top of page
  • Εικόνα συγγραφέα.

Λαθρομετανάστευση

Η ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΕΞΑΡΣΗ

29.10.2014

Του Φώτιου Μπαμπάνη


Τις τελευταίες μέρες το κύμα των «προσφύγων» που προωθούνται μέσω Τουρκίας στα γειτονικά Ελληνικά νησιά και δη στα Δωδεκάνησα, έχει πλέον ξεφύγει από κάθε μέτρο, και έχει λάβει επικίνδυνες διαστάσεις.

Ναι μεν όλοι γνωρίζουμε την κατάσταση ενεργού ηφαιστείου που επικρατεί την εποχή αυτή στις χώρες της Μέσης Ανατολής, λόγω του εμφυλίου πολέμου στη Συρία, την προέλαση των Τζιχαντιστών του ISIS, στη Συρία και το Ιράκ, και την πολιορκία, της Κουρδικής πόλης Κομπανί, που βρίσκεται στα σύνορα Συρίας-Τουρκίας, η οποία αναδεικνύει ξανά το Κουρδικό πρόβλημα που αποτελεί για την Άγκυρα του Νεοοθωμανού Σουλτάνου Ερντογάν, αγκάθι από το οποίο μάταια προσπαθεί να απαλλαγεί, πλην όμως, το εκπληκτικό στη κυριολεξία είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία των φερομένων ως προσφύγων που καταφθάνουν μαζικά στις ακτές των νησιών μας του Ανατολικού Αιγαίου και δη των Δωδεκανήσων, μόνο «πρόσφυγες» από τις ως άνω εμπόλεμες ζώνες δεν είναι.

Σύμφωνα με έγκυρες και εξακριβωμένες πληροφορίες συνεργάτη μας, πρόσφατα στο νησί της Κω, κατέφθασαν 300 λαθρομετανάστες, οι οποίοι όμως στη συντριπτική τους πλειοψηφία είχαν χαρακτηριστικά ατόμων που προέρχονται από χώρες που κατοικούν πληθυσμοί Τουρκικής ή Τουρανικής καταγωγής. Δηλαδή έμοιαζαν με τρομακτική ακρίβεια με Τουρκομάνους, ή Ουζμπέκους, αλλά το πιο εντυπωσιακό είναι ότι οι περισσότεροι εξ αυτών είχαν τα φυλετικά χαρακτηριστικά των Οϊγούρων, οι οποίοι είναι Τουρκικής καταγωγής κάτοικοι της κινεζικής επαρχίας Ξιν Γιανγκ του κινεζικού Τουρκιστάν και οι οποίοι με την υποκίνηση της Άγκυρας επαναστατούν συνεχώς ζητώντας αυτονομία από την κυβέρνηση του Πεκίνου.

Όλοι αυτοί εγκαταστάθηκαν αρχικά στο επαρχείο της Κω, και έτσι εκτέθησαν εις την κοινή θέα. Μπορούσε να τους δει οποιοσδήποτε περνούσε από εκεί. Βέβαια πρέπει να επισημάνουμε εδώ ότι η χωρητικότητα κρατουμένων του επαρχείου της Κω επαρκεί μόνο για 75 άτομα και όχι για 300.

Μεγάλη εντύπωση επίσης προκάλεσε και η σωματοδομή αυτών των φερομένων ως «προσφύγων», από την οποία γίνονταν εύκολα αντιληπτό το γεγονός ότι επρόκειτο για άτομα αρτιμελή, υγιέστατα, τα οποία είχαν πρόσφατα στρατιωτικά εκπαιδευτεί. Ορισμένοι από τους ως άνω λαθρομετανάστες ήταν φορείς διαφόρων ειδών «εξωτικών ασθενειών» με αποτέλεσμα να είναι ορατός ο κίνδυνος ξεσπάσματος πανδημικών θανατηφόρων νόσων που θα εξαπλώνονταν μέσω του προσωπικού των φυλακών, σε ολόκληρο τον πληθυσμό του νησιού.

Στη συνέχεια λοιπόν, το σύνολο των λαθρομεταναστών αυτών μεταφέρθηκαν και εγκαταστάθηκαν στο ξενοδοχείο ALBATROSS, με την αμέριστη συνδρομή και υποστήριξη του μεγαλοξενοδόχου Κυπριώτη, ο οποίος σημειωτέον ήταν ο πρώτος που προσέλαβε πακιστανούς στις επιχειρήσεις του και ο πρώτος στο νησί της Κω που δήλωσε: «Θέλω Τούρκους τουρίστες όλο το χρόνο στα ξενοδοχεία μου, δεν με ενδιαφέρουν τα Εθνικά θέματα». Αυτή τη στιγμή οι πακιστανοί εργαζόμενοι στη Κω ανέρχονται περίπου στις 5.000.

Και σαν να μην φτάνουν όλα αυτά. Ο Νεοοθωμανικός Μεγαλοϊδεατισμός της Άγκυρας, συνεχίζει τις προκλήσεις εναντίον της Χώρας μας σε όλα τα μέτωπα. Θράκη – Αιγαίο – Κύπρο. Έτσι πέρα από την μαζική προώθηση των ως άνω περίεργων Τουρανικής καταγωγής μεταναστών στα Δωδεκάνησα, η Νεοοθωμανική Τουρκία δεν περιορίζεται μόνο εκεί.

Τις μέρες αυτές ξεκίνησε η κυνηγετική περίοδος, και με προτροπή της Άγκυρας οι μουσουλμάνοι κάτοικοι της Κω, εξέρχονται μαζικά για κυνήγι, ενώ στη πραγματικότητα πρόκειται για εκπαίδευση παραστρατιωτικού τύπου. Τρανή απόδειξη αποτελεί άλλωστε και η πρόσφατη σύλληψη στο Μαστιχάρι της Κω του γνωστού Γερμανού πράκτορα ο οποίος τώρα τελευταία εφοδίασε με πολλές και σημαντικές πληροφορίες την Τουρκική μυστική υπηρεσία ΜΙΤ σχετικά με τις στρατιωτικές δυνάμεις και την ασφάλεια του νησιού της Κω.

Επισημαίνουμε επιπλέον και την πρόσφατη οργάνωση συμποσίου στη Σμύρνη, με θέμα: «Ένωση για την αλληλεγγύη και το πολιτισμό των Τούρκων της Ρόδου, της Κω και των Δωδεκανήσων». Οργανωτής του συμποσίου αυτού είναι ο αντιπρόεδρος της FUEN και αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης Χαλίντ Χαμπίμπογλου.

Η FUEN είναι η Ομοσπονδιακή Ένωση Ευρωπαϊκών Εθνοτήτων, η οποία αποτελείται από 90 μειονοτικές οργανώσεις, από 32 Ευρωπαϊκές χώρες και μεταξύ των μελών της DEB (Κόμμα Φιλίας, Ισότητας και Ειρήνης) με έδρα την Κομοτηνή και καθοδηγητή το Τουρκικό Προξενείο καθώς και το γνωστό «Ουράνιο Τόξο» που σύμφωνα με τη FUEN είναι το κόμμα «της Μακεδονικής Μειονότητας στην Ελλάδα».

Πρέπει να σημειωθεί ότι στη FUEN συμμετέχει τα τελευταία χρόνια η Οικουμενική Ομοσπονδία Κωνσταντινουπολιτών, που εκπροσωπεί πολλά σωματεία Ελλήνων που ξεριζώθηκαν από τους Τούρκους το 1955 και το 1964. Σκοπός της παρουσίας τους στη συγκεκριμένη οργάνωση είναι να προστατεύσουν τα δικαιώματα των ελάχιστων Ελλήνων που παραμένουν στην Κωνσταντινούπολη και χρειάστηκε μεγάλος αγώνας για να γίνουν δεκτοί, καθώς το DEB και οι γερμανικές οργανώσεις «Δυτικοθρακιωτών» προσπάθησαν λυσσαλέα, αλλά ανεπιτυχώς να τους αποτρέψουν.

Κατόπιν όλων αυτών, είναι ξεκάθαρο και σαφές ότι η Νεοοθωμανική Τουρκία προωθεί τα επεκτατικά σχέδιά της κατά της Ελλάδας με αργά και σταθερά βήματα, και στη Θράκη και στο Αιγαίο και στην Κύπρο.

Στη Θράκη και στα Δωδεκάνησα η πέμπτη φάλαγγα μέσα στο εσωτερικό της Χώρας μας προετοιμάζεται ήδη, και θα χτυπήσει τη χώρα μας εκ των έσω, όταν ταυτόχρονα η Νεοοθωμανική Τουρκία θα επιτεθεί ολοκληρωτικά εναντίον μας. Και απέναντι σε αυτές τις εξελίξεις το Δικομματικό Κυβερνητικό έκτρωμα Σαμαρά-Βενιζέλου, στέκεται άβουλο και αδύνατο. Παρακολουθεί τα συμβάντα παθητικά και αμήχανα, χωρίς να αντιδρά έστω και στοιχειωδώς...

Η Ελλάδα ετοιμάζεται μεθοδικά προς κατάληψη και εκ των έσω και εκ των έξω! Αλλοίμονό μας.... Ο Θεός της Ελλάδας ας μας βοηθήσει για μία ακόμη φορά!...

67 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page