top of page
  • Εικόνα συγγραφέα.

Καταργούν την Ορθόδοξη Εκκλησία!

Έγινε ενημέρωση: 16 Νοε 2020

ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡΤΑΤΟΥ ΝΟΜΟΥ

10.2.2016


Του Ησαΐα Κωνσταντινίδη


Άρχισε πλέον η εφαρμογή του (σκληρά αντιχριστιανικού) Υπέρτατου Νόμου! Το έθνος κι η πίστη των Ελλήνων δέχονται αμείλικτο πόλεμο από τη Νέα Παγκόσμια Τάξη, η Ελλάδα αφελληνίζεται και αποχριστιανοποιείται με ρυθμούς ραγδαίους, κι όλα αυτά μέσα σ’ έναν κόσμο που οδεύει ολοταχώς προς το απόλυτο χάος… Τα «προσφυγικά» (λαθρομεταναστευτικά) ρεύματα προς τη Δύση όλο και αυξάνονται, ενώ η παγκόσμια οικονομία κυριολεκτικά καταρρέει ως χάρτινος πύργος. Από την άλλη, νέα κράτη φαίνεται να αναδύονται στον παγκόσμιο χάρτη, στη θέση παλιών, ενώ πλησιάζουμε ταχύτατα στην Ώρα-Μηδέν ενός νέου παγκοσμίου πολέμου.

Τόσα και τόσα έχουμε βγάλει στη φόρα, κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών! Πράγματα φοβερά και τρομερά, τα οποία όμως (αλίμονο) επαληθεύονται διαρκώς και δικαιώνεται έτσι ο άλλοτε νομιζόμενος ως «ακραίος» και «υπερβολικός» λόγος μας… Όντως, δεν είναι λίγες οι φορές που ακόμα και στενοί μας φίλοι και άνθρωποι δυσκολεύονταν να πιστέψουν, 2-3 μόλις χρόνια πριν, ότι όλες αυτές οι συνταρακτικές μας αποκαλύψεις ήταν αληθείς, ότι όσα γράφαμε ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα. Δυστυχώς όμως για όλους μας, δυστυχώς για τον ελληνισμό και την Ορθοδοξία, όλα όσα προβλέψαμε μέσα από τα κείμενά μας άρχισαν ήδη να επιβεβαιώνονται…

Κάναμε για πρώτη φορά κουβέντα για το λεγόμενο Υπερμνημόνιο στις αρχές του 2013 (βλ. εδώ ). Κι αυτό τελικά ψηφίσθηκε από τους «αλήτες προδότες πολιτικούς» -όπως τους αποκαλεί ο λαός- του δήθεν «συνταγματικού τόξου» τον Αύγουστο του 2015! Επίσης, για πρώτη φορά αναφερθήκαμε στον Υπέρτατο Νόμο που θα αφορά ολόκληρη την ανθρωπότητα σε δημοσίευμά μας του Φεβρουαρίου του 2014 (βλ. εδώ ). Χρειάστηκε να περάσουν μόνο τέσσερις μήνες, έως ότου αυτός υπογραφεί μυστικά (ως Υπερμνημόνιο-Memorandum) στο Στρασβούργο από τις 25 έως τις 29 Ιουνίου 2014…

Όλα αυτά που προβλέπει ο Υπέρτατος Νόμος είναι ασφαλώς ανατριχιαστικά! Αλλάζουν, κυριολεκτικά, άρδην τις ζωές μας… Με δυο λόγια, σε ό,τι αφορά ειδικότερα τους Έλληνες Χριστιανούς, ο Υπέρτατος Νόμος τους κλέβει τόσο την πατρίδα όσο και την πίστη τους! Διότι (απλούστατα), κατά τον Υπέρτατο Νόμο… καταργούνται ολοσχερώς αφενός η εθνική συνείδηση του ατόμου και αφετέρου οι θρησκευτικές του πεποιθήσεις! Οπότε, σε ό,τι σχετίζεται με την Ελληνορθοδοξία, χάνουν οι Έλληνες την πατρίδα τους και την ίδια τους την ορθόδοξη χριστιανική πίστη!... Η Ελλάδα οδηγείται σε πρωτοφανή εδαφικό ακρωτηριασμό, οι Έλληνες σε βιολογική εξαφάνιση, ενώ η Ορθοδοξία… καταντά ένα ανίερο έκτρωμα, υπαγόμενο στην περίφημη Πανθρησκεία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης!

Είναι όλα τα παραπάνω ένας μακρινός εφιάλτης; Κάθε άλλο! Είναι μία εφιαλτική πραγματικότητα και είναι ΕΔΩ!... Ας δούμε, πολύ απλά, τι συνέβη μόλις τον τελευταίο καιρό. Μήπως δεν βγήκε απόφαση (στη γειτονική Ιταλία), η οποία… απαγορεύει το χριστιανικό βάπτισμα από τον επόμενο κιόλας μήνα, δηλ. τον Μάρτιο του 2016; Μια απόφαση που -λόγω της λεγόμενης «Ευρωπαϊκής Ένωσης»- θα εφαρμοστεί λίγο αργότερα ΚΑΙ σε Ελλάδα και Κύπρο, λόγω του «κοινού ευρωπαϊκού δικαίου» που μας διέπει… Επίσης, δεν είναι φανερή η τάση των διεθνών εξουσιαστών να μας περάσουν άρον-άρον την περίφημη «κάρτα του πολίτη»; Μία κάρτα, που (αν -ο μη γένοιτο- την δεχτούμε) μας οδηγεί απευθείας σε μία απίστευτη πλανητική δικτατορία… Τέλος, δεν βλέπουν άραγε οι Έλληνες ότι εδώ και καιρό τα Ελληνόπουλα αναγκάζονται -λόγω της κρίσης που προκάλεσαν οι διεθνείς τοκογλύφοι- να μεταναστεύουν στα ξένα, ενώ την ίδια ώρα εισβάλουν στην πατρίδα μας πολλαπλάσιοι συνομήλικοί τους μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες; Έτσι, αλλοιώνεται ο πληθυσμός (η εθνολογική σύσταση) της χώρας μας και η Ελλάδα ισλαμοποιείται…

Ιδού τι αναφέρει, ειδικότερα, το περίφημο Υπερμνημόνιο-Memorandum [Υπέρτατος Νόμος] σχετικά με τις «μεταρρυθμίσεις» που πρέπει (;) να γίνουν στην Εκκλησία, δηλ. -με δυο λόγια- η κατάργηση της Ορθοδοξίας:

«1Α: Μεταρρύθμιση στην Εκκλησιαστική Ακολουθία. Ειδικότερα: Ωρολόγιο Πρόγραμμα. Χειμερινή Περίοδος: Τέλεση Θείας Λειτουργίας Κυριακή πρωί, από 10η πρωινή έως 11:30 πρωινή. Καλοκαιρινή Περίοδος: Τέλεση Θείας Λειτουργίας Κυριακή απόγευμα, ώρα 7:30 απογευματινή με9η βραδινή. Η μεταρρύθμιση θα ξεκινήσει από 17.10.2017.

1Β: Κατάργηση Τέμπλων Ιερών Ναών, από 26.10.2017.

1Γ: Εισαγωγή αναγεννησιακών εικόνων – αντικατάσταση από βυζαντινή νοοτροπία, από 1.3.2017.

1Δ: Εισαγωγή μουσικών οργάνων της Εκκλησίας, από 1.3.2017.

2Α: Κατάργηση υποχρεωτικών ράσων εκτός Ιερών Ναών από 15.8.2017.

2Β: Αφαίρεση γενείων και μαλλιών από κληρικούς, από 1.5.2017.

3: Κατάργηση αγρυπνιών σε Ιερούς Ναούς και Μονές, από 14.8.2018.

4: Κατάργηση αντισημιτικών αγίων, από 15.8.2016.

5: Εισαγωγή αντιρατσιστικού κηρύγματος από όλους τους κληρικούς, όλων των βαθμίδων, από 15.9.2016.

6: Αφαίρεση αντισημιτικών ύμνων απ’ όλες τις Χριστιανικές Εκκλησίες, από 16.9.2016.

7Α: Κατάργηση όρθρου στις Χριστιανικές Ορθόδοξες Εκκλησίες, από 16.9.2016.

7Β: Εισαγωγή νέων Ακολουθιών σε όλες τις Χριστιανικές Εκκλησίες, από 16.9.2017.

7Γ: Εισαγωγή Περιβαλλοντολογικών εορτών την 5η Ιουνίου εκάστου έτους, την 21η Δεκεμβρίου, αφιερωμένη στη μητέρα γη και τέλος την 14η Απριλίου. Εφαρμογή Μεταρρυθμίσεως 20.9.2016.

7Δ: Εισαγωγή εορτής για το εβραϊκό ολοκαύτωμα, με ειδική ακολουθία σε όλες τις Χριστιανικές Εκκλησίες. Η εορτή ορίζεται τρεις (3) φορές τον χρόνο, ειδικότερα στις 27 Ιανουαρίου, 21 Απριλίου, την Β Κυριακή Χριστιανική του αποκαλούμενου Αγίου Θωμά. Εφαρμογή Μεταρρυθμίσεως από 1.7.12016.

7Ε: Κατάργηση όλων των Εθνικών Εορτών απ’ όλες τις Χριστιανικές Εκκλησίες, από 15.7.2017.

8Α: Μεταρρύθμιση για όλες τις χριστιανικές εορτές των Χριστιανικών Εκκλησιών.

8Β: Εισαγωγή νέων εορτών στην Χριστιανική εκκλησία.

8Γ: Κατάργηση ΑΒΑΤΩΝ σε όλες τις Χριστιανικές Εκκλησίες, από 17.4.2017.

8Δ: Σύνδεση Ο.Η.Ε. που θα αναλάβει την επίβλεψη της χριστιανικής ενοποιημένης εκκλησίας, από 15.7.2017.

8Ε: Τα Ιεροσόλυμα θα καταστούν Πρωτεύουσα πνευματική, από 1.5.2017.

8ΣΤ: Αποδοχή καταργήσεως Πατριαρχείων Ιεροσολύμων – Αλεξανδρείας – Αντιοχείας και Σλαβικών Πατριαρχείων εκτός Μόσχας, από 1.5.2017.

8Ζ: Θα παραμείνουν τρία (3) Πατριαρχεία της Χριστιανικής Ενοποιημένης Εκκλησίας, ήτοι: Ρωσικού Πατριαρχείου, Πατριαρχείου της Ρώμης και Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως, από 1.5.2016.

8Η: Αλλαγή Εκκλησιαστικών Σχολών σε Θρησκειολογικές σχολές, όλων των χριστιανικών εκκλησιών, από 17.7.2017.

9Α: Θεολογική σχολή Χάλκης θα ανοίξει στις 17.7.2017.

9Β: Η Ελλαδική Εκκλησία αποδέχεται την συντήρηση, με δικών της χρημάτων αλλά και της ευρωπαϊκής ενώσεως ευκτηρίων οίκων Μουσουλμάνων.

9Γ: Επίσης (αποδέχεται η ελλαδική εκκλησία) ευκτηρίων οίκων βουδιστών και γενικώς όλων των θρησκευτικών πεποιθήσεων, από 1.9.2016.

9Δ: Μάθημα σε όλους τους πιστούς για όλες τις θρησκευτικές πεποιθήσεις σε όλα τα θρησκευτικά κέντρα όλων των χριστιανικών εκκλησιών, από 20.9.2016.

10Α: Εισαγωγή νέων πολυθρησκειακών ακολουθιών μετά μουσικών οργάνων σε όλες τις χριστιανικές εκκλησίες, από 20.5.2017.

10Β: Εισαγωγή σε όλες τις εκκλησίες μουσικών οργάνων και διοργάνωση συναυλιών όχι μόνο θρησκευτικών, εντός θρησκευτικών ναών, από 20.10.2017.

10Γ: Αντιρατσιστικές και αντιφασιστικές συναυλίες εντός και εκτός ναών, όπως διοργανώνουν τακτικώς οι χριστιανικές εκκλησίες, από 1.5.2017.

10Δ: Κατάργηση ΑΒΑΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ, από 1.6.2017.

10Ε: Αποδοχή από τις χριστιανικές εκκλησίες των ομόσπονδων και πολυκρατικών ενώσεων, από 1.9.2017.

10ΣΤ: Αποδοχή παγκοσμίου διακυβερνήσεως από Ο.Η.Ε. σε διεθνείς ενώσεις, από 1.9.2018.

11Α: Αποδοχή ως πρώτου ρόλου στην χριστιανική εκκλησία του ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ, από 15.8.2017.

11Β: Εισαγωγή Καθολικών (δηλ. Παπικών) μοναχών των καθολικών ταγμάτων και μοναχών αρχαιοελληνικών λατρειών στο ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ, από 20.11.2017 έως 18.8.2018.

11Γ: Αποδοχή σε ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ: τελεφερίκ – έξυπνων συστημάτων – αγαλμάτων αρχαίας λατρείας – μετατροπή του ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ σε οικολογική αρχαιο-βυζαντινή κοινοπολιτεία – κρατικής ανεξάρτητης οντότητας – νέου κέντρου νέας χριστιανικής κατευθύνσεως – νέου κέντρου νέας θρησκευτικής κατευθύνσεως και νέας εκκλησιαστικής μουσικής, από 1.4.2018.

12: Αποδοχή χριστιανικών εκκλησιών ότι εισαγόμαστε πλέον στην νέα εποχή, από το 2016.

13Α: Από 17.7.2017 μεταφορά οικουμενικού πατριαρχείου στην Πάτμο Ελλάδα ή στο ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ή στην Σαμοθράκη, δηλαδή δημιουργία τριών (3) κέντρων του οικουμενικού πατριαρχείου.

13Β: Τοποθέτηση στις ηγεσίες των χριστιανικών εκκλησιών, από ηλικίες 28 ετών και άνω, από 1.11.2017.

14Α: Διοργάνωση συμποσίων οικολογίας, αλλά και διοργάνωση συνεδρίων διεθνών ενώσεων σε νησιά Ελλάδος, αλλά και στην ΚΥΠΡΟ και στο ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ.

14Β: Αποδοχή από χριστιανικές εκκλησίες καταργήσεως των Εθνών Κρατών και όπως δημιουργηθούν ενώσεις πολυκρατικές, πολυκεντρικές, πολυπολιτισμικές, πολυπολυθρησκευτικές και δημιουργία θρησκευτικών κρατιδίων, όπως το κρατίδιο του Οικουμενικού Πατριαρχείου, από 15.8.2017.

14Γ: Κατάργηση ψαλτών στις χριστιανορθοδόξους εκκλησίες και εισαγωγή χορωδιών, από 16.10.2014».

Αυτά λοιπόν προβλέπει ο Υπέρτατος Νόμος σχετικά με τις «μεταρρυθμίσεις» στη θρησκεία, που… καταργούν εντελώς την Ορθοδοξία! Φυσικά, για όλα τα παραπάνω «τσιμουδιά» δεν βγάζουν οι άχρηστοι «τραγοπαπάδες», αυτοί που φέρουν ανάξια το ράσο, που όχι μόνο δεν ξεσηκώνουν τον λαό κατά της Νέας Παγκόσμιας Τάξης που αναδύεται, αλλά βγαίνουν και υπέρ της, όπως π.χ. έπραξαν στο πρόσφατο δημοψήφισμα (5 Ιουλίου 2015), όταν και σχεδόν σύσσωμη η «Εκκλησία της Ελλάδος» στράφηκε φανατικά υπέρ του «Ναι» στους διεθνείς τοκογλύφους! Φαίνεται ότι πρόκειται για την «Εκκλησία» του Σατανά και όχι για Ελληνορθοδοξία... Πόσο δίκιο είχε ο Πατροκοσμάς που έλεγε: «Στους έσχατους καιρούς οι ιερείς θα γίνουν οι χειρότεροι και ασεβέστεροι όλων»!... Αυτά, πλην ορισμένων πολύ φωτεινών εξαιρέσεων…


133 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page