top of page
  • Εικόνα συγγραφέα.

Από πότε ο διεθνής τοκογλύφος Σόρος σχεδιάζει τον ΘΑΝΑΤΟ του ελληνισμού!

25.8.2016

Του Ησαΐα Κωνσταντινίδη


Ο Ψυχρός πόλεμος ανάμεσα σε Δύση (ΗΠΑ) και Ανατολή (ΕΣΣΔ) έληξε οριστικά το 1991, με τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης και του Συμφώνου της Βαρσοβίας. Είχε προηγηθεί, τη διετία 1989-90, η πτώση των κομμουνιστικών καθεστώτων στην ανατολική Ευρώπη· ως «χάρτινοι πύργοι», σαν σε πορεία «ντόμινο», έπεφταν τα αθεϊστικά και τυραννικά αυτά συστήματα, το ένα μετά το άλλο. Ύστερα από 46 χρόνια έντονης αντιπαλότητας (αμέσως μετά τη λήξη του Β΄ παγκοσμίου πολέμου ο Βρετανός ηγέτης Ουΐνστον Τσόρτσιλ μίλησε για το «σιδηρούν παραπέτασμα»), μία και μοναδική υπερδύναμη φάνηκε να αναδύεται πάνω από τον κόσμο: οι νεοφιλελεύθερες Ηνωμένες Πολιτείες, με τον άκρατο καπιταλισμό της «ελεύθερης αγοράς» που εφήρμοζαν, βάσει των οικονομικών θεωριών του Άνταμ Σμιθ και του Μίλτον Φρίντμαν.

Τότε ήταν που εμφανίστηκε στο διεθνές προσκήνιο η δαιμονική ΥΑΙΝΑ του σατανικού καπιταλισμού, που ακούει στο όνομα Τζορτζ Σόρος! Έως τότε ελάχιστοι είχαν ακούσει για τον εξ Ουγγαρίας ορμώμενο κερδοσκόπο που παρουσιαζόταν ως «φιλάνθρωπος». Γεννηθείς το 1930 στη Βουδαπέστη ως Γκιόργκι Σβαρτς, είναι γόνος οικογένειας Ισραηλιτών, που όμως ήσαν αποσυνάγωγοι και απεβλήθησαν από τον ιουδαϊσμό. Ο καταραμένος Σόρος έζησε διαδοχικά στη… Γερμανία του Χίτλερ (!), στην Αγγλία και, τελικά, κατέληξε στις ΗΠΑ. Έστησε με τον καιρό, ασχολούμενος με τοκογλυφικές δραστηριότητες, μία μικρή «αυτοκρατορία», βασισμένος πάνω στο δόγμα-ρήση του: «Όταν ασχολούμαι με τις διεθνείς χρηματαγορές, δεν με απασχολούν ηθικής φύσεως ζητήματα»!...

Ο τοκογλύφος αυτός λοιπόν εκμεταλλεύθηκε την πτώση του κομμουνιστικού συστήματος στις χώρες της ανατολικής Ευρώπης, προκειμένου να διεισδύσει εκεί και (τι άλλο;) να κερδοσκοπήσει εις βάρος των λαών, καταστρέφοντας αθώες ανθρώπινες υπάρξεις! Παράλληλα βέβαια κερδοσκοπούσε και στη Δύση, όπως π.χ. το 1992 με την κρίση της αγγλικής λίρας-στερλίνας, όταν το ΚΤΗΝΟΣ αυτό της Νέας Παγκόσμιας Τάξης κέρδισε μέσα σε μία μόλις ημέρα 1 δις δολάρια!!! Δημιούργησε λοιπόν μία πρακτορική οργάνωση, που την ονόμασε «Open Society Foundation» («Ίδρυμα Ανοιχτή Κοινωνία»), και άρχισε να εξαπλώνει τα δίχτυα του παντού παγκοσμίως, στήνοντας έτσι τον ιστό της διεθνούς τοκογλυφικής αράχνης!...

Μπήκε λοιπόν ο Σόρος στις χώρες της ανατολικής Ευρώπης και… άρχισε το δαιμονικό του έργο! Την ώρα που στις χώρες αυτές οι άνθρωποι δυστυχούσαν (με την ανεργία στα ύψη, τη φτώχεια στο ζενίθ, με εγκληματικότητα, βία, αυτοκτονίες και μαζική μετανάστευση), ο ανθρωπόμορφος δαίμονας Σόρος απομυζούσε εις βάρος των εθνών-λαών! Αγόρασε με λίγα χρήματα τους λιγούρηδες πολιτικάντηδες των κρατών αυτών, που ήρθαν στη θέση των κομμουνιστών, και ήλεγχε κατ’ αυτόν τον τρόπο όλη την πολιτική, οικονομική, κοινωνική κτλ. δραστηριότητα. Άνθρωποι έπεφταν γύρω του ως άψυχα πτώματα, την ώρα που ο εν λόγω κέρδιζε δις δολάρια για να μπορεί έτσι να διευρύνει τη δυναμική του ιδρύματός του…

Τα ίδια όμως έκανε ο Σόρος και στην πατρίδα μας, την Ελλάδα! Εχθροί του φανατικοί: ο ελληνισμός και η Ορθοδοξία! Πάτησε λοιπόν το πόδι του ΚΑΙ στην Ελλάδα ο βρωμερός αυτός τύπος, έχοντας ως εκπροσώπους του ό,τι πιο ανθελληνικό κι αντιχριστιανικό υπάρχει στον τόπο μας: κάτι άσχετους ψευδο-επιστήμονες, αριστεριστές και κομπλεξικούς, τους οποίους βρίσκει κανείς σήμερα στον ΣΥΡΙΖΑ ή σε άλλα κομματίδια και οργανωσούλες της άκρας (βασικά) Αριστεράς. Για τους «δεξιούς», δεν χρειάστηκε να κάνει και πολλά ο Σόρος· αυτοί, πάνε… από μόνοι τους στον ανθελληνισμό και την αθεΐα, αφού φοβούνται μην τυχόν και τους βγάλουν «φασίστες» ή «ρατσιστές» τα τσιράκια της «Ανοιχτής Κοινωνίας»!

Ταυτόχρονα με τη διάβρωση της ελληνικής κοινωνίας μέσω των θολοκουλτουριάρικων ομάδων της άκρας Αριστεράς, ο τοκογλύφος Σόρος επένδυσε και σε κάτι ευρύτερο: στη φτωχοποίηση της Ελλάδας, στην υπαγωγή της πατρίδας μας σε καθεστώς διεθνούς επιτροπείας και Μνημονίων (ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ)! Είναι γνωστές πλέον οι επαφές που ο διεθνής τοκογλύφος είχε ήδη από τις αρχές του 2009 με τον τότε αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Ελλάδα, Γιώργο Παπανδρέου, όπου και τέθηκαν επί τάπητος οι επόμενες κινήσεις. Και πράγματι, οι εξελίξεις από τότε υπήρξαν ραγδαίες: η πτώση της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή, οι πρόωρες εκλογές με τον θρίαμβο του Παπανδρέου και η απόφαση του ΓΑΠ να υποταχθεί η Ελλάδα στην Τρόικα και τα Μνημόνια που αυτή επέβαλλε…

Είναι γνωστό ότι εδώ και χρόνια εμμένουμε στη θέση, ότι όλα αυτά που συμβαίνουν στις μέρες μας (όλα αυτά τα άκρως δραματικά και εθνοκτόνα…) δεν είναι παρά ένα ΣΧΕΔΙΟ δυνάμεων ανθελληνικών, προκειμένου να οδηγήσουν τον τόπο μας σε νέα ανείπωτη εθνική τραγωδία: σε εδαφική συρρίκνωση και ακρωτηριασμό της ελλαδικής επικράτειας, καθώς και σε βιολογική εξαφάνιση του ελληνικού έθνους! Κάποτε ίσως όλα αυτά να ηχούσαν περίεργα, εξωπραγματικά. Είναι όμως έτσι; Διότι οι εξελίξεις, τα τραγικά γεγονότα που λαμβάνουν σάρκα και οστά στη χώρα μας, άλλα δείχνουν! Δείχνουν ότι ο ελληνισμός οδηγείται στο σφαγείο της Νέας Παγκόσμιας Τάξης βάσει προγραμματισμού…

Ένας εκ των κεντρικών ανθελληνικών «εγκεφάλων» που βρίσκονται πίσω από τον σχεδιασμό κατά της Ελλάδας και της Ορθοδοξίας είναι ασφαλώς ο Σόρος. Ο Σόρος, ο οποίος ξεκίνησε ήδη από τις αρχές της δεκαετίας του 1990 το έντονα ανθελληνικό του σχέδιο. Π.χ. μία από τις πρώτες κινήσεις του τότε ήταν να ενισχύσει οικονομικά κτλ. το νεότευκτο κρατίδιο της «Μακεδονίας» των Σκοπίων. Ο Σόρος, κατ’ ουσίαν, αγόρασε το δήθεν «μακεδονικό» κρατίδιο, μετατρέποντάς το σε μία τεράστια βάση για τα οικονομικά του συμφέροντα. Για παράδειγμα, στα Σκόπια υπάρχει το μεγαλύτερο στην Ευρώπη «εργοστάσιο» κατασκευής βαρέων ναρκωτικών… Ο καθένας αντιλαμβάνεται λοιπόν τι ΔΙΣ δολάρια κερδίζει από τα ναρκωτικά των Σκοπίων και μόνο ο Σόρος και τον λόγο για τον οποίο στηρίζει τόσο πολύ την ΠΓΔΜ στη διαμάχη της με την Ελλάδα.

Σήμερα βασικό εργαλείο του τοκογλύφου Σόρος για να αλώσει και καταστρέψει τον ελληνισμό είναι οι λαθρομετανάστες. Αφού πρώτα ο Σόρος και οι όμοιοί του καπιταλιστές και ιμπεριαλιστές της Δύσης κατέστρεψαν τις χώρες της Ασίας και της Αφρικής (με την οικονομική εκμετάλλευση, με πολεμικές περιπέτειες κτλ.), ύστερα έστρεψαν τους μουσουλμανικούς -κατά βάση- πληθυσμούς τους προς δυσμάς, για να «εκδικηθούν» τον πολιτισμό μας, λες κι εμείς οι απλοί άνθρωποι καταστρέψαμε το Ιράκ ή το Αφγανιστάν κτλ. και όχι κάτι τύποι σαν τον Τόνι Μπλερ, τον Χαβιέ Σολάνα και άλλα τέτοια πειθήνια όργανα του Διαβόλου… Ο Σόρος λοιπόν σήμερα διαλύει Ελλάδα (και Ευρώπη), χρησιμοποιώντας ως αιχμή του τη δυστυχία των λαθρομεταναστών.

Βλέπουμε τους λαθρομετανάστες (και ΟΧΙ «πρόσφυγες»!) να έρχονται απρόσκλητοι στην πατρίδα μας και… διακρίνουμε ανθρώπους καλοντυμένους, με χρήματα, με πρώτης τεχνολογίας κινητά κτλ.! Πώς είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό το πράγμα; Την ώρα που οι ίδιοι οι Έλληνες έχουν πέσει κάτω από το επίπεδο της φτώχειας, την ώρα που τα Ελληνόπουλα πεινούν κτλ., έρχονται εδώ οι δύστυχοι (υποτίθεται) αυτοί άνθρωποι με όλα τα «κομφόρ»! Ποιος τους πληρώνει όλα αυτά τα έξοδα; Ποιος δίνει στον πάμφτωχο Ασιάτη μέχρι και 10.000 με 20.000 δολάρια το κεφάλι, για να μετοικήσει στην Ευρώπη; Ποιος άλλος, αυτός που ακούει στο όνομα «Τζορτζ Σόρος», ο επικεφαλής της «Ανοιχτής Κοινωνίας»!

Για του λόγου το αληθές, παραθέτουμε εδώ ένα παλαιότερο ρεπορτάζ, σύμφωνα με το οποίο ο λαθροδήμαρχος Αθηναίων, ο Γιώργος Καμίνης, έδωσε… ολόκληρο κτίριο στον Σόρος, για να στεγαστούν εκεί λαθρομετανάστες! Το ρεπορτάζ εκείνο (από το 2013) αναφέρει συγκεκριμένα:

«Αλώνει τώρα και την Αθήνα ο Τζορτζ Σόρος, θέτοντας σε εφαρμογή ένα πολυδάπανο σχέδιο «μουσουλμανοποίησης» αρχικά της πρωτεύουσας και στη συνέχεια της υπόλοιπης χώρας.

Μπορεί μέχρι πρότινος οι δύσπιστοι να έκαναν λόγο για «συνωμοσιολογικά» σενάρια, αλλά τα γεγονότα πλέον μιλούν από μόνα τους. Αθόρυβα και χωρίς (μέχρι στιγμής) αντιδράσεις το ίδρυμα του διεθνούς κερδοσκόπου... (με τον περίεργο ρόλο και σε οικονομικό επίπεδο σε βάρος της Ελλάδας) εισέρχεται στους δημόσιους μηχανισμούς, χαράσσει πολιτικές -κυρίως για τους λαθρομετανάστες- και με πρόσχημα τα ζητήματα κοινωνικής αλληλεγγύης, μέσω μη κυβερνητικών οργανώσεων στήνει πολυπλόκαμους μηχανισμούς που δικτυώνονται με τις υπόλοιπες βαλκανικές αλλά και πολλές ευρωπαϊκές χώρες.

Ήδη από τον περασμένο Οκτώβριο είχε ανοίξει τον δρόμο στον Σόρος ο (βασικός υποστηρικτής του) Γιώργος Παπανδρέου σε φόρουμ που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο, επιβραβεύοντας την απόφασή του να στηρίξει τους λαθρομετανάστες.

Τώρα βασικός συνομιλητής του Σόρος στην Ελλάδα είναι ο (επίσης εκλεκτός του πρώην πρωθυπουργού) δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ο οποίος μαζί με στενούς συνεργάτες του -όλως τυχαίως- παρουσιάζουν φιλοσκοπιανές τάσεις ή έχουν διακριθεί σε πολυσυζητημένα ζητήματα διαστρέβλωσης της ελληνικής ιστορίας. […]

[…] Την Πέμπτη -χωρίς κανείς να το αντιληφθεί- το δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας αποφασίζει για την πανηγυρική εγκατάσταση του ιδρύματος του Σόρος σε κεντρικό δημοτικό κτίριο, απ’ όπου και θα αναπτύξει τα σχέδιά του. Το θέμα φέρνει στο δημοτικό συμβούλιο ο κ. Καμίνης, παρακάμπτοντας την αρμόδια Οικονομική Επιτροπή και υπογράφοντας τη σχετική εισήγηση, προφανώς γιατί κανείς από τους συνεργάτες του και τους αντιδημάρχους δεν δέχτηκε να βάλει την υπογραφή του.

H «Open Society» είναι η οργάνωση του Σόρος που έχει απλώσει τα πλοκάμια της σε Ευρώπη, Ασία και Αφρική, δημιουργώντας ένα πανίσχυρο δίκτυο. Καλύπτει το σύνολο των Βαλκανίων, με επίκεντρο την πανίσχυρη οργάνωση «Open Society Macedonia», δηλαδή το παράρτημα στα Σκόπια.

Τον Δεκέμβριο επισκέφθηκε την Αθήνα ο καταλανικής καταγωγής διευθυντής της «Open Society» Jordi Vaquer, προετοιμάζοντας το έδαφος για τη διείσδυση του ιδρύματος του Σόρος, το οποίο εδρεύει στην Ελβετία, στην ελληνική κοινωνία. Κατόπιν τούτου ο Σόρος επανέρχεται δριμύτερος, επικαλείται τις «ανάγκες των Ελλήνων που έχουν πληγεί από την κρίση», δηλώνει την απόφασή του να ανοίξει Κέντρα Αλληλεγγύης στην Αθήνα -στο πρότυπο παρόμοιων κέντρων που λειτουργεί σε άλλες χώρες- και προσφέρει 520.000 ευρώ για να ανακαινιστεί ο δεύτερος όροφος του Παλαιού Φρουραρχείου απέναντι από τον Σταθμό Λαρίσης, εκεί όπου ο κ. Καμίνης στέγασε τον περιβόητο Κόμβο Αλληλοβοήθειας. Ο τελευταίος έχει ήδη στοχοποιηθεί για την ανεξέλεγκτη λειτουργία του. Βασική προϋπόθεση όμως που θέτει ο Σόρος είναι να του παραχωρηθεί ο χώρος που θα ανακαινίσει για να στεγάσει τις δραστηριότητες της οργάνωσής του!

Άνθρωπος-κλειδί στις δραστηριότητές του είναι η διευθύντρια των ιδρυμάτων «Open Society», η αφγανικής καταγωγής, πανταχού παρούσα αλλά και μυστηριώδης Nazia Hussain. Εκπροσωπεί τις αντίστοιχες δραστηριότητες του Σόρος σε όλη την Ευρώπη και στα Βαλκάνια. Υπήρξε αξιωματούχος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στις νότιες και ανατολικές περιοχές του Αφγανιστάν, καθώς και σε τμήματα των επαρχιών βορείως της Καμπούλ.

Η κυρία Hussain σκοπεύει να αναπτύξει σειρά Κέντρων Αλληλεγγύης, με στόχο να συγκεντρώσει στους κόλπους τους όλες τις οργανώσεις που δραστηριοποιούνται υπέρ των μεταναστών. Και από το Παλαιό Φρουραρχείο επισήμως πλέον θα μπορεί να συνεργάζεται «με τους επίσημους φορείς, την κοινωνία των πολιτών, τοπικές οργανώσεις και άλλα ενδιαφερόμενα μέρη», όπως αναφέρει η ίδια σε σχετική επιστολή της».

Και μια προσωπική εμπειρία… Ο υπογράφων αυτό το κείμενο… συνάντησε, μία και μοναδική φορά, τον διεθνή τοκογλύφο Τζορτζ Σόρος, πριν από 18 περίπου χρόνια!!! Ήταν το 1998, όταν με μια ομάδα Ευρωπαίων φοιτητών ο Σόρος μας δέχθηκε για να συζητήσει μαζί μας. Αφορμή ήταν η φοιτητική πρωτοβουλία «Δρόμος προς τον άνθρωπο», στην οποία συμμετείχε κι ο γράφων. Ο Σόρος, εν συντομία, στη συνάντησή μας που δεν διήρκεσε και πολλή ώρα, ανέλυσε τις ψευτοπροοδευτικές ιδέες του, τις βασισμένες πάνω στις θεωρίες του αμπελοφιλόσοφου Καρλ Πόπερ. Τότε, καταλάβαμε ότι πίσω από τον Σόρος κρύβονται τα πλέον δαιμονικά συμφέροντα! Έκτοτε δεν είχαμε καμία άλλη επαφή με το ίδρυμα «Ανοιχτή Κοινωνία». Σημειώνεται ότι την εποχή εκείνη ο Σόρος επένδυε τα μέγιστα στον Συνασπισμό της Αριστεράς και της Προόδου, από τον οποίο και ξεπήδησε έπειτα ο ΣΥΡΙΖΑ· στόχος του: να ανεβάσει τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία της Ελλάδας, για να δώσει θανατηφόρο χτύπημα σε Ελλάδα-Ορθοδοξία…


ΣΥΡΙΖΑ… «MADE IN OPEN SOCIETY»: Κατασκεύασμα του διεθνούς τοκογλύφου Σόρος ο Τσίπρας


«Open Society» («Ανοιχτή Κοινωνία»). Έτσι ονομάζεται το «ίδρυμα» του διεθνούς τοκογλύφου και κερδοσκόπου, της ύαινας που ακούει στο όνομα «Τζορτζ Σόρος», με πραγματικό όνομα Γκιόργκι Σβαρτς! Πρόκειται για τον Ισραηλίτη εξ Ουγγαρίας, ο οποίος αναστατώνει τον κόσμο μας, διαλύοντας έθνη και κράτη, προκαλώντας πολέμους, πόνο και αίμα, κλέβοντας ανθρώπινες ψυχές από τον παράδεισο και στέλνοντάς τες στην κόλαση!

Τη «φιλοσοφία» της «Ανοιχτής Κοινωνίας», ο Τζορτζ Σόρος την υιοθέτησε από έναν θολοκουλτουριάρη και ψευτοπροοδευτικό αμπελοφιλόσοφο (από εκείνους που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους, αλλά προσκολλούν ως βδέλλες στους πλούσιους πολιτικάντηδες, για να απομυζούν εις βάρος όλων ημών των υπολοίπων), τον Αυστριακό Καρλ Πόπερ (1902-1994). Ο ψευδοφιλόσοφος Πόπερ συνέγραψε ένα ογκώδες έργο, με τίτλο «Η ανοιχτή κοινωνία και οι εχθροί της», από το οποίο και ο Σόρος εμπνεύστηκε την ονομασία του «ιδρύματός» του. Βασική θέση του Πόπερ, στο ως άνω βιβλίο του, είναι η εχθρότητα και η κριτική του έναντι της «Κλειστής Κοινωνίας», όπως αποκαλεί την κοινωνία των αρχών, των αξιών και των παραδόσεων που κληρονομήσαμε από τους προγόνους μας! Ενοχλήθηκε ο Πόπερ από τις πατρογονικές παραδόσεις μας (πατρίδα και πίστη) και θέλησε να τις αντικαταστήσει με… την «ανοιχτή κοινωνία»!!!

Βασισμένος λοιπόν πάνω στις ιδέες και απόψεις του Καρλ Πόπερ, ο τοκογλύφος Σόρος δημιούργησε την «Ανοιχτή Κοινωνία», με μοναδικό του σκοπό να εξοντώσει έθνη και λαούς αυτού του πλανήτη, για να φέρει την… «ανοιχτή κοινωνία» του Θηρίου! Πειράζουν πολύ τον βρωμερό φονιά Σόρος οι παραδόσεις και οι αρχές μας, που θέλει να τις ξεριζώσει… ΣΥΡΙΖΑ! Γι’ αυτό και ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ τον ΣΥΡΙΖΑ των άθεων και ανθελλήνων, όπως θα αποδείξουμε αμέσως μετά! Πρώτα όμως, ας παραθέσουμε μερικά αποσπάσματα από το άκρως ενδιαφέρον κείμενο «Τζορτζ Σόρος, ο αυτοκρατορικός μάγος» της Χέδερ Κόφιν (Heather Coffin), το οποίο δημοσιεύτηκε πάνω από δέκα χρόνια πριν:

«Άνοιξη 2002, Covert Action Quarterly: «Ναι, διαθέτω εξωτερική πολιτική… ο σκοπός μου είναι να γίνω η συνείδηση του πλανήτη». Δεν πρόκειται για μια περίπτωση ναρκισσιστικής διαταραχής· αφορά το πώς ο Τζορτζ Σόρος επιβεβαιώνει το κύρος της ηγεμονίας των Ηνωμένων Πολιτειών επάνω στον σημερινό κόσμο. Τα ιδρύματα και οι οικονομικοί μηχανισμοί του Σόρος είναι εν μέρει υπεύθυνα για την πτώση των καθεστώτων στην Ανατολική Ευρώπη και την πρώην Σοβιετική Ένωση. Τα ίδια δίκτυα έχουν απλώσει τα πλοκάμια τους στην Κίνα. Ο Σόρος έπαιξε επίσης καθοριστικό ρόλο στη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας. Ο ρόλος του αυτοαποκαλούμενου και ως «φιλανθρώπου» είναι να ενισχύει τις ιδεολογικές εκφράσεις της παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης Πραγμάτων προωθώντας παράλληλα το οικονομικό του συμφέρον. Οι εμπορικές και «φιλανθρωπικές» δραστηριότητες του Σόρος είναι μυστικές, αντιφατικές και ταυτόχρονα συγκλίνουσες.

Ο Σόρος έχει ηγετικό ρόλο στο Council of Foreign Relations (Συμβούλιο των Διεθνών Σχέσεων), στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (World Economic Forum) και στο Παρατηρητήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα [Human Rights Watch (HRW)]. Το 1994, έπειτα από μια συνάντηση με τον φιλόσοφο και μέντορά του, τον σερ Κάρλ Πόπερ, ο Σόρος έδωσε εντολή στις επιχειρήσεις του να επενδύσουν στον τομέα των τηλεπικοινωνιών της Κεντρικής και της Ανατολικής Ευρώπης. Η Ομοσπονδιακή Διοίκηση των Ραδιοτηλεοπτικών Μέσων της Τσεχίας δέχθηκε την προσφορά του να αναλάβει και να χρηματοδοτήσει τα αρχεία του «Ράδιο Ελεύθερη Ευρώπη». Ο Σόρος μετέφερε τα αρχεία στην Πράγα και ξόδεψε πάνω από 15 εκατομμύρια δολάρια για να τα συντηρήσει. Τώρα, ένα ίδρυμά του διοικεί το, δημιουργημένο από την CIA, σταθμό Ράδιο «Ελεύθερη Ευρώπη»/ Ράδιο «Ελευθερία», το οποίο έχει επεκταθεί πλέον στον Καύκασο και την Ασία. Επίσης, ο Σόρος είναι ο ιδρυτής και ο χρηματοδότης του Ιδρύματος Ανοιχτής Κοινωνίας (Open Society Institute), ενώ ίδρυσε και συντηρεί τη Διεθνή Ομάδα Κρίσης (International Crisis Group –ICG) που, μεταξύ άλλων, έπαιξε ενεργό ρόλο στη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας. Τέλος, ο Σόρος συνεργάζεται ανοιχτά και με το αμερικανικό Ίδρυμα για την Ειρήνη (Institute of Peace) που ελέγχεται από την CIA. […]

[…] Ποιος είναι ο Τζορτζ Σόρος… Ο Τζορτζ Σόρος γεννήθηκε στην Ουγγαρία το 1930 από Εβραίους γονείς, οι οποίοι είχαν απομακρυνθεί τόσο πολύ από τις ρίζες τους ώστε μπόρεσαν να ταξιδέψουν ακόμη και στη ναζιστική Γερμανία. Ο Σόρος έζησε στην Ουγγαρία υπό την κατοχή των Ναζί, αλλά μετά τον θρίαμβο των κομμουνιστών μετακόμισε στην Αγγλία το 1947. Εκεί, εντάχθηκε στον κύκλο του φιλόσοφου Καρλ Πόπερ, στη London School of Economics. Ο Πόπερ υπήρξε σφοδρός πολέμιος του κομμουνισμού και η διδασκαλία του διαμόρφωσε τη βάση των πολιτικών αντιλήψεων του Σόρος. Δεν υπάρχει σχεδόν κανένας λόγος, άρθρο ή βιβλίο του Σόρος που να μην αναφέρεται στην επίδραση του Πόπερ. […]

[…] Σε μια περίπτωση, ο Σόρος κέρδισε ένα δισεκατομμύριο δολάρια μέσα σε μια μέρα κερδοσκοπώντας (μια λέξη την οποία αποστρέφεται) με την αγγλική λίρα. Αντιμετωπίζοντας την κατηγορία ότι «με το να κερδοσκοπεί έναντι της στερλίνας, βγάζει λεφτά από τους Βρετανούς φορολογούμενους», δήλωσε: «Όταν κερδοσκοπείς στις διεθνείς χρηματαγορές, είσαι απελευθερωμένος από τους ηθικούς φραγμούς που αντιμετωπίζει ένας συνηθισμένος επιχειρηματίας. Προσωπικά, όταν ασχολούμαι με τις διεθνείς χρηματαγορές, δεν με απασχολούν ηθικής φύσεως ζητήματα». […]

[…] Μετά το 1990, οι χρηματοδοτήσεις του Σόρος στόχευσαν στο εκπαιδευτικό σύστημα της Ρωσίας, παρέχοντας μια σειρά σχολικών εγχειριδίων σε όλη τη χώρα. Πράγματι, ο Σόρος διασφάλισε την αποδοχή της προπαγάνδας του Ιδρύματος της Ανοιχτής Κοινωνίας από μια ολόκληρη γενιά της ρωσικής νεολαίας. Τα ιδρύματά του κατηγορήθηκαν ότι επεδίωκαν ν’ αποκτήσουν τον έλεγχο του ρωσικού χρηματιστικού συστήματος, ότι οργάνωσαν τις ιδιωτικοποιήσεις αλλά και τις ξένες επενδύσεις στη χώρα. Οι Ρώσοι αντέδρασαν οργισμένα στην ανάμειξη του Σόρος. Οι κατηγορίες εναντίον του Σόρος και των άλλων αμερικανικών ιδρυμάτων υποστήριζαν ότι ο στόχος αυτών των ελιγμών ήταν να «υπονομεύσουν τη Ρωσία ως κράτος ικανό να ανταγωνιστεί τη μόνη υπερδύναμη που απέμεινε στον κόσμο». Οι Ρώσοι άρχισαν να υποψιάζονται τον Σόρος για διασυνδέσεις με την CIA. Ο μεγαλοεπιχειρηματίας Μπόρις Μπερεζόφσκι δήλωσε ότι: «Κόντεψα να λιποθυμήσω όταν άκουσα, πριν από μερικά χρόνια, ότι ο Σόρος ήταν πράκτορας της CIA». Η άποψη του Μπερεζόφσκι ήταν ότι ο Σόρος και η Δύση είχαν «φοβηθεί την ισχυροποίηση του ρωσικού κεφαλαίου». […]

[…] Το Ίδρυμα για την Ανοικτή Κοινωνία του Σόρος είναι αναμεμιγμένο στα πάντα. […] Ο Σόρος εμπλέκεται άμεσα στο Human Rights Watch, παρόλο που κάνει ο,τιδήποτε περνάει από το χέρι του για να το κρύψει. Υποστηρίζει ότι απλά χρηματοδοτεί και οργανώνει τα προγράμματα της οργάνωσης, ενώ δεν εμπλέκεται καθόλου στις διαδικασίες της υλοποίησής τους».

Τα ως άνω αποσπάσματα από το άρθρο εκείνο της Χέδερ Κόφιν είναι νομίζουμε υπεραρκετά, για να κατανοήσει κανείς τον άθλιο ρόλο του τοκογλύφου Σόρος σε διάφορα σημεία του πλανήτη μας. Ώστε επενδύει ο Τζορτζ Σόρος σε διάφορες οργανώσεις, κινήματα, κόμματα κτλ. προκειμένου να αλλοιώσει και να ξεριζώσει… ΣΥΡΙΖΑ τις αρχές και τα ιδανικά μας! Ειδικά στην περίπτωση της Ελλάδας, στόχος του είναι να χάσουμε εμείς οι Έλληνες την ορθόδοξη χριστιανική μας πίστη και τον ελληνισμό μας… Αποσκοπεί ο δολοφόνος αυτός εθνών και λαών στο να εξοντωθούν βιολογικά οι Έλληνες και να συρρικνωθεί-ακρωτηριαστεί η ελλαδική εδαφική επικράτεια! Ναι, αυτό είναι το πρόγραμμα του Σόρος, αλλά και όσων τον υπηρετούν δουλικά, όπως είναι ο καταστροφέας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο νεοφιλελεύθερος Κυριάκος Μητσοτάκης…

Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ… Είναι άραγε τυχαίο ότι ο συνδυασμός μέσω του οποίου αναδείχτηκε το 2006 ο Τσίπρας (στις δημοτικές εκλογές του δήμου Αθηναίων) έφερε την ονομασία «Ανοιχτή Πόλη»; Με σύμβολό της μάλιστα ένα ανθρωπάριο της Νέας Εποχής να ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ την «παλιά πόλη»; Μα, δεν καταλαβαίνουν όσοι βλάκες ψηφίζουν τους ΣΥΡΙΖΑ-Τσίπρα τον βαθύτατο αυτό συμβολισμό; Ότι δηλ. οι αριστεριστές, που οι Σαμαροβενιζέλοι έφεραν στην κυβέρνηση με τα εγκληματικά τους λάθη, σκοπεύουν να διαλύσουν τις ίδιες τις ρίζες της πίστης μας και της φυλής μας!...

Επίσης, ο Σόρος προώθησε τον Τσίπρα μέσω του «μέντορα» του δεύτερου, του θολοκουλτουριάρη «προοδευτικού» Αλέκου Αλαβάνου. Ναι, εκείνου του πλουσιόπαιδου, που επειδή «βαριόταν» έσπευσε να το «παίξει» αριστερός και «προοδευτικός» και άλλης πάσης φύσεως ΜΑΛΑΚΙΕΣ! Ο Αλαβάνος, εκτελώντας εντολές του Σόρος, προώθησε τον Τσίπρα για αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ και διάδοχό του στις αρχές του 2008, όταν ο σημερινός πρωθυπουργός της καταστροφής ήταν μόλις 33,5 ετών. Φυσικά, επρόκειτο για σχέδιο που στόχευε στο να ανεβάσει ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ τον Αλέξη Τσίπρα, όπως και έγινε…




80 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page