top of page
  • Εικόνα συγγραφέα.

Αφιέρωμα στους “κορωνοψυχάκηδες”

11.12.2020

Της Αιμιλίας Λαζαράκη


Αγαπημένοι Συνέλληνες, συμπατριώτες, ΚΙ ΟΧΙ “ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ”, θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια ακόμα φωνή, μια ακόμα αγανάκτηση...

Αφορμή είν' ο διαχωρισμός αυτού του λαού σε δυο παρατάξεις, εκ των οποίων απ' τη μια στέκεται η μειοψηφία των “κανονικών” κι απ' την άλλη μια νέα, εκείνη των “κορωνόπληκτων”... Γυρίσαμε σ' εποχές παλιού ελληνικού σινεμά, όπου οι μαφιόζοι καταδότες στα φιλμ της κατοχής έδιναν κι έπαιρναν, κάτι το οποίο δεν πιστεύαμε να βιώναμε στον 21ο αιώνα!

Ένα αφιέρωμα λοιπόν στους “κορωνοψυχάκηδες”, που σαν σε προσηλυτισμό μαρτύρων του Ιεχωβά, μεταλλάχθηκαν, εγκεφαλο-πλύθηκαν, παρανόησαν... ΑΝ ΣΑΣ ΛΕΓΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΠΕΡΙΣΥ, σε όλους εσάς να κλειστείτε μέσα, επειδή αρρώστησε ο διπλανός με Η1Ν1, γρίππη χοίρων, πτηνών, τρελών αγελάδων, θα τον παίρνατε με τις πέτρες, και θα στολιζόσαστε να πάτε στα μπουζούκια! ΟΥΔΕΝΑΣ δεν θα επιτρεπόταν να σας χαλάσει το πρόγραμμα και θα τον στέλνατε στις 7 πύλες της κολάσεως, όσο κόσμια δηλ. θα μπορούσα να το πω!

“ΠΟΙΟΣ” ειν' αυτός που θα σε κλείσει μέσα, έστω και σαν επισκέπτης να σου έρθει, που θα σου πει τι θα κάνεις, που θα σε απειλήσει; ΤΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ; Όλα αυτά ανάγονταν σε φιλμ επιστημονικής φαντασίας και θα ήσουν έτοιμος μέχρι και να χειροδικήσεις, εάν αυτό ήταν δυνατόν!

Αν ακούγατε τις λέξεις ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ ή ΑΡΝΗΤΗΣ, θα λέγατε σε κάποιον αμόρφωτο να πάει να μιλήσει με το Μπαμπινιώτη. Αν βλέπατε το γείτονα να καρφώνει, ότι π.χ. βγήκες έξω και σε είδε με ερωτικό σύντροφο, θα τον λέγατε ΡΟΥΦΙΑΝΟ και με ποιο δικαίωμα το έκανε αυτό! Αν κάποιος βάπτιζε έναν ιό, “κορώνα”, “λοφίο”, “Γιάννη Αγιάννη”, θα τον λέγατε παλαβό... Να όμως που κάποιος γραβατωμένος, εκ του κολεγίου Αγγλίας, χρησιμοποίησε την έκφραση για να χαρακτηρίσει “κορωνόπληκτη” την ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, τους περισσότερους, που αυτός φυσικά βλέπει ως μειονότητα!

Όποιος έχει άλλο πιστεύω, φυσικά και πρέπει να φιμώνεται, και να υβρίζεται, “στο πλαίσιον της δημοκρατίας” βεβαίως βεβαίως! Η αντίθετη παράταξη υβρίζει ασύστολα, όσους αρνούνται να αυτοκτονήσουν, να αρρωστήσουν ψυχολογικά, όσους χαμογελάνε ακόμα!

ΞΑΦΝΙΚΑ ΦΕΤΟΣ έπεσε μετάλλαξη και γίνατε αρκετοί αυτά όλα που κοροϊδεύατε... ΚΛΕΙΔΑΜΠΑΡΩΜΑ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΕΣΤΑΤΟ από πρώην κλεπταποδόχους α λα Ζήμενς, μνημονιολάτρεις, προδότες του Μακεδονικού, συνυπογράφοντες, διανέμοντες ισλάμ σαν τα λαθραία τσιγάρα μες τις νύχτες...

ΞΑΦΝΙΚΟ ΜΙΣΟΣ για τον άλλο που ξεμύτισε και γιατί παρακαλώ να το κάνει, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΣΑΣ, μένουμε στους τοίχους, κοιτάμε ταβάνια, αν μπορούμε ενσωματωνόμαστε στο τσιμέντο κιόλας! Μάθατε και το lockdown, γιατί φοβόσαστε να το πείτε ΑΜΠΑΡΑ ΦΥΛΑΚΗΣ, κλείδωμα, σας τρομάζει το ελληνικό γλωσσικό στοιχείο!

ΞΑΦΝΟΥ χρήζεστε ΡΟΥΦ, πιάνοντας τα τηλέφωνα γιατί ο γείτονας τόλμησε να γελάσει, να δεχθεί άνθρωπο, να περπατήσει έξω απλά... ΜΙΣΕΙΤΕ τον διπλανό, βλέποντάς τον ως κινητό καρκίνωμα, ως εστία μόλυνσης, γιατί έτσι... Οι ιοί πήραν όνομα και απέκτησαν αξίωμα βασιλιά!!! Φοράνε κορώνες, μπορεί και πέταλα! Κέρατα ακόμα δεν έβαλαν;;; Απορία...

Κοντολογίς καταντήσατε μετάλλαξη εσείς, μιλώντας με όρους ανύπαρκτους ως πρότινος στην Ελληνική, όπως ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ, ΑΡΝΗΤΗΣ κλπ. Δηλ ποια είναι η αντίθετη λέξη; Ο ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ; Μπααα, για σας θα ήταν “ο δέκτης”... Μπορει και “αντένα” του ραδιοφώνου...

ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΜΟΔΑ, τότε θα έχετε όμως σταμπαριστεί... Διότι εμείς -η κοινωνία- θα δείχνουμε ΕΣΑΣ με το δάχτυλο... Δεν θα σας γουστάρουμε πραγματικά ΕΜΕΙΣ! Και είμαστε πολλοί!

83 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page