

Όμως το ΚΥΚΛΩΜΑ υπάρχει και λειτουργεί! Και μέχρι στιγμής τα πάει περίφημα, αφού ήδη σε πολύ μεγάλο βαθμό έχει νοθεύσει την ελληνική κοινωνία και οδηγεί βαθμιαία σε αποσταθεροποίηση το πολιτικό σύστημα της χώρας. Είναι ένα ΚΥΚΛΩΜΑ που συνέλαβε η οργάνωση «Ανοιχτή Κοινωνία» («Open Society») του καταραμένου διεθνούς τοκογλύφου Τζορτζ Σόρος και το οποίο χρηματοδοτείται αδρά από τον γνωστό διεθνιστή -δεν ξέρει κι ο ίδιος σε ποια ακριβώς εθνικότητα ανήκει- κερδοσκόπο που δηλώνει… «φιλάνθρωπος»! Αρκεί να αναλογιστεί κανείς δυο απλά πράγματα: α) ότι την ώρα που οι Έλληνες λιμοκτονούν, έρχονται εδώ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΙ οι «κακόμοιροι πρόσφυγες», που ΟΛΟΙ τους είναι καλοφαγωμένοι, νέοι και ευδιάθετοι, με κινητά τηλέφωνα νέας τεχνολογίας, με λεφτά στην τσέπη κτλ.! και β) ότι την ώρα που οι αλήτες προδότες πολιτικοί (Τσίπρες, Σαμαράδες, Παπανδρέηδες κτλ.) κόβουν το ρεύμα των φτωχών Ελλήνων και εξοντώνουν τον λαό μας, εν τούτοις παράσχουν ΔΩΡΕΑΝ τροφή, ρεύμα, στέγη κτλ. στους λαθρομετανάστες στα «hot spots»! Πάνε να μας τρελάνουν. Κι αυτή την αλητεία, την ονομάζουν… «δημοκρατία»!!! Αν αυτό είναι «δημοκρατία», εμείς τέτοια «δημοκρατία» την φτύνουμε κατάμουτρα!

Αυτή είναι η εφιαλτική πραγματικότητα και τα χειρότερα έπονται. Γιατί; Μα διότι ανάμεσα στους (όχι και τόσο…) «δύστυχους πρόσφυγες», που είναι ΟΛΟΙ τους μουσουλμανικού θρησκεύματος, υπάρχουν καλά κρυμμένοι αφενός πράκτορες της τουρκικής μυστικής υπηρεσίας ΜΙΤ και αφετέρου έξαλλοι τζιχαντιστές έτοιμοι να μας σφάξουν στο γόνατο!!! «Υπερβολές» κι αυτά; Καθόλου «υπερβολές», όπως δείχνουν περίτρανα πράγματα και καταστάσεις. Υπάρχει λοιπόν το ΚΥΚΛΩΜΑ που δημιούργησε ο τοκογλύφος Σόρος και λειτουργεί απειλητικά εναντίον μας, είναι έτοιμο να μας πνίξει!...

Δεν βλέπουν οι Έλληνες τι συμβαίνει; Έχουν πάθει μαζική ΛΟΒΟΤΟΜΗ, μαζική ΝΑΡΚΩΣΗ; Δεν βλέπουν ότι κάθε τρεις και λίγο καίγονται τα Εξάρχεια, δεν βλέπουν τα φοβερά επεισόδια στα «hot spots» και στα νησιά μας; Όλα αυτά δεν είναι παρά «πρόβες» για μια μαζική εξέγερση της ανίερης και ανθελληνικής συμμαχίας αριστεριστών-τζιχαντιστών μια μοιραία «νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου» που μας απειλεί με γενικό αιματοκύλισμα… Ποιος θα υπερασπιστεί την Ελλάδα όταν έρθει η Ώρα-Χ; Διέλυσαν τις ένοπλες δυνάμεις μας και τα σώματα ασφαλείας… Ή μήπως περιμένουν να επέμβει υπέρ μας το… ΝΑΤΟ και η ΕΕ; Όσοι ανόητοι πιστεύουν κάτι τέτοιο, πλανώνται πλάνη μεγάλη! Κανένας «φίλος» και «σύμμαχος» δεν πρόκειται να κουνήσει το δαχτυλάκι του για την Ελλάδα! Ίσα-ίσα, θα χαίρονται και θα χαμογελούν ειρωνικά, όπως το 1922, όταν οι «φίλοι» και «σύμμαχοι» Αγγλογάλλοι και λοιποί βίωναν πάνω απ’ τα καράβια, έξω απ’ το λιμάνι της Σμύρνης, το δράμα του μικρασιατικού ελληνισμού… Τότε, χάθηκε ο ελληνισμός της Μικρασίας· τώρα, πάμε να χάσουμε ΚΑΙ τον ελληνισμό της κυρίως Ελλάδας, πάμε να χάσουμε γενικά τον ελληνισμό!

Το ΚΥΚΛΩΜΑ Σόρος έχει κέντρο: πρόκειται για τα κεντρικά γραφεία (την κεντρική διοίκηση) του ιδρύματος «Ανοιχτή Κοινωνία», στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ, από όπου και συντονίζονται όλα τα παραρτήματά του σε κάθε γωνιά της υφηλίου. Από εδώ ξεκινά και το ΚΥΚΛΩΜΑ, από εδώ εκκινεί η χρηματοδότηση των λαθρομεταναστευτικών ρευμάτων και η συνεργασία με τους εξτρεμιστικούς ισλαμιστικούς κύκλους της Μέσης Ανατολής. Το ΚΥΚΛΩΜΑ λοιπόν περιλαμβάνει τον «κεντρικό εγκέφαλο» στη Νέα Υόρκη, τους εταίρους του σε πλούσιες χώρες της Μέσης Ανατολής (βλ. Κατάρ, Σαουδική Αραβία) και τα παραρτήματά του σε Τουρκία και Ελλάδα.

Ειδικότερα, έχουμε το κάτωθι σε γενικές γραμμές σχήμα: α) Μία έδρα στη Νέα Υόρκη, η οποία «απελευθερώνει» τη χρηματοδότηση και συντονίζει το ΚΥΚΛΩΜΑ. β) Τους συμμάχους της Μέσης Ανατολής, βασικά στο Κατάρ και τη Σαουδική Αραβία, που είναι πλούσιοι «πετρελαιάδες» και, ταυτόχρονα, φανατικοί ισλαμιστές που επιθυμούν την ισλαμοποίηση του δυτικού κόσμου. γ) Τα κατά τόπους όργανα-παραρτήματα, βασικά σε Τουρκία και Ελλάδα, που στη μεν Τουρκία έχουν τη μορφή λαθροδιακινητών, ενώ στη χώρα μας τη μορφή «προοδευτικών» συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ ή άλλων ακροαριστερών (απάτριδων και αθεϊστικών) ομάδων, με χαρακτηριστικότερη την ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Αυτή είναι η δομή (η οργάνωση και η λειτουργία) του ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ που διαλύει την πατρίδα μας και μετατρέπει ραγδαία την Ελλάδα σε ισλαμική τζαμαχίρια [= «δημοκρατία] του… Μπουζουκιστάν!

Ιδού τώρα, πού βρίσκονται τα «στρατόπεδα προσφύγων» στην Τουρκία, τα οποία φιλοξενούν 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ μωαμεθανούς λαθρομετανάστες -σύμφωνα με τα πλέον επίσημα τουρκικά χείλη- και από όπου, όταν δοθεί το σύνθημα, ΟΛΟΙ αυτοί θα εισβάλλουν στην Ελλάδα και θα καταλύσουν κάθε έννοια κράτους και τάξης… Ξεκινάμε την περιγραφή του νοητού αυτού χάρτη από τα ανατολικότερα και φθάνουμε έως το πιο δυτικό, και εγγύς σε εμάς, σημείο.

Οι πόλεις και οι περιοχές λοιπόν της Τουρκίας, γύρω από τις οποίες βρίσκονται σε ετοιμότητα 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ «κακόμοιροι πρόσφυγες» για να μπουν στην Ελλάδα, είναι οι εξής: Μαρντίν, Κιζίλτεπε, Σανλίουρφα, Αντιγιαμάν, Γκαζιαντέπ, Κιλίς, Καχραμάνμαρας, Αντάκεια, Οσμανίγιε, Κοζάν, Άδανα, Μερσίν, Ερντεμλί, Μουτ, Γκαζίπασα, Αλάνια, Μπελέκ, Αττάλεια, Κεμέρ, Ντεμρέ, Φετχιγιέ, Μαρμαρίς, Μούγλα, Ντάτσα, Μπόντρουμ (Αλικαρνασσός), Ντιντίμ (Δίδυμα), Σελτζούκ, Τουργκουτλού, Μενεμέν, Σόμα, Ντεμιρτζί, Αϊβαλί, Γενίτζε, Εζινέ, Γκιονέν, Μπίγκα, Τσαν, Μπαντιρμά, Ερντέκ, Σαρκιόι, Μαλκαρά…

Εμείς ΠΑΝΤΑ μιλάμε έγκαιρα. Να και το σχέδιο που επεξεργάστηκαν (το ΚΥΚΛΩΜΑ και οι Τούρκοι), ούτως ώστε να «τελειώσουν» μια και καλή με την Ελλάδα και τους Έλληνες… Θα στείλει ο Ερντογάν τα 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ μουσουλμάνων στην Ελλάδα, την ώρα που η χώρα μας θα είναι ανήμπορη να αντιδράσει (οικονομική καταστροφή που έρχεται, διάλυση του στρατεύματος…), με πρόφαση την καταγγελία από μέρους του της συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας για το «προσφυγικό»: «Δεν μπορώ πια να τους κρατώ στην Τουρκία, τους αφήνω να φύγουν προς την Ευρώπη», θα είναι η δικαιολογία του «σουλτάνου» και τότε, αφού ο Τσίπρας δήλωσε ότι «δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα», ΟΛΟΙ αυτοί θα εισβάλλουν κυριολεκτικά στην Ελλάδα! Αντιλαμβανόμαστε τι θα συμβεί τότε· θα μπουν μπροστά οι «δύστυχοι πρόσφυγες» και από πίσω θα ακολουθεί ο τουρκικός στρατός. Η τάξη στα ελληνικά νησιά του Αιγαίου θα καταλυθεί πλήρως και η Ελλάδα θα δηλώσει ότι ΔΕΝ μπορεί να την αποκαταστήσει! Θα την αποκαταστήσει όμως η Τουρκία, η οποία έτσι θα πατήσει πόδι στο Αιγαίο… Ύστερα θα ζητήσει αναθεώρηση της συνθήκης της Λωζάνης και… θα χαθούν μερικά ελληνικά νησιά! Χωρίς πόλεμο, αφού οι πολιτικάντηδες έχουν διαλύσει την Ελλάδα… Το ΚΥΚΛΩΜΑ θα έχει φέρει σε πέρας το έργο του.


68 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page