top of page
  • Εικόνα συγγραφέα.

Η υπόθεση της βόμβας στο άγαλμα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, στον Μυστρά

Οκτώβριος-Δεκέμβριος 2015

Του Ησαΐα Κωνσταντινίδη


Απίστευτη προβοκάτσια: Έβαλαν βόμβα στο άγαλμα του «Μαρμαρωμένου» στον Μυστρά! (26 Οκτωβρίου 2015)


Μία ασύλληπτη προβοκατόρικη ενέργεια έλαβε χώρα νωρίς τα ξημερώματα της Παρασκευής 23 Οκτωβρίου 2015 στον Μυστρά: «άγνωστοι» τίναξαν στον αέρα, με βόμβα, το άγαλμα του «Μαρμαρωμένου Βασιλιά» Κωνσταντίνου Παλαιολόγου!!! Το αποτέλεσμα ήταν το άγαλμα να υποστεί ζημίες, με το ένα χέρι του (το αριστερό, συγκεκριμένα) να έχει αποκοπεί από το σημείο του καρπού και κάτω… Πρόκειται, ασφαλώς, για γεγονός πρωτοφανές, το οποίο έρχεται να συμβεί στην πλέον κρίσιμη ιστορική φάση του ελληνισμού, τη στιγμή ακριβώς που διακυβεύεται το ίδιο το μέλλον του ελληνικού έθνους.

Ως γνωστόν, το άγαλμα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, του τελευταίου αυτοκράτορος του Βυζαντίου, κοσμεί την είσοδο προς την περίφημη καστροπολιτεία του Μυστρά. Η προβοκάτσια που συνέβη την Παρασκευή αποκτά ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις, διότι οι δολιοφθορείς έφθασαν στο σημείο να αναγράψουν με σπρέι στη μαρμάρινη στήλη πίσω από το άγαλμα το… σύμβολο της ομάδος «Ε» των Πανελλήνων, δηλ. το θρυλικό «διπλό Έψιλον»!!! Από αυτό το γεγονός συνεπάγεται ότι ο αρρωστημένος εγκέφαλος που δημιούργησε το συμβάν, θέλει να παίξει ένα ιδιαίτερα «χοντρό» παιχνίδι. Πάντως, σε ό,τι αφορά το σπασμένο αριστερό χέρι του αγάλματος, αυτό δεν εκλάπη και είναι στη διάθεση της τοπικής αστυνομίας…

Τι λοιπόν συμβαίνει; Ποιος άραγε ενοχλήθηκε από το θέμα του Μυστρά, των Πανελλήνων και του «Μαρμαρωμένου Βασιλιά»; Αναμφίβολα, πρόκειται για ανθελληνικό νου, ο οποίος προβαίνει σε πράξεις εκδικητικές ως προς το ελληνικό πνεύμα, όπως έδειξε και το κακό που συνέβη την Παρασκευή στον Μυστρά. Είναι ένας εγκέφαλος υποχθόνιος, ο οποίος έχει άμεση πρόσβαση και αιτιολόγηση στην ευρύτερη περιοχή και με την πράξη του αυτή θέλησε οπωσδήποτε να περάσει ένα ευρύτερο «μήνυμα»: να ΜΗΝ καταγινόμαστε με το μείζον ζήτημα του Μυστρά!

Υπό αυτή την έννοια, δεν θα πρέπει οι Έλληνες να πέσουν στην παγίδα του εμφυλιοπολεμικού μίσους μεταξύ Χριστιανών Ορθοδόξων και οπαδών της Πατρώας Θρησκείας. Έχουμε εδώ και καιρό πει, ότι οι όποιες διαφορές ανάμεσά τους θα πρέπει να επιλυθούν ΜΟΝΟ κατόπιν της σωτηρίας του ελληνισμού, όχι τώρα που βρισκόμαστε (ουσιαστικά) σε εμπόλεμη κατάσταση με έναν αόρατο και ύπουλο Εχθρό! Και η ενέργεια αυτή, να τοποθετηθεί δηλ. βόμβα στο άγαλμα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου καθώς και να αναγραφεί δίπλα το «διπλό Έψιλον», πιθανότατα να θέλει να υποδαυλίσει νέα πάθη ανάμεσα σε Χριστιανούς και «δωδεκαθεϊστές». Υπάρχουν άραγε φανατικοί που δεν καταλαβαίνουν ότι πρόκειται για στημένο περιστατικό, με συνέπεια να επανέλθουν στην επιφάνεια παλιά πάθη;

Υπενθυμίζουμε εδώ ότι το θέμα των Πανελλήνων του Μυστρά βγήκε στη δημοσιότητα, με πρωτοσέλιδα του ελληνικού Τύπου, από τον γράφοντα και συνεργάτες μας ήδη από τον μήνα Απρίλιο του 2013. Έκτοτε το θέμα αναπτύχθηκε και οι θέσεις μας δικαιώθηκαν, εφόσον για τον Μυστρά ενδιαφέρον έδειξε και ο ίδιος ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν! Μάλιστα, το καλοκαίρι του 2013 ο Πούτιν απέστειλε στη Σπάρτη εκπρόσωπό του, όπου και τιμήθηκε δεόντως από τον εκεί δήμο κτλ. Όλα αυτά κατέρριψαν πολύ γρήγορα τις «εκτιμήσεις» των γνωστών δημοσιοκάφρων-οργάνων των διεθνών τοκογλύφων, ότι δήθεν το θέμα του Μυστρά ήταν ανύπαρκτο ή αποτελεί «επιστημονική φαντασία» και άλλες παρόμοιες ανοησίες.

Συνεχίζουμε να ερευνούμε το θέμα. Να σημειώσουμε εδώ μόνο ότι είμαστε σε επαφή με τον υπεύθυνο γλύπτη του αγάλματος του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου στον Μυστρά (ο ίδιος είναι υπεύθυνος και για μια σειρά άλλων αγαλμάτων ανά την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και εκείνου του τελευταίου Παλαιολόγου μπροστά από τη Μητρόπολη των Αθηνών). Βεβαίως, γνωρίζουμε πολύ περισσότερα. Δεν μιλάμε όμως. Όχι ακόμη. Η σιωπή μας αυτή όμως δεν θα είναι, ασφαλώς, αιώνια…

Πράκτορες ξένης μυστικής υπηρεσίας οι Ψευτο-Έψιλον τρομοκράτες!!!

(27 Οκτωβρίου 2015)


Όπως πάντα… είμαστε (πολύ) μπροστά από τα γεγονότα! Τολμήσαμε άλλοτε, να βγάλουμε πράγματα στον Τύπο που (τότε) άλλοι τα ειρωνεύονταν. Τον Οκτώβριο του 2012, λοιπόν, είχαμε προβεί στην αποκάλυψη του θέματος μιας ομάδας που αυτοχαρακτηρίζεται «Έψιλον» -ενώ σαφώς δεν είναι!- και της οποίας ο ρόλος είναι πεντακάθαρα διασπαστικός, αφού στρέφεται άμεσα κατά των ελληνικών εθνικών συμφερόντων και της ορθόδοξης χριστιανικής πίστης δήθεν μέσα από «ελληνοκεντρικές» θέσεις.

Και να τώρα, πάνω από τρία χρόνια μετά, που η ομάδα αυτή πραγματοποίησε τη μεγάλη προβοκάτσια! Μέσα σε διάστημα δύο περίπου ωρών ανατίναξε το άγαλμα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου («Μαρμαρωμένου Βασιλιά») στον Μυστρά, ενώ είχε προηγηθεί βόμβα στην Τράπεζα της Ελλάδας, παράρτημα Καλαμάτας!... Όμως η Ελληνική Αστυνομία αντέδρασε άμεσα και ήδη ανακοινώθηκε η σύλληψη πέντε ατόμων, δεδηλωμένων (δήθεν) «αρχαιολατρών», οι οποίοι συνέστησαν «Τάγμα Ελλήνων Μαχητών» υπό την επωνυμία «Ομάδα Έψιλον-ΕΥ»…

Ποια είναι όμως αυτή η ομάδα; Μα… πρόκειται για τους Ψευτο-Έψιλον, στους οποίους είχαμε κάνει δημόσια αναφορά πριν από μερικά χρόνια! Αντιγράφουμε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από την έρευνά μας εκείνη, του 2012:

«Ένα πράγμα λοιπόν που μας προξενεί εντύπωση είναι ότι ως δήθεν «Έψιλον» παρουσιάζονται μερικοί πυρήνες, κινούμενοι πάντοτε σκοτεινά, οι οποίοι και αυτοί προσπαθούν να αποτελέσουν τον «γνήσιο εκφραστή κάθε τι του ελληνικού»!... Όμως ο πραγματικός στόχος τους δεν είναι τελικά παρά η διαστρεβλωμένη ερμηνεία της ιστορίας του ελληνισμού και της Ορθοδοξίας, με σκοπούς άδηλους, υποστηρίζοντας θέσεις τόσο ακραίες που πραγματικά προκαλούν το αίσθημα του μέσου πολίτη. Ιδιαίτερα δε στις τωρινές συνθήκες μετάβασης της ανθρωπότητας στην περίφημη Νέα Εποχή... Μία λοιπόν από αυτές τις ψευδεπιγράφως καλούμενες οργανώσεις των «Έψιλον» έφτασε στο απίστευτο πραγματικά σημείο να διαστρεβλώσει τόσο πολύ την ιστορία του λαού μας, που αγγίζει τα όρια σχεδόν του παραλόγου! Κι αυτό ο εν λόγω πυρήνας το έπραξε επίτηδες, πάνω στην προσπάθειά του να στραφεί κατά της Ελληνορθοδοξίας...».

Αυτά (και άλλα πολλά) αναγράφονται λοιπόν στην τότε έρευνά μας. Ήταν λοιπόν φυσικότατο, εφόσον ΜΟΝΟ εμείς τους ξεσκεπάσαμε, οι Ψευτο-Έψιλον αυτοί να ασχοληθούν… μαζί μας! Γεμάτοι με μίσος εναντίον μας (του γράφοντος και συνεργατών του), αλλά και κατά του ελληνισμού και της πίστης μας, πραγματοποίησαν μία κατάπτυστη ανάρτηση σε ιστότοπό τους στο διαδίκτυο (http://omadaepsiloney.blogspot.gr), που στρέφεται εναντίον μας, αλλά και άλλων πολλών, πάνω απ’ όλα όμως χτυπάει το έθνος και τη θρησκεία μας… Από την εν λόγω ανάρτηση των ανθελλήνων και αντιχρίστων Ψευτο-Έψιλον τρομοκρατών αντιγράφουμε μερικά πολύ χαρακτηριστικά σημεία:

«Οι σιωναζιστές πράκτορες της μασονίας (Πάλμος, κ.ά. μασόνοι) αντιγράφουν κείμενα της Ομάδος Έψιλον και του Απολλώνιου Υιού και τα προσδίδουν σε κάποιον ανύπαρκτο βλακέντιο «Παΐσιο» με σκοπό την πλάνη προς τους Έλλην, εκτός φυσικά από την κερδοσκοπία, και θα πληρώσουν ακριβά για αυτό. Όπως επίσης θα πληρώσουν πολύ ακριβά όλοι όσοι επικαλούνται το όνομα «Ομάδα Έψιλον» για να κερδοσκοπούν και να πλανούν.

Οι πράκτορες του σιωναζισμού ή μασονισμού στον ελλαδικό χώρο είναι ιδιοκτήτες εκδοτικών οίκων, ιδιοκτήτες εφημερίδων, περιοδικών. Ανήκουν στα Μ.Μ.Ε. ως συντάκτες, δημοσιογράφοι, παρουσιαστές. Θέτονται ως συγγραφείς, διανοούμενοι, καθηγητές, πρυτάνεις, δικαστές, διοικητές ταγμάτων ασφαλείας. Είναι διοικητικά στελέχη (γραμματείς, ταμίες, πρόεδροι, αντιπρόεδροι) σε σωματεία, οργανώσεις, πολιτικά κόμματα. Όλοι οι δήθεν σοσιαλιστές είναι πράκτορες των σιωναζιστών μασόνων. Όλοι οι δήθεν «Ελληνάρες» του Τύπου είναι πράκτορες του σιωναζισμού και της μασονίας. Όλες οι δήθεν δωρεές, ευεργετικοί οίκοι, κ.ά., είναι σιωναζιστικές μασονικές βιτρίνες.

Πράκτορες του Σιωναζισμού (Μασονισμού): Πάλμος Γεώργιος και επιτελείο αυτού, συγγράφει στην «Ελεύθερη Ώρα» - Μιχαλόπουλος, Εκδότης της «Ελεύθερης Ώρας» - Χίος Στέφανος, δημοσιογράφος, παρουσιαστής και συντάκτης «Μακελειού» - Τράγκας Γεώργιος, δημοσιογράφος – Τέρενς Κουΐκ, δημοσιογράφος – Άδωνις Γεωργιάδης, εκδότης – Δημοσθένης Λιακόπουλος, «γυφτοέμπορας» - Βγενόπουλος Ανδρέας, επιχειρηματίας – Αντώνης Σαμαράς, πολιτικός – Ευάγγελος Βενιζέλος, πολιτικός – Αλέξης Τσίπρας, πολιτικός – Αλέκα Παπαρήγα, πολιτικός – Λιάνα Κανέλλη, πολιτικός – Αντώνης Σρόιτερ, δημοσιογράφος – Δήμος Βερύκιος, δημοσιογράφος – Παπαδήμος Λουκάς, τραπεζίτης, οικονομολόγος.

Και πλήθος πολλών άλλων εκ των Μ.Μ.Ε. πολιτικής και οργανώσεων, οι οποίοι αποτελούν όργανα και πράκτορες του σιωναζισμού (μασονισμού). Εκτός αυτών, ως πράκτορες προς τους σιωναζιστές (μασόνους) δουλεύουν πάρα πολλοί νομοταγείς πολίτες πάντα έτοιμοι ως χαφιέδες να καταδώσουν τον διπλανό τους κλπ.

Μην πλανιέστε Έλλην από τις φιδόγλωσσες εταίρες του σιωναζισμού, όλοι τους εξυπηρετούν συμφέροντα αυτών. Έλλην, χρόνια τώρα γράφουμε και μιλάμε για όλα αυτά τα οποία σήμερα ξεδιπλώνονται μπροστά σας, πράξτε επιτέλους κάτι σωστό στην μιαρή ζωή σας και πατάξτε τους δια παντός από την Ελλάς.

Οι μασονικές εταίρες της εκκλησίας έχουν ξεκατινιάσει τον υποτιθέμενο «Παΐσιο» (ας γράψουν και το πραγματικό όνομα αυτού) εκδίδοντας το ένα βιβλίο μετά το άλλο, λέγοντας οι σιωναζιστές συνεχώς «αυτό είπε ο Παΐσιος, αυτό πρόβλεψε» κλπ. Βλέπετε ζωντανεύει και γράφει προφητείες ή ίσως να τους τα λέει και κατ’ ιδίαν, αν παίρνεις καλά ναρκωτικά όλα γίνονται».

Αυτά, μεταξύ πολλών άλλων ΥΒΡΙΣΤΙΚΩΝ και ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΩΝ, αναγράφονται στο κείμενο αυτό της Ψευτο-Ομάδας Έψιλον, που θυμίζει… προκήρυξη τρομοκρατικής οργάνωσης! Ας μας συγχωρήσουν δε, οι φίλοι αναγνώστες μας για τη δημοσίευση των παραπάνω, αλλά (αφού δεν παρενέβη το 2012, όταν τα πρωτοβγάλαμε) καλούμε τον αρμόδιο εισαγγελέα να επιληφθεί του θέματος! Αρκετά πια με τον κάθε ψυχοπαθή προβοκάτορα, ο οποίος τα βάζει με το έθνος και την πίστη μας!

Πάντως, εδώ θα πρέπει να αναφερθούμε και στις πληροφορίες που έχουμε (από πολύ καλή πηγή) εδώ και καιρό σχετικά με το όλο ζήτημα. Όπως εύκολα διακρίνει κανείς, το παραπάνω κείμενο των Ψευτο-Έψιλον επίτηδες μπερδεύει ονόματα εντελώς άσχετα μεταξύ τους: π.χ. παραθέτει, δίπλα σε ονόματα αγωνιστών της Ελληνορθοδοξίας, και ονόματα πολιτικών, όπως π.χ. των Σαμαρά, Βενιζέλου κ.ά. Αυτό γίνεται σκόπιμα και αποτελεί πάγια παραπλανητική τακτική των μυστικών υπηρεσιών. Δηλ. να προκαλούν σύγχυση στους αναγνώστες των κειμένων αυτών, βάζοντας δίπλα-δίπλα πρόσωπα εντελώς άσχετα μεταξύ τους κτλ.

Δυστυχώς όμως γι’ αυτούς… τους γνωρίζουμε! Ξέρουμε πολύ καλά ποιος είναι ο εν Ελλάδι «εγκέφαλος», που συντονίζει το ως άνω δίκτυο των Ψευτο-Έψιλον. Κι ο «εγκέφαλος»… ξέρει ότι ξέρουμε! Γνωρίζουμε, για παράδειγμα, από ποιο «κέντρο» του εξωτερικού (ξένη υπηρεσία πληροφοριών) λαμβάνει τις εντολές του. Διότι πρόκειται περί «σταθμάρχη» μυστικής υπηρεσίας χώρας της Μέσης Ανατολής, τοποθετημένου στον «πατριωτικό-ελληνοκεντρικό χώρο», για να δημιουργεί προβοκάτσιες και σύγχυση. Κρίμα που αποκαλύφθηκε ο ρόλος του… Ήταν… τόσο άξιος ο μισθός του!


Αποκαταστάθηκε το άγαλμα του Μαρμαρωμένου στον Μυστρά!

(6 Δεκεμβρίου 2015)


Το άγαλμα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου (Μαρμαρωμένου Βασιλιά) δεσπόζει στο χωριό Μυστράς, λίγο πριν φθάσει κανείς στη θρυλική καστροπολιτεία. Είναι το μνημείο, το οποίο καταστράφηκε εν μέρει από τη βομβιστική ενέργεια που διέπραξαν οι ανθέλληνες και αντίχριστοι Ψευτοέψιλον, οι οποίοι έχουν το θράσος να αυτοπροσδιορίζονται ως (δήθεν) «Ομάδα Έψιλον-ΕΥ». Η διπλή επίθεση των προβοκατόρων έγινε την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015 (εκτός από το άγαλμα στον Μυστρά, χτύπησαν και υποκατάστημα τράπεζας στην Καλαμάτα), όμως οι ανόητοι αυτοί συνελήφθησαν σχεδόν αμέσως από την αστυνομία. Για το θέμα βλ. διεξοδικά τα ρεπορτάζ μας, πιο πάνω (Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015 και Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015).

Η ζημιά που έπαθε το άγαλμα (δίπλα στο οποίο οι Ψευτοέψιλον είχαν το απύθμενο θράσος να ζωγραφίσουν το ιερό διπλό «Ε» του ελληνισμού), από την έκρηξη δυναμίτη, ήταν στο αριστερό χέρι του Μαρμαρωμένου, το οποίο και έσπασε. Όμως το χέρι που αποκόπηκε βρέθηκε και παραδόθηκε στην αστυνομία, αφού οι δειλοί που πραγματοποίησαν την επίθεση χαράματα διέφυγαν αμέσως από τον τόπο όπου διέπραξαν την προβοκάτσια τους. Τελικά, παραδόθηκε στην αστυνομία, με τον σκοπό να αποκατασταθεί το άγαλμα στην αρχική του μορφή.

Όπως και έγινε! Την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε εκδρομή-περιήγηση στην καστροπολιτεία του Μυστρά, όπου ο γράφων έδωσε (για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες) διάλεξη μέσα στην Ιερά Μονή της Παντάνασσας. Η εκδρομή-περιήγηση της 29ης Νοεμβρίου 2015 θα μείνει στην ιστορία, αφού περιελάμβανε μεγάλα μυητικά δρώμενα, για τα οποία θα γίνει λόγος στο μέλλον… Όμως στη διάρκεια της ημέρας εκείνης επισκεφτήκαμε και το μνημείο με το άγαλμα του Παλαιολόγου (εκείνο που κατέστρεψαν οι Ψευτοέψιλον).

Όπως διαπίστωσαν όσοι ήρθαν μαζί μας στον Μυστρά, το άγαλμα του Μαρμαρωμένου αποκαταστάθηκε πλήρως! Για την ιστορία, οφείλουμε να σημειώσουμε ότι την αποκατάσταση του αγάλματος έκανε ο γλύπτης Γιώργος Ρούσσης, ο οποίος έχει και τα πνευματικά δικαιώματα όλων των αντιστοίχων αγαλμάτων του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου (όπως π.χ. το πανομοιότυπο άγαλμα που βρίσκεται απέναντι από τη Μητρόπολη των Αθηνών). Τα πνευματικά αυτά δικαιώματα ο ως άνω γλύπτης κατέχει από τον γλύπτη-κατασκευαστή του αγάλματος, Σπύρο Γογγάκη, ο οποίος απεβίωσε το 2001. Η αποκατάσταση επιτεύχθηκε με τη συνδρομή του Ομίλου για την Unesco Τεχνών Λόγου και Επιστημών Ελλάδας, καθώς και του Δήμου Σπάρτης.

Έτσι, σε ελάχιστο χρονικό διάστημα έγινε η αποκατάσταση, αλλά και η καθαριότητα, του αγάλματος του Μαρμαρωμένου στον Μυστρά. Αυτό το είδαμε με τα ίδια μας τα μάτια στη διάρκεια της εκδρομής-περιήγησης της προηγούμενης Κυριακής, όπως ήδη αναφέραμε. Τελικά, οι Ψευτοέψιλον απέτυχαν παταγωδώς: ούτε το άγαλμα (που τόσο μισούν, ως ανθέλληνες και αντίθεοι) κατάφεραν να καταστρέψουν ολοσχερώς, αλλά ούτε και την άθλια τρομοκρατική τους δράση μπόρεσαν να συνεχίσουν! Είναι να τους λυπάσαι, τους δύστυχους…


110 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page