top of page
  • Εικόνα συγγραφέα.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ! SOS! Μετατρέπουν τη Σάμο σε ισλαμική επαρχία!

Διώχνουν τον Στρατό και φέρνουν λαθρομουσουλμάνους…

4.10.2019

Του Ησαΐα Κωνσταντινίδη


Σε χώρο αποθήκης λαθρομεταναστών μουσουλμάνων κινδυνεύει να μεταβληθεί η ευαίσθητη γεωστρατηγικά για τον ελληνισμό νήσος της Σάμου! Το ιστορικό νησί του Πυθαγόρα μέρα με την ημέρα αλλάζει εθνολογικό και θρησκευτικό χαρακτήρα λόγω της αθρόας εισβολής μωαμεθανικών πληθυσμών σ’ αυτό, αλλά και λόγω των εγκληματικών αποφάσεων και της ανάλογης πολιτικής των εν Ελλάδι «δεξιών» (Θου Κύριε) κυβερνώντων…

Ιδού οι νέες, και άκρως επικίνδυνες για τα ελληνικά εθνικά συμφέροντα, εξελίξεις. Δεν έφταναν λοιπόν οι ήδη υφιστάμενες «υποδομές φιλοξενίας προσφύγων» (βλ. υπό εκκόλαψη ισλαμικές πολιτείες) που υπάρχουν στο νησί, έρχεται τώρα η εφιαλτική πληροφορία να προσδώσει ακόμη δραματικότερο χαρακτήρα στο όλο ζήτημα. Σύμφωνα με την πληροφόρησή μας, η κυβέρνηση των Αθηνών -με τη σύμφωνη, δυστυχώς, γνώμη του «Πενταγώνου»- σχεδιάζει να δημιουργήσει στη Σάμο ένα «υπερ-hot spot», στο οποίο πρόκειται να εγκατασταθούν για μακρό χρονικό διάστημα (δηλ. μόνιμα) χιλιάδες μουσουλμάνοι μετανάστες.

Όμως το νέο αυτό hot spot θα γίνει σε απόσταση αναπνοής από το πεδίο βολής του ελληνικού Στρατού, στην ορεινή περιοχή Ζερβού, και συγκεκριμένα σε απόσταση μόλις 82 μέτρων. Άρα, οι ψευτοπροοδευτικοί κουλτουριάρηδες θα αναστατώσουν πολύ σύντομα τον κόσμο, ότι με το εκεί πεδίο βολής θα… κινδυνεύουν οι ζωές των «προσφυγόπουλων», κατά συνέπεια αυτό θα πρέπει να απομακρυνθεί άμεσα απ’ την περιοχή!

Εάν παρατηρήσει κανείς στον χάρτη που δημοσιεύουμε εδώ από την Google Earth, με τα σημεία ενδιαφέροντος, το υπό σχεδίαση νέο hot spot (1) βρίσκεται ακριβώς πλάι στο στρατιωτικό πεδίο βολής του νησιού (2). Λίγο πιο πάνω (3), βρίσκεται το στρατηγείο, ενώ αρκετά κοντά (4) βλέπουμε και το αρχηγείο της ΕΥΠ στο νησί. Τέλος, στον ευρύτερο χώρο είναι τα νευραλγικής σημασίας ραντάρ (5), ενώ «συμπτωματικά» δίπλα τους είναι το υφιστάμενο σήμερα hot spot (6)…

Τι σημαίνουν όλα αυτά, πρακτικά και με απλά λόγια; Σημαίνουν ότι με πλάγιες μεθόδους και με τρόπο ύπουλο επιχειρείται σιγά-σιγά η αποστρατικοποίηση του νησιού και η παράλληλη «εμφύτευσή» του με ισλαμικούς πληθυσμούς! Κάτι το οποίο, ασφαλώς, θα επιχειρήσουν οι σημερινοί κυβερνώντες και «πανάξιοι» συνεχιστές του ΣΥΡΙΖΑ (σε ό,τι αφορά τον αφελληνισμό της Ελλάδας) να κάνουν και στα υπόλοιπα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, προκειμένου αυτά να αποτελέσουν κυριολεκτικά αθύρματα στα χέρια της Άγκυρας. «Άξιος» ο μισθός, πράγματι, της ψευτοδεξιάς Νέας Δημοκρατίας, made in George Soros… Η κατρακύλα της κυβέρνησης Μητσοτάκη, στο μεταναστευτικό, δεν έχει τελειωμό. Κι όχι μόνο, αφού επί Νέας Δημοκρατίας έχουμε όξυνση και αύξηση των λαθρομεταναστευτικών ροών προς την Ελλάδα. «Κατάφεραν» οι Νεοδημοκράτες να ξεπεράσουν ακόμη και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Πέραν αυτών, έχουμε, ακόμη, εξασφαλίσει και το σχέδιο του υπό δημιουργία «υπερ-hot spot» της Σάμου, το οποίο θα λειτουργήσει ως «δούρειος ίππος» ισλαμοποίησης του νησιού. Το σχήμα αυτό το παραθέτουμε εδώ, σε αποκλειστικότητα. Δεν θα περάσει πολύς καιρός και η Σάμος, αλλά και η υπόλοιπη Ελλάδα, θα περάσουν στα χέρια των μουσουλμάνων εισβολέων, με ανυπολόγιστες συνέπειες για τα ελληνικά εθνικά συμφέροντα.


ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ… ΣΕ ΧΩΡΟ!


Συνεχίζει, λοιπόν, το έργο αφελληνισμού της πατρίδας μας που εφήρμοζε ο ΣΥΡΙΖΑ, η σκληρά νεοφιλελεύθερη ΝΔ υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη… Και, μάλιστα, το κάνει αυτό με ολοένα αυξανόμενους ρυθμούς -επιδεινώνοντας την ήδη βεβαρυμμένη κατάσταση-, όπως δείχνουν οι ροές των λαθρομεταναστών που εισβάλλουν καθημερινά στην Ελλάδα: δυο και τρεις φορές πάνω οι (παράνομες) είσοδοι στη χώρα μας ασιατικών, κατά βάση, πληθυσμών το τελευταίο δίμηνο, εν σχέσει με την αμέσως προηγηθείσα χρονική περίοδο! Κοντολογίς: εάν η Ελλάς ισλαμοποείτο μια φορά επί «πρώτη φορά Αριστεράς», επί ψευτοδεξιάς ΝΔ η μωαμεθανοποίηση του τόπου μας επιταχύνεται με ρυθμό ιλιγγιώδη…

Εξυπηρετεί άραγε η ΝΔ ένα ευρύτερο σχέδιο, που αποσκοπεί στην εξόντωση του ελληνικού λαού και στον εποικισμό της Ελλάδας από ξένα τριτοκοσμικά στοιχεία; Ίσως το ερώτημα αυτό να φαινόταν «ακραίο» και «γραφικό» υπό άλλες συνθήκες, σε άλλους καιρούς. Να όμως, που τα στοιχεία συντείνουν στο ότι η ακολουθούμενη σήμερα κυβερνητική πολιτική της ΝΔ κάθε άλλο παρά «αθώα» θα μπορούσε να είναι. Και σε καμία των περιπτώσεων, βέβαια, δεν θα μπορούσε να θεωρηθεί -ούτε ως αστείο- ως «δεξιά». Διότι δεν είναι μόνο οι φανεροί δεσμοί του «συστήματος Μητσοτάκη» με το γνωστό παγκόσμιο ίδρυμα «Open Society» του περίφημου George Soros (δεσμοί, αναντίρρητα υπαρκτοί και επί Αλέξη Τσίπρα). Είναι και άλλα δεδομένα, τα οποία οδηγούν τους εχέφρονες Έλληνες πολίτες σε θλιβερά όσο και ανησυχητικά συμπεράσματα.

Αλήθεια, σε τι ακριβώς αποσκοπεί η επί διμήνου κινδυνολογία του «αντιπροέδρου» Κωστή Χατζηδάκη, ότι η ΔΕΗ -ο δημόσιος δηλαδή φορέας ηλεκτροδότησης της χώρας- είναι… «υπό πτώχευση» και ότι, σε ό,τι αφορά τα οικονομικά της ΔΕΗ, «το ταμείον είναι μείον»; Τι θέλει να μας πει ο «ποιητής» κ. Χατζηδάκης; Ότι η ΔΕΗ πρέπει να εκποιηθεί, βάσει του νεοφιλελεύθερου μοντέλου που έχει ο ίδιος στο μυαλό του, και το ηλεκτρικό ρεύμα να γίνει για τους Έλληνες απλησίαστο; Ξεχνάει ο κύριος «αντιπρόεδρος» ότι το κόμμα του -η, κατά τα άλλα, «φιλελεύθερη» ΝΔ- χρωστά εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στην εν λόγω δημόσια επιχείρηση; Με ποιο δικαίωμα ο άνθρωπος αυτός εισηγείται το κλείσιμο του ρεύματος για τους Έλληνες «κακοπληρωτές», όταν το ίδιο του το κόμμα είναι ο μεγαλύτερος αυτή τη στιγμή εν Ελλάδι κακοπληρωτής της ΔΕΗ;

Ή είναι μήπως τυχαία η πρόσφατη δήλωση του βουλευτή της ΝΔ, Μπάμπη Παπαδημητρίου, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ στοχοποίησε ένα άλλο δημόσιο αγαθό -το νερό-, λέγοντας αδιάντροπα ότι είναι «πάμφθηνο», συνεπώς «πρέπει να ακριβύνει»; Τι σχεδιάζουν, λοιπόν, οι «εγκέφαλοι» της αρρωστημένα νεοφιλελεύθερης κυβερνώσας ΝΔ; Μα, είναι σαφές. Με την πλήρη φτωχοποίηση των Ελλήνων, την οποία προκαλούν με άθλια μέτρα όπως οι αυξήσεις σε ηλεκτρικό ρεύμα και νερό, μας οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε πληθυσμιακή συρρίκνωση του εθνικού μας στοιχείου και, συνεπώς, σε βιολογική εξόντωση! Ενώ παράλληλα, όπως είδαμε, αυξάνουν τεχνηέντως τη μαζική εισροή στη χώρα δεκάδων χιλιάδων μουσουλμάνων λαθροέποικων, σε καθημερινή βάση. Στόχος τους: η μετατροπή της χώρας μας σε… ΧΩΡΟ αποθήκευσης μωαμεθανικών πληθυσμών και σε «ειδική οικονομική ζώνη» -χωρίς Έλληνες-, η οποία θα είναι παράδεισος για τη διεθνή τοκογλυφία! Μ’ ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια. Και τους Έλληνες εξαφανίζουν από την Ιστορία και την Ελλάδα μεταβάλλουν σε διεθνή τοκογλυφική αποικία made in Soros. Αυτό είναι το πανάθλιο ανθελληνικό τους σχέδιο… Έλληνες αφυπνισθείτε! Έλληνες γρηγορείτε!


1.824 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page