top of page
  • Εικόνα συγγραφέα.

Έλληνες και Σλαύοι

28.4.2022


Του Χρήστου Σκαλούμπακα


Πρέπει να αντιληφθεί η Ρωσία ότι έχει ένα πάρα πολύ βεβαρημένο και ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ παρελθόν στρατιωτικών επεμβάσεων για να της επιτρέπεται πλέον από τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΣΜΟ να ασκεί επεκτατική (αναθεωρητική) πολιτική! Ενδεικτικά οι επεμβάσεις της Ρωσίας/Ε.Σ.Σ.Δ. χρονολογικά:

· 1939 Πολωνία και Φινλανδία.

· 1956 Ουγγαρία.

· 1968 Τσεχοσλοβακία.

· 1978 Αφγανιστάν.

· 1994 Τσετσενία.

· 1999 Τσετσενία.

· 2008 Γεωργία.

· 2014 Ουκρανία.

· 2015 Συρία.

· 2022 Ουκρανία.

Με πιάνει «αηδία» με πολλούς εκ των δήθεν εθνικιστών, οι οποίοι υψώνουν την Ελληνική σημαία της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ και της ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ του ΕΘΝΟΥΣ έναντι της Τουρκίας, μάλιστα ειδικά σήμερα υψώνοντας και την σημαία της 21ης Απριλιου 1967, ενώ υποστηρίζουν τον ΠΡΟΑΙΩΝΙΟ εχθρό του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ που είναι ο ΣΛΑΥΟ-ΡΩΣΙΚΟΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ, ο οποίος βοηθούσε ΑΝΕΚΑΘΕΝ τον ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟ εις βάρος των Εθνικών μας συμφερόντων! Η Ρωσία, επειδή δεν μπορεί «να βρέξει τα πόδια της» στο Αιγαίο, κινεί τα νήμματα πίσω από την Τουρκία (α) της «γαλάζιας πατρίδος», (β) του μισού Αιγαίου και (γ) της αποστρατικοποιήσεως των νήσων, ενθαρρύνοντάς την και δημιουργώντας προβλήματα στην Ανατολική πτέρυγα του ΝΑΤΟ!

Όταν βλέπω όλους αυτούς που διερωρώνται γιατί η Ουκρανία δεν παραδόθηκε αμέσως, σκέπτομαι λίγο την δική μας ιστορία και το δικό μας μέλλον σε τυχούσα επίθεση των Τούρκων! Η πρώτη απαίτησή τους θα ήταν η άνευ όρων παράδοσις της Ελλάδος... και φυσικά, όλοι αυτοί, θα γίνονταν οι πρώτοι πρόθυμοι συνεργάτες του εχθρού σαν κοινοί δωσίλογοι!

Αδιάψευστη είναι η πρόσφατη μεταπολεμική ιστορία μας, σύμφωνα με την οποία, στην πρώτη συνεδρίαση του Συμβουλίου των Υπουργών Εξωτερικών των τεσσάρων συμμάχων της Νίκης έναντι του Άξονος στο Παρίσι, Απρίλιο του 1946, κανένα από τα Ελληνικά Εθνικά αιτήματα δεν ικανοποιήθηκε, λόγω των αντιρρήσεων του Σοβιετικού εκπροσώπου Μολότωφ. Στο θέμα της Δωδεκανήσου δε, η Μόσχα συνεδύασε τη θολή και παρελκυστική της πολιτική με την εκδήλωση δυσπιστίας προς την «αντιδραστική» κυβέρνηση του Κ. Τσαλδάρη, ενδιαφερομένη για την εξασφάλιση ναυτικών βάσεων στην περιοχή Δαρδανελλίων – Βοσπόρου.

Ωστόσο, κατά τη δεύτερη συνεδρίαση στις 27 Ιουνίου 1946, ο Μολότωφ υπεχώρησε και συμφώνησε να αποδοθούν τα νησιά στην Ελλάδα, περιλαμβανομένου και του Καστελλορίζου, με μοναδικό όρο την αποστρατιωτικοποίηση των νησιών (σας θυμίζει τίποτα;).

Επαναλαμβάνω, για τους αδιόρθωτους ρωσολάγνους «πατριώτες», που έχουν φτάσει σε σημείο να εκτίθενται περισσότερο και από τους κομμουνιστές, αναμεταδίδοντας αμάσητη την ΡΩΣΙΚΗ προπαγάνδα, την χαρακτηριστική φράση του Στρατηγού Σκαλούμπακα: «ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΦΙΔΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΛΙΝΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΔΕΡΜΑ, ΟΧΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ!»

To παρακάτω απόσπασμα προέρχεται απο τον 2ο τόμο του βιβλίου του Γεωργίου Β. Πάτση, Συνταγματάρχη (ΠΖ) ε.α. με τίτλο: «Επιχείρησις "Πυρσός" - Αι μάχαι Γράμμου - Βίτσι 1949 και η συντριβή του ξενοκίνητου "Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας"» (σελ. 401-403 - εκδόσεις «ΠΕΛΑΣΓΟΣ»):

«... 9. Ας δούμε τι μας χωρίζει με τους Σλαύους. Μας χωρίζουν παρα πολλά:

Α. Οι ολέθριες ιστορικές αναμνήσεις κυρίως μιας περιόδου που ο Ελληνισμός, απελπισμένος απο την μακραίωνη σκλαβιά και συνεπαρμένος από ένα είδος θεοκρατικού μυστικισμού, είχε πιστέψει πως η κοινότης του δόγματος και η συμβολή του στην διαμόρφωση του Ρωσικού «πολιτισμού» ήταν στοιχεία αρκετά για να απελευθερώση η Ρωσία την Ελλάδα και να της ξαναβάλη στο χέρι το ποιμαντικό ραβδί για την καθοδήγηση του κόσμου της Ανατολής.

Η ανακήρυξη της Πόλης σε Τσάργκραντ και η δημιουργία του πανσλαυισμού διέλυσαν τις οπτασίες και από τότε απεκρυσταλώθησαν καθε μέρα και περισσότερο οι ριζικές διαφορές που χωρίζουν Έλληνες και Σλαύους.

Ή να παμε πιο πίσω να ιδούμε και επιθέσεις και καταστροφές στην Αυτοκρατορία του Βυζαντίου.

Β. Ψυχικά

Οι Σλαύοι, όταν οι Έλληνες είχαν φτιάξει τον Παρθενώνα, τον Ερμή του Πραξιτέλους και δημιούργησαν πολιτισμό, τις βάσεις του σημερινού, είχαν τα θέατρά τους και τους φιλοσόφους τους, που είναι οι πατέρες του σημερινού ελληνοχριστιανικού πολιτισμού, αυτοί οι Σλαύοι, ζούσαν σε τρώγλες.

Οι Έλληνες τους έμαθαν γράμματα και τους γνώρισαν τον πραγματικό Θεο. Οι Έλληνες είναι φιλελεύθεροι στην ψυχή, αυτοί δούλοι. Εμείς το φως, το μέτρο, η καθαρή σκέψη. Εμείς ο άνθρωπος στο προχωρημένο στάδιο της εξέλιξης του αληθινού homo sapiens και αυτοί σε κάποια πρωτόγονη ακόμα βαθμίδα της εξελικτικής κλίμακας, πιο κοντά στον homo primitivus. Οι Έλληνες τους έκαναν ανθρώπους. Αυτοί τους μαχαίρωσαν!

Γ. Κοσμοθεωρητικά

Eμείς, φιλελεύθεροι στην ψυχή, αυτοί δούλοι, εμείς κλασσικοί, αυτοί υπερομαντικοί. Εμείς αγωνιστές, αυτοί θιασώτες του κνούτου. Εμείς, Έλληνες πρώτα κι ύστερα Ορθόδοξοι, αυτοί μυστικοπαθείς οργιαστές μιάς διάχυτης, ακαθόριστης και πρωτόγονης θρησκευτικότητας και ύστερα Ρώσοι, Ρουθήναι, Βάλται, Φίννοι, Μύρνιβοι, Βογκούλοι, Ούγγροι, Βούλγαροι, Τσερεμόβοι, Βοτσιάκα, Γεωργιανοί, Μογγόλοι, Χεβρούργοι, Σβάνοι, Αμπάζοι, Οσσέται, Αμπχάζοι, Τσερκέζοι, Λεξγκίνοι, Αζερμπαϊτζανοί, Ουζμπέκοι, Κοζάκοι, Τουρκομάνοι, Καλμούχοι, Χάλχα, Κιρκίζοι, Τσουβάσοι, Μπουριάτοι, Γιακούτοι, Μεγκρέλοι, Γιουγκαγκίροι, Σαμογέτται, Ξυριάνοι, Οστάκοι, Τουγκούζοι, Τσούγκτσι, Γκόλντοι, Κοριάκοι, Γκιλιάκοι κι είναι τούτες ελάχιστες από τις κάθε προέλευσης και κάθε πολιτισμού. Φυλές, λευκές, κίτρινες και υπερβόρειες που εξανδραπόδισε και αφομοίωσε ο Σλαυισμός για να εμφανίση τον σημερινό του όγκο.

Το μωσαϊκό τούτο ειναι αυτό που λέγεται Ε.Σ.Σ.Δ. (Ενωμένες Σοσιαλιστικές Σοβιετικές Δημοκρατίες).

Η τόσο διαφημιζόμενη θρησκευτική μας συγγένεια περιορίζεται στους εξωτερικούς τύπους και αποτελεί ίσως σοβαρό κίνδυνο, αφού η Ορθοδοξία χρησιμοποιήθηκε τόσον έντεχνα από τον Σλαυισμό, τον Τσαρικό χθες και τον Κομμουνιστικό σήμερα, για τους δικούς του και μόνο σκοπούς.

Δ. Πολιτικά

Η αιώνια Ρωσική πολιτική δεν είναι ποτέ δυνατόν να στέρξη στην δημιουργία μιας καινούργιας Μεγάλης Ελλάδος. Μας το απέδειξαν πολλές φορές οι «αδελφοί» και «ομόθρησκοι» Ρώσοι που καταπολέμησαν με μεγαλύτερη λύσσα από κάθε άλλον εχθρό μας την Μεγάλη Ιδέα, που έκαμαν ό,τι μπορούσαν για να μας υποκαταστήσουν στην φυσική μας θέση σαν ηγετικού λαού της εγγύς Ανατολής, που αφαίρεσαν κάθε πολιτικό περιεχόμενο από τα Πατριαρχεία, που ενίσχυσαν τους θανάσιμους εχθρούς μας, τους Βουλγάρους, που μας ξεγέλασαν με τόσες υποκριτικές υποσχέσεις, που κατόρθωσαν να αφομοιώσουν και να εκσλαυΐσουν (εκρωσίσουν), μόνοι αυτοί στην τρισχιλιετή πολυτάραχη Ιστορία μας, μισό περίπου εκατομμύριο Ελληνικότατου πληθυσμού στον Καύκασο, στο Κουμπάνι, στην Κριμαία, που κρέμασαν πάνω από το κεφάλι μας την δαμόκλειο σπάθη του σλαυϊκού κινδύνου, του τρομερότερου απ' όσους απείλησαν ποτέ τον Ελληνισμό. Ας μην ξεχάσουμε και την αρπαγή της Ανατολικής Ρωμυλίας.

Ε. Στρατηγικά

Μας χρειάζονται κι αυτοί για την ενδεχόμενη επίθεσή τους κατά του Δυτικού Κόσμου, όμως μας χρειάζονται όχι σαν συναγωνιστές και συνεργάτες, μα σαν υποτεταγμένους δούλους και τυφλά όργανα, έτσι που ο Ιστορικός του μέλλοντος στην απαρρίθμηση των φυλών που απετέλεσαν την Μεγάλη Ρωσία κατά την κρίσιμη εξόρμησή της για την πραγματοποίηση των πανσλαυϊστικών της ονείρων να μπορή να συγκατατάξη σ' εναν κατάλογο σαν κι αυτόν που αναφέραμε ως ανωτέρω, και τους Έλληνες κάπου εκεί, μεταξύ των Καλμούχων.

ΣΤ. Οικονομικά και κοινωνικά

Ένα χάος μας χωρίζει απο την οιανδήποτε Ρωσική πραγματικότητα. Ο Έλλην υπήρξε ανέκαθεν δημοκράτης, δεν εγνώρισε ποτέ τις ταξικές διαφορές σαν κι αυτές που υπήρχαν άλλοτε και ξαναδημιουργήθηκαν και πάλι στην Ρωσία. Μα αγαπά το συμφέρον και όσο πρέπει, κι ίσως περισσότερο απ' όσο πρέπει, ατομικιστής, δεν ξεγελιέται από τις ισοπεδωτικές ουτοπίες και αρνείται απόλυτα να υπαγάγη την έντονη προσωπικότητά του στην κτηνώδη πειθαρχία της αγέλης. Και σαν άτομο, να υψωθή, να ξεχωρίση.

Προοδευτικός, δεν χάνει την επαφή ούτε με την παράδοση, ούτε με τις ρεαλιστικές ανάγκες της ζωής. Αγωνίζεται για μια δικαιότερη συγκρότηση της κοινωνίας και κατανομή των αγαθών, μα δεν εννοεί με κανέναν τρόπο να παρασυρθή σε ανεδαφικές και παρά φύσιν υπερβολές, ωσάν αυτές που οραματίστηκαν πολλοί αιθεροβάμονες ουτοπιστές.

Τον δρόμο προς την Ρωσία, ελάχιστοι από τους Έλληνες τον θέλουν, ούτε καν το 5% του πληθυσμού, σύμφωνα με την μοιρασιά: Οι μισθοδοτούμενοι πράκτορες ως επάγγελμα, οι ασυνείδητοι, οι ξενόφερτοι που αγνοούν την Ιστορία, που ξεχνούν ή δεν ξέρουν ότι είναι Έλληνες αλλά μπάσταρδοι κατά τις απόψεις του Φαλμεράϊερ, της θεωρίας ενός ή δυο τρελών που αναζητούν τις άγνωστες ρίζες τους, αυτοί που δεν πιστεύουν ούτε σε Θεό, ούτε σε Φυλή. Ημιμαθείς ή φερέφωνα ξένων απόψεων που έγιναν από το σλαυϊκό μπλοκ για να αφελληνίσουν τους Έλληνες, που δεν έχουν δική τους γνώμη, αλλά κρύβουν την αμορφωσιά τους κάτω από ξένες ανθελληνικές θεωρίες. Τα μίσθαρνα όργανα των Σλαύων που πωλούν την συνείδησή τους, την πατρίδα τους στους Σλαύους, ως γενίτσαρους αντί πινακίου φακής, αλλά και παρασυρθέντες υπό του Κ.Κ.Ε και της Ρωσικής Προπαγάνδας, εξ αιτίας της αδιαφορίας του Κράτους.

Το τι πάθαμε επί τόσα χρόνια από το 1942 έως το 1949 το ζήσαμε από το μίσος των Σλαύων έναντι των Ελλήνων. Δεν είναι ανάγκη να το επαναλάβουμε, χάρι στην εθνική μας ενότητα...»

Στην Ελλάδα δυστυχώς, παρουσιάζεται το θλιβερό φαινόμενο, μιά δράκα Ρωσόφιλων και αντιαμερικανών αποστράτων αξιωματικών του Ελληνικού στρατού να περιφέρεται στα κανάλια και τα κοινωνικά δίκτυα και να συνεχίζει, παρ' όλα αυτά, την ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ προπαγάνδα της, με ή όχι την προτροπή και καθοδήγηση της Ρωσικής Πρεσβείας, με ή χωρίς οικονομικές απολαβές σε υποτιμημένα ρούβλια...

Τέτοιος θαυμασμός για τον ΠΟΥΤΙΝ και τον ΕΡΝΤΟΓΑΝ, εις βάρος του ΔΥΤΙΚΟΥ προσανατολισμού της Ελλάδος, και μάλιστα από ανωτάτους αξιωματικούς ε.α., δεν έχει ξαναπαρουσιαστεί, εδώ και 70 χρόνια που η Ελλάς είναι – και ευτυχώς - στο στρατιωτικό σκέλος του ΝΑΤΟ.

Μερικά από τα ονόματα που έχω επισημάνει, εδώ και καιρό, από συνεντεύξεις τους και βίντεο σε κανάλια του Youtube στο διαδίκτυο (κάποιοι μάλιστα υπηρετήσαντες και στο ΝΑΤΟ), είναι τα παρακάτω, έχοντας την ελπίδα ότι μπορεί να κάνω λάθος εκτίμηση:

1. Νίκος Ταμουρίδης (στρατηγός ε.α.),

2. Ιωάννης Μπαλτζώης (στρατηγός ε.α.),

3. Λάμπρος Τζούμης (στρατηγός ε.α.),

4. Ιπποκράτης Δασκαλάκης (στρατηγός ε.α.),

5. Χρήστος Πουλιανίτης (στρατηγός ε.α.),

6. Κων/νος Ιατρίδης (πτέραρχος ε.α.),

7. Βασίλης Μαρτζούκος (αντιναύαρχος ε.α.),

8. Κων/νος Γρίβας (αξ/κος ε.α., καθηγητής Γεωπολιτικής και Σύγχρονων Στρατιωτικών Τεχνολογιών),

9. Σάββας Καλεντερίδης (αντ/χης ε.α.),

10. Παναγιώτης Θεοδωρακίδης (αξ/κος ε.α., υπηρετήσας και στο ΝΑΤΟ!) και

11. Στέφανος Καραβίδας (επισμηναγός ε.α.).

Τέτοιες γνώσεις στρατηγικής και ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΠΟΛΕΜΟΥ έχουν οι εν λόγω ανυπόληπτοι κύριοι που έχουν αποτύχει παταγωδώς στις ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ τους, για ταχυτάτη επικράτηση του Ρωσικού στρατού και αποκεφαλισμού της δημοκρατικά εκλεγμένης κυβερνήσεως του ανεξαρτήτου και αντικομμουνιστικού ΕΘΝΟΥΣ της Ουκρανίας, υπό τον ΖΕΛΕΝΣΚΙ!

Όχι μόνον αυτό δεν έγινε αλλά η διαφημισθείσα από την Ρωσική προπαγάνδα στρατιωτική μηχανή του Κρεμλίνου απεδείχθη φούσκα κυριολεκτικώς και σε ξηρά και σε θάλασσα, με τραγικές απώλειες εμψύχου ενόπλου προσωπικού και εξοπλισμού, ηττηθείσα από τον εκπαιδευμένο από το ΝΑΤΟ Ουκρανικό στρατό και την πολιτοφυλακή του Συντάγματος ΑΖΟΦ σε όλα τα μέτωπα! Η Ουκρανία έγινε το νεκροταφείο του Ρωσικού (Σοβιετικού) στρατού και της ΑΓΚΥΛΩΜΕΝΗΣ πολεμικής τακτικής του, που από μίσος, ανικανότητα και παράδοση σε άλλες επεμβάσεις της, τα έβαλε με γυναικόπαιδα, νοσοκομεία, θέατρα και κατοικίες, διαπράτοντας ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ και ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ!

Σε αντίθεση όλων αυτών των αξιωματικών - μαϊδανών της φιλορωσικής προπαγάνδας, διαβάστε μερικά αποσπάσματα του Συγγραφέως Καθηγητού της Στρατ. Σχ. Ευελπίδων αντ/ρχου ΠΖ Παναγιώτη Σκαλούμπακα (1960) από την ΕΙΣΑΓΩΓΗ του ΤΕΥΧΟΥΣ Ι (Διεθνής Κομμουνισμός), την κατακλείδα από την ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ του ΤΕΥΧΟΥΣ ΙΙ (Κομμουνισμός εν Ελλάδι) και τα στοιχεία από τον ΕΠΙΛΟΓΟ του ΤΕΥΧΟΥΣ ΙΙΙ (Κομμουνιστική Πραγματικότης):

«... Σήμερον, διά τούς γνωρίζοντας, δέν μάχονται δύο κόσμοι, ὅπως λέγει ὁ ἐπίβουλος ἀντίπαλος, οὔτε δύο ἰδεολογίαι, ἀλλά ὁ κόσμος κατά τῆς ἀκοσμίας, ὁ κόσμος τῶν ἰδεῶν κατά τῶν πολεμίων καί ἀρνητῶν πάσης ἰδέας. Τό πνεῦμα κατά τῆς ὕλης. Ἡ Ἐλευθερία κατά τοῦ ὁλοκληρωτισμοῦ!

... Ὑμεῖς, ὡς μέλλοντα στελέχη τοῦ Ἐθνικοῦ μας Στρατοῦ, δέον νά θεωρεῖτε ὡς πρώτιστον καθῆκον σας καί εἰς τόν ἐπαγγελματικόν τομέα καί εἰς τόν ἰδιωτικόν σας βίον, τόν συνεχῆ Ἐθνικόν ἀγῶνα...

Τό στράτευμα δέον νά ἀποτελέσῃ τό μεγαλύτερον καί τελειώτερον Ἐθνικόν Σχολεῖον, εἰς τό ὁποῖον κύρια ὑποχρέωσις καί ἀποστολή παντός δέον νά θεωρῆται ἡ ἐπανάκτησις τῶν πρός τόν κομμουνισμόν παρασυρθέντων, παραλλήλως δέ ἠ διαφύλαξις τῶν ἐθνικῶς φρονούντων ἐκ τῆς κομμουνιστικῆς προπαγάνδας καί γενικῶς ἡ ἐπίτευξις πλήρους ἐθνικῆς διαπαιδαγωγήσεως πάντων καί ἡ δημιουργία ὑψηλοῦ πατριωτικοῦ φρονήματος.

... Μέ τήν ἐλπίδα ὅτι προσεφέρθη ἕν ἀπαραίτητον συμπλήρωμα εἰς τάς γνώσεις τάς ὁποίας δέον νά ἔχη πᾶς ἐλεύθερος καί ἐθνικῶς σκεπτόμενος Ἕλλην καί δή Ἀξιωματικός, καί ἕν κατάλληλον καί χρήσιμον βοήθημα εἰς πάντα ἐπιθυμοῦντα νά ἀσχοληθῇ εἰδικώτερον μέ τό θέμα τοῦ Κομμουνισμοῦ καί τῶν ἐξ αὐτοῦ κινδύνων διά τό Ἔθνος, σᾶς εὔχομαι νά δυνηθῆτε νά ἀξιοποιήσετε καί τελειοποιήσητε τοῦτο, ἐπ’ ἀγαθῷ τῆς φιλτάτης μας Πατρίδος.»

Εδώ που τα λέμε, αναλόγου αριστερής ιδεολογίας αξιωματικοί σαν τους προαναφερθέντες είχαν οργανώσει, την δεκαετία του '50 και του '60, τον ΑΣΠΙΔΑ, όργανο του Ανδρέα Παπανδρέου, εν αντιθέσει με την μεγίστην πλειοψηφίαν των Εθνικοφρόνων Ατλαντιστών αξιωματικών που ήσαν ενταγμένοι στον Ι.Δ.Ε.Α. (Ιερός Δεσμός Εθνικοφρόνων Αξιωματικών), μεταξύ των οποίων και ο Παναγιώτης Σκαλούμπακας.

Τι κατάφερε ο Πούτιν με την εισβολή στην ΟΥΚΡΑΝΙΑ;

1. Εξευτέλισε τον στρατό του!

2. Διέλυσε την οικονομία του!

3. Συσπείρωσε την Δύση!

4. Ανέστησε το ΝΑΤΟ!

5. Σουηδία - Φινλανδία μπαίνουν στο ΝΑΤΟ!

6. Ανατολική Ευρώπη, αστακός!

7. Βαλτικές χώρες, αστακός!

8. Ρουμανία - Βουλγαρία, αστακός!

9. Εξόπλισε την Γερμανία!

10. Κατεστράφη μεγάλο μέρος του παλαιού σοβιετικού στρατιωτικού εξοπλισμού των πρώην Ανατολικοευρωπαϊκών χωρών και αντικατεστάθη με σύγχρονο εξοπλισμό του ΝΑΤΟ!

11. Στρατιωτικοποίησε την Ουκρανία τόσο πολύ με Δυτικό εξοπλισμό που δεν της είναι απαραίτητο να μπει στο ΝΑΤΟ, αφού είναι προκεχωρημένο κλιμάκιο των ΗΠΑ στο μαλακό υπογάστριο της Ρωσίας!

12. Εξευτέλισε και απομόνωσε τους ακροδεξιούς ΝΑΖΙ των χωρών της Ε.Ε. που χρηματοδοτούσε, για διάσπαση της Ευρώπης!

Η Kira Obedynska, κοριτσάκι 12 ετών από τη Μαριούπολη, έμεινε ορφανή. Στις 17 Μαρτίου ο πατέρας της, Yevgen Obedynsky, υδατοσφαιριστής, πρωταθλητής Ευρώπης και πρώην αρχηγός της Εθνικής Ουκρανίας, σκοτώθηκε την ώρα των βομβαρδισμών της Μαριούπολης. Η μητέρα της είχε πεθάνει όταν η Kira ήταν μωρό. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κατακτητές πήγαν την μικρή Kira, μαζί με άλλους που κρύβονταν σε υπόγεια καταφύγια, στις αποσχιθείσες περιοχές του Ντόνετσκ, αφαίρεσαν τα ουκρανικά της έγγραφα και την εξόρισαν στα βάθη της Ρωσίας!

Σήμερα είναι τα παιδιά της Ουκρανίας, αύριο θα είναι τα παιδιά τα δικά σου, τα παιδιά τα δικά μας (μα τι λέω; αφού είχαμε την εμπειρία του ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑΤΟΣ κατά τον συμμοριοπόλεμο...), και κάποιοι σε κάποια άλλη χώρα θα βαράνε τα κλαπατσίμπανα και θα νομίζουν ότι με μια συναυλία και με τραγούδια, πλακάτ και πολύχρωμες σημαίες της LGBT κοινότητος, θα έχουν τη συνείδησή τους ήσυχη, μπροστά σε αυτά τα παιδικά μάτια, μπροστά σε αυτά τα εγκλήματα πολέμου!


53 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Περί Κορανίου

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page