top of page
  • Εικόνα συγγραφέα.

Μετα-Αποκάλυψη τώρα

29.3.2021

Του Ησαΐα Κωνσταντινίδη


Μόνο κατά το έτος 2001, δύο χρόνια μετά την απαρχή του πλανητικού πολέμου μίας γενιάς με την επίθεση του ΝΑΤΟ εναντίον της Σερβίας (Μάρτιος-Ιούνιος 1999), τα επίσημα στατιστικά στοιχεία των διεθνών οργανισμών κατέγραψαν 3,1 εκατομμύρια θανάτους παγκοσμίως από τη νόσο του AIDS (ιός HIV). Το ίδιο έτος, στις 11 Σεπτεμβρίου, ένας αόρατος εχθρός, η τρομοκρατία νέου τύπου, χτύπησε τις ΗΠΑ: οι Δίδυμοι Πύργοι της Νέας Υόρκης κατέρρευσαν, ενώ επλήγη και το Πεντάγωνο, το πλέον καλά φυλασσόμενο κτίριο στον κόσμο. Η ανθρωπότητα έμπαινε βίαια στη Νέα Εποχή...

Από τις 31 Δεκεμβρίου 2019 έως τις 25 Μαρτίου 2021, δηλαδή κατά τη διάρκεια 15 μηνών, οι ίδιοι διεθνείς οργανισμοί -όπως τα Ηνωμένα Έθνη ή ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας- κατέγραψαν 2,7 εκατομμύρια θανάτους σε όλο τον κόσμο από τον κορονοϊό (COVID-19). Άρα, πάντα κατά τις επίσημες στατιστικές των πλέον αρμοδίων Αρχών, μέσα σε 15 μήνες οι θάνατοι από τον κορονοϊό ήταν κατά 400.000 λιγότεροι απ' ό,τι οι θάνατοι από το AIDS στη διάρκεια μόνο 12 μηνών, ήτοι καθ' ολόκληρο το 2001.

Όμως το 2001 ο πλανήτης δεν κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και πανδημίας, με συνεχή lockdowns και περιορισμούς των ατομικών δικαιωμάτων, παρά τα δεκάδες εκατομμύρια κρούσματα και τους άνω των τριών εκατομμυρίων θανάτους. 19 χρόνια αργότερα, την άνοιξη του 2020, με σαφώς λιγότερα θανατηφόρα κρούσματα σε παγκόσμια κλίμακα, οδηγηθήκαμε στη στέρηση αυτονόητων έως πρόσφατα προσωπικών δεδομένων, σ' αυτό δηλαδή που έχει ονομαστεί ως η δύση της ελευθερίας του ανθρώπου. Ό,τι δεν συνέβη τότε, υπό δυσμενέστερες συνθήκες, συνέβη τώρα.

Δεν οδηγήθηκε ποτέ ο κόσμος σε απαγορεύσεις κυκλοφορίας και κλείσιμο της αγοράς με το AIDS, διότι η ασθένεια αυτή χτυπάει κυρίως (σε ποσοστό 95%) τον μαύρο πληθυσμό της αφρικανικής ηπείρου, και όχι τον δυτικό κόσμο. Όπως επίσης από τον ιό HIV νοσούν κατά βάση τα μέλη της λεγόμενης ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας. Συνεπώς, ναι μεν πρόκειται για αρρώστια μολυσματική και εξόχως μεταδοτική, πλην όμως δεν αφορά κατ' ουσίαν τον μέσο Ευρωπαίο και Βορειοαμερικανό πολίτη, στην αντίληψη του οποίου η υφήλιος ξεκινά από τις αμερικανικές ακτές του Ειρηνικού ωκεανού και απολήγει πριν τα Ουράλια όρη. Αλλά κυρίως, δεν κηρύχθηκε η οικουμένη σε κατάσταση πανδημίας τότε, διότι δεν είχε έρθει ακόμη η ώρα της υδροχοϊκής μετάβασης, δεν είχε φθάσει η ώρα του πλανητικού Θηρίου...

Ούτε το 1986 -15 χρόνια πριν την 11η Σεπτεμβρίου του 2001 και 33 χρόνια πριν τον κορονοϊό-, με την έκρηξη του πυρηνικού εργοστασίου του Τσερνόμπιλ, ο πλανήτης είχε κηρυχθεί σε κατάσταση συναγερμού. Η ραδιενέργεια που εξαπολύθηκε τότε στον αέρα της Γης, και ιδίως της ευρύτερης περιοχής της Ευρασίας, οδήγησε σε δεκαπλασιασμό, τουλάχιστον, των καρκινογενέσεων στους ανθρώπους και σε κατακόρυφη αύξηση των θανάτων από διαφόρων ειδών καρκίνους. Το Κακό είχε ξεκινήσει, ως εφιαλτική πραγματικότητα των εσχάτων χρόνων, με την εμφάνιση το 1986 στον ουρανό μας του κομήτη του Χάλεϊ ή Αψίνθου της Αποκαλύψεως του Ιωάννη, του άστρου που -κατά τις λαϊκές δοξασίες- φέρνει στον κόσμο τη δυστυχία.

Κοινός παρονομαστής του Τσερνόμπιλ το 1986 και του COVID-19 των ημερών μας είναι η κομμουνιστική μυστικοπάθεια: τον Απρίλιο του 1986 οι σοβιετικές Αρχές αναγκάστηκαν να ομολογήσουν το τρομακτικό ατύχημα με την καταστροφή του ατομικού αντιδραστήρα μέρες ολόκληρες μετά, κι αυτό μόνο μετά την επισήμανση Σουηδών ειδικών ότι κάτι δεν πάει καλά ψηλά στη γήινη ατμόσφαιρα. Στα τέλη του 2019, κι ενώ ο κορονοϊός είχε ξεσπάσει για τα καλά στη μεγαλούπολη Ουχάν της Κίνας, το εκεί κομμουνιστικό καθεστώς αποσιώπησε επί σειρά ημερών (ίσως και εβδομάδων) τον τρομερό κίνδυνο, με αποτέλεσμα ο θανατηφόρος ιός να εξαπλωθεί τελικά επί του πλανήτη... Τα εγκλήματα του Κόκκινου Ιερατείου κατά του ανθρώπινου είδους είναι διαχρονικά.

Γιατί εμφανίστηκε ο κορονοϊός, ως εσχατολογική πληγή του ανθρώπου, ειδικά τώρα; Λόγω της καταστροφής του πλανήτη μας, που συντελείται. Το 2019, λίγες εβδομάδες πριν την εμφάνιση του ιού, απέραντες δασικές εκτάσεις στις πλέον διαφορετικές γωνιές της υδρογείου σφαίρας κατακάηκαν· ο όλεθρος για το περιβάλλον, αδιανόητος... Σιβηρία, Αμαζόνιος και Αυστραλία γνώρισαν ένα πραγματικό, άνευ προηγουμένου, ολοκαύτωμα: δεκάδες εκατομμύρια στρέμματα πρασίνου μετατράπηκαν σε τέφρα. Αμέσως μετά, μέσα από τις καταχθόνιες φωλιές τους, ξεπετάχτηκαν τρωκτικά, όπως ποντίκια, αρουραίοι και νυχτερίδες. Και όπως είχε προβλέψει η γνωστή ταινία “Contagion”, το 2011, από τα τρωκτικά αυτά η νόσος πέρασε στον άνθρωπο και ο πλανήτης ολόκληρος μολύνθηκε. Η αγορά Χουανάν της κινεζικής πόλης Ουχάν των 11 εκατομμυρίων κατοίκων -εκεί όπου πωλούνται προς βρώση και κατανάλωση ζωντανά άγρια ζώα, ως οι κροκόδειλοι, τα φίδια και οι κάστορες- λειτούργησε ως καταλύτης ανείπωτης τραγωδίας για το σύνολο της παγκόσμιας κοινότητας.

Η επιδημία μεταβλήθηκε σε πανδημία, και ο λοιμός (η βαριά ασθένεια) οδηγεί αναπόφευκτα στον λιμό, τη μεγάλη πείνα. Οι τέσσερις ιππότες της Αποκάλυψης έκαναν την εμφάνισή τους και έως τα τέλη της φοβερής δεκαετίας 2020-2030 αναμένεται η αποκορύφωση του παγκοσμίου δράματος. Λοιμός, Πόλεμος, Λιμός και Θάνατος: έτσι ονομάζονται οι τέσσερις καβαλάρηδες, οι οποίοι θα κυριαρχήσουν στη διάρκεια των επερχόμενων ετών. Άλλωστε, κατά το έτος 2027 συμπληρώνονται 28 χρόνια από την έναρξη του πλανητικού πολέμου (Γιουγκοσλαβία, 1999), δηλαδή 4 εβδομάδες ετών -ένας ολόκληρος σεληνιακός κύκλος- σύμφωνα με την επιστήμη της Ψυχοϊστορίας. Ο περιβόητος Αρμαγεδδών, το θερμοπυρηνικό ολοκαύτωμα μεταξύ των υπερδυνάμεων, θα λάβει χώρα τότε επί του πλανήτη.

Στο πλαίσιο αυτό, παρασκηνιακοί κύκλοι απεργάζονται την παγκόσμια διακυβέρνηση ενός Ψευτοθηρίου (που η Εκκλησία αποκαλεί ως Αντίχριστο), που “θα ενώσει όλο τον κόσμο” για την επταετία της Παγκοσμιοποίησης, 2026-2033. Όμως ο εν λόγω δήθεν Μεσσίας τα μεν πρώτα 3,5 έτη θα κυβερνήσει ως ηγέτης της ειρήνης και της προόδου, αλλά στο επόμενο ήμισυ της ηγεμονίας του θα πετάξει το προσωπείο: ο κόσμος θα γνωρίσει τότε τέτοια τυραννία, που παρόμοιά της δεν γνώρισε ποτέ ξανά, ούτε και θα γνωρίσει, σε όλη τη διάρκεια της Ιστορίας...

“Αποκάλυψη τώρα”... Ήταν ο τίτλος πασίγνωστης ταινίας του 1979, με δημιουργό τον Φράνσις Φορντ Κόπολα, και θέμα της τον πόλεμο στο Βιετνάμ. Τώρα, εισήλθαμε για τα καλά σε μετα-αποκαλυπτικά πια δεδομένα. Ο κόσμος ωρίμασε πλέον για την έλευση άλλων δυνάμεων, για να υποδεχτεί οντότητες αλλότριες της ανθρώπινης φύσης. Εξωπλανητικές αποκαλύψεις αρχίζουν και βλέπουν σιγά-σιγά το φως της δημοσιότητας, ενώ οι μεγάλες δυνάμεις του πλανήτη Γη προετοιμάζονται για το μεγάλο άλμα στο διάστημα. Σελήνη, Άρης και ζώνη των αστεροειδών εξετάζονται ως πιθανοί τόποι αποικισμού, ως “Νέα Γη” επιβίωσης μίας επίλεκτης κάστας ανθρώπων, αφού η ζωή πάνω στη δική μας Γη είναι καταδικασμένη. Το είχε προβλέψει το σχέδιο “Εναλλακτική Λύση 3” της δεκαετίας του 1970, ενώ ο ευαγγελιστής Ιωάννης, στο αποκαλυπτικό του όραμα εν έτει 95 μ.Χ. είχε γράψει γι' αυτή τη διαστημική προοπτική του ανθρώπου: “Καὶ εἶδον οὐρανὸν καινὸν καὶ γῆν καινήν· ὁ γὰρ πρῶτος οὐρανὸς καὶ ἡ πρώτη γῆ ἀπῆλθον, καὶ ἡ θάλασσα οὐκ ἔστιν ἔτι”. (Αποκάλυψις Ιωάννου, 21:1).

Ερευνητές της NASA, αλλά και άλλων σχετικών επιστημονικών κέντρων, κάνουν λόγο τον τελευταίο καιρό, όλο και πιο πυκνά και έντονα, για επαφές με οντότητες από το διάστημα και για άγνωστες μορφές ζωής. Είναι άραγε αυτό τυχαίο; Αποτελεί μήπως κάποια σύμπτωση; Όχι βέβαια, εάν ληφθεί υπ' όψη ότι σε ανάλογες περιπτώσεις, και εκ των προτέρων, το έδαφος προετοιμάζεται κατάλληλα. Άλλωστε, εδώ και αρκετά χρόνια, ο αείμνηστος Βρετανός αστροφυσικός Στίβεν Χόκινγκ είχε αναφέρει ότι το μέλλον της ανθρωπότητας είναι στο διάστημα. Ο δε Αμερικανός φυσικός και συγγραφέας Μίτσιο Κάκου, πολύ πρόσφατα, δήλωσε ότι μέσα στον τρέχοντα αιώνα οι άνθρωποι θα έρθουν οπωσδήποτε σε άμεση επαφή με εξωγήινα όντα! Αλλά και οι ειδικοί στις ΗΠΑ, το ίδιο διάστημα, αναγκάστηκαν να παραδεχτούν ότι υπάρχουν συγκλονιστικά στοιχεία για Αγνώστου Ταυτότητος Ιπτάμενα Αντικείμενα [UFO], που ακόμη όμως δεν έχουν αποχαρακτηριστεί. Το ταξίδι στον χρόνο και στο διάστημα, τα ρομπότ και η τεχνητή νοημοσύνη αποτελούν θέματα που αναμένεται να κυριαρχήσουν τα επόμενα χρόνια στον τομέα της αναζήτησης. Κι ο πολυεκατομμυριούχος Έλον Μασκ συνεχίζει τις προσπάθειες επέκτασης του ανθρώπινου γένους σε άλλους πλανήτες του ηλιακού συστήματος, ενδεχομένως και σε άλλες διαστάσεις του γαλαξία...

Όλα συνδέονται. Ήδη το δίκτυο 5G προσδίδει νέες δυνατότητες, σχεδόν υπεράνθρωπες, και πάντως ασύλληπτες έως πρόσφατα. Ένα τεράστιο υπερ-δίκτυο, σαν ιστός της αράχνης, εξυφαίνεται προκειμένου να καλύψει τον πλανήτη απ' άκρου εις άκρον. Οι εχθροί του δικτύου πέμπτης γενιάς, αυτού του Διαδικτύου του μέλλοντος, πιστεύουν ότι το 5G έχει άμεση σχέση -εάν δεν ευθύνεται κιόλας...- με τον κορονοϊό. Θεωρούν, δε, ότι εξαιτίας του ο άνθρωπος θα χάσει την ελευθερία του και θα παραμένει έγκλειστος στο σπίτι, “δικτυωμένος” μέσα από το Ίντερνετ και τα κινητά τηλέφωνα. Θα “ζει”, χωρίς διάθεση υπερβολής, μέσα από την οθόνη, εφόσον όλες οι δραστηριότητές του -η σύγχρονη εργασία μέσω της τηλεργασίας, ακόμη και το φαγητό του που θα έρχεται με παραγγελίες από εφαρμογές του κινητού του- θα λαμβάνουν σάρκα και οστά στον κυβερνοχώρο. Ένας απερίγραπτος εφιάλτης γεννιέται, για όσους τουλάχιστον έζησαν σύμφωνα με τον προηγούμενο τρόπο ζωής.

Μετα-Αποκάλυψη τώρα... Ο κόσμος εισέρχεται βίαια σε μία ολοκαίνουρια και πρωτόγνωρη πραγματικότητα, πέραν κάθε γνωστής εμπειρίας, σαν να πρόκειται για υπερκόσμιο όνειρο, σαν σε βουδιστική Νιρβάνα. Μάσκες, τήρηση αποστάσεων, ιχνηλάτηση επαφών, λιγότερες μετακινήσεις, όλα αυτά συνθέτουν τη “νέα κανονικότητα” που ξημερώνει σε έναν όλο και πιο παγκοσμιοποιημένο πλανήτη. Έτσι αποφάσισε να γίνει η Παγκόσμια Τάξη. Ένα πανάρχαιο Ιερατείο, το Κρόνειο Ιερατείο, επιστρέφει ως εκδικητής. Κι όπως είπε κάποτε κάποιος σοφός, “δεν με τρομάζει τόσο το απαίσιο κουφάρι του παλιού κόσμου που πεθαίνει, όσο με τρομοκρατεί το φρικιαστικό έκτρωμα του νέου κόσμου που γεννιέται”.


282 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page