top of page
  • Εικόνα συγγραφέα.

Η Ευρώπη ισλαμοποιείται… Η λευκή φυλή εξαφανίζεται!

Έγινε ενημέρωση: 12 Μαΐ 2020

Από την «Πανευρώπη» στην πολυεθνική Ευρωπαϊκή Ένωση

6.12.2019

Του Ησαΐα Κωνσταντινίδη


Ένα ολόκληρο σχέδιο άλωσης της Ελλάδας, και κατ’ επέκταση της Ευρώπης, εκτυλίσσεται τριγύρω μας, με ρυθμό ραγδαίο και τόνο δραματικό. Το ακόμη τραγικότερο, όμως, ποιο είναι; Ότι δεν υπάρχει μαζική αντίδραση από πλευράς Ευρωπαίων στον σχεδιασμό εξαφάνισής τους. Εκφυλισμένα από τη σύγχρονη μάστιγα της περίφημης «πολυπολιτισμικής κοινωνίας», τα ευρωπαϊκά έθνη παραμένουν σε λήθαργο και περιμένουν απλώς τη σφαγή τους. Οι φωνές αφύπνισης, ελάχιστες. Κι όμως, η εφιαλτική αυτή προοπτική υπήρξε στην πραγματικότητα προδιαγεγραμμένη. Σχεδιασμοί του παρελθόντος σε συνδυασμό με τη δημογραφική κατάρρευση του ευρωπαϊκού χώρου, φανέρωναν ξεκάθαρα εδώ και δεκαετίες την πορεία των πραγμάτων. Ο ευρωπαϊκός-χριστιανικός πολιτισμός εκλείπει σιγά αλλά σταθερά, προς όφελος του διαρκώς ανερχόμενου Ισλάμ. Κάποτε, όταν η αείμνηστη Ιταλίδα δημοσιογράφος-συγγραφέας Οριάνα Φαλάτσι προειδοποιούσε για το σοβαρό ενδεχόμενο μετατροπής της Ευρώπης σε «Ευραραβία», όλα αυτά ίσως φάνταζαν πολύ απόμακρα. Σήμερα, με την ολοένα αυξανόμενη εισβολή παράτυπων μεταναστών μέσω του ελληνοτουρκικού χώρου στη «γηραιά ήπειρο», η ισλαμοποίηση της Ευρώπης είναι επί θύραις. Ας δούμε λίγο τα αμείλικτα στατιστικά στοιχεία. Η λευκή φυλή συρρικνώνεται κι αφανίζεται. Σήμερα, από τους περίπου 7,5 δις ανθρώπους που κατοικούν πάνω στον πλανήτη Γη, μόλις τα 700 εκατομμύρια θεωρούνται πως ανήκουν στη λευκή φυλή· δηλαδή, ποσοστό λιγότερο από το 10%. Αντιθέτως, ραγδαία είναι η αριθμητική άνοδος της κίτρινης φυλής, αλλά και της ενδιάμεσης ράτσας -ανάμεσα σε μαύρη και λευκή- που προέρχεται από τις χώρες της Κεντρικής Ασίας, της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής. Μιας ενδιάμεσης φυλής, η οποία ασπάζεται σχεδόν στο σύνολό της το Ισλάμ. Με τους τωρινούς ρυθμούς, το λευκό ανθρώπινο είδος αρχικά θα καταντήσει υπόδουλο στις άλλες φυλές (ένα ιδιότυπο «κατώτερο είδος») και, σε ύστερη φάση, θα εξαφανιστεί τελείως από την επιφάνεια του πλανήτη… Και στη μέση η Ευρώπη, η οποία παραπαίει σε όλα τα επίπεδα. Δημογραφικά, καταρρέει: η υπογεννητικότητα των Ευρωπαίων γυναικών σπάζει κάθε προηγούμενο ρεκόρ, ενώ τα παιδιά που λείπουν αντικαθίστανται ραγδαία από εκείνα των λαθρομεταναστών που συνεχίζουν να κατακλύζουν τις ευρωπαϊκές χώρες. Οικονομικά, παρατηρείται μια αναμφισβήτητη στασιμότητα, με τη μορφή οριακής ανάπτυξης στον Βορρά και καθίζησης των εθνικών οικονομιών του Νότου (κυρίως της Ελλάδας, αλλά και της Ισπανίας, της Ιταλίας, της Πορτογαλίας κτλ.). Σε πολιτικό επίπεδο δε, είναι φανερό ότι το «πείραμα» της Ευρωπαϊκής Ένωσης απέτυχε, με την άλλοτε πολλά υποσχόμενη Κοινή Αγορά να αποσυντίθεται· η Μεγάλη Βρετανία επέλεξε ήδη την έξοδο, με άλλες χώρες ενδεχομένως να ακολουθούν και έτσι η Ε.Ε. θα καταντήσει απλά μία κολοβή και ανολοκλήρωτη «γερμανική Ευρώπη». Συμπέρασμα, θλιβερό ίσως αλλά αληθινό: η Ευρώπη πεθαίνει και ισλαμοποιείται.


Αυτά συμβαίνουν και ουκ ολίγοι ανατρέχουν σε ένα παλιό, λησμονημένο έως σχετικά πρόσφατα, σύγγραμμα: το «Παν-ευρωπαϊκό μανιφέστο» («Das pan-Europaische Manifest»), με συγγραφέα τον Αυστριακό Ριχάρδο Κουντενχόβε-Καλέργκι (Richard Coudenhove-Kalergi), ο οποίος θεωρείται ως μία από τις πλέον «σκοτεινές» προσωπικότητες του 20ού αιώνα. Συμμετείχε άραγε σε «αόρατα» ιερατεία και στοές, από αυτά που προκαθορίζουν τον κόσμο του μέλλοντος; Το θέμα είναι ότι, σύμφωνα με αρκετούς, το έργο του θεωρείται «προφητικό», ενώ πιστεύεται ότι είναι ο πρώτος που προώθησε την ιδέα της Ευρωπαϊκής Ένωσης! Το 1923, έτος κατά το οποίο εξέδωσε το κλασικό πλέον βιβλίο του, ίδρυσε επίσης στη Βιέννη την περίφημη «Πανευρωπαϊκή Κίνηση», η οποία προωθούσε το όραμα της ενωμένης Ευρώπης. Σημαντικές μορφές της εποχής εκείνης πλαισίωσαν την προσπάθειά του. Η θεμελιώδης ιδέα της «Πανευρωπαϊκής Κίνησης» ήταν η ευρωπαϊκή ολοκλήρωση, δηλ. η ένωση των λαών της «γηραιάς ηπείρου» κάτω από έναν κοινό φορέα, που θα αποτελούσε το πρόπλασμα για την κατασκευή μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Πράγματι, ο Κουντενχόβε-Καλέργκι θεωρούσε ότι μια ένωση των ευρωπαϊκών λαών θα ήταν το πρώτο στάδιο για τη δημιουργία μίας παγκόσμιας κυβέρνησης που θα αφορούσε ολόκληρο τον πλανήτη. Όμως ο εθνικισμός των ευρωπαϊκών λαών που ανέβαινε στις ευρωπαϊκές κοινωνίες το ίδιο χρονικό διάστημα ακύρωσε, προς στιγμή, τον ως άνω σχεδιασμό. Το πόσο επίκαιρα είναι τα σημεία στα οποία αναλύεται η σκέψη του φαίνεται ξεκάθαρα από ορισμένα ενδεικτικά αποσπάσματα του έργου του. Γράφει, για παράδειγμα, σε ένα σημείο του βιβλίου του και τα εξής λίαν ενδιαφέροντα: «Ο άνθρωπος του μέλλοντος θα είναι μιγάδας. Οι φυλές και οι τάξεις του σήμερα θα εξαφανισθούν σταδιακά λόγω της εξάλειψης του χώρου, του χρόνου και των προκαταλήψεων. Η ευρασιατική-νεγροειδής φυλή του μέλλοντος, παρόμοια στην εμφάνιση με τους αρχαίους Αιγύπτιους, θα αντικαταστήσει την πολυμορφία των λαών και τη διαφορετικότητα των ατόμων». Έχει ενδιαφέρον το ότι η έκταση και τα όρια της Πανευρώπης του Κουντενχόβε-Καλέργκι ταυτίζονται σε μεγάλο βαθμό με τη σημερινή Ευρωπαϊκή Ένωση των «28». Δεν συμπεριλάμβανε σ’ αυτή το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία. Κατά τον Κουντενχόβε-Καλέργκι το ευρωπαϊκό πρόβλημα θα μπορούσε να βρει λύση του μόνο με τη συγχώνευση των λαών της Ευρώπης οικειοθελώς (ίδρυση μιας Πανευρωπαϊκής Ομοσπονδίας).


Κουντενχόβε-Καλέργκι, ένας «προφήτης» του μέλλοντος


Ο Κουντενχόβε-Καλέργκι γεννήθηκε το 1894 στο Τόκιο της Ιαπωνίας, από πατέρα Αυστριακό, τον Χάινριχ, που υπηρετούσε εκεί ως διπλωμάτης, και μητέρα Γιαπωνέζα, τη Μίτσου Αογιάμα. Η απώτερη καταγωγή του, από την πλευρά του πατέρα του, εντοπίζεται στην Κρήτη, καθώς υπήρξε απόγονος της γνωστής οικογένειας των Καλλέργηδων (με προέλευση από τη θρυλική βυζαντινή οικογένεια Φωκά). Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η άποψη του συγγραφέα Eustace Mullins, ο οποίος στο βιβλίο του «Η παγκόσμια τάξη» αναγράφει τα κάτωθι σχετικά με άγνωστες όψεις του εμπνευστή της σύγχρονης ευρωπαϊκής ενότητας: «Την 1η Μαΐου 1776, ο Adam Weishaupt εξέδωσε περαιτέρω οδηγίες στους Ιλλουμινάτι της Βαυαρίας, «Εργαζόμαστε πρώτα απ ‘όλα να φέρουμε στην Ένωσή μας όλους τους καλούς και γνωστούς συγγραφείς. Αυτό φανταζόμαστε θα είναι το πιο εύκολο να γίνει, δεδομένου ότι πρέπει να αντλήσουν προφανές όφελος από αυτό. Δίπλα σε τέτοια άτομα επιδιώκουμε να κερδίσουμε τους διευθυντές και τους γραμματείς των Ταχυδρομικών Γραφείων, προκειμένου να διευκολυνθεί η αλληλογραφία μας». Η οικογένεια Tasso της Μπολόνια, αργότερα Thurn και Taxis, απέκτησε τον έλεγχο των ταχυδρομικών γραφείων και την εργασία πληροφοριών στην Ευρώπη και κράτησε αυτήν την εξουσία για πέντε αιώνες. Παρά το γεγονός ότι αυτές οι ομάδες εμφανίστηκαν ως φιλανθρωπικοί οργανισμοί ή για τις καλές τέχνες, οι στόχοι της αναρχίας ήταν κρυμμένοι σε όλες τις προσπάθειές τους. Στον εικοστό αιώνα, κορυφώθηκαν με την Κοινωνία των Εθνών, των Ηνωμένων Εθνών, το Κομμουνιστικό Κόμμα, το Βασιλικό Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων, το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων, τα θεμέλια, και μια σειρά από μικρότερες ομάδες. Το κίνημα της Παν-Ευρώπης του Κόμη Coudenhove-Kalergi, με την ισχυρή υποστήριξή του από τους διεθνείς χρηματοδότες και αριστοκράτες, εκπροσωπήθηκε στις ΗΠΑ από το Αμερικανικό του υποκατάστημα, που ιδρύθηκε από τον Χέρμπερτ Χούβερ και τον συνταγματάρχη House, οι οποίοι δημοκοπούσαν τις ΗΠΑ για την επικύρωση της Κοινωνίας των Εθνών (ο πρόδρομος του ΟΗΕ). Ο Coundenhove Kalergi αναφέρει στην αυτοβιογραφία του ότι είχε χρηματοδοτηθεί από τους Ρότσιλντς και τους Warburgs, και στις ΗΠΑ, από τον Paul Warburg και Bernard Baruch. Ήταν συνδεδεμένος με τις οικογένειες Thurn και Taxis»…

1.684 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page