top of page
  • Εικόνα συγγραφέα.

Εναλλακτική Λύση 4!

Μια παγκόσμια συνωμοσία που απειλεί να εξαφανίσει την ανθρωπότητα και τον ελληνισμό…

27.9.2019

Του Ησαΐα Κωνσταντινίδη


Θυμάστε την περίφημη υπόθεση της «Εναλλακτικής Λύσης 3» («Alternative 3»), που τόσο θόρυβο είχε προκαλέσει προ 40 και πλέον ετών στην Αγγλία και τον κόσμο; «Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!!!», ήταν το κεντρικό σύνθημα της σχετικής εκπομπής της αγγλικής τηλεόρασης και του βιβλίου που ακολούθησε. Σύμφωνα με το σκεπτικό, η ζωή πάνω στον πλανήτη μας είναι καταδικασμένη -λόγω των ανεπανόρθωτων βλαβών που προξένησε ο άνθρωπος στη γήινη φύση-, και η ελίτ που κυβερνάει τον κόσμο μας επεξεργάστηκε μυστικά τρία σχέδια («εναλλακτικές λύσεις») προκειμένου μία μικρή κάστα ανθρώπων να επιβιώσει της ολικής καταστροφής:

Εναλλακτική Λύση 1 (Τρύπημα της Γης-«θερμοκήπιου»). Πυροδότηση μερικών στρατηγικά τοποθετημένων πυρηνικών βομβών ψηλά στην ατμόσφαιρα, έτσι ώστε να ανοίξουν τρύπες στον εκεί συσσωρευμένο μανδύα του διοξειδίου του άνθρακα. Μ’ αυτόν τον τρόπο θα είχαμε «καμινάδες» στον ουρανό, με τη θερμότητα που απειλεί να καταστρέψει τον πλανήτη να διαφεύγει εκτός της τροχιάς του πλανήτη. Έτσι, προσωρινά έστω, η Γη θα γλίτωνε τον κίνδυνο να μετατραπεί σε καυτή κόλαση, με τεράστιες μελλοντικά θερμοκρασίες λόγω της διαρκώς αυξανόμενης υπερθέρμανσης…

Εναλλακτική Λύση 2 (Νέα Εποχή των Σπηλαίων). Μεταφορά επιλεγμένων εκπροσώπων της ανθρωπότητας μέσα στα σπλάχνα της Γης, προκειμένου το ανθρώπινο είδος να συνεχίσει να υφίσταται μετά τον επερχόμενο όλεθρο που θα συμβεί στο εξωτερικό του πλανήτη. Επειδή μέσα στο έδαφος υπάρχει παγιδευμένη επαρκής ατμόσφαιρα για να μπορέσει να συντηρηθεί η ζωή, ο άνθρωπος θα έπρεπε να χτίσει έναν καινούριο πολιτισμό κάτω από την επιφάνεια της Γης... Κάτι τέτοιο θα ήταν εφικτό, δεδομένου ότι στον υπόγειο κόσμο υπάρχει μια πράσινη φωταύγεια που αντικαθιστά τον Ήλιο σαν πηγή ενέργειας, επιτρέποντας έτσι την καλλιέργεια φυτών. Έστω και μέσα σε ασφυκτικές συνθήκες κόλασης, η ανθρωπότητα θα συνέχιζε την πορεία της…

Εναλλακτική Λύση 3 (Νέα «Γη» σε άλλον πλανήτη). Αντιπρόσωποι του ανθρώπινου είδους μεταφέρονται σταδιακά σε έναν άλλον πλανήτη, στον οποίο και θα συνεχιστεί το γένος μας. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο για ένα μικρό μέρος της ανθρώπινης φυλής, διότι είναι πρακτικά αδύνατο να γίνει μεταφορά όλου του πληθυσμού της Γης στη νέα του κατοικία... Βέβαια, ο πλανήτης στον οποίο θα μετοικήσει η ανθρωπότητα θα πρέπει να έχει μερικές ελάχιστες έστω προϋποθέσεις, ούτως ώστε να καταφέρει να διαβιώσει ο άνθρωπος. Κι αυτός ο πλανήτης είναι μόνο ένας: ο Άρης, ο κοντινότερος πλανήτης στον δικό μας και εκείνος που διαθέτει ατμόσφαιρα αποκλεισμένη στο υπέδαφός του, η οποία με μια ελεγχόμενη πυρηνική έκρηξη θα μπορούσε να απελευθερωθεί και να μετατρέψει τον πλανήτη αυτό σε... νέα Γη!

Για πρακτικούς λόγους, οι ως άνω «εναλλακτικές λύσεις» σταδιακά απορρίφτηκαν. Έκτοτε είχαμε την έκρηξη της νανοτεχνολογίας και των ηλεκτρονικών υπολογιστών πάσης φύσεως, που μετέτρεψαν τη Γη σε «ψηφιακό οχυρό». Η ανθρωπότητα, αντί να επεκταθεί προς το αχανές διάστημα υπέπεσε σε εσωστρέφεια. Όλο και περισσότερο ο σύγχρονος άνθρωπος βιώνει την καθημερινότητά του μέσα από έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή ως μία εικονική πραγματικότητα. Τα δεδομένα άλλαξαν δραματικά τις τελευταίες δεκαετίες.

Όμως το μείζον πρόβλημα εξακολουθεί να παραμένει στο προσκήνιο. «Υπερθέρμανση» ή «νέα εποχή παγετώνων», δεν έχει και τόση σημασία, αφού η παγκόσμια ελίτ προωθεί την ιδέα της «κλιματικής αλλαγής». Όπερ μεθερμηνευόμενον, φτάνουμε ξανά στο συμπέρασμα ότι η ζωή στη Γη οδεύει αναπόφευκτα προς εξαφάνιση. Μια καινούρια «εναλλακτική λύση» θεωρείται απαραίτητη από το παγκόσμιο κατεστημένο μέσα στις νεωτερικές συνθήκες της παγκοσμιοποίησης.

Ποια όμως θα μπορούσε να είναι η «λύση» αυτή; Οι πληροφορίες που έχουμε στη διάθεσή μας σοκάρουν. Όπως πάντα, η πλανητική ελίτ περνάει τα σχετικά «μηνύματα» μέσα από τηλεοπτικές σειρές (ή τον κινηματογράφο). Έτσι, η… ψηφιακή επιβίωση του ανθρώπου προβάλλεται πια ανοιχτά και ωμότατα μέσα από μια νέα σειρά που είναι της μόδας στην Αγγλία και την Αμερική! Ονομασία της: «Years and years» («Χρόνια και χρόνια»). Ο συμβολικός της χαρακτήρας, ξεκάθαρος. Κεντρικό μήνυμα της σειράς, η επιλογή του ανθρώπου να μην θέλει πια να είναι άνθρωπος -με σάρκα και οστά, όπως συμβαίνει επί αιώνες-, αλλά μια «δέσμη» από ψηφιακά δεδομένα! Μια προοπτική το λιγότερο εφιαλτική για το αύριο, έχοντας υπ’ όψη την ιλιγγιώδη πρόοδο των σύγχρονων μικροτεχνολογιών, με όλα αυτά τα «τσιπάκια» και τα «χαράγματα» που υπόσχονται ένα διαφορετικό, ψηφιακό μέλλον.

Είναι αυτή η «Εναλλακτική Λύση 4» ένας σχεδιασμός, ο οποίος θα εφαρμοστεί ύστερα από το πιθανό Brexit, αρχής γενομένης δηλαδή από τη Βρετανία; Ουδείς μπορεί να το αποκλείσει, εφόσον η παραπάνω σειρά διαδραματίζεται μεταξύ των ετών 2019 και 2030. Με ενδεχόμενη την αφετηρία του σχεδιασμού το τρέχον έτος και ολοκλήρωση του «ψηφιακού ανθρώπου» σε περίπου μια δεκαετία από σήμερα.

Ποια είναι η φιλοσοφία της σειράς και του σχεδίου που τεχνηέντως αποκρύπτεται από πίσω της; Η μεταφόρτωση της προσωπικότητας του ανθρώπου σε μια ισχυρή βάση δεδομένων (που θα περιλαμβάνει κυριολεκτικά τα πάντα, όπως αναμνήσεις, αισθήματα κτλ.), άρα η εξασφάλιση της «αθανασίας» του, αφού θα μπορεί πια να «ζει» αιώνια ως πληροφορία! Φυσικά αυτό θα αφορά -όπως και με τις τρεις παλαιότερες «Εναλλακτικές Λύσεις»- αποκλειστικά τους εκπροσώπους της παγκόσμιας ελίτ. Οι υπόλοιποι, οι «θνητοί» άνθρωποι δηλαδή, θα εξακολουθούν να γεννιούνται, να ζουν και να πεθαίνουν όπως προηγουμένως, αφού η αξία τους είναι ανύπαρκτη για τους σχεδιασμούς του παγκόσμιου κυβερνείου.

Δεν είναι δύσκολο να φανταστεί κάποιος τι είδους επακόλουθα θα έχει όλο αυτό το σκοτεινό εγχείρημα για το σύνολο της «κανονικής» -πέραν της ελίτ- ανθρωπότητας. Ξεκινά μια άλλη εποχή, η οποία θα αποτελέσει τον μεγαλύτερο δυνατό εφιάλτη για τον μέσο απλό άνθρωπο. Όσο για τον ελληνισμό, αυτός έπεται να βιώσει μία ακόμη σκληρή δοκιμασία ανάμεσα στις «μυλόπετρες» μιας παγκόσμιας καθεστηκυίας τάξης που απειλεί το ελληνικό έθνος με βιολογική εξαφάνιση. Η χώρα μας, εξαιρετικά αδύναμη στις προηγμένες τεχνολογίες, μακράν πίσω όχι μόνο από χώρες όπως οι ΗΠΑ ή η Ν. Κορέα, αλλά ακόμη και η Φινλανδία ή η Εσθονία, κινδυνεύει να συνθλιβεί στο παγκόσμιο μίξερ που αναδύεται ως δαμόκλειος σπάθη πάνω από όλους μας. Η μετα-μνημονιακή εποχή στην οποία εισήχθη η Ελλάδα μετά την επίσημη έξοδό της από το Μνημόνιο-3 (Αύγουστος 2018), ως επακόλουθο της συμφωνίας κυβέρνησηςΤσίπρα-οίκου Ρότσιλντ τον Ιανουάριο του 2017, δεν αποκλείεται να αποδειχτεί και κάτι επιπλέον: μια μετα-ελληνική και μετα-ανθρώπινη εποχή ενός νέου (τεχνολογικού) μεσαίωνα…


73 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page