top of page
  • Εικόνα συγγραφέα.

Η παγκόσμια διακυβέρνηση προ των πυλών ή εντός των τειχών;

17.2.2013

Του Φώτιου Μπαμπάνη


Τα τελευταία χρόνια, συμβαίνουν ξαφνικά πολλά και αλλεπάλληλα κοσμοϊστορικά γεγονότα. Αραβική Άνοιξη, που οδήγησε στην κατάρρευση παραδοσιακών καθεστώτων, όπως της Αιγύπτου και της Λιβύης, και ευρίσκεται σε εξέλιξη στη Συρία, τεράστια οικονομική κρίση στην Ευρωζώνη, και υπεράνω όλων η οικονομική κρίση στη Χώρα μας, την τελευταία τριετία, και έπεται ασφαλώς και συνέχεια.

Την εβδομάδα αυτή, ανέκυψε η όλως περίεργη και αιφνίδια παραίτηση του Πάπα Βενέδικτου ΙΣΤ΄ από τον παπικό θρόνο, κάτι που είχε να συμβεί εδώ και 600 χρόνια.

Η επίσημη δικαιολογία ήταν η καταπόνηση και η κούρασή του. Μήπως όμως στην πραγματικότητα υποκρύπτεται κάτι άλλο; Μήπως η παγκόσμια διακυβέρνηση με το Δόγμα της Πανθρησκείας και με Αρχηγό τον Αντίχριστο, βρίσκεται προ των πυλών; Ή ήδη έχει εισέλθει εντός των τειχών, έχει ήδη επιβληθεί διεθνώς, και όλα αυτά που συμβαίνουν και διαδραματίζονται αποτελούν απλώς την επιβεβαίωση στην πράξη;

Τι μέλλει πλέον γενέσθαι; Θα συνειδητοποιήσουν οι λαοί και μεταξύ αυτών ασφαλώς και ο Ελληνικός, ότι βρίσκονται υπό την κατοχή της παγκόσμιας διακυβέρνησης και θα αντιδράσουν; Θα μπορούν άραγε να αντισταθούν; Και στην περίπτωση που η όποια αντίσταση είναι εκ προοιμίου καταδικασμένη, ποιός θα είναι ο ρόλος της Ελλάδος στο καινούργιο Παγκόσμιο γίγνεσθαι; Τι μας επιφυλάσσει η παγκόσμια διακυβέρνηση;

Στην περίπτωση λοιπόν της χώρας μας, τα πράγματα αυτή τη στιγμή φαίνονται απογοητευτικά και τραγικά. Η οικονομική κρίση, η υπογεννητικότητα και η πλήρης έλλειψη ανάπτυξης, θα υποβαθμίσει τη χώρα μας σε μία απλή επαρχία της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Και έχοντας δίπλα μας την ανερχόμενη δύναμη του Τουρκικού νέοοθωμανισμού, η παγκόσμια διακυβέρνηση, σύμφωνα και με την κοινή λογική, θα την καταστήσει περιφερειακή δύναμη και την Ελλάδα μία φόρου υποτελή επαρχία στον νεοοθωμανό Σουλτάνο Ερντογάν.

Γι’ αυτό λοιπόν, και η τρικομματική συγκυβέρνηση δεν τολμά να ανακηρύξει άμεσα την Α.Ο.Ζ. με την Κύπρο και το Ισραήλ και να προχωρήσει σε άμεση εξόρυξη των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων και πετρελαίων.

Προσπαθεί βέβαια να δημιουργήσει μία μικρή Α.Ο.Ζ. είτε με την Αλβανία, είτε και με την Αίγυπτο. Όμως, η περιφερειακή δυτική υπερδύναμη υπονόμευσε και πάγωσε αυτή την προσπάθεια. Αυτή τη στιγμή, τόσο η ΗΠΑ όσο και η Ευρώπη, επιθυμούν τον αγωγό που θα ξεκινά από το Αζερμπαιτζάν, και μέσω Τουρκίας και Ελλάδας θα καταλήγει στην Αδριατική και από εκεί στην Ιταλία και σε ολόκληρη την Ευρώπη. Δηλαδή η παγκόσμια διακυβέρνηση επιθυμεί την εξάρτηση της Ευρώπης από τα πετρέλαια του Αζερμπαϊτζάν υπό τον έλεγχο και την υψηλή εποπτεία της νεοοθωμανικής Τουρκίας. Η οποία όμως, δεν ενδιαφέρεται πλέον μόνο για την Ευρώπη. Πρόσφατα, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, εκδήλωσε τη συμπάθειά του στο σύμφωνο της Σαγκάης, του οποίου είναι ήδη μέλη η Κίνα, η Ρωσία, το Καζακστάν η Κιργισία και το Τατζικιστάν. Δήλωσε χαρακτηριστικά σε τηλεοπτική του εμφάνιση ότι: «Ο Οργανισμός της Σαγκάης είναι ισχυρότερος από την Ε.Ε. και έχουμε κοινές αξίες με αυτόν».

Σύμφωνα με αναλυτές, το Σύμφωνο της Σαγκάης, θα μπορούσε μελλοντικά να μετεξελιχθεί στο αντίπαλο δέος του ΝΑΤΟ. Και στην περίπτωση προσχώρησης και της Τουρκίας σε αυτόν, θα έχουμε και την υλοποίηση στην πράξη του Ευρασιατικού Άξονα, ο οποίος θα διέπεται από το Δόγμα του Εθνομπολσεβικισμού, ο οποίος επικρατεί μέχρι σήμερα στην Ρωσική Ομοσπονδία.

Επίσης, ο Ερντογάν ανέβασε τους τόνους και απέναντι στο Ισραήλ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το Ισραήλ έγινε ένα κακομαθημένο παιδί. Εκείνοι που ευθύνονται για το γεγονός ότι έκαναν το Ισραήλ ένα κακομαθημένο παιδί, να είναι από εδώ και στο εξής προετοιμασμένοι για τα πάντα από την πλευρά του».

Αυτή ακριβώς η δήλωσή του, αποτελεί την πλήρη επιβεβαίωση της θέσης μας.


	ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ Α.Ο.Ζ. ΕΛΛΑΔΑΣ – ΚΥΠΡΟΥ – ΙΣΡΑΗΛ, ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ –ΙΣΡΑΗΛ, ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΕΞΟΡΥΞΗ ΤΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΥΠΟΤΕΛΗ ΜΙΚΡΟΕΠΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΣΕ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ. 


63 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page