top of page
  • Εικόνα συγγραφέα.

Ισλαμοποιείται η Ευρώπη! Η πόλη των Βρυξελλών πρωτεύουσα του ευρωπαϊκού χαλιφάτου;

23.7.2014

Του Φώτιου Μπαμπάνη


Τις μέρες αυτές δεχθήκαμε μία απροσδόκητη επίσκεψη στο σπίτι μου. Ένας παλιός οικογενειακός φίλος και γείτονας, ο οποίος είχε μεταναστεύσει εδώ και 2 χρόνια περίπου στο Βέλγιο, και κατοικεί και εργάζεται πλέον μόνιμα στις Βρυξέλλες, ερχόμενος για λίγες μέρες στην Αθήνα, μας έκανε την τιμή και την ευχαρίστηση να επισκεφθεί τους παλιούς του φίλους.

Είναι πλέον γεγονός αδιαμφισβήτητο, ότι δύο επιλογές υπάρχουν για μας τους Έλληνες, ενόσω διαρκεί η διακυβέρνηση της χώρας από το δικομματικό κυβερνητικό έκτρωμα Σαμαρά–Βενιζέλου. Η μία είναι η επιλογή των αυτοκτονιών, και η άλλη είναι η επιλογή της μετανάστευσης!...

Σε κάθε περίπτωση το σχέδιο των Σαμαρά–Βενιζέλου και των αφεντικών τους που είναι η εκκένωση της χώρας μας από τους Έλληνες κατοίκους της, είναι σε πλήρη εξέλιξη, και αν εξακολουθήσει να παραμένει ακόμη στην εξουσία το δικομματικό κυβερνητικό έκτρωμα, πολύ φοβάμαι ότι το σχέδιο αυτό έχει βάσιμες ελπίδες να υλοποιηθεί...

Βέβαια για τη χώρα μας, επελέγη το σχέδιο της υπαγωγής της στα μνημόνια και στο ΔΝΤ, προκειμένου να οδηγηθεί ο λαός μας σε πλήρες οικονομικό και βιολογικό αδιέξοδο, έτσι ώστε να αναγκαστεί να επιλέξει μία εκ των δύο ως άνω επιλογών, και με αυτό τον τρόπο να επιτευχθεί η εκκένωση της χώρας και κατόπιν ο αφελληνισμός της, αφού τη θέση των Ελλήνων κατοίκων θα την καταλάβουν άλλοι, με διάφορες μορφές, είτε ως πρόσφυγες είτε ως οικονομικοί μετανάστες, το σίγουρο όμως είναι ότι οι καινούριοι κάτοικοι της χώρας μας θα είναι μουσουλμάνοι...

Για το Βέλγιο όμως δε χρειάζεται η εκπόνηση και η εφαρμογή ενός τέτοιου σχεδίου, όπως απαιτείται για την Ελλάδα. Το Βέλγιο, ως χώρα διέθετε από μόνο του το κατάλληλο νομικό πλαίσιο, για την έλευση και μόνιμη εγκατάσταση οικονομικών μεταναστών με αποτέλεσμα, να κατακλύζεται σήμερα από αλλοδαπούς είτε πρόσφυγες είτε οικονομικούς μετανάστες, οι οποίοι όμως άπαντες έχουν ένα κοινό σημείο, προέρχονται από τριτοκοσμικές μουσουλμανικές χώρες.

Ο φίλος μου λοιπόν, μεταξύ άλλων μου είπε ότι, ο μισός πληθυσμός της πόλης των Βρυξελλών αποτελείται μεν από Βέλγους υπηκόους πλην όμως Μαροκινούς στην καταγωγή, και ασφαλώς Μουσουλμάνους στο θρήσκευμα!

Μου ανέφερε μάλιστα ένα περιστατικό το οποίο χαράχτηκε ανεξίτηλα στη μνήμη του και θα του μείνει πραγματικά αξέχαστο. Μιας και είναι ο ίδιος υδραυλικός, προσκλήθηκε από ένα γνωστό του, Μαροκινής καταγωγής, να πάει στο σπίτι του, για να διευθετήσει κάποιες ανάλογες εργασίες. Από την πρώτη στιγμή που πήγε στο σπίτι του ως άνω γνωστού του, η σύζυγός του ήταν ντυμένη με τη γνωστή Μπούργκα από τη κορυφή μέχρι τα νύχια στην κυριολεξία! Σύμφωνα με τον Ισλαμικό Νόμο της Σαρία, οι Μουσουλμάνες γυναίκες και ειδικά οι παντρεμένες, ούτε χαιρετούν ούτε ομιλούν σε οποιοδήποτε άλλο άνδρα πλην του συζύγου τους. Γι’ αυτό λοιπόν και εκείνη του γύρισε αμέσως την πλάτη μόλις εκείνος μπήκε στο σπίτι τους.

Ενώ λοιπόν, έκανε τις παραπάνω εργασίες, άκουσε τη σύζυγο του γνωστού του να του βάζει τις φωνές. Τότε εκείνος άρχισε να φωνάζει στο απέναντι μπαλκόνι της απέναντι πολυκατοικίας σε έναν επίσης ομοεθνή του, δηλαδή Μαροκινής καταγωγής. Ο φίλος μου λοιπόν, τον ρώτησε όπως ήταν εύλογο για το τι συνέβαινε. Τότε ο γνωστός του, του απήντησε ως εξής: η γυναίκα του η οποία όπως προαναφέραμε, καλυπτόταν κυριολεκτικά από την Μπούργκα, του έβαλε τις φωνές γιατί η σύζυγος του ομοεθνού τους, είχε βγει στον ακάλυπτο χώρο της απέναντι πολυκατοικίας χωρίς να φορά την Μπούργκα!!! Τότε λοιπόν αυτός σαν πιστός Μουσουλμάνος έβαλε τις φωνές στο σύζυγό της, άκουσον άκουσον, για το γεγονός ότι επέτρεψε στη σύζυγό του να κυκλοφορεί στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας χωρίς τη Μπούργκα... Ο Ισλαμικός Μεσαίωνας επιστρέφει δριμύτατος!

Έτσι λοιπόν ονειρεύονται να μετατρέψουν και την Ελλάδα τα αφεντικά των Σαμαρά–Βενιζέλου!... Σε μία αποκλειστικά και μόνο Ισλαμική χώρα, όπου όλοι οι κάτοικοι -άνδρες και γυναίκες- θα ζουν κάτω από μεσαιωνικές συνθήκες, του άκρατου Ισλαμικού Φονταμενταλισμού. Άλλωστε και η ηγετική ομάδα του στρατού των Τζιχαντιστών που προελαύνει στο Ιράκ, έχει συμπεριλάβει, στις χώρες όπου πρέπει να εξαπλωθεί το Σουνιτικό Ισλάμ, και τη χώρα μας, και όλες τις χώρες της Ανατολικής Μεσογείου καθώς και της Κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης.

Εκεί λοιπόν μας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια, η διακυβέρνηση της χώρας από το δικομματικό κυβερνητικό έκτρωμα Σαμαρά–Βενιζέλου... Φιλοδοξούν έτσι οι Τζιχαντιστές να επικρατήσουν μεταξύ άλλων σε ολόκληρη την Ευρώπη, να επιβάλλουν τον Ισλαμικό Νόμο της Σαρία, και να μετατραπεί η Ευρώπη σε Χαλιφάτο, πρωτεύουσα του οποίου θα καταστεί η πόλη των Βρυξελλών.

Βέβαια στην πράξη η πόλη των Βρυξελλών ήδη Ισλαμοκρατείται! Όχι μόνο γιατί ο μισός πληθυσμός της πόλης είναι Μαροκινής καταγωγής, αλλά και από το υπόλοιπο 50%, το μεγαλύτερο κομμάτι -δηλαδή το 30% περίπου- αποτελείται επίσης από κατοίκους που προέρχονται από άλλες Μουσουλμανικές χώρες!... Εντελώς λοιπόν ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ Η ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΩΣ Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΧΑΛΙΦΑΤΟΥ!!!

Όμως εμείς κουβαλάμε την ιερή παρακαταθήκη των αγώνων της Ελληνικής Ανατολικής Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, κόντρα στην Ισλαμική επέκταση, είμαστε -είναι η αλήθεια- σκληρά καρύδια! Για να μας εξοντώσουν βιολογικά και για να αδειάσουν τη χώρα από τους Έλληνες κατοίκους της, χρειάστηκε να εκπονήσουν και να θέσουν σε εφαρμογή το ως άνω σχέδιο, όπως αναλυτικά εξετέθη. Και πάλι όμως τα αποτελέσματα δεν είναι απόλυτα ικανοποιητικά. Αν και το σχέδιο εξοντώσεώς μας είναι σε εξέλιξη, εμείς ακόμα αντιστεκόμαστε. Και πρέπει πραγματικά η ως άνω εμπειρία του φίλου μου να μας προβληματίσει.

Δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση, να ζούμε σε τέτοιες Μεσαιωνικές συνθήκες, όπου οι γυναίκες μας θα είναι σκεπασμένες με τη Μπούργκα, και για όποια δεν την φορά θα υπάρχουν συνέπειες όπως αυτές καθορίζονται από τον Ισλαμικό Νόμο της Σαρία! Γι’ αυτό λοιπόν, αν θέλουμε ως Λαός και ως Έθνος να παραμείνουμε ελεύθεροι και να διατηρήσουμε τον Ελληνοχριστιανικό πολιτισμό μας και την Ορθοδοξία μας, πρέπει σύντομα να απαλλαγούμε από το εκτρωματικό κυβερνητικό δίδυμο, που με τα έργα και τις μέρες του οδηγεί τη χώρα μας στον Αφελληνισμό και στην Ισλαμοποίηση!!!


70 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page