top of page
  • Εικόνα συγγραφέα.

Αγώνες βατράχων

9.2.2019

Της Σοφίας Κωνσταντινίδου*


Μια μέρα, μια ομάδα από βατράχια μαζεύτηκε και αποφάσισε, να κάνει κάτι διαφορετικό. Αποφάσισαν λοιπόν να κάνουν αγώνα δρόμου, βάζοντας στόχο να ανέβουν μέχρι την κορυφή του βουνού.

Όπως ήταν φυσικό, το πράγμα άρχισε να παίρνει δημοσιότητα. Το να κάνουν αγώνα δρόμου, βατράχια, δεν είναι και τόσο συνηθισμένο πράγμα. Πόσο μάλλον να ανεβούν στην κορυφή ενός βουνού!!!

Από στόμα σε στόμα λοιπόν, το θέμα έφτασε και στα αυτιά των δημοσιογράφων. Αυτοί πήραν τις κάμερες και έτρεξαν να καταγράψουν το γεγονός. Πλήθος κόσμου μαζεύτηκε για να παρακολουθήσει τον αγώνα.

Η ώρα της εκκίνησης έφτασε και όλοι οι βάτραχοι πήραν τις θέσεις τους, έχοντας στο μυαλό τους να φτάσουν στην κορυφή, παρόλο που κάτι τέτοιο δεν ήταν στη φύση τους.

Οι κορυφές των βουνών δεν είναι για βατράχια.

Τα βατράχια ξεκίνησαν και οι άνθρωποι γύρω, τους κορόιδευαν και τους περιγελούσαν, φωνάζοντάς τους ότι είναι τρελοί και… Ότι αυτά τα πράγματα δεν γίνονται.

Οι βάτραχοι όμως συνέχιζαν και ο κόσμος εξακολουθούσε να τους φωνάζει ότι… Είναι αδύνατον να καταφέρουν κάτι τέτοιο.

Ο αγώνας συνεχιζόταν για αρκετή ώρα και καθώς οι βάτραχοι άκουγαν συνεχώς, πως αυτό που προσπαθούσαν ήταν αδύνατον να πραγματοποιηθεί, ένας-ένας άρχισαν να κουράζονται και να παραιτούνται.

Μόνο ΕΝΑΣ βάτραχος εξακολουθούσε με πείσμα, θάρρος και υπομονή να ανεβαίνει όλο και πιο ψηλά.

Έδειχνε κουρασμένος από τη μεγάλη απόσταση που είχε διανύσει, αλλά ήταν αποφασισμένος να φτάσει στην κορυφή και τίποτα δεν μπορούσε να τον σταματήσει.

Ώσπου τελικά τα κατάφερε!!!!!! ΗΤΑΝ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ!!!

Το πλήθος και οι δημοσιογράφοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους. Δεν είχαν ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιο.

Βάτραχος στην κορυφή ενός βουνού;!!!!!!!!

Όπως γίνεται λοιπόν με κάθε νικητή σε αγώνα, ήρθε η ώρα να δώσει συνέντευξη στα κανάλια. Τον ρώταγαν λοιπόν οι δημοσιογράφοι, ποιο ήταν το μυστικό της επιτυχίας του. Αλλά εκείνος δεν απαντούσε τίποτα.

Εκείνοι τον ρωτούσαν και τον ξαναρωτούσαν. Μα ο βάτραχος τίποτα. Καμιά απάντηση.

Ώσπου στο τέλος, οι δημοσιογράφοι κατάλαβαν, ότι δεν άκουγε. Επειδή αυτός ο βάτραχος... Ήταν ένας κουφός βάτραχος. Και αυτό του το ελάττωμα ήταν τελικά το μυστικό της επιτυχίας του.

ΓΙΝΕ Ο ΚΟΥΦΟΣ ΒΑΤΡΑΧΟΣ! Μάθε να λες στον εαυτό σου ΓΙΝΕΤΑΙ!!! Φώναζέ του το Δυνατά μέχρι να το πιστέψει.

Και τότε να είσαι σίγουρος ότι, Όλα μα Όλα, Γίνονται!!! Μην επιτρέψεις ποτέ σε καμιά φωνή, ούτε καν στη δική σου, να σε σταματήσει από το πιο τρελό σου όνειρο.

Γ Ι Ν Ε Τ ΑΙ!!!!!!


Sofiakonstantinidou12@gmail.com
www.sofiakonstantinidou.gr
youtube: ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΦΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ 
τηλ.: 6988060763 

Σοφία Κωνσταντινίδου είναι δασκάλα προσωπικής ανάπτυξης, συγγραφέας και lifecoach.




61 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page